Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 4
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Ce ziceti de poza asta? pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
Moooaaaaammaaa ce printzeseeee!!!!
Alysh, as vrea, l-am sunat insa pe Iuby sa imi ia test si n-a raspuns
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Doloress spune:
Eu nu pot vedea pozici, recuperez mai pe seara dupa munca, vreau si eu sa vad torturi!!!!
Cleo asa e, cred ca la gradi invata mult mai repede sa se lupte pe jucarii. Acasa el e regele, normal ca are un soc acolo cand vede ca altii ii iau jucaria. El de exemplu e in permanenta lupta de vreo cateva saptamani cu cei doi nou-veniti. Daca ia jucarica unul din cei vechi, n-are treaba, insa daca se atinge unul din cei doi care au inceput din ianuarie face criza.
Ylari tinem pumnii, sa fie bine!!!!
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Reallaura spune:
Ador vinerea seara. Cat e de bine!! Mirci a iesit nitel cu Bogdan la dat zapada de pe masina - el o sa stea in masina la volan -, scoate si el nasul afara ca nu e chip cu mine..eu nu pot sa mai ies cu el si gata.
Belleane 20 de ani!! ce varsta frumoasa!
Luminel si Mirci e cu sapunurile, toata ziua ar sta cu mana in ele...si-i place poezia cu piticul din ibric, sa vezi ce mutre face cand se ineaca!
Ylari bafta cu testul. Sis si-a luat azi si il face maine dimineata. Abia am convins-o sa nu-l faca azi.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina
Lorich spune:
Belleane la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa! Super poza, am vrut sa fac si eu la bulgari, insa n-veam rabdare si nici nu aveam cu cine s-o fac (ca nimeni nu avea rabdare de impodobit:)
Gabi ce i-a crescut pleata lui Raduc, l-a ajuns pe Robertelul netuns!
Cleo ce frumos mesaj, daca nu citeam edit-ul nu-mi dadeam seama..daltonista? Cum ...si-a spart Mara capul?????
Luminel si eu m-am luat dupa Doloress si l-am urcat la chiuveta din bucatarie (deh, eu vreau sa-l initiez in ale spalatului de vase) si nu -l mai puteam da jos..3 zile ne-a urlaaaat si ne arata chiuveta..brrrr... nu mai incerc; la noi baia e cu orele, cu balacit, bagat capul la fund, gustat din apa etc... tre sa fii odihnit proaspat cand ii faci baie lui Robert. Mai nou, cand vede un prosop prin casa si-l pune si umar si-l gasesti in baie.
Mai Doloress ca ma simt groaznic, nu incercaserati asta deja? Adormitul de catre tati? Ca la noi a mers asta de mult, si-mi pare rau ca nu am accentuat, uite Robert nu mai cere tzatza la nani de mult, si acum nci ziua..au ramas noptile..vai steaua mea!
Mai, mamicilor MsBB, China, Emycor, Anisia, CamiM so cate si mai cate pe unde umblati? M-ati ucis cu facebucu asta.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Doloress spune:
Lorich pai ne-am gandit din prima la asta, ca si doctorul ne-a zis, insa in prostia noastra, am zis ca sigur n-o sa mearga. Plus Gabi mereu era obosit, voia sa mai doarma o ora, doua inainte de servici si mereu ma ruga sa nu experimentam in seara asta ca e prea obosit. Eram siguri ca se va lasa cu urlete. Iata insa ca n-a fost asa. Cica o data a strigat dupa mine, Gabi i-a zis ca mama s-a dus pana in bucatarie sa aduca ceva, si vine si apoi l-a mangaiat pe spate, i-a zis o poveste si piticul a adormit in 5 minute cu capul pe mana lui.
Oricum e mult mai linistit de cateva zile, vesel, calm, si la gradinita doamna a observat o schimbare. Poate ca si de la siropelul de la Boiron.
Laura bun sfatul cu facutul testului dimineata. Urmatorul si eu il fac la fel. Ca totusi mai trag speranta ca cel ce l-am facut e gresit, am acuma o saptamana de inatrzaiere. Insa ma gandesc ca poate e si o dereglare hormonala, de la alaptatul asta haotic asa. As vrea sa mai fac unul in week-end, sa fiu totusi sigura.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Luminel si eu m-am luat dupa Doloress si l-am urcat la chiuveta din bucatarie (deh, eu vreau sa-l initiez in ale spalatului de vase) si nu -l mai puteam da jos..3 zile ne-a urlaaaat si ne arata chiuveta..brrrr... nu mai incerc; la noi baia e cu orele, cu balacit, bagat capul la fund, gustat din apa etc... tre sa fii odihnit proaspat cand ii faci baie lui Robert. Mai nou, cand vede un prosop prin casa si-l pune si umar si-l gasesti in baie. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
Cristi se chinuie sa-si traga singura scaunul pana in baie si cum nu poate, vine si ma trage de mana si-mi arata scaunul sa i-l duc eu...avem cateva reprize de balaceala la chiuveta pe zi...am incercat si la bucatarie dar se agata si de vasele care mai sunt pe acolo, murdare sau la uscat...asa ca am renuntat...are ea timp sa spele si vase
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
La multi ani Belleanne! Sa fii fericita si iubita!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
Ylari, Simona, Doloress, bafta la teste!
Belleane, foarte frumoase, doamna si domnisoara!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Lorich, Luminel al meu mai da si apa pe jos, insa tot el face curatenie, imi cere imediat prosop de hartie sa stearga. Il cuplam cu Victoria ca tot suntem aproape aici, vecini.
Mai nou, nu-l mai pasioneaza apa, il pun pe jos cu castronele de la Ikea, si cu cutia de zahar sau cafea si o lingurita din aia de cafea. Bine, toate astea puse pe un plastic, sa nu faca nebunie chiar. Ei si isi face de lucru vreo jumate de ora, luand dintr-un borcan, punand in castronel si invers. Dar tot asa, am noroc ca nu-i place mizeria, e foarte atent sa nu dea pe jos, cum da pe jos, cum nu se mai joaca.
Si la gradinita mi-a zis educatoarea ca e unul din singurii copii care isi strange jucarelele la sfarsitul zilei.
Ei, ia sa va vad, avem pretendente la asa un baiat harnicut? Sau v-ati speriat ca e prea mamos? Promit sa fiu o soacra buna.
EDIT important - si mai promit ca-l intarc pana in ziua nuntii
cleo78 spune:
doloress, si io, si tati, si mara suntem toti dezordonati. Adica ne place sa ne inshiram comorile peste tot. Probabil fiiu tu a invatzat de la tine. Sau de la canadieni, ca si Victoria e la fel.
Despre spartu capului marei, de ce credeam ca v-am povestit?
deci sambata trecuta, mara de pe pat a sarit cu capul de muchia ascutita a caloriferului, si in 2 sec. a venit tati cu ea in brate cu capul plin de sange. Haina,prosop udat cu apa rece, tati suna taxi, io sun amica mea medic pe salvare, sa vaz la ce spitalmergem: Bagdazar, ca nu au neurochirurg la Budimex. Mara a plans nici 2 min, dar noi cu copilu cu sange in par, pe gat, picurat, pe noi - ajungem la spital. radiografie: urlete. Neurochirurgu a venit mai greu- am stat si ne-am plikmbat cu ea pe langa aurolacu cu necroza si alte cazuri, a cusut-o in 2 copci. Urlete, of course, cao tzineam io de picioare, tati de miini, o asistenta o calarea, alta o cosea.
Miine scoatem copcile.
Nu mai fac inca un copil. Nu risc, daca iese baiat?
mai lorich, cum s anu imi vezi creatzia??? am muncit, am pigulit, am tastat, sters, corectat. Shedinta, si revenit la aranjat! De B nu sunt multumita, dar sa vezi ce nervi am avut cand m-amprins ca am mancat un L!!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008