Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*
Raspunsuri - Pagina 19
aris26 spune:
monique - felicitari!
ilinca - merci. paaai atunci sa ma uit ce imi iau ca tare bine arata. acum parca ma tenteaza si nishte farduri
cu kilogramele, eu nu fac parte dintr-o categorie de invidiat neaparat. pt ca eu nu mananc. nu mananc mai nimic. am o singura masa pe zi si aia f mica. aseara am mancat de exemplu un cartof copt cu unt si cashcaval si o bucatica de vita la tava(de maxim 5cm in diametru), asta la ora 18, pana atunci am baut cafea si un suc de portocale si atat. normal ca nu se pune nimic pe mine, ca nu are ce
. dulciuri nu am niciodata in casa, sau daca am expira prin dulapuri sau frigider ca eu nu ma ating de nimic. si uite asa ma mentin eu(fara intentie neaparat)la 50 de kg dar intretzin si un minunat ulcer. asa ca....
25 martie 2009
anamariame spune:
Buna dimineata!Noi am fost lenese tare astazi, la 10 ne-am trezit
Vai, ce bine a fost!!!Aris, si eu patesc la fel, in timpul zilei adoarme in fund, la mine in brate, seara e chin. Ma apuc si eu de citit Brazelton, ca tot a ajuns, poate gasesc o solutie!Ilinca, te invidiez! In sensul bun...2 kg??? Pai eu mai am 5, din cele 28 puse in total. Mi-am propus sa tin disociat de 2 ori pe saptamana (numai lactate) pt ca mai mult nu pot, dar saptamana asta doar o data am reusit. Off, trebuie sa iau si eu alte masuri, ca se pare ca am pus aproape un kg inapoi. Sa mai zic ca a venit mama azi dimineata cu prajituri si doua feluri de placinte???
Kea, cilindrul ala il numesc muzical pentru ca are un buton pe care se apasa si se aud niste melodii din alea chinezesti
Dodo, pana intri tu, poate reusesc si eu sa o masor pe Eva ![]()
![]()
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Nikoleta20 spune:
aris,oare nu e prea obosit seara la culcare,sa fie asa agitat?si cu mario am patit-o asa,desi nu mereu...au zile si zile cred...
si se poate ca,la cat e de activ Alexis sa nu ii convina ideea ca urmeaza 10h de
..."pai in zece ore...iti dai seama mami cate
fac
"
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Nikoleta20 spune:
inca o vb si scos bebicul la zapada...
e vb de putza...dupa ce m-am documentat si redocumentat pe net...am vazut filmulete
horror...am decis ca sa il las in pace pe dl.cuc
...fimoza nu are,lucru pe care mi l-a confirmat medicul,doar ca este nedecalotat,mai incerc,DACA POT ,la baita,daca nu,ok...asta e ...pana la 8-9 ani se decaloteaza de la mama natura...eu asa procedez...
fac oare ffff rau?
mababei spune:
Buna mamici!
gashcutzei de 23

ADA

Ilinca, sanatate multa lui Manole
!
OlgaTarziu

Mihaelacg, bafta la examen!
Si la noi e un gerrrr!
Intrebare:de cand se incepe administrarea profilactica a fluorului la bebei? La o anumita varsta sau de la un anumit numar de dintzi
? Avem patru dinti, ne bagam si la periaj sau mai asteptam intariri
!
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
anamariame spune:
Aris, eu tot te invidiez
Poate nu ar fi rau sa iti faci totusi un program de luat masa, cu atat mai mult acum ca il ai si pe Alexandros. Dimineata daca mananci lapte cu cereale eu iti dau voie sa nu mai mananci nimic toata ziua. Bine, pana la friptura de la ora 18!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ilinca_M. spune:
Aoleu, Sophiphi are 8 dintzi dintzoshi
...trebuie fluor?!
Are periuta si pasta dar numai o data am periat-o...ca nu prea am dupa ce: mancarea solida e cam 20% in meniul ei...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aoleu, Sophiphi are 8 dintzi dintzoshi Are periuta si pasta dar numai o data am periat-o...ca nu prea am dupa ce: mancarea solida e cam 20% in meniul ei... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 8luni |
Mai fete,
eu stiu o tipa, medic, care are 2 copii. Unul de 11 si unul de 4 ani ani.
Celui mare nu i-a dar fluor, iar celui mic i-a dat ca asa era moda. Si amandoi au avut la fel de multe carii.
Asa ca cred ca ramane alegera nostra daca dam sau nu. Nu cred ca e un must.
Nikoleta20 spune:
gata...se duse pe apa sambetei si saniusul de amiaza caci mario m-a surprins total,:m-am imbracat eu,si apoi sa imbrac si piciul lasat in prealabil in tarc,dar imbraca daca ai ce,caci stumful dormea dus,era de fapt cam marait(caci si maraiala e un simptom de zomn la el),apoi nu l-am mai auzit din baie,am zis k si-o fi facut de lucru cu vre-o jucarie ceva,da de unde ...el rupea trcul in 2 de
..o avea ceva somnifere pe el,ca mi-a mai facut asa de cateva ori...
Ce vad ochii mei,pai mai Aris,tu esti om...sau ce?cum sa lasi dulciurile sa expire prin dulapuri???
...si sa nu mananci nimic toata ziua...pai de unde mai ai energie fato sa il stavilesti pe Alexis
...eu una cred k daca as avea diabet as innebuni
...in conditiile in care mananc cate 4-5 portii de praji
odata...orice
numa' praji sa fie...sa va zic ca de sarbatori am batut recordul...caci fiind la tara,rupti de realitate ne-am facut provizii de aici si acolo decat sa le pregatim...am dat gata intr-o seara 2 placinte jumate din alea "gata facute" intr-o singura seara...
asta ca sa nu risc sa "se strice prin congelator"
...
nu stiu fetelor cum rezistati,dar recunosc e,eu sunt o mare mancacioasa,pofticioasa,gurmanda...cum vreti sa imi ziceti...dar eu daca nu mananc de 5-6 ori pe zi...intru in depresie...si mananc degeaba
k tot "aschimodie" is,vb dyanei
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Buna seara (sau dimineata, aci asa imi scrie sus pe pagina, "buna dimineata olishka Ela iti dau un sfat: mergi la Ikea, acolo au suport pentru calendar (12 file pt 12 poze). Iei sticul cu poze la tine, treci pe la Diverta si scoti poele, apoi dai o fuga pe la Ikea si gata calendarul La noi a iesit f fain.Si noi ne pregatim de party de 1 an (adica ne gandim ce sa facem) si bineintel vrem party cu bebei asa ca va spun de pe-acum sa nu va faceti planuri pe 16 apr Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Multumesc!

Se vor bucura parintii mei de calendarul cu primul lor nepotel Noi petrecerea de 1 an - pe 4 aprilie pica si Pastele anul asta
- o facem la Chisinau cu toata familia. Va fi prima vizita la bunici
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)

asa ca va spun de pe-acum sa nu va faceti planuri pe 16 apr