BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)
Raspunsuri - Pagina 18
xela_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza [ NU mai bine cer io ptr mine "onorariul" doctorului? ca tot sunt aia pagubita? ![]() 38+ Yannis |
esti mortala

oricum banuiesc ca nu glumesti 

f frumos cosuletul acela si f dragut din partea celor de la bebeshop.
Apropo, decenuela cum doarme bebe Luca in cosulet? Stiu ca avem la fel si ma gandeam daca l-am luat degeaba sau nu

.Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
38+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
xela_07 spune:
bubu_bu - mai bine ca mai sta, stie el ce stie... Imi dau seama ca e naspa cand te pregatesti si fas ...
Ashera - oau, si tu tot luni?
ratusca - ti-a zis cumva dr ca problema cu plamanii lui bebe a fost ptr ca l-a scos prea devreme, ptr ca a fost cezariana la rece? Imi e frica de asta si mai intreb si eu ... Foarte probabil o sa ajung la programare daca o sa ma iau dupa toti doctorii din viata mea 
care spun ca nu ar trebui sa fie nici o problema cu bebe din saptamana 38. Uite ca eu nu sint sigura si nu am incredere in ei
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
38+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
pufuleti2010 spune:
| citat din mesajul lui Ashera Fetele, vreau si eu pe lista de programari. Am cezariana programata ptr luni, 25.01. Multumesc ![]() Mami de ![]() Chris (08.08.07) ) si 38+ Patrick |
Ashera: Spitalul si doctorul, please!

Bubu bu: Te-am amanat pe 30
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui Ashera Fetele, vreau si eu pe lista de programari. Am cezariana programata ptr luni, 25.01. Multumesc ![]() Mami de ![]() Chris (08.08.07) ) si 38+ Patrick |
Pana la urma ti-ai schimbat data. La ce ora intri la cezariana ca eu luni tre' sa merg la spital la control si sa nu vin la aceeasi ora sa astept dupa Bacila pana termina operatia?
38 si 6 zile
Amaris-StefaniaAMR maxim o saptamana si ceva!
poze
Ashera spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pufuleti2010
Ashera: Spitalul si doctorul, please! ![]() Bubu bu: Te-am amanat pe 30 |
Spitalul Odobescu Timisoara
Dr. Bacila Mihai
tks

Mami de

Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick
Ashera spune:
Xela, si mie mi-e foarte frica de cezariana la rece. Asi fi vrut s-o fac doar dupa ce se declanseaza travaliul. Mi-e frica ca bebele nu e inca pregatit
. De asta am tot amanat data... dar dr meu va pleca in concediu la sfarsitul saptamanii, si nu prea mai am de ales. Sunt la a doua cezariana si vreau s-o fac si pe a treia, si dr asta e singurul in care am incredere... Deci, cu Dumnezeu inainte... si sper sa fie bine....
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick
Ashera spune:
Gratiana, internarea o sa o fac pe la 9-10 dimineatza. Dar, din experienta iti spun, cezariana va fi abia pe la amiaza, in jur de 12 probabil. Tu poti veni linistita la control ![]()
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick
pufuleti2010 spune:
Spitalul Odobescu Timisoara Dr. Bacila Mihai tks ![]() Mami de ![]() Chris (08.08.07) ) si 38+ Patrick |
Gata.
cristies spune:
Mi-am adus aminte acum de-o chestie, Gratiana, recomandarea de cultura de col si vagin ti-o poate da inclusiv medicul de familie.
In general se leaga de gineco ca daca tot te duci si te urci pe masa iti si recolteaza, ca procedura e destul de naspa...
Dar daca ai vreun dubiu du-te si cere la med de fam. Am impresia ca e gratis in trim. trei, nu mai tin minte...
.
Eu mi-am facut cu putin timp inainte sa nasc si eram printre putinele care nu aveam branula (ca la restul fetelor le facea antibiotic injectabil).
Alexutzzza, m-ai distrat maxim cu jidanu'. Asa trebuie...
Si m-am m-ai distrat si cu "acum pot sa nasc", parca d-aia n-ai nascut pana acum, ca n-aveai cosuletul
.
Xela, balansoarul pe care l-am luat are vibratii care au efect calmant. Asa se lauda astia. Initial am vrut cu viteze cum mi-au recomandat nasii nostri, dar m-am zgarcit ca asta merge pana la 18 kg, adica o sa se bucure si bebe de el, nu doar noi. Acum a adormit instant in el, dar proba de foc e maine la ora de colici.
Eu cred ca sunt cea mai bezmetica, stau in casa si cu sab simplex si cu infacol si las copilul sa se chinuie... dar asa mi-ar fi mila de el sa ii fac cine stie ce rau...
Andre_lina, Tudor macar noaptea doarme?
Ashera, cum stai cu moralul? Stiai ca luni urmeaza, sau azi ai aflat vestea?
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
gratiana77 spune:
Merci Ashera! Bafta luni la operatie.
38 si 6 zile
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze