La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 248

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici anna are hemangiom si s-a nascut cu el. il are pe burtica, norocul ei .. daca poti, intreab-o, te rog, pe mamica la ce dr a mers si la ce clinica/spital.

saru-mana!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

laurici pupa elle papusa gospodina si frumoasa! cum o ajuta ea pe mami la bucatarisit .. iar cu faina, e bestiala .. cat iti ia sa cureti? am vazut-o si pe ioana .. ce frumoasa este si cat a crescut! ultima oara am vazut-o intr-un filmulet .. facea eleni lupte greco-romane cu ea .. doua papusele sunt! si dimi e un cavaler in toata regula!!

Eva
Anna
papa bun

si stai sa vezi ca fotografiile astea au facute la inceputul "operatiunii" ca apoi au urmat dupa faine malai, orezi niste ceai de patalagina...
curat destul de repede ca iau ce este gros si mult pe faras si apoi bag aspiatorul.
mai nasol a fost cand a venit alinush in vizita la noi cu luca, pentru ca sa putem fuma in bucatarie am pus-o pe eleni sa se joace cu astea pe jos in hol... si de acolo, baietii au intins toata faina si malaiul in tr-unul din dormitoare
am dat cu aspiratorul in toata casa de fata cu invitatii cand au terminat mamele de fumat

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ginette multumesc . Nu manca inainte sa-i dai? Ai vazut vreo modificare semnificativa de cand ii dai?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mie mi l-a recomandat dr din spital, cand am fost internata cu ea; eu nu i-am dat - si-asa este 'grasa' - dar i-a dat o prietena de-a mea, baiatului (e mai mare cu 9 luni ca Adela) si dupa o saptamana manca de rupea. Cica i-a facut o pofta de mancare...

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

am pus ncateva poze mai recente. daca va plictisiti si aveti timp... puteti vedea cum arata bucataria mea cand "gateste" eleni cu malai, faina si orez... sau cum face ciupercute cu mine... eu bagam cascaval in ele ea lua bucatelele de cascaval si le manca... apoi se apuca sa bage si ea la loc cand am certat-o...

http://family.webshots.com/album/576457437vmUUwY?start=0

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Este geniala; si este atat de dragalasa si dulce
Si este tati in miniatura!

Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:

laurici anna are hemangiom si s-a nascut cu el. il are pe burtica, norocul ei .. daca poti, intreab-o, te rog, pe mamica la ce dr a mers si la ce clinica/spital.

saru-mana!

Eva
Anna
papa bun

ce misto este comparatia....
puiutul mic si printesa mare cat patutul...
laura printesele frumoase!!!

mi-aduc aminte cand ti-ai cumparat peretarele alea pentru patut , sau cand a luat sotul tau 4x4 de carucior...
Doamne ce de amintiri am strans impreuna aici...
Nu-mi vine sa cred ca au trecut mai bine de 2 ani de cand va cunosc si ce ce bine mi-a fost in perioada aceasta cu atatea sfaturi si experiente...

te sun ca am aflat de dr. aceea....

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:

daca tot veni vorba de pozute ..

ceva haios

than .. and now

Eva
Anna
papa bun

Maine-poimaine faci comparatia si cu printzesa cea mica!

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

am pus ncateva poze mai recente. daca va plictisiti si aveti timp... puteti vedea cum arata bucataria mea cand "gateste" eleni cu malai, faina si orez... sau cum face ciupercute cu mine... eu bagam cascaval in ele ea lua bucatelele de cascaval si le manca... apoi se apuca sa bage si ea la loc cand am certat-o...

http://family.webshots.com/album/576457437vmUUwY?start=0

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Este geniala; si este atat de dragalasa si dulce
Si este tati in miniatura!

Buburuza de 2 ani
Albume

de 1000 de ori!!!
multumesc de aprecieri!
ce ma bucur ca ai "aparut" !!!!
tu nu ne-o mai arati pe buburuza ta frumoasa?
ce mai face?
bine, sanataosa?! v-au ferit virozele anul acesta?!

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani clopoteilor nascuti azi! La multi ani Maya, Vlad Mihai, Clara Sophia!
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Mayei mele i-am facut urarile aici http://miutza.blogspot.com/2010/01/la-multi-ani-raza-mea-de-soare.html .

Laurici, si eu i-am facut tortul acasa, cu Alba ca Zapada si piticii ca decor pe tort. N-am pus nimic colorat cu aditivi gen bombonele sau nuca de cocos verde pt iarba sau bleu pt cer (cum am facut anul trecut) ci am ales sa ramana alb, ca si cand ar fi zapada, si am pus cativa copacei si o roaba. n-a fost prea spectaculos insa a fost frumos si sanatos :) o sa pun si poze.
Tuturor o zi minunata!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti si plini de bucurii CLARA SOPHIA, VLADUT MIHAI
si MAYA IOANA !!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sunt atat de dulce de cred ca bebe jeremy o sa aiba gust de miere cand s-o nashte si mi-oi infige dintisorii in el:))) si aroma de clementine grasune cu pielea mai mare decat miezul:))) ca acu ma indop, nu cumva sa ratez momentul:)))

elle, stiu ca nu te-ai putut nici abtine, nici controla. mai vin momente dintr-astea:) treci peste si gata. data viitoare va fi mai bine:) grniala ideea cu comparatia:) i-am aratat si noi poze lui bruno cu sacha cand era mic, si nu se recunoaste. zice ca el e sacha si sacha.... e incurcat:) s cand ne gandim ca era cat sacha cand s-a nascut sacha....cu batista, simplu, prin posta, intr-un plic cu bube:))) si un nr de cont te rog eu frumos:)))

lauraD:) esti o draguta:) ca s anu spun ca fetisoara aia mica de ingeras.... a trecut ceva vreme de cand n-am mai vazut poze. acu recuperez catpot, cand pot, repede:) e o delicioasa! si cine stie, poate vei avea si ajutor la bucatarie, nu numai harababura:)))) elle s-a anuntat prima, o inham pe ea la batista jeremoiului:)))muuuuah!

si sa va spun cum continua trezirile noastre la 6? ca am icnercat sa-l punem pe sacha in patul lui de voiaj, si a racnit ca batut mar ca nu putea sa se culce la usa???? si ca se culca in continuar ein usa, si ca-l amuza sa dea din picioare in usa cand se trezeste la 6? ca bruno vorbeste, tipa si canta in somn, si ca sacha face si el la fel? oameni buni... eu ma bag la casa de nebuni:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput