Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
cusa spune:
Mary uite aici perna de gravida:
http://www.okazii.ro/catalog/21439802/Perna-pt-gravida-alaptat-sau-pt-bebe.html
Si eu am vazut la o prietena ce e gravida si a zis ca o ajuta foarte mult, nu iti indic cea de pe siteul asta , decoarece nu am incercat-o , doar am pus pe google cautare sa pot sa iti arat .
Uff eu cred ca am racit, ma doare gatul asa am intepaturi si imi curge nasul.
Am trecut pe miere si ceaiuri...Sper sa imi treaca cat mai repede!
si o seara frumoasa!
Cornelia
22+ cu
Emma
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamanati Sutienul pentru alaptat imi pare indispensabil!!! Va recomand sa nu economisiti, sa cumparati unul bun. Mie una imi era foarte incomod sa alaptez in unul obisnuit. Mary, merci de pont, oricum mi-a iesit foarte groasa + nu am pus tot laptele praf cu cacao ca se ingrosase prea tare. Dar am fiert si siropul cam mult, vre-o 25 min cred, deh, o vroiam mai tare! www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fixNati, nu vrei sa ne spui ce inseamna sutien de alaptat bun? ca ... eu chiar nu ma pricep: sa auzim recomandari de firme, ca sa stim ce e bine de luat. Poate din farmacie?! |
Mary
22+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
madutza09 spune:
Seara buna burtici...printre teme la mate si engleza...ei ce sa-i faci avem poiecte de facut oricum mult mai lejer decat acasa am apucat sa mai citesc ceva dar ritmul uauuu e greu sa tin pasul...in rest suntem k crestem mari tati a auzit bataile inimii si e
acum e tot numai pe burtica abia atept sa vina 3 feb si sa mergem la eco ...toata lumea zice ca am burtica cam mica poate desi eu ma simt chiar asa de mica si de fapt de acum incepem sa ne dublam dar nu ma mai stresez sper sa fim in grafic...
Vad ca se fac cumparaturi de zor frumos si eu abia astept sa incep... Carucior si toate accesoriile vreu sa merg personal restul cred ca maj de pe net optez pt un patuz din lemn asa am avut si cu Cristina am dat comanda la un tamplar atunci si a fost super fara protectie din astea nu am avut nici o problema devenise profesionista cum sa se fereasca si cum se prindea cu manutzele de patutz plus ca numai la nani statea in el restul zilei dupa mine prin casa...
July,da si eu sunt un fan amazon si ebay ...bine si e si mai usor pt mine...de-asta inca suntem la documentare avem de unde alege si mai e si ceva timp....
Despre perna nu am folosit la prima sarcina dar acum folosesc o perna normala sau am doua pernutze mici care ma ajuta vad ca lui bebe ii place mai mult pe partea dreapta ...
Sutiene si dresuri speciale pt ca nu mai suportam pe burticutza am luat de www.jojomamanbebe.co.uk/" target="_blank">aicisauwww.mothercare.com/b/42764041" target="_blank">asta
Seara buna si avetzi grija de burtici
20+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
a-rose spune:
saluti !
sabina, aparatorile de patut pe care le am deja nu sunt pana sus. daca pui si la gratiile din fata, stand culcata in pat, ma gandesc ca intradevar nu-l vezi pe bb. eu nu vreau sa-l vad pe bb din pat si nici el pe mine. in mintea mea el se va obisnui astfel sa doarma cu cineva in camera si apoi va fi greu de dezobisnuit. eu pe ruxi am culcat-o singurica de la 3 luni jumate la ea in camera si fata doarme doar singura, asa s-a obisnuit. pe bb 2 va trebui sa-l luam cu noi in camera ca nu vreau sa-i stric confortul lui ruxi.
veronica, poate ca o sa vin la cluj la morfofetala, mai am cam 1 luna pana atunci, cine stie...
corina, noi avem casco la omniasig si oamenii au fost super ok. am avut nevoie de asigurare chiar anul asta cand eu am spart baia de ulei ca am sarit cu masina de pe rampa din poligon. ca-n filme. m-am dus acolo in ideea ca mai invat si eu sa conduc cu sotul alaturi de mine...hahaha. am comis-o oricum i-am zis sotului ca mie mi-e rusine sa merg la asigurari si sa zica aia ca-s mai blonda decat in realitate asa ca i-am zis sa ia el vina asupra lui. a gasit o groapa mai mare in mijlocul drumului si le-a zis ca a dat cu baia de ulei acolo. era pueril dar oamenii tot au fost ok si ne-au dat banii. asa ca...jos palaria.
fetelor, mie de 2 zile imi curge ceva incolor, inodor cate putin, cat sa se ude chilotul ca si cum as fi scapat pipi. nu stiu ce poate fi dar seamana cu lichidul amniotic care a curs cand mi s-a rupt apa. deosebirea ca atunci am baltit salteaua. credeti ca poate fi lichid amniotic?????????????????????????vai !
ma duc sa mai citesc din urma. mai, ma terminati cu ciocolata aia de casa. si nici macar nu iubesc chiar asa ciocolata. nici nu mai stiu ca ce pagina era reteta aia.
17+, mami lui RUxi, 28.08.2008
rose
a-rose spune:
Julyyyyyyy !!!!
JulyMorning, in sfarsit te vad pe site ! eu am intrat mai tarziu la burticile cu flori de liliac ! nu stiu daca iti amintesti ca am fost si la odiseea trecuta impreuna ! vezi ce coincideta este? Maya ta s-a nascut exact in aceeasi zi cu Ruxandra mea si daca te uiti si acum, avem UM aproape identice.
ma bucur sa te descopar pe aici ! mi se pare absolut grozav !
17+ , mmami lui ruxi, 28.08.2008
rose
arturicii spune:
Hello
imi pare rau ca nu am mai apucat sa va salut insa am avut plin tare we.
azi am fost la dr, se pare, dupa cum sta Sabina tot transversal, ca e tot placenta praevia insa sigur vedem dupa echo de pe 9 febr; de la echo trebe sa merg direct la dr sa ii dau rezultatul. Si, ptr ca am si mai des contractii, o sa trebuiasca sa ma vada la 2 sapt;
In caz ca ramane placenta praevia = risc major de hemoragii si cel mai probabil nastere prematura.
Insa avem rabdare si om vedea ce se mai intampla.
Saptamana aceasta pregatim aniversarea de 6 ani a baietilor asa ca o sa lipsesc probabil de aici. (avem party si la scoala si apoi si acasa...)
O zi frumoasa tuturor,
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 25+
bilica spune:
Buna fetelor! Si eu sunt o burtica ,am 21 de sapt de sarcina si voi avea o fetita. Termenul max de sarcina este 16 iunie ,dar nu stiu stiu sa sacotesc data mai exact. Dr de pe aici nu sunt ca cei din tara,sati dea informatii mai exacte;sau poate nu am dat eu de unul asa de bun. Vad ca voi sunteti la curent cu toate,eu sunt in aer caci e prima sarcina.....Sper sa ma integrez intre voi si sa ma invatati multe....Va multumesc
nikolett2445 spune:
buna fetele!
vin cu vesti bune de la eco morfo,suntem ok,un pic mai mare cu o saptamana,avem aproximativ 780grame,in rest celelalte valori sunt normale,tot fetita am ramas,va doresc tuturor sa veniti cu vesti bune de la ecografi,se pare ca sunt prima in dimineata asta![]()
citesc din urma si mai revin
fetita mamei
NIKOL
22+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
am modificat semnatura,avem 24 de saptamani
fetita mamei
NIKOL
24+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Hop si eu de la spital! De maine fac Clexane, caci nici analizele de sange nu au iesit roz. M-au rugat ca inainte sa iau si aprobarea medicului ginecolog, care a fost de acord si care mi-a recomandat sa mai fac o eco intermediara la 20 sapt pt a vedea daca scad valorile pe artere. E si sotul convocat maine la spital ca sa invete sa faca injectii, dar m-a avertizat ca el moare cu injectia in mana langa mine si nu ma inteapa (oful soacra-mii ca nu a devenit medic) Se pare ca se fac in burta, deci calculand 5 luni* 30 zile=150 intepaturi in burta (uraaaa, cica lasa si vanatai). Nu i-am spus sotului ca se fac si-n burta ca maine nu mai vine deloc cu mine. Nu mi-au facut de azi pt ca trebuie sa-mi dea o scrisoare de recomandare pe baza careia medicul de familie sa-mi dea reteta (cica ar fi gratis pt gravide in limita a 450 ron/luna). Chilotii de gravida sunt cu burta, sa stea peste burta si nu sub burta ca nu care cumva sa-i pierdeti pe drum. 18+ |
am o prietena care a patit la fel,dar ea dela inceputul sarcini si-a facut injectiile,i le facea sotul,iar cand burtica a crescut si le facea singura,nu era greu deloc,acul nu intra foarte mult in tegument
sanatate si curajfetita mamei
NIKOL
24+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)

18+