BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

FELICITARI GABRIELA, LUCIA, ELENA!!!
BUN VENIT NOILOR PUFULETI: ANA SOFIA, TEODOR, IUSTIN!!!

Cris.m, eu sunt de vina ca sms-urile de la lucia au ajuns tarziu la tineEa imi scria mie, eu nu am avut acces la net in prima parte a zilei si ti le trimiteam tie atunci cand le vedeam, asa ca se intarzia, sorry

Am recuperat si eu un capitol jumate, cat ati scris de ieri, aseara am avut ceva musafiri si n-am mai putut intra, iar voi ati fost vorbarete tare...

Azi am fost la dr, cu bagaj la purtator, pentru ca la 5 dimineata cronometram contractii la 7-8-10 min, destul de dureroase...ma gandeam ca azi e ziua cea mare, dar se pare ca Maia face cum vrea si ne da emotii aiureala spital la monitorizare o singura contractie ratacita, restul fotbal cu electrozii
La eco bb are 3500g, a luat numai 100g de sapt trecuta, dar dr nu era ingrijorata, a crescut destul pana acum, nu mi-a facut control pe masa, asa ca nu stiu cum e colul...
Acum sunt destul de dezorientata, am reprize de contractii, se opresc, de la ora 5 am schimbat deja cateva absorbante zilnice..dar nu stiu daca e LA sau e secretie abundenta si apoasa... o iau pe urmele lui Bea...se pare

37+ Maia Ilinca

Diferenta intre secretie si lichid. Te asezi in pat si daca cand te ridici curge atunci e lichid. Daca nu e secretie.
Scoatem majoretele?

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

larisel ne bucuram ca mai aflam de tine si de fete cate ceva....multa sanatate

decenuela....cristies....jos palaria...va invidiez ! tare as vrea ca sa fiu ca voi cu bbei mici.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

permiteti sa dau de baut....azi am intrat in 38..
pentru taticiptr schimbul 3
ptr pofticioase...asta dupa
ca natural nu avem ...

am chemat si bandul

mamici active si burtici nerabdatoare...

38+

Felicitari!!!!!. Dar ai intrat in 38 sau 39? Ca la semnatura ai intrat in 39.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Hernia de buric... buricutul ramane in afara si unde a cazut buricul se vede ca un varf de deget mic ceva (poate fi intestin.. nu ma pricep). Acum, dupa o zi, mi se pare ca s-a mai inchis... mai urmarim zilele astea... maine vine o pediatra si ne vede...

Cat despre dormit... nu am tinut cont... doarme de la 2 la 7 ore... am vrut sa retin.. dar m-am laut cu diverse si intotdeauna am uitat sa notez.

de exemplu noaptea, adik dupa ce i-am facut baita(la noi inseamna in jur de 22-22.30 terminat) mancam cam 30-60 min si apoi dormim... pana pe la 1.30-2 dupa care papam si iar somnic pana pe la 5-6-7 depinde... si apoi ne mai trezim pe la 9 dk ne-am trezit la 5 dk nu mai tarziu... si apoi pe la 14-15 si apoi pe la 18-19 si apoi iar pe la 21-21.30 cand facem baita.. cam asta in linii mari...

sper ca nu v-am ametit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

si multumesc pentru articol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cristies no m-ai bagat in ceata....la ticker mai am 14 zile, open week 38.
eu aveam dnp in 20 ian conform ultimului ciclu..conform masuratori eco bb e 5 februarie. mai mic cu 2 saptamani (sigur am ovulat eu mai tarziu, nu ma stresez)de venit vine de acum incolo

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Larisel, fetitele tale sunt absolut superbe, s-au schimbat foarte mult, au falcute le-am admirat cu sotul...

Alicredo, felicitari!!!

Cristies, multam, incerc acusica

Alexuzza, amprimit si eu mail de la bbshop ca a venit pompa, le-am trimis inapoi daca pot s-o iau maine de la ei, dar nu mi-au raspuns nimic, acum eu stiu ca nu e un magazin, e casa lor si ma gandesc sa nu deranjez in WE, dar numai atunci pot merge cu sotul, tu ai fost vreodata in WE la ei? E foarte tare cosuletul, bine ca ai mai bifat ceva pe listuta si te-ai linistit

37+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

ALICREDO sa fie intr-un ceas bun!

HAIRCUT ai grija de tine si de bebe. Stiu ca nerabdarea e mare ca nici eu nu mai pot. Lasa ca mai e un pic.

38 si 6 zile Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Ne face cineva vreun capitol?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

HAIRCUT ai grija de tine si de bebe. Stiu ca nerabdarea e mare ca nici eu nu mai pot. Lasa ca mai e un pic.

poze

Am, doar ca e stresant sa nu stii daca e cal sau magar...

Cristies, cred ca e secretie totusi, mai vedem pana maine, multumesc de pont

37+ Maia Ilinca

Mergi la inceput