BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)
Raspunsuri - Pagina 19
gratiana77 spune:
CRISTIES recoltarea din col mi-a facut-o doctorul ginecolog la controlul de luni din proprie initiativa, fara sa o cer eu. Dar cred ca pierderea dopului a impus-o. Si procedura nu mi s-a parut nasoala. E la fel ca si atunci cand iti face o lama.Nu m-a durut sau jenat absolut de loc.
38 si 6 zile
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze
Ashera spune:
Cristina, nici eu nu i-am prea dat nimic ptr colici. Aveam o gramada de siropele in casa, Bonisan, Sab Simplex, Debridad, Baby Calm, etc... Am observat ca atunci cand avea crize de colici, nu se linistea cu nimic. Si erau zile intregi cand nu-i dadeam nimic si nu plangea deloc. Asa ca, nu am mai intoxicat copilul cu nici un siropel, si i-am cumparat si eu un bouncer cu vibratii
. Asa am trcut si noi de colici.
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 CRISTIES recoltarea din col mi-a facut-o doctorul ginecolog la controlul de luni din proprie initiativa, fara sa o cer eu. Dar cred ca pierderea dopului a impus-o. Si procedura nu mi s-a parut nasoala. E la fel ca si atunci cand iti face o lama.Nu m-a durut sau jenat absolut de loc. 38 si 6 zile Amaris-StefaniaAMR maxim o saptamana si ceva! poze |
Scuze

.Te-am confundat cu cineva care zicea ca nu i s-a facut nici o cultura toata sarcina. O sa reiau sa vad cui trebuia sa ma adresez.
Inca o data scuze, sunt
.
Ashera, tot de intoxicatie mi-e si mie, eu stiu ca zaharina nu e ok la oamenii care nu au diabet, si ambele produse sunt cu zaharina si arome de tot felul.
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
larisel spune:
Buna...nu am intrat pe la voi...cred ca de anul trecut...dar efectiv nu mai am timp. Nu-mi place sa ma plang dar asta este, nu mai am timp deloc. Sper ca sunteti bine toate gravidutzele si bb-ii din burtici si toate mamicile si bb-ii din bratzele lor (poate intr-un viitor nu stiu cat de apropiat sau indepartat voi citi ce ati mai facut)! Poate voi fi mai activa cand ne mutam toate la scutece.
Daca tot am ratat galeriile sa vin macar cu urarile pt bb-ii nou-veniti pe lumea asta:
Sa fiti sanatosi si norocosi! Si sa papati mult laptic ca sa cresteti mari si frumosi!
Mamicilor, revenire grabnica pt ca puiutzii au nevoie de voi!
cris.dogarel Buna idee cu contul comun de poze...am incarcat si eu. 
alexutzza Poti sa iei certificatul de nashtere mai tarziu, exact cum a zis si catalutza, ce trebuie sa rezolvi pana pleci din spital este cu certificatul constatator al nashterii pe care ti-l elibereaza maternitatea. Mie nu mi-a cerut nimeni certificatul de nashtere ca sa pot parasi spitalul. Poate depinde de spital...
Criticai suzeta...dar sa vezi ce buna e cand bb tzipa ca din gura de sharpe si tu nu stii ce sa-i mai faci si-i vari o dracie din ia in gura si deodata linishte...las’ ca mai tarziu vedem noi cum ne dezobisnuim, dar daca acum se calmeaza eu sunt pro...
Despre noi...sunt multe de zis...Avem 6 saptamani si 3 zile, Alena 3,5 kg iar Natalia 3,3 kg - binishor as spune. Fetele sunt foarte diferite atat fizic cat si ca temperament: Alena este o zvarluga si o mancacioasa iar Natalia o sensibiloasa si o mofturoasa (de pe acum ma rog de ea sa manance dar ea nu vrea si pace...tzine la silueta de pe acum
). Avem si niscaiva problemutze dar la doctor nu reushim sa ajungem: Natalia are un ochishor cu secretzii pe care le tratam doar cu ser fiziologic si masaj local, plus nishte iritatzii uratzele pe obrajori si pe gatutz la ambele bebelushe pe care le tratam cu diverse creme dar nu reushim sa le venim de hac...Macar de colici nu ne putem plange si sper nici sa nu-i atragem cu deochiul...
Ne pregatim si de botez (sambata viitoare)...dar nu cu tam-tam ci simplu, in familie...asha se practica la noi (ortodocshi de rit vechi)...dar avem emotzii cu gerurile astea 

...brrrr...
Hai ca m-am intiiins...dar va las, Natalia isi cere drepturile...am fuuugit.
Am reluat mesajul dupa ce am linishtit fata...Natalia nu stie sa planga ci tzipa direct si nu ati vrea sa fiti in preajma, tzipa de zici ca o taie cineva cu lama asha tzignal are...
Ce sa va mai zic? Saptamana asta am fost doar cu tati si cu fetitzele (maica-mea si-a luat "concediu" 3 zile si slava Domnului ca s-a intors aseara) si ne-am descurcat binishor...am facut pana si baitza...dar intr-o zi am ramas singura si a fost foarte greu...mai ales ca 2 guritze urlau de zor si nu stiam pe care s-o potolesc mai intai...
De data asta chiar va las...ora de masa! Va puuup pe toate fara exceptzie!

PS. Puteti vedea poze mai noi la semnatura.
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
cristies spune:
Da, Ofe era... Pe Gratiana trebuia s-o felicit pentru rezultate.
Sagetutza, cum arata hernia de ombilic? Cumnata mea are (are 30 si de ani) si doctora i-a recomandat sa puna un banutz de argint acolo (eu n-am vazut inca in ce consta) ca poate se resoarbe
. Ei ii e teama de chirurgie si a incercat babeste intai... Dar oricum vroia sa vorbeasca cu gine ca-si doresc si ei bebe si sa nu incurce cu ceva...
Ma bucur ca e cumintica Maia, daca mai intri poate ne spui si cat doarme. Si as ruga si celelalte mamici sa spuna.
Eu incerc sa-i fac gargaritzei o urmarire...
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
esti mortala ![]() ![]() oricum banuiesc ca nu glumesti ![]() ![]() f frumos cosuletul acela si f dragut din partea celor de la bebeshop. Apropo, decenuela cum doarme bebe Luca in cosulet? Stiu ca avem la fel si ma gandeam daca l-am luat degeaba sau nu ![]() .Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta) |
i-am mai pus ceva desesupt calduros..e fok...cosul e pe pat langa mine, f comod..k nu ma mai ridic noaptea din pat. vreo 3-4 lui e ok. dar ii place sa doarma si pe pat...cand il alaptez stand separat pe pat...il las s doarma , nu-l mai pun in cos.
o achizitie buna...
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
larisel spune:
cristies La cat de haotic este duo-programul nostru nu ti-as putea spune cat timp dorm sau cat dormeau, dar cert e ca timpul de somn se scurteaza pe masura ce cresc...
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
alicredo spune:
permiteti sa dau de baut....azi am intrat in 38..

pentru tatici

ptr schimbul 3
ptr pofticioase...asta dupa 
ca natural nu avem ...

am chemat si bandul

mamici active si burtici nerabdatoare...

38+ 
haircut spune:
FELICITARI GABRIELA, LUCIA, ELENA!!!

BUN VENIT NOILOR PUFULETI: ANA SOFIA, TEODOR, IUSTIN!!!

Cris.m, eu sunt de vina ca sms-urile de la lucia au ajuns tarziu la tine
Ea imi scria mie, eu nu am avut acces la net in prima parte a zilei si ti le trimiteam tie atunci cand le vedeam, asa ca se intarzia, sorry
Am recuperat si eu un capitol jumate, cat ati scris de ieri, aseara am avut ceva musafiri si n-am mai putut intra, iar voi ati fost vorbarete tare...

Azi am fost la dr, cu bagaj la purtator, pentru ca la 5 dimineata cronometram contractii
la 7-8-10 min, destul de dureroase...ma gandeam ca azi e ziua cea mare, dar se pare ca Maia face cum vrea si ne da emotii aiurea
la spital la monitorizare o singura contractie ratacita, restul fotbal cu electrozii
La eco bb are 3500g, a luat numai 100g de sapt trecuta, dar dr nu era ingrijorata, a crescut destul pana acum, nu mi-a facut control pe masa, asa ca nu stiu cum e colul...
Acum sunt destul de dezorientata, am reprize de contractii, se opresc, de la ora 5 am schimbat deja cateva absorbante zilnice..dar nu stiu daca e LA sau e secretie abundenta si apoasa...
o iau pe urmele lui Bea...se pare
37+
Maia Ilinca
cristies spune:
Larisel, bine ai revenit.
Sunt superbe printesele.
Spor la organizat petrecerea si distractie placuta. Sa ne aduci poze de la botez
.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010