La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 248

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor care bucatariti...nu e drept! salivez ca un caine, ma ingras numai citind de torturi si prajiturici...cum Doamne nu puneti pe voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miri Darene ms pt "tips-uri". Avionul decoleaza la ora 16 si aterizeaza pe la 19,20. Plecam dimineata pe la 6-7 de la Piatra ca sa ajungem la 14 pe Otopeni si voi incerca sa nu o las sa doarma pana in avion (sau o voi lasa doar un pic in masina, ca parca-i prea mult sa nu doarma pana la 4 si ma face varza daca nu mai adoarme de oboseala, nu?
Eu vreau sa-mi iau si carutzul cu mine, ca sa mai stea in el pe aeroport. Dar am cum sa-l bag in avion daca nu-l dau la check-in? O prietena mi-a spus ca-l pot duce pana la cala cand ne imbarcam.

Honey La multi ani sotului tau, viata lunga si fericita alaturi de voi!
Si eu le invidiez pe cele care gatesc si fac dulciuri, dar doar ptc eu nu ma pricep sa fac decat lucruri elementare si nici alea nu-mi ies grozave

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si la noi e vestul salbatic Miri!!! Ne-au furat saniuta din fata usii!!!...nu-mi vine sa cred...o lasam afara sa se scurga apa si apoi o bagam in casa, dar azi noapte am uitat-o. Am mai uitat-o in cateva randuri...azi noapte s-a intamplat. M-am saturat de tara asta asta infecta. Ies pe afara cu Andrei plina de nervi pe tema cu saniuta si parca toate erau impotriva mea...in parculetul din spate se kksera toti cainii din bucuresti, nu aveai loc sa calci...si in fata noastra...un mos cu cu un caine care se kk fix pe tobogan ...plecam ca imi venea sa vomit si ajungem la trecerea de pietoni, unde cred ca am stat vreo 3 minute pana s-a oprit un sofer din tot cardul de cretini care treceau ca la curse....iar altu claxona ca noi mergeam prea incet pt el...uf...iertati-ma ca m-am descarcat...nu mai inghit orasul asta deloc.

Da mai Darene...asa mananca Andrei cam tot timpul...foarte rar are zile cand papa mai mult, dar nicidecum cat ar trebui. Nu-l vreau gras si nici nu-s de acord ca daca acum nu mananca, va manca fast-food mai tarziu....mai depinde si de obiceiurile din familie. Noi nu servim asa ceva decat daca suntem singuri, la drum lung daca ne e foame si nu avem timp de restaurant. Niciodata in prezenta lor.
De la vitamine am pretentia sa-l vitaminizeze, nu-mi fac mari iluzii ca ii vor face pofta de mancare.

Honey, ce spui tu acolo despre AJ e cam ce face si Marc. La gradi mananca f. bine (la el se vede la cantar) si acasa (seara si in weekenduri face aceleasi figuri ca AJ.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

scriu repede sa nu se scoala zuza mica caci cea mare abia a adormit .. e un pic racita, azi-noapte avea nasul infundat iar azi ii curgea .. in plus, imi zice ca o doare in gat .. i-am dat panadol, puf tantum verde si sa mestece niste vitamina c .. sper sa fie bine, daca nu .. chemam doctorul ce sa facem .. febra vad csa nu are, imi arata termomentru de ureche 36,8 .. desigur ca e tare miorlaita si ca atare crede ca ma pacaleste. azi mi-a cerut bobo si cum era ora de masa, nu i-am dat .. vai ce jale a fost .. in cele din urma a mancat supa si iaurtelul cu fructe si apoi s-a dus la nani uitand de bobo ..

m-am intalnit azi cu mitsu .. e o draguta si arata tare bine, ca de obicei!

miri ma bucur ca ajuns asa repede batistuta. deci are mana buna tata, il mai trimit! am citit de jaf .. Doamne fereste in ce lume traim .. din pacate, din cauza crizei au loc tot mai multe talharii ..

laurici nu am calatorit niciodata cu eva cu avionul .. poate sa-i iei carticele noi si jucarele noi .. sper sa fie ok zborul si pitica sa fie cuminte. unde plecati, daca nu sunt indiscreta ..

honey imi pare rau de pc-ul tau .. suna bine prajitura ta .. poze ai facut? La multi ani, sotului tau! Sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!

roli imi fac cruce cu stanga ca dreapta e ptr sanatosi .. cum sa fure saniuta .. of, imi pare tare tare rau .. cat despre kk de caini, imi vine sa-i impusc .. si stapanii sunt tare nesimtiti ..

va pupa fata!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Roli, ce tampiti! Fura saniuta copiilor! Si aluia, cu cainele de se kk pe tobogan, nu i-ai spus nik? Ce nesimtire!
Elle mergem in Egipt (Hurghada). Initial am vrut sa mergem cu masina la Budapesta-Viena-Praga, dar ne-am gandit ca-i prea frig sa o mai plimbam pe Thea cu carutzul la vremea asta si ca ne-am cam saturat si noi de frig Initial trebuiau sa mearga cu noi si nasii Theei cu copiii, dar mai erau doar 3 locuri in avion pt sambata, asa ca si-au luat in alta statiune.
Sanatate multa Evitei Ce fel de vit C ii dai sa rontaie? Si-i place? Tantum verde ai special pt copii?
Mirikule ce-mi place mutrita juniorului tau Se vede ca-i un frumos cu nasul in vant!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici petrecere frumoasa in egipt! ce bine va fi la soare si caldura!

vit c i-am luat de la ascovit cu lamaie si alta cu piersica .. am pacalit-o ca e tic-tac si a halit 3 imediat .. ar mai fi vrut ..

tantum verde am spray .. ii dau pufuri de 3 ori pe zi si i-au facut tare bine ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

fetele care v-ati intors la munca, help

mi-au cerut de la itm certificatul copilului, decizia de suspendare a contractului de munca si cerere de incetare a suspendarii contractului, plus decizia de incetare de la fostul loc de munca, firma fiind fara activitate. exista vreun model tip de cerere de suspendare sau e doar o cerere cu subsemnata cer sa .....
si al doilea lucru, daca plec prin demisie st vreo problema cu cei 2 ani de cic si vchimea? stiiti ceva?

P.S. scuze ca vin la voi doar cand am nevie de ceva dar zilele asta chiar nu am timp, sunt cu acte cu bona, cu reangajare e nebunie la mine. cat de curand pun poze si va povestesc de petrecerea lui matei care a fost grzava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Pe fuga de la munca....
Multumim pentru urarile adresate sotului. Va invitam la o felie de tort si un pahar cu vin.

Zburam si noi peste 2 saptamani si mi-e teama si mie de cum va reactiona Andrew.Plus ca , desi zburam doar pana in New Jersey, schimbam avionul la dus o data si la intoarcere de 2 ori. Mai mare daraua decat ocaua.

Elle, poze am facut,dar nu le-am pus inca. De fapt, n-am pus nimic inca pe computer, in afara de instalarea Windows-ului. Thank God pentru un sot AS in calculatoare, caci eu habar n-am cand vine vorba de doftoricit PCs.

Back to work.... pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Revin ca am pierdut mesajul... s-a innecat wireless-ul.

Honey,
la multi ani sotului! Sa petreceti frumos deseara, multumim de tratatie.

LauraIoana,
poti lua carucior cu tine la avion, ar fi bine sa fie unul tip umbrela sa se plieze frumos, il lasi cand urci si ti-l pun in cala si il preiei la coborarea din avion, chiar la scara. Va dorim vacanta placuta si vrem poze la intoarecere. Sora-mea a fost de Revel 8 zile si inca n-am vazut umbra de poza....e prea ocupata.

Miri,
mie imi pare ca al treilea muschetar e mai mult frate cu Sacha decat cu Bruno. Si se vede ca va fi si el un sugubat.
Sper ca spargerea nu era la patiseria aia de vis?

Roli,
sa furi de la copii mi se pare sub orice critica... Eu las afara in fata casei buggy, masinuta si tricicleta....Avem o casuta de lemn pentru biciclete si alde astea dar e in spatele casei si cata vreme n-a comentat nimeni (nu le stau nimanui in cale) le las acolo. O sa le ascund totusi ca azi dimineata la -7C gaza vroia pe tricicleta la gradi... l-am dus ce sa fac. Noroc ca a vrut manusi... la frig devine totusi cooperant si le accepta.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ereena,
poate te-ai lamurit intre timp... Din ce mai stiu eu decizia de suspendare a contractului de munca a facut-o angajatorul cand ai intrat in cic, trebuie sa ai si tu un exemplar. Cererea de incetare a suspendari CM o faci tu si e ca o cerere normala cu subsemnata etc soliciti incetarea suspendarii (faci referire la doc respectiv, nr de ordine, data etc) fiindca ai revenit la munca s-au incheiat cei doi ani de CIC. Si apoi angajatorul face decizie de incetare a contractului de munca. Ramane sa cadetid e comun acord zic eu cu ce litera si mi se pare ca nu ar fi mai bine cu demisie... mai bine sa fie din cauza lor. Poate primesti somaj, un alt job mai bun etc. Eu zic ca nu da bine o demisie niciodata, nu din vina/la solicitarea ta.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput