BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)
Raspunsuri - Pagina 12
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui evyme
![]() ![]() parca ai povesti despre copilaria mea... Cartofi prajiti cu cascaval ras sa se topeasca si fripturi... Si dimineata paine cu unt si salam de sibiu (numai salam de sibiu)... Si acum daca ar fi dupa mine tot asta as papa continuu ![]() 36+ David Alexandru... inca negociempoze gravi trusou bebe revelion de gravi AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!! |

daaa daaa! De ce s-or mai fi chinuit oamenii sa incerce si altele , odata descoperite minunile astea? 

38+
Yannis
gratiana77 spune:
ANALESSYA am si eu o reteta de praji cu mere foarte usor de facut dar tre' sa fie merele zemoase. Se amesteca o cana faina cu una zahar si una gris. Merele (nu stiu ce cantitate ca eu fac dupa ochi) se rad, nu se storc si se amesteca cu zahar vanilat, scortisoara, rom sau ce mai vrei tu. Intr-o tava mai maricica, unsa cu unt din belsug pui o cana si jumatate din compozitia de zahar, faina si gris peste care asezi un strat de mere, a doua parte de compozitie si iar un strat de mere. Dai la cuptor si asta e tot. De la sucul de mar faina se inmoaie si se face un blat moale si pufos.
38 si 6 zile
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 ANALESSYA am si eu o reteta de praji cu mere foarte usor de facut dar tre' sa fie merele zemoase. Se amesteca o cana faina cu una zahar si una gris. Merele (nu stiu ce cantitate ca eu fac dupa ochi) se rad, nu se storc si se amesteca cu zahar vanilat, scortisoara, rom sau ce mai vrei tu. Intr-o tava mai maricica, unsa cu unt din belsug pui o cana si jumatate din compozitia de zahar, faina si gris peste care asezi un strat de mere, a doua parte de compozitie si iar un strat de mere. Dai la cuptor si asta e tot. De la sucul de mar faina se inmoaie si se face un blat moale si pufos. 38 si 6 zile Amaris-StefaniaAMR maxim o saptamana si ceva! poze |
se vede ca esti banateanca ca soacramea
...praji asta cu mere e delicioasa...mi-o face mereu

de analize nu stiu ce sa zic...sper sa fie ok

Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
ioana_fota spune:
Decenuela am intrat pe www.domo si vad ac sunt doua produse de la westwood amandoua ultrasonice numai ca unu e 1 mil si altul 2 mil.Ai putea te rog sa-mi zici de care ai u?
31+
Alexandra
sagetutza spune:
intru sa fac modificari pe prima pagina.. sper ca nu deranjez pe nimeni.. sa pun hai xela?
pana atunci pun niste majorete..

HAI XELA07!!!

Bravo Elena_iulia! Bine ai venit bb Iustin
Bravo Lucia2000! Bine ai venit bb Teodor
cris_mario spune:
fetelor...eu mananc incontinuu de azi dimi....nu stiu ce am,nu mi s-a mai intamplat .... 
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
gratiana77 spune:
Mi-am luat telefonic si rezultatul de la cultura de col si e negativ, adica nu s-a dezvoltat niciun crocobaur pe acolo. Deci pot sta linistita in weekend. Luni merg din nou la control, la spital. Sper sa imi dea vesti bune dr. gine.
38 si 6 zile
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze
xela_07 spune:
O adevarata panarama, chem barbatul acasa si cand vine nu mai am nimic ... 
. Am luat un nospa si m-a lasat. No comment!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
38+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
ioana_fota spune:
Sagetuza daca intri te rog sa modifici si la mine un pic.Pe d-na doctor o cheama Belcin si langa carucior sa scri Alexandra 
.
31+
Alexandra
Ofe_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 Tocmai mi-am luat analizele de la laborator si nu inteleg o chestie legata de urocultura. Rezultatul este: 20.000 germ/ml, flora mixta (10.000/100.000 germ/ml rezultat neconcludent). Ce mama naibii inseamna asta? Am ceva sau nu? Celelalte analize de urina au iesit f bine. La sange am leucocitele putin mari, dar asta e normal in sarcina si nu ma impacientez si stupoare....glicemia e sub limita, in conditiile in care mananc zilnic dulce in cantitati industriale. In rest totul e ok. Mai tarziu imi iau si rezultatul de la cultura de col. Aici am mici emotii ca nu vreau sa ma trezesc cu cine stie ce crocobauri. 38 si 6 zile Amaris-StefaniaAMR maxim o saptamana si ceva! poze |
Gratiana nu prea ma pricep la analize, dar ultimele mele analize eu am zis ca au iesit bune, atat urina cat si urocultura, doar leucocitele din sange au fost un pic marite -10700/mm3, val maxima fiind 10000.Si m-am trezit ca mi-a dat dr. niste ovule Colposeptine se numesc.Nu l-am intrebat pt ce sunt fiindca nu m-am prins decat la farmacie ce mi-a scris el pe reteta, dar pe prospectul lor scrie ca sunt "Alte antiinfectioase si antiseptice"
Nu imi prea convine ca mi le-a dat, mai ales ca analizele sunt ok.Ce infectie as putea sa am?
E adevarat ca o cultura de col nu mi-am facut. Apropo, cum se procedeaza la cultura de col? Iti recolteaza medicul ceva sau? Pentru ce trebuie aceasta analiza? Mie nici Bacila si nici dr. mea de familie nu mi-au pomenit de ea.
Off, iar incep sa ma disper cand aud la voi ca faceti nspe analize, iar medicul meu in afara de hemoleucograma, examen de urina si urocultura nu mi-a zis sa fac toata sarcina.De col nu imi zice nimic, de placenta nu mi-a zis nimic, tot ce imi spune e ca totul e ok. Si in afara de eco, nu am vazut alt control, cum ar fii cel vaginal....
nu mai inteleg nimic 
38+
Bogdan ChristianLucruri bebitza
Poze cu burtica

36+