BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)
Raspunsuri - Pagina 20
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut FELICITARI GABRIELA, LUCIA, ELENA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BUN VENIT NOILOR PUFULETI: ANA SOFIA, TEODOR, IUSTIN!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cris.m, eu sunt de vina ca sms-urile de la lucia au ajuns tarziu la tine ![]() Am recuperat si eu un capitol jumate, cat ati scris de ieri, aseara am avut ceva musafiri si n-am mai putut intra, iar voi ati fost vorbarete tare... ![]() ![]() ![]() ![]() Azi am fost la dr, cu bagaj la purtator, pentru ca la 5 dimineata cronometram contractii la 7-8-10 min, destul de dureroase...ma gandeam ca azi e ziua cea mare, dar se pare ca Maia face cum vrea si ne da emotii aiurea la spital la monitorizare o singura contractie ratacita, restul fotbal cu electrozii La eco bb are 3500g, a luat numai 100g de sapt trecuta, dar dr nu era ingrijorata, a crescut destul pana acum, nu mi-a facut control pe masa, asa ca nu stiu cum e colul... Acum sunt destul de dezorientata, am reprize de contractii, se opresc, de la ora 5 am schimbat deja cateva absorbante zilnice..dar nu stiu daca e LA sau e secretie abundenta si apoasa... o iau pe urmele lui Bea...se pare![]() 37+ Maia Ilinca |
Diferenta intre secretie si lichid. Te asezi in pat si daca cand te ridici curge atunci e lichid. Daca nu e secretie.
Scoatem majoretele?
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
alicredo spune:
larisel ne bucuram ca mai aflam de tine si de fete cate ceva....multa sanatate
decenuela....cristies....jos palaria...va invidiez ! tare as vrea ca sa fiu ca voi cu bbei mici.

38+ 
cristies spune:
| citat din mesajul lui alicredo permiteti sa dau de baut....azi am intrat in 38.. ![]() ![]() pentru tatici![]() ![]() ptr schimbul 3 ptr pofticioase...asta dupa ![]() ca natural nu avem ...![]() ![]() am chemat si bandul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamici active si burtici nerabdatoare...![]() ![]() 38+ ![]() |
Felicitari!!!!!

. Dar ai intrat in 38 sau 39? Ca la semnatura ai intrat in 39.Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
sagetutza spune:
Hernia de buric... buricutul ramane in afara si unde a cazut buricul se vede ca un varf de deget mic ceva (poate fi intestin.. nu ma pricep). Acum, dupa o zi, mi se pare ca s-a mai inchis... mai urmarim zilele astea... maine vine o pediatra si ne vede...
Cat despre dormit... nu am tinut cont... doarme de la 2 la 7 ore... am vrut sa retin.. dar m-am laut cu diverse si intotdeauna am uitat sa notez.
de exemplu noaptea, adik dupa ce i-am facut baita(la noi inseamna in jur de 22-22.30 terminat) mancam cam 30-60 min si apoi dormim... pana pe la 1.30-2 dupa care papam si iar somnic pana pe la 5-6-7 depinde... si apoi ne mai trezim pe la 9 dk ne-am trezit la 5 dk nu mai tarziu... si apoi pe la 14-15 si apoi pe la 18-19 si apoi iar pe la 21-21.30 cand facem baita.. cam asta in linii mari...
sper ca nu v-am ametit...
alicredo spune:
cristies
no m-ai bagat in ceata....la ticker mai am 14 zile, open week 38.
eu aveam dnp in 20 ian conform ultimului ciclu..conform masuratori eco bb e 5 februarie. mai mic cu 2 saptamani
(sigur am ovulat eu mai tarziu, nu ma stresez)de venit vine de acum incolo![]()

38+ 
haircut spune:
Larisel, fetitele tale sunt absolut superbe, s-au schimbat foarte mult, au falcute
le-am admirat cu sotul...
Alicredo, felicitari!!!
Cristies, multam, incerc acusica
Alexuzza, amprimit si eu mail de la bbshop ca a venit pompa, le-am trimis inapoi daca pot s-o iau maine de la ei, dar nu mi-au raspuns nimic, acum eu stiu ca nu e un magazin, e casa lor si ma gandesc sa nu deranjez in WE, dar numai atunci pot merge cu sotul, tu ai fost vreodata in WE la ei? E foarte tare cosuletul, bine ca ai mai bifat ceva pe listuta si te-ai linistit
37+
Maia Ilinca
gratiana77 spune:
ALICREDO sa fie intr-un ceas bun!
HAIRCUT ai grija de tine si de bebe. Stiu ca nerabdarea e mare ca nici eu nu mai pot. Lasa ca mai e un pic.
38 si 6 zile
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze
gratiana77 spune:
Ne face cineva vreun capitol?
38 si 6 zile
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze
haircut spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 HAIRCUT ai grija de tine si de bebe. Stiu ca nerabdarea e mare ca nici eu nu mai pot. Lasa ca mai e un pic. 38 si 6 zile Amaris-StefaniaAMR maxim o saptamana si ceva! poze |
Am, doar ca e stresant sa nu stii daca e cal sau magar...

Cristies, cred ca e secretie totusi, mai vedem pana maine, multumesc de pont
37+
Maia Ilinca

la spital la monitorizare o singura contractie ratacita, restul fotbal cu electrozii
ptr schimbul 3
ptr pofticioase...asta dupa 
ca natural nu avem ...