Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*
Raspunsuri - Pagina 17
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Si se poarta asa fiindca io m-am opus mutarii in blocul asta, ca stiam ca in blocurile din anii '60 mai sunt probleme cu caldura si apa calda. Dar nuuuu, nu poate sa recunoasca o greseala... ![]() ![]() ![]() |
A-ha, da? Noi ne cautam apartament si avem o oferta la et 9, bloc din '67, acolo nu as vedea never-ever apa calda, nu?
Eu ma gandeam doar la carat copilul de scari daca nu merge liftul si la scuturat la cutremur, la apa calda nu ma gandisem... Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
aris26 spune:
neatza
mai, a avut cineva curaj sa iasa afara? eu ma tot gandesc ce frumos e ca ninge dar sunt convinsa ca e un frig de crapa pietrele
ilinca - of, groaznic, cred ca esti fiarta, sper ca ai ajuns la vet si nu e nimic f grav

25 martie 2009
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 neatza mai, a avut cineva curaj sa iasa afara? eu ma tot gandesc ce frumos e ca ninge dar sunt convinsa ca e un frig de crapa pietrele |
Ieshii eu cu Toto, acum vreo ora si era intr-adevar tare frumos, dar geeeeeeeerrrrrrrrrrr! Cu Adela nu as avea curaj sa ies acum, poate ceva mai tarziu il sumonim si pe tati la un shopping.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
aris26 spune:
anamariame - macar sa ajung eu la Iasi si atunci sigur ne vedem
sa stii ca nici al meu nu sare in sus de bucurie cand ajung acasa, eu il las de luni pana mircuri cu mama de la 10 la 13-14, timp in care el doarme 2 ore. dar el nu plange dupa mine aproape niciodata, il pot lasa cu mama sau cu sora-mea sau cu cumnata-miu fara probleme, se duce la oricine in brate daca are respecivul rabdare un minut sa il studieze bine copilul. dar sa stii ca eu ma bucur ca e asa, nu am facut niciodata o mare chestie din despartire sau din revedere. cand plec ii spun ca plec, il pup si ii spun ca ma intorc repde, cand o sa se trezeasca eu sunt cu el, iar la revedere il pup iar si ii aduc aminte ca m-am tzinut de promisune. asa ca el e calm si relaxat. la taica-su reactioneaza mult mai puternic si la despartire si la revedere, tocmai pt ca el maximalizeaza momentele astea. eu asta am invatat-o de la caini(cum sa ii faci sa nu mai roada cand esti plecat si cum sa nu sara pe tine cand te intorci acasa)o sa radeti de mine dar functioneaza![]()

25 martie 2009
aris26 spune:
denisa - deci banuiam eu bine.
ma enerveaza taica-miu ca a pus senzorul de la termometrul exterior exact langa cosul centralei si nu vrea sa recunoasca ca nu indica corect. cica sunt eu nebuna, ca nu are cum sa influenteze aburul ala. ei, poftim, acum termometrul meu indica -0,7 grade. ce ziceti? il influenteaza aburul sau atat sunt???
eu om mai incapatanat ca tata nu am intalnit
eu cred ca azi il scot doar ca sa mergem in alta casa sau poate se aduna altii pe la noi, ar fi si mai bine

25 martie 2009
novus spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 Am incarcat niste fotografii mai noi si daca vreti sa ne mai vedeti, sa va mai amintiti de noi....vizionare placuta! Eu va pup pe toate si va doresc un weekend placut, iar bebeilor multa energie, cat sa va sece voua puterile .8 luni si ceva Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
Sa pui poze mai des
!! sunteti tare frumosi
!!Multi

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
eu am o nelamurire. cum e posibil ca acest copil al meu sa adoarma atat de ushor si frumos in timpul zilei iar seara e o adevarata provocare sa il convingi sa se opreasca din joaca???aseara l-am adormit de abia dupa ce atras o repriza de plans zdravan
desi am stat o ora si 45 de min cu el in baie, tot nu era suficient de obosit
ma tot intreb ce l-ar obosi de fapt si pe copilul asta
de abia ashtept vara,sa stam la terase pana tarziu sa nu ma mai oftic ca ma prinde 11-12 cu copilul treaz
25 martie 2009
novus spune:
Fetele, poftiti la cafea !!!
OlgaTarziu, ce bine ca ai mai trecut pe aici
!! Si felicitari pt familia ta reusita
!!
Chatonel
te daduram disparuta si pe tine !!!Ce mai face Dragoana ? mai povesteste-ne si noua
!! multi 

Aris, eu cu capsorul meu blond (vopsit
) cred ca aburul sigur influenteaza termostatul, asa avem noi la birou pus afara pe peretele unde bate soarele tot timpul si nu va zic ca tot reglam la el 
Anamariame, bucura-te ca nu plange Eva mica cand pleci !Alexandra se bucura si aplauda indiferent cine vine la noi, drept e ca de cand apar eu in peisaj vrea sa fie numai langa mine ![]()
Si eu cand plec, ii fac cu mana si ii spun ca ma intorc si gata am plecat !!
Ilinca, multa sanatate lui Manole !! si asteptam pozele cu machiajul cel nou
!!
Merg sa servesc micul dejun pregatit de sotul , ca de obicei
!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
mai fetelor, bine ca nu am deschis linkul ala pt ca nu puteam sa dau sonor. va rog eu cand mai puneti chestii de genul asta anuntzati. si eu ca si Dyanna, nu pot sa ma uit la asa ceva. plz
25 martie 2009
aris26 spune:
novus - pai zi si tu...ooofff...dar nu vrea sa recunoasca doar pt ca am constatat eu, ca doar e om cu o gramada de scoala tehnica la bord.
cu fardurile, trebuie sa caut si eu linkul...dar nu mai stiu pe ce pagina era![]()
oare chiar se potrivesc culorile? eu am nevoie doar de un fond de ten, ca in rest folosesc doar rimel si un creion negru, dar fondul de ten si anticearcanul...hoho le mananc pe paine
na, ca s-a catzarat pe canapea langa mine...nu mai scap de el nicaieri acuma

25 martie 2009

... fluturas...Nicholas (10.04.09)