BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 O adevarata panarama, chem barbatul acasa si cand vine nu mai am nimic ... ![]() . Am luat un nospa si m-a lasat. No comment!Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta) |
alarma falsa! ...

Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
roco1617 spune:
Dragele mele activitate in toi la voi aici !!!!!!
Am intrat putin sa felicitam noile mamici de pufuleti - refacere rapida si mult laptic pentru bebei !!!!!!!!

Lorex draga vad ca esti foarte activa abia reusesc sa recuperez toate capitolele .
La noi timpul e foarte scurt .....am inceput plimbarile cu strumful la clinica si de saptamina viiotare incepem si vaccinarile .
Sunt foarte bucuroasa Alex a luat in greutate 350gr maninca non stop si cand se termina lapticul de la tite pe la o bucata de noapte trecem si la o sticla de formula ![]()
![]()
![]()
![]()
ca altfel nu ne saturam .
In rest totul e oki ....eu ma mai chinui cu niste dureri de cap si spate si cred ca asta e de la epidurala plus oboseala care se aduna .
Fetelor dormitiiiiiiiiiiiii cat puteti acum ca dupa nu mai aveti timp pt asa ceva ......3 ore pe noapte o sa vi se para boierie mai ales daca mai apar si colici .Astea ne chinuie cel mai mult noaptea dar am inceput sa folosim infacol si are putin efect .
Cam atat de la noi ......pupici la toata lumeaaaaaaaa nasteri usoare celor care se pregatesc si revin curand cu noutati .

Roxana
de Alexandru - Lucian
sagetutza spune:
deci...
xela te-am scos din titlu.![]()
ioana am facut modificari la dr, la carucior iti faci tu la semnatura si numele va aparea cand vei naste 
nu o gasesc pe elena_iulia.... am orbul gainilor?????
cristies spune:
| citat din mesajul lui sagetutza deci... xela te-am scos din titlu. ioana am facut modificari la dr, la carucior iti faci tu la semnatura si numele va aparea cand vei naste ![]() nu o gasesc pe elena_iulia.... am orbul gainilor????? ![]() mamica de Maia -Teodora |
E trecuta ca a nascut pe 22 dar fara detalii.

Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
gratiana77 spune:
OFE stai calma. Cultura de col am facut-o probabil pt ca eu am pierdut dopul sa vada daca nu sunt ceva infectii. Luni cand am fost la control atunci mi-a prelevat secretie. Si mie mi-a dat sa iau Colposeptine pt prevenirea infectiilor pt ca ne apropiem de nastere si sa nu ne trezim cu surprize.
38 si 6 zile
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze
gratiana77 spune:
OFE si inca ceva! Daca nu era chestia cu dopul nu ma urca pe masa. Eu sunt mai aproape de nastere decat tine. Precis in 27 cand mergi la control nu mai scapi.
38 si 6 zile
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze
Yasmine spune:
Salu fete!
Noi am fost ieri la control, si la testul de toleranta la glucoza, pt. ca Mara e mai mare decit graficul. A fost estimata ieri la 2750 gr saptamana 35, colul 4 cm luuuuuuuuuuuuung, dar foarte moale, asa ca a spus doc ca sub contractii se va deschide foarte repede. In rest suntem bine, eu am pierdut in greutate 1 kg in ultimele 2 saptamani. Ieri am facut si prima acupunctura pentru nastere, deci in 4 saptamani ne asteptam sa fie marea intalnire, asa a fost si la ceilalti.
Felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa va traiasca puii!
Burticilor curaj pe ultima suta de metri!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 34+
decenuela spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota Decenuela am intrat pe www.domo si vad ac sunt doua produse de la westwood amandoua ultrasonice numai ca unu e 1 mil si altul 2 mil.Ai putea te rog sa-mi zici de care ai u? 31+ Alexandra |
ala la 2 mil....hm acu 1-2 sapt pe site era 159....dar in mag 2 mil
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
sagetutza spune:
cristies pai eu am trecut-o fara date ca nu am gasit-o in lista de gravidutze.
Maia e cumintica
. Apropou si pentru Haircut ca ea ma intreba prin cap 103 (pe acolo sunt abia cu recuperatul) Doarme, mananca, face caca, pipi, doarme mananc, nu neparat ordinea asta.
O masa a poate sa dureze si 4 ore u mici intreruperi, dar la fel un somnic poate sa dureze 7 ore.... acumne-am mai revenit cu sanii..
aveam unul mi se pietrifica din ora in ora.. l-am muls la greu.. nu stiu ce sa zic.. unii zic ca e e bine sa ii golesti altii zic ca nu.. eu m-am luat dupa dr de fam.
Apropous nu stiu dk am mai scriu, nu cred, Maia are hernie de buric (ombilicala cred ca se numeste). Am inteles ca scap acu un banutz pus deasupra, dar nu am gasit prin farmacie, daca ste careva... nici nu ne-am omorat cu cautatul ca abia a cazut obiectul... Si la fel dk mai are cineva experienta cu trebaa asta...
am citi aseara pe net niste articole dee.... 

... cateodata net-ul asta tampeste si sunt niste aberatii.. cel putin eu incerc sa ma calmez... toata lumea zice ca trece fara operatie... sa speram...

Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
Maia -Teodora