Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

pisik, eu cand e frig rau afara, o scot pe maria in balcon. pun ceva mai gros pe ea, deschid geamul si las acolo juma de ora.

petrean, ai niste mandreti de baieti. sigur iti umplu inima de bucurie.

ilinca, am vizionat tot. imi plac, si ma incanta, insa am o pb in a alege culorile, eu eram invatata sa ma spoiesc toata pe unde apucam pana gaseam nuantele potrivite sau care-mi plac.tb sa gasesc o solutie.oricum, chiar mi se termina toate alea.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare!
Pana citesc din urma va dau link la un video...interesat (?), www.koreus.com/video/tortue-orgasme.html#" target="_blank">dati click aici.
Edit: cu sonor, neaparat.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetelor, cred ca am facut o mare gafaaaa....... Am preparat spanac pt Raresu si l-am dres cu ou, intreg si albus si galbenus, si de cumparat (adica i-am mai dat galbenus dar de la gaina "cunoscuta'). Mare greseala...Acum are niste pete rosii pe fatza, ca atunci vii de afara de la frig. SA fie vreo reactie alergica????????? Nici nu stiu cum se manifesta alegia. AJUTATI-MA.
In rest nu are nimic, nu frige (ma mult ca de obicei), kk normal, nu maraie, ...

Ar putea fi alergie la ou (in mod special la albus), dar e neobisnuit sa fie doar la nivelul fetzei. Nu-i mai da spanc si urmareshte-l, daca ti se pare ingrijorator du-l sa il vada un pedi.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Floric, daca suspectezi alergie mergi repede la medic. In cazul unei alergii sau urticarie, cu cat se intervine mai repede e mai bine. dar ce sa-i dai numai dr iti poate recomanda, daca este necesar. Eu stiu ce sa le dau la ai mei, la nevoie, dar dupa sfatul medicului.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

imi spune si mie cineva cum se aprind lumanarile virtuale? ca vreau sa parind si eu pt alma, dar nu stiu cum.

Intri de la semnatura mea la ultimul link, pe pagina este un buton galben cu "Light a candle", alegi o lumanare din lista, in casuta alba "Add A Thought" poti scrie ceva sau cel putin numele, pt a stii din partea cui este apoi pe butonul galben de sub casuta alba "Add Candle".
Multumesc!
Multumesc tuturor celor care au aprins una sau mai multor lumanari.
Mi-au dat lacrimile.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Ayla, superb citatul ala. Vroiam sa mai scriu un roman pe tema asta acum, dar m-ai scutit de efort si ai zis mai bine decit m-as fi priceput eu.

Daca vrei pot scrie din cartea "Pentru binele copilul meu", am o banuiala ca iti va placea.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Multumesc pentru sfaturi si informatii.
Intr-adevar eu nu il dau cu crema cand iesim afara...dar eu cu sunca pe mine cat 3 degete ma dau. Tind sa cred ca a fost o combinatie intre frig si mancarea de ieri ca acum, dupa ce s-a trezit nu mai are fata rosie. Doar cand tuseste se mai vad semnele petelor. Oricum daca stau si ma gandesc mama m-a tinut departe de oua cam pana la 5 ani. Cum mancam cum "infloream", dar daca mancam oua de la tzara mai de o sapt (adica nu proaspete) nu aveam nimic. Sa fie vreo asemanare?

De la mine putere i-am dat legume fierte (fara ulei, rosii) si peste fiert.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

1. Grecia

Vrem si noi pe lista, sper sa si pot aduna banii in timp util.

2. Verdecafe

Da, venim, si sper sa o aducem si pe dodo-pui.

3. Dodo-pui

- Sa imi zici ora si locul la care estimezi ca apari in bucuresti, sa venim sa va luam, vedem exact cine va veni in fct de ora.
- Legat de martisoare, eu vreau sa comand la tine vreo 10-15, in mare fluturi si libelule, pt scoala. Dc ai timp sa le aduci cand vii, ar fi mai simplu, altfel, vedem cum organizezi tu. Merci m_monique de idee, tu ai pomenit de sotul tau si studentele lui :). Si plecand de la aceasta idee, poate mai multe mamici dintre noi ar putea comanda de la dodo-pui, vin si eu cu propunerea!

4. AP

- m-a impresionat foarte mult ce a scris Aris, usor printre randuri, nu stiu daca ati sesizat [din memorie]: "gandul ca nu mi-am propus sa fiu in primul rand mama, ci EU". Admir in primul rand esenta ideii, si apoi admir curajul de a o scrie aici, la noi. Admir, deci pt Aris.
- pisigri a punctat iarasi, foarte bine, un lucru scris aici pentru PRIMA oara: AP-ul se aplica diferit [si din ce in ce mai greu, asta zic eu] in functie de varsta. Insa despre acest subiect va voi scrie foarte mult, in alta zi.
- novus a conchis multumitor pentru mine, linia de mijloc si customizata e cea mai potrivita

5. cativ

- eu nu doresc sa disec problema sotului, nu sunt persoana potrivita !!!!!, insa eu iti propun sa faci o mica pregatire inaintea analizei de diseara [parca asa am retinut], si anume, plecand de la ce a scris FOARTE bine Pisik, sa incerci sa discerni ce este vorbit din convingere, si ce este spus doar ca urmare a unei stari usor nemultumitoare despre alte aspecte din viata lui, poate servici, poate rutina. Si aici aduc din nou un salut lui Aris, care, ceva timp in urma, ne-a scris o descoperire interesanta: rutina o oboseste mai mult decat activitatea/munca efectiva, mai tineti minte, cand a fost ea plecata cu vitamina prin multe locuri etc?

6. Piscina

- inteleg ca se merge pe 30 la Brasov? As vrea, insa nu zic de pe acum un da sigur.

7. Ayla

- azi am aprins o lumanare pt Alma si am si reusit sa adaug un mesaj, caci in datile trecute dadeam click sperand sa apara o fereastra sa scriu si deja aparea doar desenul...
- ti-am admirat pozele, esti minunata si tu, si copilasii tai!

8. Surpriza

- poate azi ajung la posta, de cate ori am zis ca merg, a tot intervenit cate ceva, ba copii veniti mai devreme la meditatie, ba s-a trezit bb3, si cu el in brate mi-e cam greu. Sper azi sa ajung.
- Aris, eu am mai scris: TOATA lumea ce a trimis poza va primi surpriza. Insa a mers mai greu, dar nu din cauza manufacturarii [apropo, denisamada, nu sunt suparata deloc ], ci pt ca abia dupa cate un calup de cateva meditatii, am banii necesari sa procur materialele, etc. Nu este mult per surpriza, dar fiind 38... e ca la mica teorema a lui fermat :). oricum, desi am depasit sezonul "potrivit cadourilor de iarna", mi-am dat seama ca, de fapt, este chiar simpatic cum, din cand in cand, mai scrie cineva "am primit surpriza"... adica insusi momentul receptiei este o surpriza .
- so: stay and wait!
- si la verdecafe mai vin cu ceva bucati, deci raluca, sa faci tu cu 2 zile inainte o listuta, da?

9. Olisoara,

bine ati sosit, , o sa vb sa ne mai vedem si noi, nu neaprat pt cadouri, dar ne este dor.. iar canta v+t, prin casa: "olgaaaaa, te iubiiiim"

10. Familia GAZA

- cateva ganduri mestesugite de la tine/voi, cand mai citim si noi pe aici?
-
- piscina, verdecafe, grecia?

11. patron vs caserita
- nu am pus verdict inca, am mai analizat niste loguri de computer, si ce este interesant e faptul ca la data returnarii banilor de catre client catre amanet, hotul dadea data compu inapoi la ziua creeri contractului, apoi il stergea, punea banii inapoi in casa si patsra comisionul... dar mai trebuie studiat, nu vreau sa trimt pe cineva in penal fara sa fiu complet, dar COMPLET sigura de decizie...

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

12. OlgaTarziu,

se intreaba vero de unde vine "ultimul mohican".. nu cartea, ci metafora ta?

13. Telepatie

domne', da, exista, tocmai am dat send la postul anterior, si m-a si sunat Olisoara, merg sa vb cu ea :).

14. Lysbeth

- ce mai face Iris? Ca cel mic sigur e activ, dc trecuse pragul acu ceva luni, cu premergatorul, acum cboara scarile pana jos, sa iasa la joaca in fata blocului?
- hai mai scrie-ne si tu, ca de citit eu simt ca ne citesti.. asa e? Asta e ca faza ai cu scrisoarea unei mame catre fiul sau: "dragul meu, mergi la posta ca ti-am trimis scrisoare..."

15. BB3
- merge pe pereti foarte bine, destul de precaut, a avut preferinta acum vreo 3 sapta pt ghiveciul mare de plante, insa l-am lasat intr-o zi sa vad pana unde merge: nu a mancat pamanat, dar dupa mozoleala, de a 2-a zi gata, nu a mai prezentat interes, deci am "rezolvat problema mistuitoarei si negativei pasiuni" foarte usor: nu am facut nimic, , adica nici nu am mutat ghiveciul [cum ar fi fost prima tendinta de protectie copil], nici nu am luat copilul de acolo.
- ce misto ar fi daca ar merge asa si la facut temele... adica nici sa nu scoti caietul din ghiozdan, nici sa nu muti ghiozdanul ...
- zice mama foarte clar, nu ca o lalaiala, insa directia e alta, nu eu, si anume: mancare. In loc de papa zice mama. Cum vede castronul, zice: ma-ma! Apoi, dc e in sufra si il intrebi [mieros si plin de sperante]: unde e mama? nici nu se ofileste. Asta da, arata ca e barbat de mic, friptana e mereu pe primul plan .
- are o noua pasiune acum, tot mistuitoare, daaaar pozitiva, zic eu: matura: de vreo 3 zile cum scapa in bucatarie, cum ia matura si tre sa-l vedeti in poze cum matura atent doar SUB dulapioare si frigider, nu doar pe unde pupa ionica!!! De azi a luat si forasul, insa doar sta cu ambele in maini, e cumva blocat, nu stie sa le gestioneze pe ambele. Dar am rabdare, ce as avea de pierdut???!!!

16. Si da, vine serbarea de 1 an pt ghiocei!!!

- si motul pt fetite
- legat de obiceiul cu tavita, eu ziceam ca e de distactie, insa de cand cu pasiunea pt matura, ma mai gandesc ce pun pe tava cand luaj motul "la baiet"... dc pun matura si ajunge maturator? Dar dc ajunge un Prigoana?

edit: gresisem numaratoarea

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Anca ,ti-am trimis PM

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Anca, multumesc!

Light a candle for Alma

Mergi la inceput