La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 248

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Vlad Mihai!

La multi ani, Maya Ioana!

La multi ani, Clara Sophia!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna de dimineata!

vant de saptamana buna - ok, friguroasa dar plina de realizari - sa bata prin urbea voastra!

la multi ani clopoteilor nostri dragi, care, desi nu mai dau semne despre cuceririle lor, ne mai incalzesc inimile cu povestile nasterilor lor! asadar: LA MULTI ANI, Alex_mihai, Rares_palugel, Beatrice, Ilona_creata mica, Amandine - surioara mai mare de acum... sper pentru ca vesti nu am, nici sms, nici faire-part, Matei_piticul nostru delicios si povestitor nevoie mare, Vladut, Maya_ioana, si Clarita_carlionts! sa cresteti mari si fericiti, iubiti si sanatosi!

p-orma...

rlc.sandor... ma ia cu friguri. munaim maine nu-i poimaine... deci, sa raspund si eu: cat e mik mik, bebeloi va beneficia de tratament cosmetic cu "mustela", spuma contra custelor de lapte si crema de fundulets. pampers pt scutece si pt servetelele umede. si mustela au dar gasesc mai rar. orishicum se va face o "separatie de clasa" pana la 6 luni. asa am procedat si la sacha. hainele spalate separat, cu alt detergent pana la 6 luni. s-apoi... la liber:) nou ne plac si produsele zwilsal, mai ales cand cresc mai mari, fac spuma si nu pitsiga ochii:))

elle, degeaba sa-ti faci inima rea, si degeaba s-o bati... ai sa nveti lectia asta mai intr-un an doi, dar niciodata nu e prea tarziu. eu mi-am luat multe belle de pe cap cu time-out. ii pun pe amandoi, separat, si au inteles. e mare tragedie. si stau acolo pana aud eu ca e liniste doua minute, respectiv 4, corespunzator varstei. cat dau din picioare si tipa... pt mine nu exista. s-apoi pe de alta parte... ana se caleste. va fi mai temerara si mai neinfricata decat eva. ia sa- vezi pe sacha... nu-i sta nik in cale in lupta pt supravietuire:)

darene, foarte bine explicat! imi place. treburile astea le stim si noi dar devin clare c alumina zilei odata puse pe hartie! noi n-avem pb cu mancarea, e drept, si cu bruno am rezolvat-o - tot cu time out, sau separat de restul lumii de la masa - dar uneori ma iau si pe mine intrebarile existentiale ca de ce nu mananca... iaca, d-aia:)

ven, curaj, o sa fie bine!!!

lalaD, intru si eu in clubul perfectionistilor, dar de cand am iesit di invatamant... am lasat-o mai moale. :))) sechele raman totusi.

grati, iti faci griji inutil cu dudu. e bine cum e. si sunt convinsa ca e pe curba lui de crestere. n-a fost niciodata un dodo, deci de ce ar fi acum? ps. superbi copii!

roli, si tu te plangi de masa. cred ca esti tu mais tresata decat ei. stai linistita ca nu mor ei de foame! instinctul de supravietuire primeaza. si nici nus e infometeaza nush cat. pun pariu ca desi a slabit, s-a inaltat si ca e mult mai activ. ia sa masaori si sa-mi dai dreptate. si iti zic si tie, ca si gratielei, uita-te pe curba LUI de crestere, nu pe cele generale!pusici sa treaca stresul si nervii:)

ioanact, cum te mai simti?
nemary?

lauraD, azi n-ai venit pe la noi? saus crii si tu in timp ce scriu si eu?:)))ma bine-dispun mesajele tale. si de intru doar sa arunc un ochi, stau sa citesc cu drag povestile tale:) hai, vino la cafea, cu tot cu vremea urata si rece de afara!

ereena, sper ca ati avut un party de poveste! aprapos, n-am inteles exact daca s-a petrecut in apartamentul nou, asa ca un fel de inaugurare, sau la un teren de joaca:) cat despre nasucul julit... asta da farmec zilei cu pricina!:)))

alinush de plush, tradatorule! ia vin si masgaleste ceva p-aici:))

honey, cum a iesit tarta cu capshuni si kiwi?

ca veni vorba de tarte... io nu ma mai opres din dospit;.. material bun, ce mai...imi vine sa ma arunc pe geam, dar nu rezolv nimic:))) sunt la parter:))

ashea, intrebare, cine ar avea timp si chef sa ne cumpere o batista a bebelushului? ca "cam" avem nevoie. adica as fi moarta daca n-a avea la bebeloi jeremy. anuntati-ma si... lasati-mi un nr de cont unde sa pun banii:)

si ma duc sa ma intep... sa vaz cat sunt de dulce...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

CLARA

MAYA

VLAD

La multi ani clopotei frumosi! Sa va fie zilele senine,sa aveti multa sanatate, noroc in viata si sa fiti isteti si descurcareti!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/4298293922/in/set-72157623268449572/ fetelor cu bebei mici am pus si eu la bazarul Alexandrei un loc de joaca si un tarc...daca sunteti interesate...

si "La multi anisori plini de iubire si fericire!" sarbatoritilor de 25 ianuarie: Clara, Maya si Mihai!

Mergi la inceput

neata

poftiti la fierbinte!

mi-a mai trecut supararea .. iar dimineata eva m-a invitat la cafea .. deci nu e supi pe mami ei ..

miri crede-ma ca nu am putut sa ma abtin .. imi pare tare rau dar nu pot repara. seara, cand ii dau annei sa pape o iau pe eva langa mine, vorbim, ne pupam, ii pun muzica sa danseze .. aseara venise cu un bb de jucarie sa-l infas .. am lasat-o pe anna jos, l-am infasat pe bebe si intr-o fractiune de secunda, eva s-a intors pe burta si i-a ars piciorul peste ochi .. bine ca nu a patit ceva ..
iti iau eu batista bebelusului! spune-mi cum o trimit!

mada scuze dar nu am ajuns la noriel. promit ca azi sau maine ajung ca sa ajunga si papusica pana la ziua sofiucai.

va pupacesc!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

alinak stiu ca dariuca avea un hemangiom .. cum ati rezolvat, la cine ati mers? are si anna unul urat si vreau s-o vada un chirurg ..

saru-mana anticipat!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa !!!!

Mirikule, tu vorbesti de mesaje care binedispun... ca tu esti o sursa inepuizabila de haz. chiar si cand nu vrei si ne mai spui de vreo problemuta de'a voastra tot haioasa esti...
ma bucur mult insa ca mi-ai spus ca iti plac mesajele mele caci, chiar ma gandeam ieri sa ma cenzurez un pic ca ma simt cam... off topic sa zic, si ma gandeam ca sunt un pic deplasata cu povestile mele care poate nu intereseaza lumea , poate plictisesc...
batista bebelusului daca o cumpar pot sa ti-o trimit cu posta ? sau altminteri cum ?
eu ma ofer cu mult drag dar nu pot promite ca o fac zilele urmatoare ... tot astept sa se termine zapada asta ca sa ma pot misca si eu omeneste unde am chef ...
asa... nu duc copiii la gradi/cresa pentru ca nu am unde sa parchez, nu merg in vizite ca nu pot intra pe stradute de nameti etc.

Asatzi sunt chiar happy pentru ca am reusit sa plec cu masina. a fost mai mult o mare spaima de a merge din nou cu ea pe vremea asta dar, cand am ajuns inparcare si vroiam sa trec de masina am realizat ca e tare ger ( am vazut apoi ca erau -14 grade ) si o sa innebunesc de frig in statiile mijloacelor de transport in comun....

elle, stiu asa de bine cum te-ai simtit dupa ce ai altoit-o pe eva... am patit-o si eu de cateva ori ... apoi, am ajuns singurica la sfaturile pe care ti le-a dat miri acum... este mai bine sa le separi si mai ales sa nu o certi prea tare/bati pe eva pentru ca poate prinde ura pe surioara ei.
eu ii spuneam lui dimi ca nu este bine ce face, ca este si ea mica si plange si il puneam sa stea departe de ea o perioada si pe cuvant ca asta era mai grea pedeapsa pentru el decat sa-l bat.
nu incerc sa te imbat cu apa rece si sa-ti spun ca acum totu-i roz si se iubesc la nebunie...
si acum o mai altoieste pe eleni dar... stai sa vezi cu ce putere si cat de rapida este si eleni a mea cand il bate si ea pe el...
astia mici au un mare avantaj cu fratiorii mai mari, chiar si atunci cand mai sunt batuti - ca se invata astfel cu "greutatile" vietii ca sa-i spun asa si sa vezi tu ce sefa va fi annita peste copiii de varsta ei...

ereena, cum a fost petrecerea piciului ??? vino la raport!!!!

astazi este sarbatoare pentru trei clopotei tare dragi mie tustrei
VLADUT MIHAI
ploiestean de'al meu frumos si destept foc!!!
MAYA IOANA
printesa blonda cu ochisorii aia minunati !!!
CLARA SOPHIA
cretulina scumpa si frumoasa!!!!
LA MULTI ANI PUIUTI MARI DE 2 ANI DEJA !!!
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI NOROC SI PARINTILOR MULTA SANATATE SI TOT CE-SI DORESC !!!!!

am pus ncateva poze mai recente. daca va plictisiti si aveti timp... puteti vedea cum arata bucataria mea cand "gateste" eleni cu malai, faina si orez... sau cum face ciupercute cu mine... eu bagam cascaval in ele ea lua bucatelele de cascaval si le manca... apoi se apuca sa bage si ea la loc cand am certat-o...

http://family.webshots.com/album/576457437vmUUwY?start=0

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

laurici pupa elle papusa gospodina si frumoasa! cum o ajuta ea pe mami la bucatarisit .. iar cu faina, e bestiala .. cat iti ia sa cureti? am vazut-o si pe ioana .. ce frumoasa este si cat a crescut! ultima oara am vazut-o intr-un filmulet .. facea eleni lupte greco-romane cu ea .. doua papusele sunt! si dimi e un cavaler in toata regula!!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alinak stiu ca dariuca avea un hemangiom .. cum ati rezolvat, la cine ati mers? are si anna unul urat si vreau s-o vada un chirurg ..

saru-mana anticipat!

Eva
Anna
papa bun

unde il are ?
am in parc o fetita care s-a nascut un hemangiom uratel la antebrat
si a scazut in timp
era destul de marisor peste 10 cm.
o sa o omerezesa i-l scoata de tot
daca vrei o sun si eu pe mamica respectiva sa o intreb la ce dr. a mers...
eva s-a nascut cu el ??

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

daca tot veni vorba de pozute ..

ceva haios

than .. and now

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput