BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)
Raspunsuri - Pagina 17
oani_2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 oani_2002 - va trebui sa te relaxezi putin ca pari f stresata. Si ce daca o sa fie putin in regresie? Adica ce crezi ca o sa suga din biberon pana se insoara? Se prosteste si el, vrea atentie. Eu zic sa lasi lucrurile de la sine si iti va spune el ce ai de facut. Si la mine Andreea zice ca e bebelus si ea si bebe din burtica si Panda (ursuletul ei). Si se alinta si vrea si in brate si d-astea. Eu o las ca pe ea si ii acord in continuare f multa atentie. Nu are rost sa iti faci griji de acum, pe urma ce mai faci?? Eu sunt sigura ca vor fi ceva probleme si la mine, pana se mai acomodeaza cu noua situatie, e ceva firesc. Hai sa mai vedem pe parcurs .Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta) |

Sunt stresata! Si sper sa fie de la hormoni si sa treca, ca daca nu ma arunca soatza in strada
O sa-l las si eu sa faca cum vrea el, desi e galigan mare in comparatie cu Andreea a ta. Dar vorba ta, nu o sa suga din biberon pana se insoara! Cand zic 4 ani mi se pare asa de mmult, cand ma uit la el vad un bebe un pic mai mare!

36 +
Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)
analessya13 spune:
Oani 2002, pana la urma o sa iesi tu din starea asta. Faci bine ca te plangi, de asta suntem aici. Acum te-a apucat pe tine, dupa o sa ne vina si noua randul ca doar suntem oameni si avem momentele noastre, gresim si noi, iar ca sa fi mama e destul de greu.
Si eu am momente cu prichindelul asta ca nu stiu cum sa ma mai comport cu el, dar e bine ca facem cu schimbul eu si sotul in sensul ca daca sunt eu nervoasa el e calm si preia controlul situatiei si invers.
In plus nu cred ca ai intrat in butoi din cauza ca te gandesti ce vei face cu 2 copii, ma gandesc ca e din cauza hormonilor sarcinii asa ca linisteste-te, gasesti in tine resurse.
mralu spune:
Buna
Oanimultumesc pt. urarile pt. fetita
Eu am avut asa un mod mai"barbar" de ai face pe cei mici sa renunti la lucrurile pe care eu le-am cosiderat apartinand altor varste,pur si simplu le-am aruncat.
Asa s-a intamplat si cu suzeta si cu biberoanele si cu olita.
Ideea e ca dat fiind faptul ca sunt la gunoi nu mai am nici macar eu cum sa cedez la "presiuni" si sa i le mai dau odata.
Sa stii ca si fetita mea a fost la cresa de la 1 an si 4 luni si baietelul de la 1 an si o luna asa ca am copii de "colectivitate"
Dar ei d-abia asteapta sa se duca in fiecare dimineata.
Eu zic sa nu-ti faci griji.
Sa vezi cand o sa mai creasca un pic cel mic sa vezi ce o sa se
mai joace,ce fotbal (in casa e la mine), ce ras, ce alergatura.
Eu iti zic ca totul o sa fie bine.
Te pup si bafta maxima in continuare
marse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Si atat. De acolo incepe umbletul sotului, cu actele astea declara copilul in spital, apoi la primarie, apoi trebuie sa ia o negatie daca nu locuiesti in orasul (sectorul) respectiv. Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Despre ce negatie e vorba? Adresa din CI nu e de Bucuresti. De unde tb sa ia sotul negatie si ce "neaga".
Multumesc
Marse
36s
Alex
decenuela spune:
oani....cred k e din silicon...e alba si micutza...
balansoar,..am unul de la chicco primit,..mai sta in el si a luat tati unul de la primii pasi cu baterier..muzxica...poate mai incolo merge...momentan nu tace decat la mine in bratze, atat...aici e cel mai bine
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Yasmine spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui analessya13
Yasmine, cum asa ai pierdut 1 kg? Ce s-a intamplat? Eu Doamne fereste dar nu ma mai urc pe cantar ca nu mai vreau sa vd unde am ajuns. O sa imi tina maine dr morala parca vad. Mi-a zis ultima oara ca sunt supraponderala |
Habar n-am, ca nu m-am retinut de la nimic si in plus Mara a luat in ultimele 2 saptamani de la ultimul control 500 gr, deci nu-i lipseste nimic.
Stai linistita, ca eu am luat in primele doua sarcini cite 30 kg pe care le-am dat jos dupa prima sarcina in 9 luni si dupa a doua am ramas cu 10 plus. Dar de data asta nu mi-a fost foame de loc, ba parca mi s-a schimbat gustul nu-mi mai plac anumite chestii dupa care muream inainte, si in plus nu imi mai place ciocolata, tine-mi-ar Dumnezeu naravul.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 34+
alexutzzza spune:
gata, m-am intors ca am avt niste drumuri..

xela mie de la firma cu care recoltez celule mi-a zis ca dr primeste bani de la ei si mi-a cerut nr de tel a lu dr meu ca sa il contacteze sa isi ia onorariul. Eu inca nu le-am dat nr dr. ca mi-era sa nu imi streseze doctoru cu chestii stii comerciale ca dr. meu e si asa destul de ocupat si miera ca vin pe capu lui cu povesti sa vanda sa ii recomande pe ei etc etc... am zis ca vb intai cu dr despre asta da pana acum tot uitam sa vb cu dr daca e ok sau nu sa dau nr, dar acu'...

ma gandesc si io ca jidanu'
daca tot spitalu imi cere 500RON sa pot recolta cu alta firma...de ce sa mai ii iasa si doctorului o spaga? NU mai bine cer io ptr mine "onorariul" doctorului? ca tot sunt aia pagubita?
Am deschis subiectu...am lansat propunerea ...astept rasp lor sa vad ce mi zic 
floricel am luat pompa de la bebe shop si este BPA FREE. Si la cererea mea expresa care muream sa am ceva din produsele Mothercare care la noi in magazin nu exista, mi-au adus si COCOONUL MEU MULT VISAT!!!!

. Ca sotul nu vrea cos, uraste cosurile de rachita ptr bebei, landourile sunt mari si voluminoasa asa ca vroiam ceva de carat bebe la orizontala ptr primele luni si am vrut musai www.mothercare.com/Phil-Ted-Sport-cocoon-Navy/dp/B000MF0NEQ/sr=1-3/qid=1264175405/ref=sr_1_3/279-1496034-9242320?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42809041&mcb=core" target="_blank">asta si au fost draguti cei de la Bebe shop si mi l-au adus. GATA! ACUMA POT SA NASC! 

mai aveam ceva de zis cuiva da nu mai tin minte...revin ca nu scapati de ine asa usor ![]()
38+
Yannis
marse spune:
Hernia ombilicala
In jurul varstei de 1 an, multe hernii ombilicale se inchid de la sine fara a necesita interventii chirurgicale. Aproape toate herniile ombilicale se inchid singure pana la varsta de 5 ani.
Plasarea unei monezi sau a unei legaturi peste hernie nu ajuta.
Parerile sunt impartite referitor la momentul in care este nevoie de operatie in cazul herniei ombilicale. In general, daca herniei se mareste cu varsta, nu este reductibila, sau daca este inca prezenta la varsta de 3 ani, este posibil ca pediatrul sa sugereze o interventie chirurgicala. Consulta intotdeuna pediatrul pentru a determina ceea ce este mai bine pentru copilul tau.
Pe parcursul operatiei de hernie, copilul va fi anesteziat. Va fi efectuata o mica incizie in ombilic (buric) iar bucata de intestin va fi introdusa inapoi in cavitatea abdominala. Muschii sunt apoi cusuti impreuna. Cateodata, este folosita o bucata de material pentru a intari zona unde muschii vor fi reparati.
O operatia de hernie este relativ usoara. Deseori, copiii pot pleca acasa in aceeasi zi in care au suferit operatia de hernie ombilicala.
Sursa: Children's Hospital Boston
Marse
37s
Alex
bubu_bu spune:
ufff am venit de la nenea dr...nu provocam maine caci bebe sau mami nu sunt pregatiti....mai stam la dospit....cozonacelul meu....daca nu ma apuca nascutul pana vineri sambata viitoare il scoate vrea nu vrea...si m-am dus pregatita cat de cat sufleteste ca maine nasc...dar alte planuri sper sa nu fie nevioe pana la urma de inducere si sa vina bb zilele astea....asa ca rog o fata draguta ce se pricepe sa ma stearga de la programari
multumesc de acum.
la toata lumea!
39+

AMR vedem noi 23.01
poze
Ashera spune:
Fetele, vreau si eu pe lista de programari.
Am cezariana programata ptr luni, 25.01.
Multumesc 
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick

de gargaritz Alexis.