Bobocei de sept-oct 2008 (248)
Raspunsuri - Pagina 18
luminita2008 spune:
claudinna, noi papam cam 100gr, uneori 150gr de carne pe zi. cu aproximatie, ca nu cantaresc.
cat despre cucui, da-i cu arnica de 3-4 ori pe zi. se va duce si vanataia si cucuiul.
alina, eu stiu ca se face la 1 an. sigur, daca puii sunt raciti, se amana. noi avem aproape 1 an si 4 luni si tocmai l-am facut.
ada, sar'na mult!
dya

kllemi, ma bucur ca rezultatele sunt ok, sper sa fie toate analizele ok pana la capat!
nici la noi panadolul nu are efect, nurofenul da, sau sup. cu paracetamol.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
babymom75 spune:
Piolica, sanatate Elsei! Sa stii ca petele de eozina de pe piele ii scot si mai mult in evidenta ochii albastri.
Eu l-am scos pe Victor afara zilnic atunci cand a avut varicela (avea 2 ani), dar nu in perioadele cand avea febra; e drept ca era martie, cu ceva mai cald... Dus i-am facut de asemenea zilnic; mie mi se pare ca riscul ca leziunile sa se suprainfecteze e mai mare daca tii copilul nespalat.
Tzitziri, intrebai de telemea... eu i-am dat lui Dragos telemea de oaie si de capra La Dorna. Doar a gustat, rareori a mancat mai mult (de ex. cu paste). Cred ca stii, telemeaua e un aliment foarte sarat, deci, atentie la cantitati.
Am mai vrut sa zic ceva...
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Ada, nu stiu cum reusesti, dar tare bine le zici! ![]() Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile." |
subscriu
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
tzitziri spune:
Deci putem sa dam telemea cu singura precautie ca e sarata.
Saru'mana pentru toate raspunsurile
...ma gandeam ca sunt (si) alte precautii gen: nu au voie de lapte de vaca pentru ca...sau pentru ca...
Dar daca e doar de sarare o sa incerc sa desarez...la el deocamdata vad ca merge si cu branza proaspata de la 365 si azi i-am luat o branza cu ierburi (cred ca gen Almette).Si daca vad ca merg nici nu mai incerc curand telemea poate decat in vreo combinatie.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Xor spune:
Buna seara....va citesc mereu dar nu reusesc sa scriu...suntem in plin puseu de eruptie dentara....ca si maselele si caninii ii ies toti odata (adica sparg gingia la dif de cateva zile....)pe 18 a iesit primul, pe 20 al doilea si acum ii asteptam pe ceilalti 2 cu maraieli, mofturi si somn agitat...
Piolica
Elsei si multa sanatate....da-o cat mai des cu alcool mentolat sau pasta de apa sau ce mai este impotriva mancarimilor...eu am facut varicela la 13 ani...imi amintesc cu groaza...am facut muuulte bube maaariii si ma mancau ingrozitor!
Ange - in orice relatie sunt perioade mai bune si mai rele....acasa este locul unde ne manifestam toate frustrarile...ceea ce nu trebuie sa lipseasca in momentele mai grele e comunicarea....cand se calmeaza incearca sa discuti cu el, sa ii spui ce te deranjeaza, sa il intrebi si sa incerci sa intelegi si ce il deranjeaza pe el si spune-i ca doresti sa gasiti IMPREUNA o solutie sa va fie bine...
Am citit atatea din urma....si am uitat tot
....aa avionul winnie il avem si noi de la Craciun....ii place sa apese pe toate butoanele, sa puna formele in sortator dar nu se aseaza niciodata pe el....
va plangeti de cantitatea mare/mica de lapte bauta de pui....ei bine mark suge o singura data/24h, noaptea, pret de 3 min.....in rest nu accepta nici un fel de lapte...nici praf, nici uht, nici cu cereale, nici cu biscuiti nici nici nici....ii dau si eu cat pot de mult iaurturi, branza, smantana....
claudinna - razvan a facut inconjurul tarii (din gura-n gura) de cat e de istet si cum spune el poezii....
babymom - multa sanatate...esti de leac multora dintre noi, trebuie sa gasesti solutia si pt tine
!
Pe 3 febr ne-am programat si noi la analize....am mari emotii...imi e mila de el sa il intep dar simt nevoia sa stiu ce e cu el, cum sta cu fe, ca si celelalte avnd in vedere ca este f selectiv la mancare....nu ma plang de cantitatea mancata ci de faptul ca ar manca toata ziua doar ciorbe, lactate (mai putin lapte) si fructe....orice alt fel de mancare incerc refuza...se uita in castron cu interes....si fuge cu mana la gura....
Lumi - ramai un exemplu de putere si rabdare pt mine...mie imi e greu cu 1...
babytza spune:
Am facut niste snitele de pui si David are cate unul in fiecare mana
Yupiiiiii 

kllemi felicitari pentru rezultatul negativ la analize !!!! 
iepurila bine ai revenit ! 

piolica imi pot imagina doar prin ce trece printesa
Offf, sa ii treaca repede si febra si bubitele si sa iasa rapid maseluta 

Lavinia imi pare tare rau ca esti racita , sper sa treaca repede 

Fetelor, am trecut de pagina 13
Dar am si eu o intrebare, ca tot e subiectul zilei : voi va descaltati musafirii ?
Eu spre exemplu da. Mai ales de cand David e pe jos non stop si mananca direct de pe covor/parchet/gresie.
La petreceri insa nu pun lumea sa se descalte, am timp sa fac curat dupa ce pleaca musafirii , inainte de trezirea piciului.
Vi se pare ca exagerez ? Ca e lipsa de bun simt fata de musafiri ?
Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Salutare,
Mai fetelor eu nu sunt supi azi, doar ca nu mai sunt in starea aceea de biiine in care am fost in ultima saptamana. Dar rau nu e....
Ada si eu ca si Lumi m-am regasit in multe dintre exemplele postului tau, dar se pare ca in ultima vreme (cam ultimele 6 luni) ne-am regasit din nou unul pe altul si nici nu mai stiu cand ne-am certat ultima oara... Cele mai dese contre erau din cauza copiilor eu nefiind DELOC de accord cu mentalitatea lui si modul de a se purta cu ei. Culmea (nu ma asteptam la asa ceva) se pare ca a inteles ce ma deranjeaza si incearca sa se poarte cum imi doresc eu... si e asa de bine....
Vaccin antigripal homeopat exista, il stiu de 2 ani, nu este special pentru gripa porcina, este pur si simplu vaccin antigripal. Prietenii nostri de la Constanta l-au folosit in ultimii 2 ani si nu au facut gripa.. dar nici noi n-am facut gripa desi nici vaccin n-am facut... deci nu stiu cat este de eficace.
lumi imi pare rau ca i-a chinuit pe huni, si mi se pare ca un dr care nu este in stare sa iti rapsunda la niste probleme medicale nu merita sa-ti fie dr, mai ales la copii. Ia baga tu un search si cauta alta dr care sa vina si acasa.. sunt atatea... 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
Nocom spune:
Aaa, acuma ma bag s afac si eu un tiramisu ca am gasit mascarpone ieri la carefor!!
Cine imi da si mie reteta aceea super buna???
sarumana!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
gaia.nevia spune:
iar am incurcat borcanele, persoanele, vaccinurile?
ma iertati, cand le mai borcanesc, am calculatorul intr-o camera, copiii in cealalta, si alerg intre ele cu avant.
Oana, eu le-am dat telemea (chiar si 365), in sufleuri, mancaruri, cu paste, etc. Goala nu.
Teo prefera cascavalul, chiar mananca mult, dar Radu scuipa bucatile, nu-i place probabil textura (inca)
Eu nu pun niciun fel de sare in nicio mancare, deci si-o iau din branzeturi sau eventual alte chestii bebelusesti care contin sare, cata or contine.
Piolica, multumim de info!!!
Pe aici nu se vorbeste de asa ceva.
Sa tinem minte.
Pupici, si sa treceti usor peste episod. ZI-le maselelor alora sa mai astepte dom'le putin!!!!
Iepu
! Nu cred ca exista niste standarde - la X luni nu mai mancam noaptea!!!! Fiecare copil se dezvata in ritmul lui.
E adevarat ca pentru parinte si programul lui sa-i zicem "social" e de bine cand nu se trezeste noaptea sa faca lapte pentru copil... dar nu cred ca e mai mult decat atat.
Sper ca n-am mai incurcat niciun borcan... fug la pici ca au baut laptele, mancat painea, vazut Bolt si acu urla dupa mine
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Babytza, ca tot am timp berechet
... tocmai ma pregateam sa-mi spun si eu parerea in legatura cu subiectul asta pe chatul respectiv. Uite cum vad eu lucrurile: din respect pt. stapana casei, indiferent cine ar fi ea, n-as intra NICI IN RUPTUL CAPULUI incaltata in casa! Dar la fel de clar, n-as cere si n-am cerut niciodata nimanui care mi-a trecut pragul sa se descalte. Asa mi se pare mie de bun simt.
Singurul caruia-i cer sa se descalte e sotul meu, nu din lipsa de respect pt. el, ci pt. ca-mi permit sa cer si eu o dovada de respect pt. munca mea
.