Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

S-a trezit bebela mea... si ce frumos ii miroase pielea..mor dupa ea
V-am zis ca i-a mai crescut perisorul de cand o perii?
Are si ea firele mai lungi domne, cosite cum ar veni...
Cuscra, mie pediatra mi-a zis sa nu scot afara copilul la mai mult de -5 grade.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

UKA, si eu am zis ca as face un parfum cu mirosul lor..sunt moarta dupa el....Ce frumoasa e Carina!Si ce hainite frumoase....pacat ca e data fata...ca faceam si noi curte.Seamana leit cu tine!

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

hai ca ne intristam......sa va zic ca ieri s-a intors Ebruska si de pe burta pe spate este o zi memorabila pt evolutia ei nu le-a facut si cand s-a apucat, le-a faciut pe toate o data saraca avea asa o fata speriata cand s-a rasturnat pe spate

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Buna fetele!

exact la fel a facut si al meu..nu a facut el dar si cand a facut

Fetili eu nu ma simt asa bine..nu am starea så scriu, så povestesc..va citesc cu mare drag si voi reveni in fortå cand va fi momentul

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Suede din experienta proprie de mers la nunti si de organizat o nunta, eu cred ca cea mai importanta este MUZICA! sa fie o formatie buna si sa fie muzica diversificata, pe toate gusturile...am fost la o nunta super fitzoasa, cu meniuri sofisticate, artificii, decoratiuni scumpe si alte brizbrizuri care costa o caruta de bani, dar daca muzica a lasat de dorit, lumea nu s-a prea distrat si s-a vazut pe fetzele lor....pe cand noi (nu ca as vrea sa ma laud, dar chiar s-a vazut ca lumea s-a distrat, ringul a fost plin tot timpul) am avut de toate, turceasca, machidoneasca, romaneasca, latino, tiganeasca (nu manele), moderna, asa ca pt fiecare s-a gasit ceva pe care sa danseze si sa nu se plictiseasca la masa...
pe locul doi: sa fie bun VINUL

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Merci
Anul trecut a fost 5400 lei dar era redusa ca e din colectia veche.. restul sunt peste 7000 din cate-mi amintesc eu.
Poze am pus aici.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

uka ai fost o mireasa tare faina!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

uf Iulika (nu mai zic cuscra, ca deja eu am inceput sa ma ametesc, nu mai stiu fiecare cu cine vorbeste cand zice cuscra, le-am pierdut sirul ), si tu Brutus?? pup fata frumoasa sa-i treaca ce o avea si pe Bruculica il pupa Ebruska dultze dultze!
oare avea dreptate Dana cu postul de azi dimineatza?
sa treaca o data iarna asta, sa ne revenim toate ca nu se mai poate asa!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Selenai dreptate!
Cu muzica sa vedem ce formatii luam,dar cum si eu sunt saltareata , gasim noi ceva...
Cu bautura nu-mi fac probleme,ca al meu cu asta se ocupa la job si la toate petrecerile,el are grija... nu-ti zic ce prapad se intampla .Ii pe toti,ca el tine la bautura,marele meu noroc

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Suede din experienta proprie de mers la nunti si de organizat o nunta, eu cred ca cea mai importanta este MUZICA! sa fie o formatie buna si sa fie muzica diversificata, pe toate gusturile...am fost la o nunta super fitzoasa, cu meniuri sofisticate, artificii, decoratiuni scumpe si alte brizbrizuri care costa o caruta de bani, dar daca muzica a lasat de dorit, lumea nu s-a prea distrat si s-a vazut pe fetzele lor....pe cand noi (nu ca as vrea sa ma laud, dar chiar s-a vazut ca lumea s-a distrat, ringul a fost plin tot timpul) am avut de toate, turceasca, machidoneasca, romaneasca, latino, tiganeasca (nu manele), moderna, asa ca pt fiecare s-a gasit ceva pe care sa danseze si sa nu se plictiseasca la masa...
pe locul doi: sa fie bun VINUL

POZE URSULICA
nunta

CORECT, muzica mi se pare si mie cea mai importanta la o nunta.

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

cuscara uka tot e bine. mie pediatra mi.-a zia sa nu-l scot la mai putin de 0 grade. dar am iesit o juma de ora si a fost foaaarte bine. adica a stat in masina cu portiera deschisa cat am scos.o eu pe ea, masina, din nameti. si acuma imi pare rau ca am scos-o ca erau 2 sloiuri pe capota si zapada a amortizat socul. bine, e un pic de tot indoita. dar mai am de-o grija! mama lor de oameni care nu-si curata acoperisurile.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Selenai dreptate!
Cu muzica sa vedem ce formatii luam,dar cum si eu sunt saltareata , gasim noi ceva...
Cu bautura nu-mi fac probleme,ca al meu cu asta se ocupa la job si la toate petrecerile,el are grija... nu-ti zic ce prapad se intampla .Ii pe toti,ca el tine la bautura,marele meu noroc

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

asa-i si al meu, de multe ori se oftica pt ca se ametesc toti in jurul lui si el inca e lucid....eu cred ca l-am vazut de 2 sau 3 ori beat in adevaratul sens al cuvantului, in rest doar asa, un pic mai vorbarest si mai vesel, atat..

noi am avut formatie plus muzica pe calculator (cea moderna, latino, tiganeasca etc), am facut de acasa foldere cu selectii si se ocupa cineva din formatie sa-i dea drumul cand faceau ei pauza.....dar poti sa iei si un dj (am avut mai multa incredere in gusturile noastre ).....si oricum la noi cam totul a fost asa, cu buget redus, am avut destul de putini bani pt organizarea nuntii....
rochia mea a costat 600 ron

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput