BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Bravo Elena_Iulia! Bine ai venit bebe Iustin!
Bravo Lucia! Bine ai venit bebe Teodor!

36+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

SAGETUTZA babele mi-au spus ca poti pune pe buric o moneda de 50 de bani invelita in compresa sterila si lipita cu putin leucoplast din ala care nu lipeste chiar asa de tare ca sa nu ii irite pielicica. Prietena mea asa a facut la ambele fete si nu a mai avut probleme.

38 si 6 zile Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

SAGETUTZA babele mi-au spus ca poti pune pe buric o moneda de 50 de bani invelita in compresa sterila si lipita cu putin leucoplast din ala care nu lipeste chiar asa de tare ca sa nu ii irite pielicica. Prietena mea asa a facut la ambele fete si nu a mai avut probleme.

poze

saru'mana ... o sa testez si varianta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Tot eu, un pic mai calma de data asta. Multumesc pt suport!
Dupa cateva zile de agitatie si stres si stresat copil, azi m-am trezit decisa sa caut informatii pe net despre "regresia" fratiorului mai mare la aparitia bebe-lui. Eu nu am avut frati si nici verisori pe aproapwe, asa ca nu prea stiam nimic despre asta. Auzisem ca e normal sa se schimbe cand apare bebe, dar inainte? Noi avem ceva problemute de vreo 2 saptamani si se pare ca si eu amm gresit incercand sa schimb ACUM niste rutine bine stabilite de cativa ani, cum ar fi biberonul de dimineata (o rusine, stiu, ca face peste o saptamana 4 ani, dar...), mersul la baie singur si poate am pus ssi ceva presiuni pe capusorul lui spunandu-i ca va fi fratiorul mai mare si ca trebuie sa dea exemplu.
Daca n-am avut frati mai mici, de unde sa stiu?
Am redescoperit azi babycenter-ul, un site care m-a ajutat enorm si cand era Andi mai mic. Daca aveti nevoie de informatii, puteti sa va inscrieti cu adresa de email si primiti la inceput saptamanal, apoi lunar, informatii despre etapa de crestere in care se gaseste bb al vostru. Eu primes, dar cum primesc si despre sarcina, le-am cam ignorat pe care despre 3-4 ani. Sa rezum, ca de bucurie ma intaind caa un carnat, se pare ca-i normal sa existe mici regresii in comportament si inainte de nasterea lui bb. De-asta i-au aparut fricile de te miri ce (azi dimineata a inceput sa planga ca el are micobi pe maini, ca a uitat sa se spele dupa ce a facut pisi - se spalase ccu mine, dar a uitat!), durerile de burtica...toate accentuate poate de dorinta mea de a schimba una alta pana apare bb.
Scuze ca v-am inebunit cu asta. Majoritatea sunteti la primul copilas, dar pe fondul meu depresiv din sarcina asta, a constituit o mare problema. sper ca acum ca am inteles ceva, sa pot sa fiu mai calma si mai aproape de piciul meu cel mare. Si poate va va folosi si voua, cand va hotarati la bb 2.

PS: acum ma pun pe citit din urma, ca de pregatirea cuibusorului inca nu am chef

35 + Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)

Mergi la inceput

Am papat si eu paine cu ou... Diseara vom face si mamaliguta cu branza... Sper sa nu mai veniti iar cu idei de mese d-astea gustoase

Am mai bagat inca o tura de hainute pt bebe la masina, dar inca nu mi-am facut curaj sa ma apuc si de calcat (desi nu sunt foarte multe) Poate mai incolo, sau poate saptamana viitoare

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

mariucasara eu intrebam de program. o sa dau o cautare si o sa ma inscriu si eu

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

OANI merci de info. M-am inscris si eu pe babycenter.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

Buna fetele

Oani 2002eu am 2 copii deja dintre care fetita e nascuta pe 8 ian 2006.
Vroiam sa te intreb: baietelul tau nu e la gradi?
Deoarece fetita mea este la gradi, baietelul mai mare e la scoala.
Si dat fiind faptul ca in viata lor nu este nici o schimbare: se scoala dimineata se duc la scoala,la gradi, se intorc seara,nu am observat la ei nici o problema legat de aparitia noului bebelush.
Ma gandesc ca avand toata ziua treaba nu mai au timp sa se gandeasca la ceea ce urmeaza sa se intample.
Totusi ma astept ca sa apara schimbari-inevitabile-dupa ce o sa se nasca.
Apropos de regrese,intre baietelul meu cel mare si fetita sunt 4 ani jumate,"regrese" sa le zic asa au aparut,din punctul meu de vedere,au aparut mai de curand in conditiile in care celui mare i se pare foarte amuzant sa o imite pe maimuta de 4 ani: sa coloreze cu ea,sa faca puzzle-uri care sunt mult sub varsta lui si chestii d-astea.

Eu zic ca baietelul tau ar tb sa se duca la gradi, dc nu se duce deja.

In rest va pup si mai vb

PS Azi bb Matei a implinit 36 sapt,mai sunt 4 si il pupam pe picioruse

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor...eu mananc incontinuu de azi dimi....nu stiu ce am,nu mi s-a mai intamplat ....

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Eu am patit asta ieri... Am mancat mai mult ca niciodata, parca trebuia sa am intr-una mancare in gura Azi parca e ceva mai bine...

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

ANALESSYA am si eu o reteta de praji cu mere foarte usor de facut dar tre' sa fie merele zemoase. Se amesteca o cana faina cu una zahar si una gris. Merele (nu stiu ce cantitate ca eu fac dupa ochi) se rad, nu se storc si se amesteca cu zahar vanilat, scortisoara, rom sau ce mai vrei tu. Intr-o tava mai maricica, unsa cu unt din belsug pui o cana si jumatate din compozitia de zahar, faina si gris peste care asezi un strat de mere, a doua parte de compozitie si iar un strat de mere. Dai la cuptor si asta e tot. De la sucul de mar faina se inmoaie si se face un blat moale si pufos.

poze

Multumesc si tie Gratiana. Am notat si reteta ta. Mai spre seara poate o sa incerc sa fac si daca da va zic ce imi iese si ce combinatii fac.

Acum ghinion, nu stiu cum s-a intamplat ca in timp ce spalam vasele mi s-a desprins sifonul si am facut lac la bucatarie. Asta imi mai lipsea si asa ca am atatea de facut. Cu ocazia asta imi fac curat sub chiuveta ca trebuia, na.

Mergi la inceput