Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Da fetelor, am citit cu mare atentie raspunsurile/ experientele voastre. Mai mult ca sigur voi opta pt anestezie locala, nu stiu daca epidurala sau rahi, asa cum zice Laurita si eu am inteles ca rahi e mai ok.
Cat despre nasterea naturala dupa cezariana....eu is mai fricoasa, chiar de-ar fi s-o iau de la capat tot n-as alege sa nasc natural, mi se pare mult mai riscant, dureros, in fine, am o mare retinere in privinta nasterii naturale probabil din cauza fricii si a imaginatiei mele iesite din comun.
Multumesc mult pt raspunsuri

ALI, mami de Vlady si 19+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

buna
am si eu o intrebare: la 18-22 luni cat poarta o fetita la pantofiori, ce marime in cm la haine??
deoarece imi plac mai multe de pe forum si nu stiu ce marime sa aleg pentru la vara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ylari uite aici un www.sarcina-nasterea.ro/forum/nasterea/316-nasterea-normala-vaginala-dupa-cezariana.html" target="_blank">topic cu discutii si aici un site unde ar tb sa intri pe forum si sa vezi ce se discuta pe tema asta despre Romania. Asta am gasit cautand pret de vreo 30 min...sunt multe discutii, articole, etc.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Ylari uite aici un www.sarcina-nasterea.ro/forum/nasterea/316-nasterea-normala-vaginala-dupa-cezariana.html" target="_blank">topic cu discutii si aici un site unde ar tb sa intri pe forum si sa vezi ce se discuta pe tema asta despre Romania. Asta am gasit cautand pret de vreo 30 min...sunt multe discutii, articole, etc.

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Inais eu nu iti spun ce se vb pe forumuri, eu ti-am zis ce mi-au spus 3 medici: no way nastere naturala dupa cezariana. Mie. Nu o fi asa in toata Romania, ok.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Edit: si n-ar trebui sa intru deloc pe forumurile respective ptr o parere competenta imi sunt suficiente sfaturile medicilor cu care deja am vorbit.
Scuza-ma ca am indraznit sa intru in polemica cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui dobreclaudia

buna
am si eu o intrebare: la 18-22 luni cat poarta o fetita la pantofiori, ce marime in cm la haine??
deoarece imi plac mai multe de pe forum si nu stiu ce marime sa aleg pentru la vara....

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/sets/72157622350336427/

Eu am avut doar baieti zdraveni, asa ca pot doar sa aproximez cam 86-92 la hainute si cam 22-23 la incaltaminte.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Piggy, acum am inteles ce voiai tu, dar cum ti-a explicat si Inais, nu se actualizeaza automat varsta sarcinii la semnatura...va trebui s-o faci tu in fiecare saptamana.

Inais, ...am renuntat la parul lung si din comoditate, recunosc, dar si pentru ca-mi cade foarte mult, cum creste un pic mai mare...si nici nu ma mai alege nimeni

Ref. la nastere naturala dupa ceza, cred ca are dreptate Ylari...nu prea risca doctorii eventuale complicatii...cel putin in Romanica...

Fetelor, ca tot vorbeati de masuratori mai acu' cateva zile, sa va spun cum mi-am dat eu seama azi cat a crescut fata mea, cu toate ca n-am mai masurat-o demult: cu usa de la frigider...i-am palit o usa in cap saracutza...pai daca eu stiam ca mai deunazi (de ex. la Anul Nou) usa trecea pe deasupra capului ei fara s-o atinga!!! ei, azi a lovit in plin in capul ei...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, eu am nascut amandoua datile prin cezariana si am experimentat ambele variante, prima data epidurala si a doua oara generala, fortata de imprejurari, veniind Raducu mai repede decat era asteptat.

Nici nu se compara epidurala cu generala, este muuuult mai bine. Dupa generala mi-a fost mult mai rau, mi-am revenit greu si am fost cam zombie cateva zile. Dupa epidurala a doua zi am urcat scarile la etaj sa-l vad pe bebe.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

alysh, vreau sa te incurajez cu fricile acestea. Si pe alte mamici care citesc.

Deci eu am nascut naturel, tarziu, semi provocat -un elefantel de 3850gr. Si apoi o operatie cu epidurala, operatie fara cusatura pe burtica in mai multe straturi-cum sunt cezarienele.
Da, recomand nasterea naturala. Durerea este la ambele nasteri, nu scapi de ea - ca o ai inainte, ca o ai dupa - tot a ta e. Riscuri, complicatii, efecte secundare in ambele cazuri sunt.
De revenit, insa mi-am revenit mai repede dupa nastere decat dupa operatie. Mentionez ca in ambele cazuri am avut alaturi medic in care am avut toata increderea, care a luat deciziile cum sa nasc, fiind mai in masura.

Si exista si nasteri naturale fara dureri!!!!! Dada, exista. Le intalnesti mai des la nasteri naturale, decat la cezariene

belleane, asa frumos ai zis despre momentul cand vine un copil... da, la Mara asta am simtit: ca o implinire a dragostei, si fericirii noastre. Ca o legare a relatiei, o trec
ere la un alt nivel, o iubire mai profunda si pe mai multe niveluri, mai implinita. Mai rotunda. Ca un soare. Mara e soarele din viata noastra.
Se vede in poze, da?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dobreclaudia

buna

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/sets/72157622350336427/

Fata mea are talpa cam mare... la ea si 24 s-a intamplat sa fie mici...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui inais

Cat de maaaare sunt!!

Inais eu nu iti spun ce se vb pe forumuri, eu ti-am zis ce mi-au spus 3 medici: no way nastere naturala dupa cezariana. Mie. Nu o fi asa in toata Romania, ok.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Edit: si n-ar trebui sa intru deloc pe forumurile respective ptr o parere competenta imi sunt suficiente sfaturile medicilor cu care deja am vorbit.
Scuza-ma ca am indraznit sa intru in polemica cu tine.

Hmmm...eu nu o vad ca pe o polemica!
Intrebai daca sunt medici care accepta asa ceva in Romania pt ca tu nu ai gasit...ma gandeam ca pe site-ul respectiv poti afla aceasta informatie. Atata tot!

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput