Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

floric..sunt pete mari?o fi dermatita atopica..de la caldura..sau frig?spun si eu...dc nu vad.

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

kea, nanuta mariei a fost la slanic moldova si a spus ca a vazut la salina bebelusi mici. mai mult nu stiu ce sa-ti spun
floric, si eu ma gandeam ca ar fi de la albus petele, dar daca zici ca i-ai mai dat...
degetul si maria si-l sge cand ii e somn, sau e obosita, plictisita, sau fomica.bine ca nu sta cu el mufata non-stop
pai de gaseala punem cum se mai asaeaza vremea. faza e ca noi nu prea avem locatii unde sa mergem cu bebelusii. ar fi una la cosoreanu, dar tb sa merg sa vad care-i treaba.
cativ, asteptam sa ne spui cum evolueaza situatia dupa sedinta. tinem pumnii sa fie totul bine, asa cum tb.

a, floric, tu mai ai digi? ca eu pot vb gratis.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

petrean, eu m-am uitat dupa pozele voastre noi, dar nu l-eam gasit. pune-le si tu mai la indemana.

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Legat de suptul degetului...la noi e ca la mihaela...de somn sau cand plange..e metoda ei de a se linisti. il tine pana adoarme profund apoi il lasa, daca vrea sa adoarma la loc, baga iar si tot asa. am sperat ca dintii din fata o vor impiedica sa-l mai suga dar nu-i deloc asa. cand ar trebui sa imi fac griji? eu nu vreau nicicum sa-i pun ardei pe deget sau alte metode d-astea "radicale"...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, intai de toate vreau sa va impartasesc o descoperire, poate va intereseaza.
Asa...inainte de Craciun am dat de un site cu farduri minerale, am citit ce scria acolo si mi s-a parut din cale-afara de atractiv, chiar prea frumos sa fie adevarat, musai trebuia sa le-ncerc! (produsele minerale de machiaj sunt total anorganice, nu intra nimic din compozitia lor in reactie cu altceva, deci nu exista niciun risc sa dea reactii alergice, sa dezvolte fungi etc; plus nu au nimic nociv pentru piele (bismut, parabeni, coloranti etc; se potrivesc oricarui tip de ten blabla). Intre timp am aflat ca aceasta afacere cu machiaj mineral, cu un site asa fain, apartine unei membre DC foarte misto, pe care o admiram eu din umbra (asta asa, ca fapt divers)
In fine, ieri mi-au sosit produsele (fond de ten, mineral veil, blush, 2 pensule speciale si 3 farduri de ochi- toate sub forma de pulbere) si am purces a le aplica. Nu-mi imaginam ca se aplica asa usor, credeam ca tre sa ai cine stie ce tehnica! Si efectul...efectul a fost: wow! Chiar sunt grozave produsele astea, si maica-mea s-a shocat de ce mecla faina mi-am tras cu ele si ce ma incanta si mai tare e ca nu-s nocive pentru ten! Daca dati un search google "pure touch" primele pagini va duc la site-ul respectiv, cititi mai ales la "intrebari frecvente", e ceva super. Si sa vedeti ce culori misto au la farduri de ochi (eu am "frozen mauve"-se putea sa nu?!' "office blue" si ceva dark ca as vrea sa-mi trag si eu niste "smokey eyes"!).
De ieri ma tot fardez-demachiez si iar fardez sa incerc cat mai multe machiaje. Is tare entuziasmata. Eu nu suportam fondul de ten (decat unul de la Lancome, compact)- asta nici nu-l simt pe fatza si acopera (fara sa se vada ca o masca!!) toate imperfectiunile. Credeti-ma ca ma am cu cosmeticalele (nu de alta dar v-am zis ca prietena mea cea mai buna e plecata in USA si e extrem de generoasa cu pachetele, din 2001 cred ca mi-a trimis kilograme de Lancome, Max Factor, Chanel, Dior, Estee Lauder, Elizabeth Arden etc.). De fapt de la ea mi-a sticlit si ideea cu farduri minerale, ca ultima data mi-a trimis o cutie de "mineral veil" si am vazut ce fain e. Ei, fardurile astea ce le-am primit ieri sunt la nivel de Lancome/ Dior dpdv al calitatii dar fara nimic nociv in ele (si mai ieftine, ovcors!).
Ce mai expunere am facut si as mai avea de zis dar va lamuriti voi, care doriti, de pe site. Abia astept sa vina husbandul acasa sa-mi traga niste poze cu machiajul meu bestial!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

http://picasaweb.google.com/catalincodrina/Ian2010#
aici sunt pozele

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

a, floric, tu mai ai digi? ca eu pot vb gratis.

GHIOCICA CU GHIOCEI

Nu, nu mai am.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Petrean ce scumpi sunt copilasi tai,ai 3 baieti tare frumosi

Ilinca la cum ai povesti mi-ai facut si mie pofta de farduri cu minerale ,tre sa dau si eu un search .

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bianca - sper ca ati trecut cu bine noaptea. a spart gingia magarul ala de dinte???
amandoi

25 martie 2009

Multam de intrebare. A spart gingia de ieri, Acum deja se simte la mana.

Am fost insa la pediatru astazi ca tot trebuia sa mergem pentru controlul de 10 luni si asa cum banuiam temperatura de 39.9 nu e doar de la dinti (desi are gingiile prastie). Are putin rosu in gat; si nu pentru ca ar fi racit sau ar fi luat vreun virus. CI pentru ca domnul meu este mare si cica astia mai grasani si polipii mai mari si au tendinta de a dormi cu gura deschisa si de a sforai. De aici i s-a usact mucoasa si s-au inflamat putin galcile.

Asta se intampla si la oameni mari. Iar temperatura poate sa faca si asa, nu trebuie neaparata sa-l fi scos la aer rece sa ia ceva.

Oricum ne-a dat tratament si o sa fim bine in 2 zile.

Noua nu ne-a scazut deloc temperatura cu Novocalmin. Solutia de urgenta a fost Diclogesin supozitoare (diclofenac)- in juma de ora era ok si a tinut efectul 6 ore.

Acum incepem sa mancam, ii dau dintr-un borcanel pentru ca nu am avut timp sa pregatesc nimic. Este abtibild de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Bianca nu este cam mic pentru diclogesic? Eu stiu ca este recomandat peste 1 an.

Mergi la inceput