Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Buna dupa-amiaza burtici!

Raportez ca am ajuns si eu la jumatatea sarcinii!. Sunt foarte mandra, mai ales ca bebelina misca intr-o veselie, dar la mine tot nu se vede foarte bine burtica, cel putin daca sunt imbracata asa, de iarna, nu se sesizeaza nimeni (apropo la cei din metrou care nu se ridica sa-mi cedeze si mie un scaun , mai ales ca mi se face cam rau de la aglomeratie)

Mira, ai o burtica superba!!! Abia astept sa-mi mai creasca si mie un pic . Dar esti cu vreo 3 sapt inaintea mea cred.

Vai fetelor, mie mi-e un somn pe la orele astea!!! Abia mai tin ochii deschisi, iar cafeaua decaf nu ma pacaleste deloc!

Pentru fetele mai initiate in tainele legislatiei: stiti cumva, in calculul indemnizatiei se iau in considerare si veniturile din drepturi de autor, sau numai cele de pe cartea de munca?

Multumesc anticipat

Cristina, fericita 20+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Hop si eu de la spital!
De maine fac Clexane, caci nici analizele de sange nu au iesit roz.
M-au rugat ca inainte sa iau si aprobarea medicului ginecolog, care a fost de acord si care mi-a recomandat sa mai fac o eco intermediara la 20 sapt pt a vedea daca scad valorile pe artere.
E si sotul convocat maine la spital ca sa invete sa faca injectii, dar m-a avertizat ca el moare cu injectia in mana langa mine si nu ma inteapa (oful soacra-mii ca nu a devenit medic)
Se pare ca se fac in burta, deci calculand 5 luni* 30 zile=150 intepaturi in burta (uraaaa, cica lasa si vanatai). Nu i-am spus sotului ca se fac si-n burta ca maine nu mai vine deloc cu mine.
Nu mi-au facut de azi pt ca trebuie sa-mi dea o scrisoare de recomandare pe baza careia medicul de familie sa-mi dea reteta (cica ar fi gratis pt gravide in limita a 450 ron/luna).

Chilotii de gravida sunt cu burta, sa stea peste burta si nu sub burta ca nu care cumva sa-i pierdeti pe drum.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

gata. misiune indeplinita. daca nu mancam in seara asta cioco de casa nu stiu ce ma faceam. am luat-o razna rau.

Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Eheee, stiu, eu am facut-o aseara devreme si la minus 20 a stat (ca asta e nr. gradelor de care ne bucuram la Iasi :P ).. si tot moale este. M-am resemnat:rideam cu sotul: am spus ca nu a vrut sa se intareasca, pentru a nu-mi stirni si alte pofte!:P

A, bravo! Poate tie ti-a iesit, in sensul sa se fi intarit. Eu cred ca am lasat siropul prea putin tare si m=am ales cu o crema de ciocolata cu migdale prin ea, care merge de minune in niste clatite.... Dar e prea tirziu pentru festinuri alimentare! Asta e, pap cioco cu linguritza:P... si in acest fel nu pot devora prea mult odata.. Asta e reteta pe care am folosit-o eu:
http://www.e-retete.ro/retete/ciocolata-de-casa evident, la imboldul celor citite pe forum:))... Nu mai stiu cine a fost capul rautatilor;).
Pupici!

Mary 22+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

pai nu se intareste imediat. Tre sa o tii la frigo pana maine. E nu am mai avut rabdare si am mancat asa din ea, dar am pus si la rece pentru maine.

Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mary 22+

evolutia lui bebe

Se pare ca de oboseala ieri nu am reusit sa trimit si mesajul: spuneam asa, am facut cioco de simbata seara, am dat-o la rece frumusel (si nu au fost decit -21 grade la Iasi) m-am abtinut pina duminica...dar nu ni s-a intarit:)!. Vorba sotului: ciocolata impotenta:D... siropul sigur a fost cauza... o sa repetam cu o varianta mai intarita a siropului.
Sabina, la care odisee te referi? da-ne si noua link, sa plingem si noi de bucurie@:)! Esti asimilata mai multor odisei? Da-ne un link de la ...odiseea curenta, ca sa spun asa:)!

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mary 22+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

buna fetelor !!!! de cand nu am mai trecut pe aici .. sa-mi fie rusine !

Bun venit noilor bebei sanatosi si toate cele bune!

Fetelor ... nu stiu cum sa va spun, dar am fost la ginecolog in decembrie si mi-a spus ca nu pot ramane insarcinata pentru ca nu imi vine ciclul decat la doua luni asta inseamna cicluri anaovulatori, m-a trimis la endoclinolog unde mi-au facut un test de analize toate bune ! Acum din auzite am luat branca ursului pentru a ramane insarcinata din nou si teste de ovulatie din ziua a 9a pana cand in ziua a 11 a devenit pozitiv am repetat testul in ziua a 11a ( 21 ianuarie ) de vro 3 ori toate la fel identice bine inteles ca m-am pus pe treaba pe 21 apoi in ziua a12 a am mai facut 2 teste de ovulatie la fel pozitive bang si pe 22 m-am pus pe treaba ... acum nu stiu ce sa spun sa ma duc la ginecolog sa ii dau cu testele in cap ? sau poate chiar branca ursului m-a ajutat sa am ovulatie? Oare am ramas ? abea astept sa vina luna viitoare sa fac un test .. defapt cand pot face unu ?

Andra

Succes mult Andra, sa dea Domnul sa fi ramas!:)
Poti sa faci un prim test la 14 zile de la ovulatie, fa tu un calcul! Sa dea Domnul sa ai bafta!

Mary 22+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata fetele

MAry la eco se vede colul, asa se masoara

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

Saru,mina Laura, bine ca m-am dumirit si ca nu mai am griji: sa imi tot intreb medicul de ce nu ma urca pe "capra" (unde... e foarte drept, nu-mi lipseste sa ma urc, decit daca e musai vreo nevoie). Am inteles ca prin luna 7-8 o sa ma invite pe capra... nush ce are de facut/vazut.

Mary 22+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Of, Nicoleta, saracutza de tine... injectii in burta! Sper sa fie curajos sotul sau sa gasesti pe cineva apropiat sa ti le faca. Si sa dea DD sa se rezolve repede problema, poate nu trebuie facute pana la sf sarcinii... Oricum, vad ca esti foarte curajoasa

Cristina, fericita 20+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sabina o sa caut si eu, inseamna ca nu a disparut
Nico nasol cu injectiile, brrrr! Mult curaj si tie si sotului!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

[font=Comic Sans MS]Cris-09- felicitari pt nota mare!

Mie colul mi-l masoara la eco abdominala, ultima dimensiune a fost de 3,8 cm.
Am fost la cumparaturi in Kiabi, mi-am luat bluzite de gravi, chiloti de gravi si sutien de alaptat.

17+

NicoletaB - te rog sa imi spui care-i prerscurtarea colului, sau denumirea in engleza de pe raportul echografiei tale: eu am o foaie cu destule scrise pe ea... cred ca apare si dimensiunea colului - doar ca nu am identificat-o eu!:) Iti multumesc!
Spune-ne si preturile de la chilotei de gravi si sutienul de alaptat, poate si firma ...sa rog si eu pe cineva sa imi cumpere din Bucuresti daca sunt de calitate buna... in Iasi nu am gasit ink... si nici energie necesara nu am, ca sa caut. prefer parca sa le comand, daca am recomandari pentru produse.
Ce am vz in Carefour si am gasit ca sunt interesanti pentru maternitate, mai ales la cezariana, cind nu iti poti gestiona prea bine miscarile: chiloti de unica folosinta, 15 lei vreo 4 perechi: in mai, cind nastem noi sunt numai buni... dak are si cine sa ni-i traga atunci:)).

Mary 22+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mai bine asa decat o sarcina oprita din evolutie!
Cel mai afectat va fi sotul!
Daca nu gasesc cine sa mi le faca va trebui sa mi le fac singura, ca cu barbati-miu plangem unu pe umarul celuilalt.
Eu suport la durere singurul meu pitic e ca nu suport sa vad cum penetreaza acul pielea, inainte si dupa n-am probleme, dar omoram noi cumva si piticu' asta.
Sanatosi sa fim ca le rezolvam noi!

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Neatza feteleeeee!

Anul trecut am avut asigurarea la Ardaf, insa am jurat ca nu mai fac in viata mea o asemenea greseala - ne-au terminat de tot cu nervii atunci cand am avut nevoie de reparatii (ne lovise cineva, nici macar nu era vina noastra)
Acum am cele mai bune oferte de la Generali si Omniasig, inclin spre prima varianta si mi-ar prinde bine oriece sfat din experienta.

Va burtici!

Corina 17s+ cu Maria

Sfat din experienta: Generali - sunt cu adevarat seriosi si ... atunci cind ceva nu se incadreaza primesti chiar "sfaturi" despre cum ar fi mai bine sa fie rupt/distrus ceva ca sa se incadreze in polita....deci mergi pe mina lor! Omniasig nu stiu.

Mary 22+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput