Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*
Raspunsuri - Pagina 18
rivali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
A-ha, da? Noi ne cautam apartament si avem o oferta la et 9, bloc din '67, acolo nu as vedea never-ever apa calda, nu? Eu ma gandeam doar la carat copilul de scari daca nu merge liftul si la scuturat la cutremur, la apa calda nu ma gandisem... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
eu stau la etajul 8 intr-un bloc din '67
aris26 spune:
am gasit site-ul, dar cum ma hotarasc eu acum la culoare??cred ca abandonez
25 martie 2009
m_monique spune:
buna dimineata!
dodo-pui m-a rugat sa va transmit ca ea nu poate accesa forumul. nu i se deschid paginile. si a incercat si cu forum2.
Leeloo21 spune:
neata gagici!
va pupa Tudoras cu 5 dintisori..unul proaspat aparut ieri
suntem tare mandrii de bebitul nostru!
face si mai bine de 7 pasi..sta mai tot timpul in picioare si merge..doar cand se supara k nu ajunge mai repede pleaca de-a buselea..
i-am facut tot felul de mancaruri si toate i-au placut!
sunt la compul mare si adaug cateva poze cu noi!
toate fetele
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
aris26 spune:
mda, acum ca am eu timp de forum, nu prea mishca nimeni pe aici si cum o sa plec de acasa o sa va apuce o logoree
parca vad ca gasesc 15 pagini diseara
piticul meu vrea sa ma faca cu nervii. acum de exemplu l-am plibat cu tricicleta prin casa un pic si il vad ca era cuminte si moale, zic: taci ca ii e somn. ma duc sus cu el si il ashez pe spate in patul mare cu gandul sa ma mai joc cu el, el se uita la mine suav si inchide ochii. hm? chiar asa??! il iau din pat si il mut in al lui, imi mai arunca o privire galesha, inchide ochi si se intoarce pe o parte.
totushi, ce fac greshit seara? de ce nu se culca asa si seara??? ori e prea obosit, ori nu vrea sa se termine ziua...nu pot sa pricep. si toate cartile astea nu m-au lamurit
leeloo - felicitari pt dinte
uite asa si al meu, cum vede ca nu are cine stie ce randament in picioare se lasa in fund si tine-te dupa el daca mai poti. alege mereu calea cea mai sigura, simpla si rapida.
ashteptam poze
multumim de veshti Monica.
25 martie 2009
m_monique spune:
ioana mea incepe sa stea singura in picioare fara sa se tina de nimic. ieri a stat cam un minut. ne distram de ea cum ridica mainile sa-si mentina echilibrul. cand a obosit s-a lasat usor in genunchi, si apoi in fundulet.
merge prin casa tinuta de o manuta doar cand nu e incaltata. daca e incaltata ma apuca de ambele maini. daca nu o duc unde vrea ea, se lasa in fundulet, imi lasa mainile si pleaca in 4 labe unde are ea drum.
am reusit mai devereme sa o culc fara tzitzi. tot maraia. am pus-o in patut, am mangaiat-o pe cap si pe burta si i-am cantat: nani nani papusica mami.
acest ritual l-am avut si la andrei. si tb sa-l mentin, ca va ajunge si ioana pe mana soacrei, si nu vreau sa o aud pe soacra ca nu se descurca.
Ilinca_M. spune:
Halo, tufete.
Am fost cu mosneagul la vet, i-a facut iar o ecografie amanuntita, are si ceva la vezica si prostata cam inflamata, pe scurt face injectii, ia un medicament uman de prostata (proscar sau asa ceva), sa vedem cum va fi. Multumesc ca v-ati gandit la el
.
Sophiphi misuna in spatele meu, tre sa ma intorc la fiecare secunda. Nici ea nu-si mai respecta programul de somn, altadata la ora asta era prima data din zi cand pica lata, acum se da de-a berbeleacul prin cap.
Vad ca face o fatza pleostita si isi suge degetul, incerc s-o adorm![]()
Aaaa, mihaelacg, no way, io nu-s in categoria lui Aris, as vrea eu: eu sunt mica si cu rotunjimi si nu slabesc usor, tre sa am grija. Si-s pofticioaaasaaa. M-am cantarit la vet: mai am 2 kile si ajung la greutatea dinainte de a ramane gravida. Fiindca maine are fata 9 luni si io n-am reusit, conform credintei populare, sa fiu ca inainte de concepere, am decis sa ma pedepsesc: cand va face Sophiphi un an, voi avea cu 2 kile in minus fatza de cum eram inainte!!!
Aris, daca ai un fond de ten preferat, care ti se potriveste, de la alta marca, scrie-i tipei cu site-ul marca si nuantza iar ea-ti alege fondul de ten mineral identic cu cel pe care-l foloseai tu.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
Bianca2503 spune:
Hai buna dimineata la pranz.
Noi suntem mai bine. De azi-noapte a inceput sa isi faca efect tratamentul. Deja nu mai puteam. De peste 48 de ore avea temperatura peste 39. Si in rest nimic.
Am dormit ca agitat dar si-a refacut fortele cat de cat de dimineata cand a dormit aproape 3 ore legat. I-am dat acum medicamentul, temperatura avea 37.7 (ceea ce e ok), a facut putina diaree si de la termometru-n fund si de la supozitoare. L-am ciufulit bine.
Sper sa fie mai bine astazi. V-am citit azi-noapte printre picaturi. Nu imi dati extemporal ca nu mai tin minte mare lucru.
Oricum, va multumim pentru gandurile bune indreptate catre noi.
Va pup pe toate acum ca as vrea sa il mai iau la joaca sa ne distram.
Nikoleta20 spune:
hello fetele,
bine sanatosi?cu unele exceptii
vad ca sunteti bine,sa faca bine si "exceptiile" sa se faca bine...k nu-i a buna....asa bolnaviori...
noi suntem ok,desi in ultimele nopti a fost cam agitat in timpul somnului si se trezeste miorlaind " mama"...
,dar il iau in brate se mai pisiceste putin de mine(stit voi cum se freaca ei asa apasat
)si adoarme la loc...cred k mai trebuie sa iasa un afurisit de zimtisor,k mi-a facut si mie eritem,a trecut...baleste intr-una...

nu am vazut/simtit nimik pana acum,desi mi-a cam prins nasul la inghesuiala de cateva ori in ultimele 2 zile![]()
exerseaza cu mersul singurel si cu plonjoanele pe covor
,dar...exerseaza
...si am descoperit ca si el stie sa puna jucariile la loc,are niste piese de lego mai maricel pecare i le pun intr-o cutie metalica cu capac...sa vedeti ce frumos ridica capacul,punea o piesa...punea capacul la loc

si a strans asa vre-o 20piese...
edit:eu cred k il scot putin pe pici afara....desi ninge ,nu e viscol sau ger
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Eu ma gandeam doar la carat copilul de scari daca nu merge liftul si la scuturat la cutremur, la apa calda nu ma gandisem...
fericita de