Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*
Raspunsuri - Pagina 9
Pisik06 spune:
Neatza asa, mai pe la pranz
LA MULTI ANI! ghioceilor de 23

INAPREDA, o sa o serbam pe Ana la restaurant. Anul asta va fi cu adultii, adica familie si prietenii f apropiati. Se strang spre 40
. O sa fie si copii, adica verisorii ei si poate finuta mare, desi nu cred sa o aduca. De la anul am zis ca ii facem cu copii, la loc de joaca, acum a prea mititica.
Mai citesc si revin
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Pisik06 spune:
MIHAELA, nu mai invata fata cu suzeta acum. Pe mine ma exaspereaza ca sta numai cu ea in gurita, si, noapte si tu vrei sa o inveti ca sa ai de ce s-i dezveti, vorba Monicai.
Pozele noastre
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali Bianca nu este cam mic pentru diclogesic? Eu stiu ca este recomandat peste 1 an. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) |
are 10 luni. dar daca 2 zile la rand are temperatura aproape 40, ce sa fac?
si in plus diclogesic se da 1 mg/ 1 kg corp/zi. in cazul lui 10.5 mg adica aproape un supozitor pe 24 de ore.
i-am dat cam o treime din el. lasanad la o parte varsta copiilor cred ca trebuie sa tinem cont si de cum arata. daca copilul are 12 kg si pe prospectul de la panadol scrie ca se da o cantitate pentru greutatea asta insa greutatea asta apare la 1-2 ani. ce faci?
si in plus novocalminul nu si-a facut efectul.
Chiar vorbeam cu pediatra astazi ca are copii la care nu cedeaza temperatura cu nimic in afara de diclofenac si pentru ca au si diareee si varsaturi singura varianta e injectabil.
am incredere in medicul asta. nu imi fac probleme.
pisigri spune:
Floric, nu stiu daca se aplica si la copii, la animale pot aparea alergii la a 2a sau a 3a expunere la..ceva. Dupa ce se sensibilizeaza organismul. Si stiu ca albusul e interzis pina la 1 an, una dintre cauze fiind ca e puternic alergen.
Eu am mers cu Ilinca in salina la Praid, am stat vreo 2 ore, in vizita. Nu vad ce rau i-ar putea face...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Saluti,
Ian a adormit, in sfirsit; cred ca-i ies dintii ca e saracul super miriit si mi-e tare mila de el; Ian nu e obisnuit sa plinga pentru ca nu l-am lasat niciodata si acum, efectiv, nu stiu ce sa-i mai fac; m-am ingrijorat putin aseara cind am citit ca povesteati ca rasfatati sint copiii care nu sint obisnuiti sa plinga pentru ca nu-si cunosc limitele si ma intreb daca am gresit undeva? 
Daca e prea tirziu sa corectez ceva? Daca nu, cum? Etc. etc.; nu stiu daca sint coerenta in ce spun; 
Va mai rog o data sa puneti linkul de unde pot comanda cartea despre care se discuta atit. Multtu' 
Sint panicata si demoralizata, asa ca nu prea pot "socializa", nu va suparati pe mine. 
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Pisik06 spune:
OLI, tu unde vrei sa mai slabesti? Arati super! Sa va zic ca si eu ca DENISAMADA am inceput sa pun pe mine? Da'pun vertiginos frate. SI evident, ca de cand am intrat in panica pun si mai tare
Cat timp n-am avut nicio treaba si mancam orice oricat laorice ora am slabit, acum cand incerc sa fiu atenta ma ingras
MIHAELA, abia te asteptam in Buc. Speram sa se incalzeasca putin, ca acum sunt -7 grade. Eu azi nu o scot pe Ana
Pozele noastre
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Fetelor, cred ca am facut o mare gafaaaa....... Am preparat spanac pt Raresu si l-am dres cu ou, intreg si albus si galbenus, si de cumparat (adica i-am mai dat galbenus dar de la gaina "cunoscuta'). Mare greseala...Acum are niste pete rosii pe fatza, ca atunci vii de afara de la frig. SA fie vreo reactie alergica????????? Nici nu stiu cum se manifesta alegia. AJUTATI-MA. In rest nu are nimic, nu frige (ma mult ca de obicei), kk normal, nu maraie, ... |
Ar putea fi alergie la ou (in mod special la albus), dar e neobisnuit sa fie doar la nivelul fetzei. Nu-i mai da spanc si urmareshte-l, daca ti se pare ingrijorator du-l sa il vada un pedi.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Pisik06 spune:
INA, aici e linkul la carte
www . punctedecotitura . ro/conceptul . html
Nu te ingrijora, cred ca faza asta cu plansul e una din manifestarile normale cand copilul incepe sa descopere, sa exploreze.Pe de o parte, se simte frustrat ca nu poate mai mult, pe de alta parte oboseste tot incercand, acumuleaza multe pe parcursul unei zile, etc.
Si Ana e f maraita in ultima vreme, daca ies din camera fie si pt 1 secunda se pune pe urlat, cand e in premergator zlearga ce alearga si o apuca brusc maraitul si numai la mine in bratica se linisteste.
Eu m-am consolat cu gandul ca s-a dus perioada in care ieseam in parc si mai statea putin pe banca, o lasam langa mine in pat si citeam (rare momente, dar au fost) sau statea in centrul de joaca si eu butonam la laptopt. Acum mai mult de 5 minute undeva nu e chip sa stea si e si caraita in multe zile.
La noi vin si maselele....
Pozele noastre
Pisik06 spune:
PETREAN, oau! cat sunt de dulci
Sa iti traiasca!
FLORIC, si Ana a avut o perioada (pe la 7-8 luni) bubite si patute numai pe fata. Am fost la dermatolog si mi-a spus ca are dermatita iritativa, de la saliva intinsa pe fata, de la diversi factori externi. Nu alergie, nu dermatita atopica. Mi-a dat sa ii dau pe fata cu crema Avene Cicalfate (sau Ciclafate, nu stiu ca tubul e la Ana in camera si Ana doarme), e f buna, de atunci are fatuca f curata. O dau seara. Am inteles ca e f buna mai ales in sezonul rece.
Nu mai stiu cine zicea de amigdale lungi si cavernoase. Am vrut sa raspund atunci si nu am apucat. Sotul meu are niste amigdale complet atipice, f f mari si f cavernoase. Majoritatea medicilor cand il vedeau in copilarie il trimiteau la cutit. Au gasit insa un medic care le-a zis sa stea linistiti ca asa sunt amigdalele copilului, da, sunt f ciudate dar astea sunt. SI le are si acum la aproape 30 de ani si nu a avut nicio problema. Eu in schimb, cu niste amigdale "ca la carte" faceam amigdalita o data la 2 saptamani si la 9 ani m-au operat ca nu se mai putea.
BIANCA, sanatate multa 
Pozele noastre
m_monique spune:
cativ13 nu cred ca mai are sens sa dai banii pe premergator.
floric asa e si ioana in obraji. e de la frig. o dau cu crema cand iesim afara, dar tot e rosie. iar seara e foarte rosie.
cand se incalzeste vremea ii trece.