Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*
Raspunsuri - Pagina 7
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg o sa iaba un baietel. ea si-a dorit tare mult fetita pt fetita a murit la 3 ani, au iubit-o enorm.baietelul s-a nascut cu cateva zile inainte sa moara fetita, si a mai trait cateva luni, nu au reusit data fiind starea lor sa se ataseze prea mlt de el. din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEI |
Dumnezeuleeeeeee cat poti da unui om
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
denisamada spune:
citat din mesajul lui aris26 si imi spune si mie cineva ce era surpriza de la anca??? ca eu poza am trimis dar habar nu am pentru ce eu in discutia kilograme nu ma bag ca sunt enervanta de'a binelea si asa ma urasc toate prietenele....imi ajunge |
Nu spunem surpriza, ca d-aia e surpriza! E si Alexis acolo, so sunt singura ca urmeaza sa o primiti si voi, probabil ca manofacturarea dureaza mai mult decat s-ar fi asteptat Anca.
Si da, nu te baga in discutia cu kilogramele!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
millie spune:
Neata
Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009
mihaelacg spune:
buna dimineata
claudela si monique, pt cafea, tare buna.
fetelor, multumesc pt gandurile bune pt nanuta noastra.
olisha, si eu sunt la fel, daca nu ma trage nimeni de maneca nu fac nimic. recunosc ca nu-s ambitioasa. cu mancarea....eu prefer sa ma apuc de miscare decat sa ma las de mancare si de dulciuri. pt mine e "ceva" si sa nu mai mananc seara dupa 20. la dulciuri iar e greu pt ca fac eu de casa foarte multe si la mine toate prajiturile au creme. nu cred ca ma pot lasa de asat. la mancaruri iar e naspa ca tot ce inseamna ciorbe , supe, eu le pun smantana. asat e, de la mancare nu prea pot sa tai.
referitor la bucuresti, am sa vin singura. data trecuta am venit cu tati, mama si maria. tati a plecat acasa, iar pe mama si pe maria le-a ascuns asistenta sefa printrun salon. pe maria am luat-o noaptea cu mine.(dr. nu a stiu) de data asta nu mai indraznesc sa fac aceiasi manevra. o sa ramana cu tati.
despre vorbire.
maria zice" tata, baba, nana,caca, baghea baghea,buf,la la , puf, de-astea, de-ale ei.uneori canta , mie asa mi se pare, si lu tati la fel, cu la la la. nu exceleaza, insa nu-mi fac griji. daca ati auzi acum ce-i la gura ei....e in dormitor in patut, si se aude disufragerie cum bleotocareste.
ma duc sa-i fac fructele.
revin ca azi n-am de facut niciun referat
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
Floric spune:
Fetelor, cred ca am facut o mare gafaaaa....... Am preparat spanac pt Raresu si l-am dres cu ou, intreg si albus si galbenus, si de cumparat (adica i-am mai dat galbenus dar de la gaina "cunoscuta'). Mare greseala...Acum are niste pete rosii pe fatza, ca atunci vii de afara de la frig. SA fie vreo reactie alergica????????? Nici nu stiu cum se manifesta alegia. AJUTATI-MA.
In rest nu are nimic, nu frige (ma mult ca de obicei), kk normal, nu maraie, ...
Veste: a venit "omu' roshu"...nu imi place...aveam program de picscina
Miha, te anunt cu bucurie ca Rareshu NU mai suge degetul...atat de mult sau mai bine zis cu atata sete ca inainte. De fapt, isi gaseste linistea in deget doar cand are o "suparare": fie ii este prea somn dar mai are ceva de joaca si nu se indura sa adoarma si atunci in agonie mai baga degetul in gura, fie este asezat in scaunul de masa, ii este foame si ...masa nu mai vine, fie ii interzic brusc un lucru care ii facea placere. TOATE se rezolva daca il iau in brate, il mangai sau il legan, sau in cazul macarii ...ii dau mancare.
In schimb, cand vine durerea de dinti...baga si picioarele in gura. Atunci il inteleg si il las dac asta e consolarea lui.
De acord, cu intalnirea dar....cand, pe ce vreme?
Poze Raru
Poze noi
m_monique spune:
Floric esti sigura ca petele nu sunt de la frig?
andrei cand a mancat pe la 7 luni galuste a facut alergie pe tot corpul.
nu cred ca provenietna oualor are mare importanta. eu la ai mei le dau numai oua de la magazin, ca asta am.
Kea spune:
Fetele
Inca o intrebare la care am nevoie de un raspuns rapid, daca stiti evident. Niste prieteni ne-au invitat la o salina unde e nevoie de programare, se sta inauntru 40 de min. Am voie cu copil asa mic? Nu-i face rau?
Ei vor sa faca in urmatoarele ore programarea, de asta e urgent. Incerc sa caut si pe internet dar imediat se trezeste gangania mica si nu ma lasa deloc, cum vede laptopul deschis vine si ii inchide capacul.
Edit ca am batut campii
cativ13 spune:
Buna dimineata!Va multumesc din suflet pt sfaturi si incurajariDiseara avem sedinta de familie...sa vedem ce iese Copilul meu e bine, ma fugareste prin toata casa si incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios la achizitionarea unui premergator...mai are rost acum?Floric, o fi alergic la albusul de ou?mami de Silvia Ioana
petrean spune:
citat din mesajul lui Kea Fetele Inca o intrebare la care am nevoie de un raspuns rapid, daca stiti evident. Niste prieteni ne-au invitat la o salina unde e nevoie de programare, se sta inauntru 40 de min. Am voie cu copil asa mic? Nu-i face rau? Ei vor sa faca in urmatoarele ore programarea, de asta e urgent. Incerc sa caut si pe internet dar imediat se trezeste gangania mica si nu ma lasa deloc, cum vede laptopul deschis vine si ii inchide capacul. Edit ca am batut campii Keutu cheliutu |
nu e mic..si eu ii duc pe ai mei la salina artificiala..singura "problema"care poate sa apara..sunt unele pete pe piele..pana se obisnuieste cu concentratia de sare.La noi se cere o recomandare de la dr...ca nu pentru orice boala te primeste la salina. Sa te interesezi sa fie ok.
Se sta 50 minute aici
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Floric spune:
Sigur nu e de la frig. Ieri asa am banuit si eu, ca l-am scos afara si cand l-am bagat in casa avea nasul rosu (ca lipovenii, cum imi place mie s aii spun)...dar apoi dupa ce a stat in casa, unde nu e frig...s-a extins roseata si pe obraji. Ori de dimineata are numai pe obraji, mai degraba ca niste pete mari. Sau poate o fi de la caldura din casa, se imbujoreaza. Mai studiez problema.
Eu m-am gandit ca de la ou, dar eu i-am mai facut galuste tot cu ou intreg si nu a avut nimic. Deci...poate fi de la frig, de la caldura din casa, de la spanac (ca deh...e de import, crescut cu nspe nitriti si nitrati), de la ou, sau...cauza tuturor durerilor...de la dinti.
Poze Raru
Poze noi