Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca16

Fetelor, voi aveti dureri de cap? Pe mine de vreo 10 zile ma doare aproape zilnic capul, partea stanga mai exact....ma apuca si tot asa imi trece, de la sine.Nu reusesc sa gasesc motivul, eu inainte nu aveam dureri de cap dar nici acum nu stau in curent sau in frig, tensiunea mi-e la fel ca inainte de sarcina....habar nu am.

Mai vroiam sa va intreb daca v-a mai dat la careva dr. Colposeptine,niste ovule care curata vaginul?

22+

Si eu am dureri de cap insa le pun pe seama serviciului ... daca sunt acasa nu doare, la munca, in jur de 14.00 ma simt extenuata si ma doare capul... timp de citeva ore... deci sigur e stresul vinovat.
Cit despre Colposeptine nu stiu nimic: sa ne spui si noua cum a fost! Te pregatesti de nastere naturala? POate are vreo suspiciune de infectie...cine stie!?

Mary 22+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Madamar- lungimea colului (exact asa scrie)e pusa pe prima pagina a ecografiei, unde descrie una alta.
La mine descrierea ecografiei la 17 saptamani e facuta pe capitole gen: Creier....., Inima......, Rinichi....., Col.....etc.

Sutienul si chilotii i-am luat de la Kiabi, sutienul a fost vreo 55 ron, chilotii (am luat unii pt acu si unii pt burta mai mare) vreo 20-25 ron perechea.

18+

Mergi la inceput

Mira, ma bucur pentru reactia sefului si pentru ca tu te simti mai bine acum! Sanatate multa!
Dupa ce am citit prin ce ai trecut ma si intrebam daca nu am cumva si eu contractii, placenta previa...si alte prostii! Creierasul asta!!!

Mary 22+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nicoleta of, curaj draga mea. Ce sa zic.

Mary eu mi-am luat chiloti din selgros, din microfibre, i-am luat inca de la prima sarcina. Sunt singurii pe care ii suport. La vremea respectiva au fost cam scumpi, vreo 15 roni parca perechea, dar am facut stoc de atunci si cum i-am purtat doar pe perioada celor doua sarcini si dupa operatie se prezinta inca ok.

Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Mary nu am mai nimerit in KIabi, poate sapt viitoare. In schimb am fost iar in AFi si am luat de acolo pt amandoi. Acum sunt cat de cat multumita. Mai am de luat maruntisuri si gata. Pentru mine nu iau nimic, la anul. Ti-am vazut si eu burti e maricica, dar sa stii ca si a mea neimbracata e cam la fel Ce sef super ai!! jos palaria!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

Cred ca postul de mai sus este pentru MIRA, ASA E:)?
DAU redirect!:)

Mary 22+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Si eu am facut acum cioco de casa, a iesit exact ca pe poza de pe site. Doar ca e prea dulce, parca simt zaharul printre dinti. Ma gandeam daca imi va iesi de pun juma din zahar?!

AlinaBu, cu toate ne bucuram pentru tine, sa fie intrun ceas bun! Asteptam vesti bune!
Veronica, felicitari pentru vesti bune la eco!
Corina, posteaza si pentru mine reteta de iepure cu cartofi, pleeease
Anca, si eu ma confrunt cu dureri fulgeratoare de cap, in partea dreapta, trece cam in 15-20 sec. Inca n-am intrebat medicul.
Incerc sa remidiez si eu pb cu cafea, daca zic fetele ca ajuta.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix

Mergi la inceput

JulyMorning: vin si eu si adaug un site in genul ultimelor mentionate de tine, tot al unei romance mutate in Germania care vinde outfit-uri si care, pe linga aceasta activitate are deosebit de multe activitati caritabile care iti fac inima sa tresalte! putini oameni ca dinsa: uitati pe blog descrierea misiunii ei si site-ul:
http://www.kidsua.com/
http://kidsua.blogspot.com/2010/01/info-utile-kidsuacom.html
Intrati si edificati-va!

Mira, si bebe meu e discret cind e vroba sa se faca simtit la tac'su:)... suntem asa intr-o complicitate totala, e tare tainic el!:)... Nu prea reuseste sa il localizeze... suntem inca in deruta cind o fi sa il simta: el spune ca vede cum se misca burta, dar nu il simte la mina... de auzit, nu stiu, facem teste de-acum:).

Cusa, ce mai e si perna de gravi? Am mai auzit insa... chiar nu se poate substitui cu altceva? Chiar, cum arata? ... poate o confectionam;)!

Crissy_c: in calculul indemnizatiei se iau in calcul veniturile profesionale... deci cred ca si cele din drepturi de autor ar tb sa fie profesionale, doar dak nu considera cineva ca te joci pentru a face bani!;)

nicoletaB: SORRY !!:(... incredere insa in DD! vei vedea ca va fi bine, iar sotul va dovedi ca e barbat pina la urma!:)
Merci pt info cu chiloti si sutiene:)!

Sabina, caut si in Selgros - avem la iasi, poate gasesc chiloti... vor fi necesari in primavara.

Mary 22+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Si eu am facut acum cioco de casa, a iesit exact ca pe poza de pe site. Doar ca e prea dulce, parca simt zaharul printre dinti. Ma gandeam daca imi va iesi de pun juma din zahar?!

AlinaBu, cu toate ne bucuram pentru tine, sa fie intrun ceas bun! Asteptam vesti bune!
Veronica, felicitari pentru vesti bune la eco!
Corina, posteaza si pentru mine reteta de iepure cu cartofi, pleeease
Anca, si eu ma confrunt cu dureri fulgeratoare de cap, in partea dreapta, trece cam in 15-20 sec. Inca n-am intrebat medicul.
Incerc sa remidiez si eu pb cu cafea, daca zic fetele ca ajuta.

daca pui mai putin zahar, logic ar fi sa nu iasa pentru ca nu realizezi sirpul de aceeasi calitate, deci nu are ce sa intareasca laptele praf. Nu ar trebui sa simti zaharul printre dinti, zaharisit, cred ca e din vina laptelui praf...

Mary 22+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

CrissyC, felicitari pentru 20 sapt. incheiate cu succes, inca 20 cu sanatate!
Nicoleta, of, saracuta de tine! Cum, chiar in burtik te inteapa? Nu te uita la ac cand te inteapa. Sper sa fie totul bine, voi cu bb ok.
Sutienul pentru alaptat imi pare indispensabil!!! Va recomand sa nu economisiti, sa cumparati unul bun. Mie una imi era foarte incomod sa alaptez in unul obisnuit.
Mary, merci de pont, oricum mi-a iesit foarte groasa + nu am pus tot laptele praf cu cacao ca se ingrosase prea tare. Dar am fiert si siropul cam mult, vre-o 25 min cred, deh, o vroiam mai tare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Madamar- lungimea colului (exact asa scrie)e pusa pe prima pagina a ecografiei, unde descrie una alta.
La mine descrierea ecografiei la 17 saptamani e facuta pe capitole gen: Creier....., Inima......, Rinichi....., Col.....etc.

Sutienul si chilotii i-am luat de la Kiabi, sutienul a fost vreo 55 ron, chilotii (am luat unii pt acu si unii pt burta mai mare) vreo 20-25 ron perechea.

18+

la mine raportul este scos in engleza si nu -l pricep decit pe ici, pe colo... ca sunt si prescurtari... asta e! O sa il intreb detalii pe doc la urmatoarea intilnire.
Am gasit un kiabi.com si vreau sa ne spui daca asta e modelul de sutien gasit in Bucuresti: mi-am pus rubedeniile sa imi cumpere....dar asteapta un raspuns cu un link cu tot:).

http://www.kiabi.com/maternite/lingerie/soutien-gorge-allaitement-microfibre-rayee/98/P181736

mai sunt pe site si alte modele: daca vrei sa te uiti si sa ne spui ce ai vz in magazin, plssssss!

Am mai gasit teribil de amuzant setul asta de chiloti:) :
http://www.kiabi.com/maternite/lingerie/lot-3-culottes-stretch/98/P174915

Sa ne spui dak de pe pagina asta ai mai gasit ceva, te rog:)!
http://www.kiabi.com/maternite/lingerie/98

Pupici si multumiri!

Mary 22+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput