Bobocei de sept-oct 2008 (248)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lumi sigur ma uit de sanie ca ma doare si pe mine! In jurul sarbatorilor nu aveau decat placi de zapada - niste farfurii de plastic sunt alea :)

O sa ajung si in real dupa libero si te sun daca gasesc ceva.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

apoi ...lala sunt superbe fetele tale dar pe mine m-a dat pe spate cea mica cum a papat ea tort si pe deasupra si de cioco al meu inca n-a "pupat" nik cu cioco cred ca tac-su ar face o criza daca i-as dadaca s-a crizat el cand a mancat copilul o clatita cu dulceata facuta de mine...ehh noroc ca munceste mult si nu prea sta pe acasa asa mai papa si copilul cate un desert dar oricum nu-i dau decat clatite sau chec/tarta facute de moi

subscriu la ce superbe is fetele de Lala

Nusha, sa vezi tu cand o povesti David de nu mai poti sa faci nimic... cum face Teo ("AM MANCAT INGHETATA!!!" m-a luat ta-su la un zor de jar am mancat... cand colo, el povestea de asta vara in Herastrau, si ta-su cica "aolei, si mai demult?!?!?! si mai grav!!!")

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

hai ma ada!!!pai tot pe noi ne toarna care le dam bunatati!! eu sper sa-l am de partea mea,dar mai stiu ca , copiii nu stiu sa tina secrete

da eu nu inteleg un lucru,si vad ca nu numai la mine in casa se intampla:de ce tot timppul unul din parinti(in general tata)nu e de acord cu ceva de ex dulce,o jucarie sau mai stiu eu ce...in seara asta ii zic lu barbata-miu ca i-am comandat lui david covorasul tomy si el zice:da ce stie el sa faca cu ala?ce-i trebuia lui,ca el n-a avut aquadoodle cand era mic si iaca ca n-a murit!zic ma daca tu ai crescut in copac asta nu inseamna ca si copilul asta trebe sa creasca la fel,lumea evolueaza acum copiii nu mai joaca sotron si nu se mai multumesc cu o jucarie de cauciuc care tiuie

aaahhh sa va povestesc ce mi-a raspuns cand i-am zis ca pe la 4 ani as vrea sa-l ducem la disneyland??

ma rog poate numai al meu e asa,dupa el copilul ar trebui sa manance fix numai ce scrie la carte,copilul nu are voie sa aiba mai mult de 2-3 jucarii si ar fi bine sa stea cuminte in scaunul de masina si nu sa stea agatat de mine si sa deschida portiera in mers!

edit: revin cu o completare,totusi am noroc ca sotul meu e rac,si se vede asta,dupa fiecare discutie imi zice cu un calm care te scoate din tzatzani:bine mami,faci cum vrei tu!!!sau hotaraste tu!si eu hotarasc

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ange multa putere sa treci peste aceasta situatie si sa dea DD sa iasa soarele si pe strada voastra. Lala sunt mortali astia mici ce perle dau. Oana imi poti trimite pe pm un link cu pensiunea respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am ajuns si noi de la partieeeee. Sper sa nu racim ca am cam venit bocna, e frig brrrr.
Biancu a casa urla papi papiii, io i dadeam apa ea urla mai tare si ma lovea peste cana. Ea vroia papaaaa. De acuma o tin in zapada poate asa va papa mai bine

Piolica aveti aceasi bubitze ca la noi. Se vor inmulti si spre picioare, Biancu avea inclusiv intre degetele de la picioare si la funduletz si la fofo:((.
Sa i controlezi febra ca poate face in valuri febra, chiar daca nu ti se pare calda pune termometrul, creste brusc.
Cu iesitul noi n am iesit 10 zile. E super contagioasa si in plus imunitatea scade tare mult si poate raci peste varicela.
Baitza doar la fundic si pe corp dupa ce s au uscat cat de cat bubitzele cu o carpa uda usor de tot sa nu desprinzi cojitzele.
Se presupune ca baitza se poate face, io n am avut curaj cu bubitzele alea mi era frica sa nu i cada vrea cojitza mare sa i ramana semn si exista si riscul de infectare a bubitzelor.
Inisa avea in spate o bubitza, prima care a iesit si s a scarpinat acolo fara sa stiu ca are varicela. Restul au aparut cam in 2-3 zile, e bubitza aia s a cam infectat, era mare rosie umflata. Acolo are semn, bine ca e pe spate.
Nu fi suparici, trece

tzitziri La multi ani sotului

Lala pupam printesele gogosele, si La multi ani lui Alice

ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

angy o mare imbratisare pt. tine caci stiu ca ai nevoie.Capul sus mami, nu ai ce face decat sa mergi inainte.
Nu-i permite sa-si reverse oful, frustrarile pe surioara ta, in mod clar va trece si la Crinutza in felul asta. ahhh, m-am cam enervat cand am citit, mi-am adus aminte de un moment din copilaria mea, cand amantul mamei mi-a dat o palma...Nu-i permite, incearca sa comunici pe tema asta cu el, altfel o va face in continuu...mama lor de barbati.

piolica the dalmatian Elsa.Sante!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta tu cum mai esti ? Ti-a mai trecut buba ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Seara buna,
La multi ani tzitziri pt. sotul tau, sa fiti fericiti impreuna toata viata, mereu inconjurati cu dragoste de cei dragi!
La multi ani pt. Alice, sa cresti sanatoasa si norocoasa si sa aduci mereu bucurii parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

babytza care dintre ele ca am mai multe. Galma sub barbie ma doare cam nasol, sambata vedem ce zice doct de la Medicover, as vrea si sa ma intzep sa vad cum stam cu analizele
Buba de la cazatura este ok, ma mai doare cand merg da nu sunt vanata deloc Arnigelu si a facut super treaba
Tu cum esti cum spatele?

Mony esti super sexy, si gogoasa e dulce foc

Lumi cum fu la vaccin? tinem pumni sa nu aveti reactii, noi suntem ziua 10 dupa Priorix, inca o tin sub observatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Angelynna imi pare tare rau de situatia creata, dar sotul tau nu are dreptul sa-si reverse frustarile pe surioara ta, care in fond nu e decat un copilas. Iar pt. Crinuta mi se pare foarte frumos ca are langa ea o prietena de joaca, iar tu un mic ajutor. Iti doresc din suflet ca situatia asta sa se rezolve asa cum este mai bine pt. tine si pt. puiul tau. Mii de -ici si un buchet enorm de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta e mai bine cu spatele, mai ales ca de cand au aparut rushii , mi-am pus si eu calmant Ca nu imi pusesem nimik, doar crema cu arnica, ma gandeam sa nu afecteze samburelul daca e acolo Ma mai doare dar mai putin.
Sper sa nu fie ceva nasol cu galma aia a ta, tin pumnii sambata. Sa ne spui ce a zis dr de ea

Chiar asa , Lumi sper ca sunteti bine si nu au plans voinicii la vaccin

Cred ca ma duc si eu la nani. Va doresc o noapte buna si linistita

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput