La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 248

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Mihai

Ellenuta,Nemary,Miutza,Laura dimitris,miri mik,Aweya,Madalina28,Ceska,va multumesc din suflet pt urari,sa vi le intoarca Doamne Doamne inmiit

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 35+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Mihai !

La multi ani Rlc_Sandor !

La multi ani Anna Laura !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Laura_D ce bucatareasa frumoasa ai tu ! Hai ca nu a facut prea mare dezastru !

Elle ce mare si frunoasa ti-a crescut printesa !Prima oara cand am vazut poza am crezut ca e Sophia. Nu stiu ce sa-ti spun despre dintisori, sper sa te luminezi cu search-ul pe net. Eu am citit ca nu e bine sa inghita fluor.Spre rusinea mea eu inca nu il spal pe dinti pe Khalid cu pasta, desi poate ar trebui sa incep pentru ca are peste 2 anisori.Aici am gasit numai pasta de dinti de la 2 ani in sus.

Roli cred ca as fi un sac de nervi daca ar manca Khalid ca Andrei.Mi se pare foarte putin cat mananca.Nu are si zile cand mananca mai mult? Faci bine sa-i dai vitamine.Eu i-am dat lui Khalid cand avea perioade cand nu manca bine.Pediatra lui mi-a recomandat.I-am dat Kidicare.Baiatul meu nu mananca singur, a avut o perioada cand vroia sa manance singur si atunci ii aduceam si lui o lingurita, dar tot eu il hraneam.
Ori i s-a invatat stomacelul cu mancare putina ori are ceva ca giardia cum spuneai tu.Sa-i trimiti la culcare daca nu mananca nu mi se pare o pedeapsa, cel putin nu pentru Andrei caruia nu-i place sa manance.Daca plange probabil o face din cauza ca nu se mai poate juca cu mancarea.
Nu sunt de acord ca, copii mananca cat le trebuie, ca nu o sa moara de foame.Acum li se dezvolta apetitul pentru anumite tipuri de mancare. Un exemplu concret e baiatul cel mare al cumnatilor mei care a fost crescut de bunici pana la 5 ani si nu l-au invatat sa manance cum trebuie pentru ca era un mofturos si refuza sa manance.Si acum, la varsta de 9 ani el mananca numai prostii, oua in fiecare zi,fast-food.De pui abia se atinge, fructe - cate o jumatate de mar la cateva zile.Nu e gras,in schimb are burtica destul de mare, ceea ce mi se pare inacceptabil la varsta de 9 ani.Acum vreo 2 ani eram la restaurant si el a inceput sa planga cand o matusa a insistat sa-i dea sa guste kiwi.Parintii incearca sa-l schimbe dar nu prea pot pentru ca sunt doctori si isi petrec mult timp la servici.Copii stau cu nanny.Nu mai spun ca si cel mic ii calca pe urme.
Poate ar trebui sa le dai separat sa manance,eventual lui Andrei inaintea lui Marc.Cand e Marc la gradinita, sa-si ia pranzul Andrei. Imi inchipui cat e de greu cu doi copii mici, mai ales la masa.
Lui Khalid nu-i place ficatelul de loc, desi il amestec cu ceva care ii place; dar are o zi pe saptamana cand trebuie sa manance.Ia 2-3 lingurite de foame, dupa aceea refuza. Am inceput sa aplic si eu un fel de time-out si ii spun sa plece in dormitor si cand vrea sa mance sa vina inapoi.De obicei pleaca;daca nu, il duc eu de manuta. Vine apoi singur dupa cateva secunde cu o jucarie;mai ia cateva lingurite. Iar refuza, iar il trimit in dormitor; si tot asa pana mananca tot sau aproape tot.Cand nu merge asa ii cant sau ii pun melodii la mobilul vechi,etc.
Referitor la fructe, Khalid cere cand vede pe masa, orice ar fi . Ii dau si de obicei musca de 2-3 ori dintr-un fruct, apoi inca 2-3 ori din al doilea si dupa aceea nu mai vrea. Cand se intampla asa i le fac pe razatoarea de sticla si ma tin sa manace tot sau aproape tot (mai rar mananca singur un kiwi intreg sau para,feliute de portocala).

Cati bine ca v-a pazit D-zeu si nu s-a intamplat nimic.Of prin ce ati trecut ! Acum trebuie sa incerci sa nu te mai gandesti la asta, ca mai mult rau iti faci. Eu era sa-l scap o data in liftul de la mall.Mi s-au inmuiat picioarele instantaneu dupa ce l-am prins.

Irlandeza nu mi se pare Alexia grasa, e numai bine. Poate are oasele mai grele si asimileaza tot. Khalid are in jur 13 kg si mi se pare slab.Prietenul lui mai mic cu 1 cm are tot 13 kg si pare mai grasut.

Miri bine ca nu s-a intamplat nimic, ca nu s-a produs accidentul ! Vai ce frumos e Jeremy, imi vine sa-i pap nasucul;mi se pare ca zambeste in poza 4 iar in ultima poza zici ca reflecteaza la ceva anume.

Stancutza si eu stiam de parabeni ca nu sunt buni, pot produce cancer. Unele efectele negative ale fluorului citate aici le stiam si le-am mai scris mai demult pe forum :"Din contra, o expunere prelungita sau care depaseste dozele poate cauza fluorizarea dintilor, manifestata prin aparitia unor pete galbene pe dantura." ; "Fluorul creste riscul aparitiei Fluorozei" (luat de pe site-ul dat de tine - mamica bio)

Pupici.

Poze Khalid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi anisori uram cu drag clopotelului Mihai si printesucii Anna Laura!!!

La multi ani plini de fericire mami de Sonia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

wow, Miri, cat de clare sunt pozele. eu nu am avut nicio poza atat de clara de la eco nici la Daria nici acum. este Sasha 2 si are un nascut atat de mic si dulce...si gandeste...cum sta cu manauta la cap. pupam burtica si bebeloiul din ea. luni seara merg si eu la morfo de trim 3, abia astept sa-mi revad printesa.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Raluca sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de frumoasa ta familie!
Vlad Mihai Maya Ioana Clara Sophia Mihai Alexandru Anna Laura

Buna, zuzici Tare rar mai intru, cred ca m-ati si uitat, de Thea nici nu mai zic, ca nu i-am mai pus o poza de nush cand Off, sper sa-mi fac timp sa pun niste pozici
Am si eu nevoie de sfatul fetelor care au fost cu copiii cu avionul: cum ati procedat ca sa fie cuminti? Oare am voie sa iau dvd player-ul portabil in avion? Ce e voie sa iau in avion (mancare si apa pt Thea, jucarii, carti, dvd-uri?)? Vom face sambata un drum de 3,20h si am niste emotii!!! Cu masina nu avem treaba, ca putem opri cand e de ceva, dar asa...in masina poate merge dvd-ul non stop ca-l tzin pus la bricheta, dar in avion tre sa ma bazez pe acumulator care tzine vreo 2 ore doar.

Cati slava Domnului ca a fost acolo ingerasul lui pazitor Mi-au dat lacrimile si mi s-a facut pielea de gaina cand am citit

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, traim in vestul salbatic. ieri s-a dat o spargere in magazinul din fata geamului mei, a durat 30 de secunde, 3 tipi inarmati, cu cagule, au furat tigari, si bani si dusi au fost... acu a trecut politia calar epe strada.... toata lumea lungeste capul dupa ei:(

mersi de aprecieri la adresa nasucului lu' bandix cel mic. nici noi nuc redeam c-o sa-l vedem asa de bine, dar s epare ca trucul cu vezica a functionat. intr-adevar zambeste intr-una din poze, si a si cascat la un moment dat, iar in ultima.... gandeste cu foc:))) sa-l vedem cand o iesi cat de a dreaq va fi pielea pe el:)

elle, cred ca taica-tau a mituit posta romana sau cel putin pilotul! batista a ajuns azi dimineata in cutia mea! sa cad pe spate nu alta:) dar te rog sa verifici si tu banii in cont, ca in mod normal au fost transferati ieri! pusici si milioane de multumiri anticipat:)

nemary, nici noi n-am avut inca asa poze clare, cu niciunul:) la mine burta devine enervanta! si cand ma gandesc ca mai am doua lunid e tras....

lauraI, oooooooooo ce aventura cu avionul!:))) din experienta mea de state, turcia, romania, italia, spania in avion: organizeaza-i somn ul in functie de orarul de zbor. la decolare da-i un bibe cu apa, suc, ce-o vrea ea ca sa fii sigura ca nu i se infunda urechile. doua picaturi de nesivine in nari o sa-i desfunde nasucul si o sa-i prinda bine. poti duce dvd portabil dar e de preferat sa doarma in avin. oxigenarea din avion are doua taisuri: sunt copii care ar dormi (vezi bruno), sunt copii pe care ii hiperexcita (vezi sacha). poti duce si mancare de bebe (100ml pe borcan, sticla, ce-o fi) si lapte (chiar daca bibele e mai mare nu mai mult de 100 de ml). nu multa ca o lasi la controlul de securitate. carti si ce mai vrei tu, la liber; iti sugerez sa pui cu tine o pernita si un pleduts in cazul in care adoarme. si ai incredere in ea; DACA TE STRESEZI o stresezi si pe ea! succes si sa ne spui cum a fost:)

ma duc sa scot bestia NR1 de la scoala. e toata cas ain picioare de la 5 dimineata. zau, ma duc la un consultant sa-mi spuna ce naibii sa fac cu ei doi. la 7 stateau tolaniti pe covor, se frecau pe la ochi...mor cu ei, si ei cu mine:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Laura e o teroare pentru mine sa merg cu avionul cu Khalid daca nu e noapte (atunci doarme).Ar fi bine sa-i iei o jucarie interesanta noua,sau carti noi ca s-o tii in scaun.Ii mai arati si revistele din scaunul din fata.Anul trecut cand m-am intors din Egipt - dimineata - nu vroia deloc sa stea in scaun - l-am lasat in picioare langa mine pana a venit stewardesa sa-mi zica ca trebuie sa-l tin in brate - sa nu se raneasca in cazul unor turbulente.Aveam geanta plina de jucarii dar baiatul meu nu e pasionat de jucarii asa ca a fost greu, urlete,plans.Decolarea mi se pare mai usoara de suportat, la aterizare e greu - mie mi se infunda urechile mereu. Eu il puneam la tatza sau ii dadeam suzeta (pe care in alta situatie nu prea o accepta).In martie plecam in Egipt iara si nu vreau sa ma gandesc la ce o sa ma astepte pe avion.Acum e mare, suzeta nu a mai vazut-o de mult timp, dar poate o sa-i iau una pentru avion, bibe cu apa.Referitor la apa, eu am avut intotdeauna mai mult de 100 ml.Oricum poti sa ceri pe avion apa.Borcanele cu papa am avut mereu - cate doua, desi la egyptair mi-au dat mereu cate 2 borcanele.
Dvd-ul il poti lua, multi vizioneaza filme pe laptop in timpul zborului.

Poze Khalid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

zucici, am pus pozele cu eco ale lui bebe jeremy. asta asa, ca sa-mi reamintesc ca suturile din burta au si un nasuc:)

www.webshots.com/user/mirimik

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Miri, bebitza 3 e cam tati tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare zuzulici.

LA MULTI ANI !!! tuturor clopoteilor care si-au sarbatorit ziua e nastere zilele acestea.

Eu n-am mai reusit sa intru , caci mi-a intrat un virus pe calculator si mi-a blocat toate cele, desi aveam 2 Anti-virus.
Aveti asadar grija pe ce websiteuri intrati si pe ce dati click, sa nu patiti ca si mine.A trebuit sa iau un external hard drive sa imi salvez toate documentele, pozele, etc. si sa reinstalez Windows aveam XP, acum am pus pe el Vista.

Azi e ziua sotului, si aseara am stat pana tarziu sa-i fac tortuletul. I-am facut "pizza tort" , caci pentru cel cu soricelul n-am avut timp. A iesit bine,ca in carte, doar ca, "sosul de rosii " in loc sa-mi iasa rosu, mi-a iesit roz, si-am pus o sticluta intreaga de colorant.Diseara,dupa munca, il scoatem, Andrew si cu mine, pe tati la restaurant.

Sunt la zi cu tot ce s-a scris, dar restanta la scris. Cer iertare.

Miri, am citit cum se trezesc piticii tai la ore mici ... si vroiam sa te intreb, la cee ora merg la nani? Andrew, cand cadea lat seara, in jur de 7-7:30 , apoi dimineata la 4-5 era fresh. Asa ca, desi seara e mofturos, din cauza oboselii, inceeercam sa-l tinem ocupat, si il punem in pat in jur de 8:30- 9:30 si doarme neintors pana dimineata la 6 -6:30, ceea ce e perfect , caci noi ne trezim in fiecare dimineata la 5 -5:30 , dar pana ne bem cafeeaua, pana ne facem siesta, e timpul ca el sa se trezeasca, sa-l imbracam si sa plecam.

Elle parca tu ai intrebat cum a iesit prajtura cu capsuni, daca imi aduc bine aminte. A iesit gustoasa. Am "inventat-o". Am facut blatul de la reteta de Amandina, la care am taiat din faina si-am aruncat un pumn de nuci si , am copt in tava rotunda, de tort.
Apoi crema de capsuni(cu ciocoalta alba si frisca lichida) am facut-o de pe un blog al unei fete, dat tot de voi... Am taita blatul in 2 si-am pus crema la mijloc si imbracat totul in crema si decorat cu capsuni fresh deasupra. Am renuntat la kiwi, ca era prea copt. Treaba e ca, s-a mancat repede.

Roli, si-al meu copil face mofturi la mancare in ultimul timp, desi... ii dau si vitamine de cateva luni.Nu e slab, dar nici pufos. In weekend e durere, caci nu vrea nimic, doar lapte si suc. Tot ce ii fac, ia de 2 ori si apoi intoarce farfuria cu susu-n jos: fie pe masa lui, fie pe covor.Mi-au zis insa ca la gradinita mananca. Nu stiu daca e din cauza ca se indeamna cu ceilalti copii, ori altceva...

Cati, Doamne... multumim lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat nimic grav. Cred ca ai plans toata ziua si ca v-ati speriat tare. Asa este, cu piticii nostri trebuie sa stam 24 din 24 cu ochii pe ei.Si-al meu deschide usa si-o ia la sanatoasa. Sunt norocoasa insa ca, e curtea /gradina destul de mare, si reusesc sa-l prind inainte de-a intra in belele.

Trebuie sa fug , sa plec in 20 de minute.
Va pup dulce dulce pe toate si va imbratisez cu drag.

Mergi la inceput