Bobocei de sept-oct 2008 (248)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

acu am revenit dupa ce am vazut 3 seriale pe AXN ca nehalita...

Nusha, sotul meu are niste figuri in cap, sa mor ca nu stiu de unde ii vin:

1) educatia se face cu frica, sperietura, forta, de ce nu - bataia, aplicate prompt si la momentul oportun. El, care nu a fost atins ever de parintii lui...
2) nu ciocolata, si cat mai putine dulciuri copiilor (nici facut in casa nu ma lasa sa le dau, iar pe cerealele Milupa imi arata in fiecare seara cat zahar contin) - iar el se indoapa cu dulciuri de cand in stiu, in cantitati industriale, intr-o vreme manca si zahar la plic daca prindea.
Acum cafeaua o bea de regula fara zahar, dar sa zicem la 2 saptamani odata isi face duminica dimineata o cana cu 4-5 pana la 8 LINGURI de zahar. Brun, nene, ca ala e sanatos.
3) uraste frate povestile. Cenusareasa, Alba ca Zapada, incep sa intru la idei ca nu le stie... oricum de cate ori incerc sa-i citesc lui Teo ne intrerupe si se baga peste noi cu cartile cu Fifi, McQueen, Wall-e... iar seara la culcare Istoria romanilor povestita celor tineri, in lectura lui Neagu Djuvara... bai, n-am nimic cu Djuvara, il iubesc, suna minunat... dar mai dai peste cate o descriere detaliata a cum tragea Vlad in tzeapa neste hotzi... de nu-ti mai vine a dormi vreo saptamana... sau cum supusilor tzarului le-au fost scosi ochii, doar din zece in zece cate unul a ramas doar cu un ochi... ce sa zic, o prefer pe sora mai mare a lu Cinderella care si-a taiat din calcaias ca sa se marite si ea mai bine.
Oricum, in povestile de le citesc acu, retiparite de curand... nici urma de sanje, calcaiase, zane... au disparut cu totul ca sa incapa povestea in 5 min si 2pagini [bleach]

De curiozitate l-am intrebat pe socru daca ii citeau copilului povesti. Cica, da, mereu. Ce? Pai... (tacere incruntata... Cenusareasa??!!) Nu, de fapt, povesti istorice cu protopopul nu-stiu-care... geeeez!!!
Trebuia sa il ascult la imaginarium inainte sa-l iau de barbat, ca imi dadeam seama mai repede ce zace in el, acu suntem pierduti cu totii.

gata povestea horor de seara. Noapte buna (sau vreti sa va explic cum se trage in teapa?!)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
hai ca e prea de dimineata, nu???
m-am trezit pe la 4 sa dau lapte la leutz si nu am mai avut somn...
sa nu uit sa va dausi bineinteles

Ada esti mortala cu trasul in tzeapa! si cand ma gandesc ca vroiam sa iau si eu CD-urile cu Djuvara(pana la urma tot le iau, dar le ascult doar eu)

Nushulica gelatina am pus-o pe o farfurioara, am nivelat-o bine si am impartit-o in 5 parti, ca pe pitzza. am folosit cate o parte, deci cam 2g pt fiecare crema. o fi si alta metoda, dar mie asha mi-a traznit prin cap atunci
frisca: am avut o cutie de 1l de frisca din aia lichida, vegetala. la fiecare crema am pus 200 ml frisca asha cum se prezinta ea in cutie, lichida si inca 100 de ml am batut tare. frisca lichida o folossesti la inceput, pe foc...adaugi conf retetei...dupa ce se raceste crema asta, incorporezi frisca batuta. mama, te lingi pe degete ce buna e!!
eu crema am facut-o intr-un vas cu fund dublu...dureaza cam mult pana le faci, daca vei folosi acelasi vas, ca tr lasate sa se raceasca, inainte de a adauga frisca batuta
sper ca m-am facut inteleasa
si scuze pt off-topic

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ange, e dificila situatia, dar nu imposibila. probabil ca TC se simte frustrat ca nu va poate oferi mai mult si atunci pare ca nu-i convine nimic, isi varsa si el naduful pe cine apuca si nu pt ca asha ar vrea, ci pt ca emotiile astea tr sa iasa cumva, si cand ies la suprafata nu tin cont de ratiune.
tu esti acolo legatura lui, de tine depinde sa bati fierul cat este cald, sa actionezi inainte ca lucrurile sa intre pe un drum de pe care este greu sa te intorci. deja cand se spun prea multe lucruri grele...
poate gasesti o ocazie sa stai de vorba cu el prieteneste, sufleteste, bazandu-te pe iubirea pentru el si pentru Crina! daca va e greu impreuna (material vorbind), cu siguranta nu va va fi usor separat.
pentru a te apropia de el tr sa-i arati ca-l intelegi si ca esti dispusa sa luptati impreuna. ganditi-va la viitor, faceti planuri de bataie!
cat despre sora ta, probabil ca-i vrea doar binele, pentru ca nu vad ce ar avea cu un copil. si stii ca si parintii se pot purta uneori urat cu copiii, din dorinta de a-i educa, de a-i face sa nu mai greseasca, cred ei, pentru ca "le vor binele".
poate ca reusesti sa-l faci sa inteleaga ca sora ta va este si va va fi de mare ajutor cand tu vei merge la serviciu si atunci trebuie sa o aveti aliat
e dificil sa traiesti in casa cu altcineva si stiu ca si tie iti este foarte greu, pentru ca esti cumva la mijloc, dar se poate invata si traiul in comun
curaj!

MonycaC, ce mare s-a facut Eva!! iar tu esti o graviduta superba!!!

CD, July, voi cand ne aratati burticile????

Sanziana, sunteti niste voinici si Razvan a mers in picioare singurel tot la 1 an, 1 luna si 2 saptamani (la 1 an si 6 sapt

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nushulica, cand era Alice mica nu i-am dat nimic cu zahar pana la 1 an; in afara de biscuiti dar si pe astia ii vedea rar ca ea a fost f grasa asa ce mai rar cereale, biscuiti, paine. La 1 an a lins o lingurita de tort de frisca.Cred ca si din cauza ca n-a mancat dulce, dar ei nu-i place gustul dulce. Prefera sarat, fructe. Insa Anna e super mancacioasa; ea mananca orice mananca altii. Daca te vede ca mananci ceva, vrea si ea-nu conteaza ca abia a mancat.Si mai capata prostii de la cei mari: mai papa o prajiturica daca vin musafiri, vine mamaia si-i aduce "ceva bun" (nu stiu de ce le zice bun, dar asta e), vede la ta-su ciocolata si se mai capata cu cate o bucatica, etc. Nu mananca multe dulciuri, in nici un caz zilnic, dar...In plus, cum era sa stam ieri cu tortul pe masa si ei sa nu-i dam?Mi-ar fi fost si mila de ea, dar cred ca si urla trei zile.Ca ea urla si la galantarul cu salam de la supermarket si nu stiu de unde stie ca ala e de mancare ca noi n-avem salam acasa..

Haha, sotul meu spune ca la Disneyland e naspa ca sunt atatea lucruri de vazut in lume si noi mergem la ceva atat de artificial, bla,bla. Si intr-o zi ma trezesc ca-mi spune Alice ca o duce tati la primavara in tara lui Goofy,ca ajungem acolo cu avionul, bla,bla.Pai cum ramane monsieur cu toate cate sunt in lume...? Cica e pt copil!Ca sa nu mai spun ca am zis eu copilului ca n-avem bani de avion (ca n-am chef de Paris-am alte planuri) si mi-a zis ca stie ea cum ajungem acolo mai ieftin: intram in televizor.

Angelinna, imi pare rau ca treci prin situatia asta. Nu e placut, intr-adevar; tu esti la mijoc. Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca e f greu cand nu esti in cauza sa apreciezi marimea problemei. Insa sper sa treceti repede peste asta.

Piolica, sper sa aveti rabdare de fier astea cateva zile. E greu, dar trece.

Gaia, asa-s barbatii mai fixisti.Toti au cate ceva.

Eu plec sa-mi fac rost de o masina ca masina consortului m-a lamurit. O sa incerc sa inchiriez una. Lunea trecuta m-am dus sa-mi cumpar una dar m-a imbrobodit el ca sa nu dam bani degeaba, bla,bla. Daca stiam ce-i poate capul la trocariciul ala nu ma puneam de acord. Ca tot n-a facut-o ca cica n-are ce sa-i faca pana trwece gerul; pai si daca isi crapa vreun copil capul, eu cu ce ajung la dr. Cica pune el un bidon in remorca si alimenteaza de acolo...Omarati-ma, va rog! Vine un prieten sa ma ia la ora 9 si ori merg la o firma de rent a car, ori imi iau ceva second hand si o vand apoi. O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Am uitat sa va spun: Anna se trezeste pe la 6 dimineata si suge tzitzi; si suge un san, apoi se multa la celalalt si cand il goleste si pe ala, aplauda.Nu stiu de ce dar asa face de o saptamana. Apoi se mai foieste putin si se culca iar.
Si daca intreb "cine vrea" ceva (chiar si aerosoli) ea striga tare "io,io,io".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Claudina nu ma asteptam sa dai cafeaua chiar la 5 E tare buna, multam

Nu am dormit tare bine, dar nici jale nu a fost. S-a trezit de cateva ori si la 7.30 a dat alarma. Ma bucur insa ca nu mai are obrajorii rosii si parca nici asa agitat nu este azi

Ada si al meu niste fixatii de te doare capul, dar daca sunt calma si nu ma enervez, merge treaba cu zi ca el si fa ca tine Nu mereu, dar de cele mai multe ori. Adica ideea e sa creada ca ideea vine de la el , nu de la mine si totul merge struna
Evident ca nu mereu imi iese, uneori ma enervez si ma contrez cu el pana in panzele albe....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neata!!!

david a dormit de aseara de la 9 pana dimineata la 8 cand m-am trezit eu si l-am gasit ca statea calare la propriu ppe capu'lu ta-su si dormeau amandoi asa,se simteau bineam vrut sa-l iau sa-l pun pe perna si s-a trezit,a halit rpd o sticla cu lapte(apropo copiii vostri cat lapte mai papa?ca al meu tot in jur de 8-900ml papa adik 3 sticle de 300 din care cateodata mai raman niste resturi)

acum ne pregatim sa mergem la control oricum e muuult mai bine

ada la primele 2 puncte l-ai descris exact,dar exact pe sotul meu...la fel si el nu i-ar da dulce copilului dar el

claudina saru'mana de explicatii...cred ca execut tortul sapt viitoare de proba sa vad cum imi iese ca apoi sa-l pot face pt o ocazie speciala

ies ca ne grabim dar revin

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Am uitat sa va spun: Anna se trezeste pe la 6 dimineata si suge tzitzi; si suge un san, apoi se multa la celalalt si cand il goleste si pe ala, aplauda.Nu stiu de ce dar asa face de o saptamana. Apoi se mai foieste putin si se culca iar.
Si daca intreb "cine vrea" ceva (chiar si aerosoli) ea striga tare "io,io,io".

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

asa un copil cred ca e visul oricarei mamici

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Fii'miu ma termina cu ora lui de trezire, 8.20 ca se culca la 22 sau 24 sau se foieste de nshpe mii de ori peste noapte, la fel se trezeste. Lala ma sparg de ras cand citesc de printesele tale:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nushulica noi papam in total pe noapte cam 400-500 ml laptic. Un bibe la 8 seara la culcare, unul noaptea si unul la 7-8 dimineata.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput