Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu nu i-am dat lui andrei fluor.
am incercat sa-l spal pe dinti cu periuta degetar si pasta nenedent pe la 10 luni (el avea atunci 7 dinti) dar am abandonat repede ca nu-i placea. pe la 1 an jumate am inceput sa-i fac o deprindere cu spalatul pe dinti. la inceput foloseam pasta nenedent, ca asta nu necesita clatire. apoi am cautat alte paste pt copii mici, care sa nu necesite clatire, dar sa fie mai ieftine decat nenedent.
acum, la 3 ani, se spala pe dinti dimineata si seara si se si clateste. nu are nici o carie. andrei nu a supt suzeta niciodata, iar la biberon a renuntat la 1 an si jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

La multi ghioceilor nascuti pe 23 (i-am felicitat si ieri, caci gresisem data )

Aris ce super ar fi daca ati ajunge si voi la intalnire

Ilinca sper sa se faca bine manole cat mai repede
Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa slabesti. Eu tot incerc, dar dau rateuri. Astazi ma duc la 2 petreceri, ambele cu mancare buuuuunaaa. Va trebui sa incerc sa ma abtin cumva.

Cosmetice am comandat asa: un fond de ten, un blush si un fard de ochi (nu stiu insa ce nuanta, caci am tot oscilat intre 2 nuante, am ales una, dar nu mai tin minte care...chiar sunt curioasa ce am ales )

Nicky sunteti o familie tare frumoasa, iar Nicholas s-a facut maaaareee (si frumos )!!

Leeloo felicitari pentru dintisor. Woooow deja mergeti va astept pe la noi sa-i dati lectii si lui David. Ai terminat cu examenele? Cum afost?

Bianca ma bucur ca sunteti mai bine

Noi am amanat balaceala pentru maine, caci astazi trebuie sa fim prezenti la 2 petreceri.

Sa va povestesc despre noua achizitie. Nu mai stiu daca v-am zis, dar vroiam neaparat sa-i iau tarc lui David, caci nu puteam sa merg nici la toaleta de cand a inceput sa se ridice si sa mearga de-a busilea. Un tarc mare, unde sa se joace si sa poata merge tinut de margine, fara sa cada si sa se loveasca, era solutia ideala. Am tot cautat, dar nu am gasit decatb un singur tarc mai maricel si destul de scumput (vreo 450 RON). Ieri am tras o fuga pana la Kika, sa vad totusi poate gasesc altceva, si intr-adevar am gasit. Acum avem un mega tarc, la numai 240 RON. De fapt sunt 2 tarcuri lipite si decupate pe laterala O sa va fac poza sa vedeti cat loc de joaca are David acum

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Intru sa fac un nou capitol. A adormit gaza mea.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Haideti aici, la CAPITOLUL 140!!!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bianca, sanatate multa lui Vladimir !! sa-i treaca febra si sa se faca bine !!

Si Alexandra are niste muci si mai nou vad ca tuseste in somn, eu zic ca se ineaca cu ei, a fost ieri pediatra si a zis ca nu are rosu in gat, doar e putin inflamat, febra nu a facut deloc, asa ca ii mdau sirop Eurespal, Oscilococinum si mult ser in nasuc iar seara ii mai pun si Pivalone in nasuc

Ce ziceti, poate sa fie tusea doar de la muci ? nu iasa mare lucru din nasuc doar ca in somn cred ca i se infunda nasucul mai tare

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Bianca, sanatate multa lui Vladimir !! sa-i treaca febra si sa se faca bine !!

Si Alexandra are niste muci si mai nou vad ca tuseste in somn, eu zic ca se ineaca cu ei, a fost ieri pediatra si a zis ca nu are rosu in gat, doar e putin inflamat, febra nu a facut deloc, asa ca ii mdau sirop Eurespal, Oscilococinum si mult ser in nasuc iar seara ii mai pun si Pivalone in nasuc

Ce ziceti, poate sa fie tusea doar de la muci ? nu iasa mare lucru din nasuc doar ca in somn cred ca i se infunda nasucul mai tare

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Sigur sunt de la muci...fa-i aerosol cu ser fizioňogic si ai sa vezi ca ii trece( la noi a functionat si in 2 zile nu a mai tusit)!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput