Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Alish, eu n-am facut cezariana si deci n-am ce parere sa dau despre asta.
Reallaura, si eu m-am chinuit cu Delia sa adorma, in final a picat.
Luminel, ti-am vazut si eu pozele de miresica...tare frumusica esti!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
piggy spune:
Fetelro va multumesc frumos pentru sfaturi Doamne abia astept sa treca primul trimestru...oricum azi e ceva mai bine fata de ieri...macar am iesit un picut afara si nici stomacul nu ma mai doare rau.
Ce discutii interesante pe aici...Alysh exact aceeasi intrebare ma framanat si pe mine dar invers. Eu la Ilinca am facut epidurala (nici eu nu stiu diferenta intre rahi si epidurala) si acum ma gandeam sa bag o generala.
La mine experienta a fost mai de groaza cu nasterea dar poate nu era daca nu ma chinuiam 8 ore inainte sa nasc normal. Dupa nastere iarasi mi-a fost cam rau, transpiram foarte rau la cap, eram cu parul ud tot timpul, ameteam, nasol. Si dupa cele 3 ziel de spital cand am ajuns acasa ma durea o mana de muream si spatele (banuiesc ca de la anestezie). Partea buna e ca au trecut toate si a revenit starea de inconstienta care ma caracterizeaza si uite asa se alege Ilinca cu un frate/sora sau poate cu 2 deodata la cat de rau imi e
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
piggy spune:
Luminel am incercat treaba cu burtisul si cu saptamanile la semnatura dar nu-mi iese...hai ca ma mai documentez M-ar ajuta f mult in numararea saptamanilro de sarcina sa nu mai fac calcule tot timpul...
Reallaura spune:
Belleane diferenta din punctul de vedere al continutului anesteziei nu stiu care e...dar la rahi-peri iti ramane cateterul in coloana un timp si-ti baga pe acolo calmante. LA rahi iti scoate ascul din coloana si-ti baga pe branula calmantele..
Piggy naspa si experienta ta, bine ca nu dureaza si scapam in cateva zile
Mi_beblina gata. Al meu e treaz de 1/2 de h. S-a sculata tipind dupa mine si m-a tinut in brate pana acum pana am transpirat amandoi. Cred ca isi amintea ca ne-am certat si avea remuscari iubirea lu'mama
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
26+
Ilinca Sabina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Suntem si noi pe aici. timpul trece asa de repede si weekendul e sotul la calc.
Cu scuze pt. intarziere, la multi ani Belleane!
Adriana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Mi_bebelina, Belleane merci fetelor...ma faceti sa rosesc
...
Belleane, e greu cu doi (si tu stii bine) fie ca sunt de varsta apropiata sau mai departati...mai ales cu fie-mea care e o incapatanata, nu se joaca si ea singurica, vrea sa faca tot ce stie ca nu are voie, vrea numai in brate, de curatenie ce sa mai vorbesc
...(chiar vrobeam azi cu sora mea care e cu 14 ani mai mare ca mine, ca eu cand eram mica unde ma puneau acolo stateam, eram foarte cuminte; nu stiu cu cine seamana fie-mea ca nici taica-sau n-a fost copil rau)...s.a.m.d.
...iar fiu-meu, ca la 16 ani...stiti cum e...
Adevarul e ca nici eu nu mai am rabdare si nu ma mai tin curelele...am inceput de la 18 ani cu problemele, uneori grele rau si mi s-au tocit nervii, zici ca sunt descreierata cateodata...urlu ca apucata...dar numai asa pot sa ma descarc si sa merg mai departe...dar cred asta simt multe femei pe lumea asta, nu sunt eu mai "cu mot"
Piggy, inseamna ca nu m-am facut inteleasa daca n-a mers...
Laura, si voi v-ati certat?! si eu am meciuri cu fie-mea ...cred ca s-au si plictisit in casa dar e prea ger sa iasa afara
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
piggy spune:
Luminel tu ai explicat bine ...la mine credca e o pb si nu stiu cum sa fac sa imi numere saptamanile de sarcina asa cum apare la fete (de ex 8+)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Seara buna!
Ia ca ma bag si eu in seama...fetele cu nastere prin cezariana nu ati auzit de VBAC? Vaginal Birth After Caesarean? Adicatelea...nasterea naturala de ce o excludeti? Intreb si eu...La ce experiente nefericite citesc pe aici cu anesteziile...
Am vazut si eu pozele lui Luminel de la nunta! F frumusoasa ai fost. De ce nu-ti lasi iar parul lung? Mi se pare ca te avantajeaza ff bine!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...aaa...Piggy nu exista feature de numarat automat saptamanile...se scrie de mana...saptamana de saptamana! Daca vrei ceva de genul asta incearca aici
Belleane mi-a placut fff mult ce ai zis: "BB nu trebuie sa fie un scop in sine sau un motiv de ingrijorare ci rezultatul unei complex de intamplari fericite." Aceeasi parere o am si eu!
Succes fetelor in incercarile cu bb2, bb3.
Cred ca atat vroiam sa zic...aaa...nici noi nu iesim pe gerul asta din casa...sunt cu parul pe moatze deja...nu mai stiu ce sa inventez sa o tin ocupata!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
piggy spune:
Inais asta vroiam ...multanm si tie...ia sa vada mama ce a iesit din combinatie
Eu ma rog mereu la Dumnezeu sa faca o minune si sa nasc natural de data asta dar din cate imi amintesc eu asa de la nastere era ceva defect cu domnul col si tre sa vb cu dr daca s-o fi reparat sau dc am vreo sansa etc
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Inais, iti spun eu ca desi pe afara se practica nasterea naturala dupa cezariana, in Romania nu se baga doctorii la asa ceva. Eu mi-am dorit f mult sa nasc normal pe Eva, cred ca cele 18 ore de chin vin in sprijinul afirmatiei mele, si inca as mai vrea, dar cei 3 doctori cu care am vorbit pana acum (cam aiurea ca eu vad ca nici nu mai raman gravi... dar ma rog) mi-au zis sa visez in continuare, dar nu se risca nimeni in Romanika cu nastere normala dupa ceza. Daca tu stii pe cineva, vreau sa-l cunosc si eu, sincer... Dar eu iti vorbesc din experienta, dupa discutii cu medici, ca m-am interesat.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE