Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
sa mai destindem atmosfera:
Casnicia este foarte asemanatoare cu mersul la restaurant in grup. Comanzi ce vrei, pe urma vezi ce au luat altii si brusc nu iti mai place ce ai tu.
Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste. Pe urma este terminat..
Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis:
- Iubito, daca o sa semene cu tine, o sa fie magnific.
La care ea mi-a raspuns:
- Si daca o sa semene cu tine, o sa fie miracol.
Draga, suntem casatoriti de peste 10 ani si am observat ca
am inceput sa facem dragoste numai cand ai tu nevoie de bani... Sotia:
- Si ce, dupa tine acest lucru nu se intampla suficient de des? ca se poate rezolva.....
Sotul ajunge acasa la 5 dimineata. Nevasta:
- Unde ai fost, Superman?
- Pai, sa vezi, am fost cu niste clienti in oras....
- Si ai stat cu ei pana la 5 dimineata, Superman?
- Pai, da, am reusit sa obtin un contract si.....
- Si dupa aia ce ai mai facut, Superman?
- Pai, am fost sa bem ceva la un bar...
- Si pe urma, Superman?
- Pai, am fost la un bar de striptease, asa au vrut clientii, dar a
fost foarte urat si plicticos. Da dece imi tot zici "Superman"?
- Pai doar Superman isi mai poarta chilotii peste pantaloni!
Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare. Dupa un timp
indelungat iese de acolo sotia sa... El se uita la ea, respira adanc si spuse : Bine, macar ai incercat!
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele,
apoi iti atirna de gat o viata intreaga.
- Mamico, de ce te-ai maritat cu tati de fapt?
- Vezi, mai - nici copii nu inteleg de ce.....
- Tati este adevarat ca in unele parti din Africa , un barbat nu isi
cunoaste sotia pana nu se casatoresc?
- Asta se intampla peste tot fiule.
Nu am cunoscut fericirea adevarata pana nu m-am casatorit.
Pe urma a fost prea tarziu.
Niciodata nu te culca nervos. Ramai sa termini cearta.
Secretul casniciei perfecte ramane un secret.
Cand un barbat iti fura sotia, cea mai nasoala revansa este sa il
lasi sa o pastreze!
Prietena mea mi-a spus sa fiu mai afectiv. Acum am doua prietene.
Unui barbat i s-a furat cardul de credit. Nu a depus plangere
deoarece hotul cheltuia mai putin decat nevasta-sa.
Tupeu este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 dimineata
mirosind a parfum de femeie, cu urme de ruj pe camasa, intra in casa si vazand-o pe nevasta-sa cu o matura in mana ii zice:
- Nu te enerva, ca tu urmezi!
Un studiu sociologic arata ca barbatii, in general, ies la baut din
doua motive:
1. N-au nevasta
2. Au nevasta
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Simonix spune:
Salutare :)
Ce s-a intamplat fetelor, inghetzatzi ? Brrrrr ... Ce iarna :) Am prins si eu o iarna asa in Polonia, erau non stop -30 grade ZIUA
Si a fost luuuunga iarna aceea.
Iaca noi suntem bine, mai incalzitzi se pare, in weekend am facut si o expeditie scurta in Luxembourg, tare mi-a placut, trebuie neaparat sa ne ducem la vara, cand o sa dea caldura peste noi :) A fost frigutz acum, dar totusi suportabil.Pozici am pus aici (o gramada, evident, ca sa stapanim setea bunicilor de bebe )
http://picasaweb.google.com/poze.robert/Luxembourg#
In rest, suntem bine, noi suntem mai ocupati la serviciu, am intrat in paine Bebe e inca sanatos, ma si mir, astept rezultatele la analize. Ieri seara l-am tuns, am incercat sa bagam masina de tuns - a facut ca la doctor
Moare de frica ! Asa ca tot cu foarfeca l-am "ciopartzit" - a iesit superb
De fiecare data cand il tund ma minunez cat de mare este, ce fatzuca de COPIL are, nu ii mai pot zice "bebe"
El este din ce in ce mai lipicios, topit dupa mine, ma mangaie, daca ii spun ca "sunt suparata" vine la mine si ma ia in brate, ma dragaleste, asa, cum poate el, cu manutzele lui stangace, imi spune cam rastit
"MOA MOA" (adica "mai mai"). Cand ne culcam amandoi ma tine strans pana adoarme, of, de-abia ma desprind de el :)
Laurita - sa stii ca este discriminare cu hainutzele de fete :p E incredibil, in toate magazinele sunt de doua ori mai multe hainutze de fetitze, niste bijuterii, nici nu se compara. Sunt faine si astea de baietzei dar alea de fetitza te baga in spital efectiv Io ma bucur ca am baiat
Alftel nu mai aveam bani de casa
Fecian - ce scufundac dragutz aveti voi :) Cand facem o intalnire belgo-olandeza ? Mai asteptam un pic sa vina primavara ? Si le corupem si pe Esme, Dana, eventual Alina :) E gasca mare pe aici !!
Ylari - curaj cu bebe 2 O sa vina el, sunt sigura. Acum esti poate un pic sensibila pentru ca tot auzi de fete care au mai ramas insarcinate o data, si e normal sa iti doresti si mai mult. Iar cu nasterile - cel mai bine e sa ai incredere in doctor, asta nu inseamna ca nu poti culege informatii de pe ici pe colo, mi se pare interesanta varianta cu nastere naturala vs cezariana - desi eu in Romania nu as naste natural nici prima oara.
Alysh - confirm eu: nastere fara dureri exista - si e naturala Ma rog, semi naturala :) Oricum eu cu o cezariana la activ nu as sta pe ganduri. Insa depinde de firea mamicii, de cat de mult isi doreste sa nasca natural. Si despre anestezii, am auzit mai multe lucruri bune despre cea partiala (insa nu pot spune daca era rahi sau epidurala). Eu una peridurala nu am simtit-o haha - bine, eu nu am avut operatie si nici nevoie de calmante dupa. Si evident ca refacerea dupa nastere naturala e super rapida (cand e usoara nasterea in sine), eu la doua ore dupa mergeam cu bebe in brate in camera. Am auzit de rafecri rapidos dupa cezariana de asemenea. La bebe2 imi e cam frica, mi-e teama ca nu va mai fi asa usor, ca deh, sunt mai in varsta hmmm... si per total mai obosita, nu ma mai pot menaja atat pêntru momentul cel mare.
Piggy - tare rau imi pare ca ai asa grezturi, si la mine a fost groaznic, ajunsesera sa imi stearga frica de nastere ha ! Si acum asa ma codesc cu bebe2, ca atre nu as mai vrea sa trec prin periada asta nasoala - mai ales ca nu stiu cum i-as face fatza cu Robert atarnator de mine./ Macar la primul bebe ... zaceam pe mine toata ziua, nu ridicam un pai...
Andreea - FELICITARI pentru bebe
Simona- succesuri la casutze ! Sa va gasiti ceva frumos si ieftin si bun
Cleo - Mara a crescut, se face asa frumoasa :) Arata minunat, o admir mereu cu placere in pozele voastre Si tu faciu asa bunatati acolo !!! Sunteti o familie tare norocoasa, ca va aveti unii pe ceilalti
[red]Claudia - am baiat de 21 de luni: cumparam hainutze de 86 - 92 iar la picioare avem 22 - 23, ca sa fie lejer.
[red]Luminel - haioasa metoda ta de masurat copilul Ai dreptate, cresc de nu iti dai seama, eu chestii din astea le aveam cu masa: se ridica Robert si zbang, dadea un cap in masa, ca deh... crescuse baiatul
Merci de bancuri, haioase (si unele chiar adevarate
)
Uf, gata, fug la film, maine am o zi plina si sunt deja cam obosita, nu stiu de ce nu reusesc sa ma odihnesc in ultima vreme. o fi iarna asta urata !!! Noapte buna
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Da fetelor, am citit cu mare atentie raspunsurile/ experientele voastre. Mai mult ca sigur voi opta pt anestezie locala, nu stiu daca epidurala sau rahi, asa cum zice Laurita si eu am inteles ca rahi e mai ok. Cat despre nasterea naturala dupa cezariana....eu is mai fricoasa, chiar de-ar fi s-o iau de la capat tot n-as alege sa nasc natural, mi se pare mult mai riscant, dureros, in fine, am o mare retinere in privinta nasterii naturale probabil din cauza fricii si a imaginatiei mele iesite din comun. Multumesc mult pt raspunsuri ![]() ALI, mami de Vlady si ![]() ![]() |
Tot am vrut sa raspund si nu am apucat; eu am avut epidurala si la juma de ora dupa nastere, m-am ridicat din pat (cu ajutorul asistentei, ea m-a bagat la dus, m-a asezat pe un scaun si a iesit sa schimbe patul, in timp ce daddy a stat cu Victoria) si am facut dus. Dimineata urmatoare am coborat la cafea si tigara... deci, ptr. mine, epidurala a fost super-ok!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
![](fetita.gif)
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Of! Nu stiu daca v-am spus, dar nashul Victoriei are 2 fete din prima casnicie, de 16 si 18 ani, pe care nasha le-a crescut de 12 ani. Cea mica a inceput acum aproape un an cu... rautati, adica: fumat de tigari de-alea rele, stiti voi, sex, fugit de-acasa, etc... ieri a venit nashul si ne-a anuntat ca fiica-sa e gravida! Face 17 ani in martie... nasha inca nu am vb. cu ea, i-am trimis un text, ca daca vrea sa vorbeasca, sunt aici ptr. ea... astept sa fie ea pregatita sa vb., sa-si adune gandurile si sentimentele... nici nu stiu ce as putea sa-i spun... decat sa o ascult...
si asa nu merita ei asa o fata, ca sunt asa buni, si kind si intelegatori si ce nu au facut ptr. ea si degeaba...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria_mami spune:
Hai sa va arat ce i-am mai luat Victoriei, doar ca de la magazinul de unde am cumparat eu setul erau doar 83 piese. Lipsesc conservele si cutiile de lapte... :(
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3311169&kw=&origkw=&parentPage=search&f=PAD/TRU%20Age%20Filter/3%20&%204%20Years
Si vreau sa-i mai iau:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2774000&kw=&origkw=&parentPage=search&f=PAD/TRU%20Age%20Filter/3%20&%204%20Years
si:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2680345&kw=&origkw=&parentPage=search&f=PAD/TRU%20Age%20Filter/3%20&%204%20Years
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
mi_bebelina spune:
Neatza fetele!
Brrr ce frig e....ieri nici n-am mai iesit la sanius ca a zis tati ca e prea frig.....sa vedem azi...
Laura, sa stii ca si Delia cam 1,5 ore a dormit ieri...cam ca Mirci
Luminel, hai ca ne-ai facut sa radem....
Simonix, te-am citit cu placere ca de fiecare data, am vazut si poze frumoase cu Robertel si prietena lui.....frumoase, frumoase
Desiree, am vazut si ce jucarii i-ai cumparat Victoriei si ce mai ai de gand sa-i iei...a mea n-are frate rabdare sa se joace, le-ar arunca prin toata casa, stiu eu
Tot vad ca vorbiti despre cezariene aici...mi se face pielea gaina. Eu toata sarcina am stat cu teama asta....nu stiu de ce, dar mie mi-e teama de cezariana. N-am mai facut nici o operatie pana acum si poate si de asta......
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Reallaura spune:
Neata
Simonix superbe poze cu Luxemburgul, ce mai umblati si voi o clipa nu ati sta locului! Imi place de Robitza cum ea el in stapanire toata casa si jucariile MAriei. SI pe mama ta o pup!
Cu hainele de fetitza, nu-mi spune cat am cheltuit ca sunt prea dragute...si poti face mai multe combinatii. Noroc ca nu mi-am mai luat eu nimic ca nu mai am nevoie cu burta ASTA. Astept sa scap sa cumpar iarna urmatoare pentru mine.
Luminel
Cu nasterea naturala, eu am un maare regret si mi-e frica de ceza nr 2. Dar stiu ca nu va fi de acord dr meu si nici nu am incredere in alt medic e greu sa gasesti pe cineva serios. D-aia Sis a nascut cu medicul de garda...decat asa, in mare stres ca nu sta nimeni cu tine...brrr.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
26+
Ilinca Sabina
jozsaerika spune:
.buna fetelor,
am intrat sa ii spun Claudiei ca exista si copii mai mici la 18 luni .Beatrice are doar 78 cm si cam 19 la picior
.Depinde mult de cat are acum fetita ta acum asa iti poti da seama aprox cat va creste
.
Noilor gravidutze le doresc sarcina usoara si copii sanatosi .Celor ce inca incearca mult succes
.
Noi suntem bine...asteptam primavara .
Doloress mai scrie despre voi....v-ati mai revenit?
va pup
Erika
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Lauritaaaa, ce frumoasa esti!!! Pupam burtik de fetitza!!!
Simonix
Desiree nasol de nasii tai... Of, adolescentza asta e pacatoasa rau... cred...
Va pup, eu sunt la 220V fac mancarica ptr mama, vine tata la 4 sa i-o duca. Am vazut-o si eu aseara saracuta de ea, era tare slabita...
Maine ii da drumul acasa si o sa ma duc la ea.
Va pup pe toate
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
ina78 spune:
Revenim si noi... daca ne mai primiti. va citim dar nu apucam sa intram prea des.
Voiam sa va spun ca si eu stiu ca in Romania nu se discuta despre nastere normala dupa cezariana. Si ca a treia cezariana se face de obicei "cu cantec".
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=ina78&id_user=1525
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008