BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

AM citit tot, nu stu insa ce sa zic sau daca sa zic ceva, vroiam s zic mai multe da acu mi-au plecat toate si nu vad ce sa mai zic si ..ma rog mintea parca e in 10 000 de directii si nu se focuseaza si ...

ma rog...

lorex plsss pufuletus technicus modifici si la mine pe prima pag? cik nu e la 8 operatia, ieri m-au sunat de la euroclinic sa zica ca e la 10, azi ca e la 12....deocamdata e luni la 12...daca mai intervine ceva va zic.

Fetele care ati recoltat!!!! cati ati platit sa recoltati? mie mi=au zis AZI! deci AZI in ultima zi! de la internari de la euroclinic ca daca vreau sa recoltez si nu o fac cu cord blood sau bioge nu stu cum cu care au ei contract treb sa platesctaxa de recoltare 500 RON. MI se pare enorm! voi cat ati platit sa vi se recolteze?

Oricum nu am cum s amai dau inapoi acum...am platit am semnat, am kitul acasa...Daca stiam de la inceput poate faceam contract cu cord sau bio masa dar acum cred ca nu am timp sa fac contract si sa fac rost de kit pana luni dimineata

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Nu ne faci capitol nou preventiv? Glumesc.

Distractie placuta la sanius.

Au mai ramas fete tehnice sau toate scapa in weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

SCUZE DE ALARMA FALSA!!! Ma panicasem si eu putin. Mai mult ca nu ma puteam misca sa ajung la bagaj si eram singura cu Andreea, imi faceam tot felul de scenarii .

sagetutza - merci ca m-ai scos din titlu, asta imi mai lipsea. Si Andreea a avut pb asta la buric si i-am pus vreo 2 zile o moneda (am tinut-o in spirt si am infasurat-o in compresa sterila). Pe urma am renunat ca am inteles si eu ca trece fara babismul asta cu moneda si asa a fost.

BRAVO LUCIA!!! BRAVO ELENA!!! REFACERE RAPIDA SI BEBEI SANATOSI!!!

oani_2002 - va trebui sa te relaxezi putin ca pari f stresata. Si ce daca o sa fie putin in regresie? Adica ce crezi ca o sa suga din biberon pana se insoara? Se prosteste si el, vrea atentie. Eu zic sa lasi lucrurile de la sine si iti va spune el ce ai de facut. Si la mine Andreea zice ca e bebelus si ea si bebe din burtica si Panda (ursuletul ei). Si se alinta si vrea si in brate si d-astea. Eu o las ca pe ea si ii acord in continuare f multa atentie. Nu are rost sa iti faci griji de acum, pe urma ce mai faci?? Eu sunt sigura ca vor fi ceva probleme si la mine, pana se mai acomodeaza cu noua situatie, e ceva firesc. Hai sa mai vedem pe parcurs .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

AM citit tot, nu stu insa ce sa zic sau daca sa zic ceva, vroiam s zic mai multe da acu mi-au plecat toate si nu vad ce sa mai zic si ..ma rog mintea parca e in 10 000 de directii si nu se focuseaza si ...

ma rog...

lorex plsss pufuletus technicus modifici si la mine pe prima pag? cik nu e la 8 operatia, ieri m-au sunat de la euroclinic sa zica ca e la 10, azi ca e la 12....deocamdata e luni la 12...daca mai intervine ceva va zic.

Fetele care ati recoltat!!!! cati ati platit sa recoltati? mie mi=au zis AZI! deci AZI in ultima zi! de la internari de la euroclinic ca daca vreau sa recoltez si nu o fac cu cord blood sau bioge nu stu cum cu care au ei contract treb sa platesctaxa de recoltare 500 RON. MI se pare enorm! voi cat ati platit sa vi se recolteze?

Oricum nu am cum s amai dau inapoi acum...am platit am semnat, am kitul acasa...Daca stiam de la inceput poate faceam contract cu cord sau bio masa dar acum cred ca nu am timp sa fac contract si sa fac rost de kit pana luni dimineata

38+ Yannis

CE URAT!!!! Nu ai incotro, asta e ... unde se duc atatea mii se mai duce si o suta.Nu merg la particulara dar acum ma gandesc cu mintea mea creata, oare ar trebui sa cresc putin "tariful" la medic ptr ca presteaza si serviciul asta?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele (Alexutzzza si Xela), o asistenta (moasa) face operatiunea. Medicul e prea ocupat cu cusutul si andrelitul pe acolo ca sa traga el sangele in pungute. Deci Xela, da-i la o asistenta kitul pe mana si 10 lei in plus, iar Alexutzzza la Cord Blood sunt foarte rapizi. Suna si vezi poate iti aduc kitul azi si maine trimiti prin curier contractul. Daca nu...rusinica la Euroclinic.

Vreti sa va spun faza tare? Dupa ce am nascut in miezul noptii,a doua zi vine sotul la spital sa sune la Cordblood (pe la 11). Ei bine, ei fusesera, luasera tot si la revedere!
Am ramas socata intr-o prima faza de ce n-au anuntat si intr-o a doua faza de operativitate.

Intr-o alta mare dezordine de idei, gargaritza m-a fentat si si-a decalat programul de zbierat de la 15 la 16 la 14.30 - 15.30.
Cred ca i-a luat-o ceasul biologic inainte. Acum doarme ca un ingeras si zambeste din cand in cand.
I-am luat balansoar (evident fara bateria care-l face sa vibreze) si de maine nu mai scapa.

Va pup si daca va grabiti va fac eu un capitol nou.
Pe Lorex o invoim (eu o invidiez sincer cu plimbarea cu sania).

Aaaaaaaaaaaaaaaaa, am vazut blogul lui Amiss, super! Mi-au placut origamele (am un prieten care face si le zice asa), cea cu Pastele e super.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Felicitari Dastefa!!! Bun venit Miruna!
Felicitari Danutza84!!! Bun venit Alexandra!
Felicitari Ayanna_xem!!! Bun venit Daria Ioana!
Felicitari Satulica!!! Bun venit Madalina!
Felicitari Plateea!!! Bun venit Teodor!
Felicitari Alexia28!!! Bun venit Tudor!
Felicitari Gabriela77!!! Bun venit Ana Sofia!
Felicitari Lucia2000!!! Bun venit Teodor!
Felicitari Elena_iulia!!! Bun venit Iustin!

Vaaai ce de pufuleti noi mai avem! Sa fie toti sanatosi, frumosi, destepti, papaciosi si cuminti si sa ajunga cat mai repede acasa cei ce n-au ajuns inca. Si mamicile sa se recupereze cat mai repede si sa aiba cat mai mult laptic! Falicitari!

lia_2009- mie mi-a spus doctorita ca din saptamana 38 exista o faza de decelelare in crestere si ca nu mai iau chiar asa mult in greutate, deci nu cred sa fie vreo pb ca a luat doar 300g. In plus, asa cum ziceau si fetele, eco din trim 3 sunt mai mult orientative pt greutate. marja de eroare e mare.
Andre_lina - oricat as fi de in butoi, nu ma pot abtine sa nu zambesc cand vad semnatura ta, cu prematurul de 3,2 kg. Si la fel cu semnatura lui lorex cu pufuletus dependentus. Apropo lorex, n-ai vre-un prieten Bogdan, prin Cluj? Ca noi avem unul f bun, care ne tot "latiniza" cuvinte pe vremea cand chiuleam la cursuri si jucam multa, multa canasta
bubu_bu - vad ca nici tu nu esti prea in apele tale. Sa ne spui ce a zis dr azi.
decenuela - ai luat suzeta de silicon sau de-aia galbena, de cauciuc? Pana la urma recomanzi Avent-ul? Ca trebuie sa cumpar si eu si nu mai stiu de care.
cristies - "Daaaa???? O sa incerc dupa ce vorbesc cu medicul." Mersi. O sa o adopt si eu, desi la cat sunt de departe, primesc tare putine sfaturi, si alea telefonice. Ce mai face Gargaritzul-Termitutz? Sa ne spui si noua daca ajuta leaganul la colici.
amiss_zip - notat sfatul cu nasucul. Multumesc.
analessya13 - nici pe mine nu ma ajuta nimeni, ca sunt toti foarte departe si lucreaza. Vine mami al meu vre-o luna, acum la inceput, sa ma ajute si sa-si vada nepotii, dar dupa, suntem doar eu si sotul. O sa incerc sa-mi revin, fac de cateva zile eforturi considerabile, dar puiul asta de depresie nu-mi da pace, fir-ar sa fie.
cris_mario - am mai intrat eu dupa cortina cate putin, dar tot foarte in urma am ramas cu cititul. Poti sa scoti facaletul, poate imi revin mai repede (asta zice si al meu sot ca o sa faca in curand). Poate ca ai spus deja si am ratat eu, ce a zis dr de infectia urinara? Cu contractiile cum mai stai? Sper ca nu mai faci multa treaba! De fapt nici nu mai ai ce, ca ai terminat tot!

M-am lungit cu raspunsul. Trimit sa nu pierd si dupa termin de citit capitolul, macar pe asta sa-l termin si eu.

36 + Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Tudor doarme iepureste, parca ma pandeste, ziua, noapte nu avem glume, dar ziua nu doarme prea bine... desi avem muzica ziua, lumina multa, ne jucam, radem, vorbesc cu el...nu doarme.... f f rar cate o ora, miracol!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput

cristies - merci de pontul cu asistenta. Cred ca sunt si astia mana in mana iti dai seama ce comisioane isi mai trag si ei ...

Felicitari ptr balansoar. Eu initial am zis la Andreea ca e fitza, dar dupa ce am primit unul de la o vecina nu pot sa va descriu ce fericita m-am declarat. Mie mi-a fost f util. O puneam pe mandra in el si eu langa ea la pc si eram amundoua super incantate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

gratiana77 - asa sunt si eu, adorm super repede, dorm in orice pozitie, am nevoie de f putine ore de somn, singura diferenta e ca m-as culca tarziu noaptea si m-as trezi tarziu dimineata, dar cum nu se potriveste...ma culc tarziu si ma trezesc devreme Ajuta mult dupa ce vine bb. Inca sunt eu cea care se trezeste noaptea la cel mai mic zgomot al printului. Daca cumva se trezeste sotul meu, ii ia vreo ora sa readoarma . O sa incerc si reteta de praji, ca mi-ati facut o pofta...
sagetutza - si eu stiu ca de cele mai multe ori se rezolva cu banut. Fii increzatoare si nu mai citi articole de groaza pe net.
mralu - La multi ani, fetitei tale! A facut 4 ani acum, de caurand. Andi merge la gradi de foarte mult timp, din pacate. De pe la vreo 6 luni. Pe vremea aia nu stiam pe nimeni pe aici, abia incepusem sa lucrez si nu aveam referinte de bone. Decat sa-l las cu o necunoscuta, am preferat varianta cresei, cu conditii foarte bune, din fericire. Erau 2 ingrijitoare la 8 bebelusi si il luam de acolo aparent satisfacut. A continuat gradinita in aceeasi institutie si ii placea tare mult. De catva timp a inceput sa maraie dimineata ca nu vrea la gradi. Probabil pt ca ma vede ca raman acasa (pana la prenatal, ieseam toti pe usa la 8 dimineata si ne intorceam toti la 7 seara) sau poate s-a intamplat ceva si pe acolo. Ca imi tot spune ca e rea fetita directoarei, care e cu el in grupa. Mi-am planificat miercuri o intalnire cu educatoarea, sa vad ea ce zice. E o femeie deosebita si am incredere in ea.
Si le raspund si lui lorex si analessya13 cu aceasta ocazie. Nu am pus mari presiuni, dar m-a prins intr-o faza foarte vulnerabila. Am inceput cu bunutul, nu l-am certat cand a facut prima data in chilotei, nici a doua, nici a treia, dar dupa asta m-am lasat dusa de val si direct la pedepse am ajuns. I-am zis ca de Carnaval (aici merg mascati la gradi) nu o sa-i mai iau costum de Sportacus ci o sa-l imbrac in "copilul care face pisi pe el", adica in haine de bebe) Ce-o fi fost in capul meu? Apoi a fost saptamana trecuta tentativa de a scoate biberonul de dimineata, ceea ce implica o mare schimbare in rutina. Dimineata el vine la noi pat, noi bem cafeaua si el lapticul. Acum deja nu mai stiam nici noi cum sa facem. Sotul meu adora sa se trezeasca cu stiri, asa 10 minute, pana isi bea cafeaua. Mersul la masa in bucatarie a fost o schimbare dramatica a rutinei. A inceput sa-mi ceara si lapticul din biberon, zicandu-mi ca il bea si pe cel din canita. Am renuntat, evident! Nu-i momentul! Si asta am inteles azi, ca pe masura ce se apropie momentul nasterii incep sa simta si ei anxietate. Cel putin unii, si al meu e mai sensibil din punctul asta de vedere. Ca o simt ei, ca le-o transmitem noi, cine stie? Se recomanda mentinerea rutinei si cat mai putine schimbari! Drept urmare am conversat deja cu sotul si o sa-l lasam in pace cu facutul pe el (am mai zis, nu face mult, cativa stropisori, apoi fuge la baie, dar e de ajuns sa miroasa chiloteii) in perioada asta. Poate trece, tot asa cum a aparut, dintr-o data. Si nici nu mai schimbam nimic in programul lui, pana nu se naste bebecu. Cand se naste, vom vedea si ne vom adapta situatiei.
In rest, incerc sa petrec cat mai mult timp cu el, sa citim povesti, sa ne jucam cu lego-urile sau cu cartile etc. Din pacate (sau din fericire?) e un copil super energic, cu foarte putina rabdare la chestiile ce implica statul pe scaun. Si timpul nu prea ne-a ajutat sa consumam energia acumulata, nici la gradi nici dupa-masa, ca a aplouat in prostie. Si am avut si eu indicatie de repaus. Of Mai este putin pana la 37 sapt si apoi reincepem sa iesim la plimbare si la activitati afara.
Multumesc de umeri, aveam nevoie sa ma plang.
Pup you

36 + Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Bravo elena! Bun venit pe lume Iustin!

Felicitari lucia! Bun venit pe lume Teodor!

37+

Mergi la inceput