Bobocei de sept-oct 2008 (248)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

si, colac peste pupaza, Elsie ii apare si prima maseluta acum... ca sa va dati seama prin ce trecem. pfiuuuu!!!!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mamaaaaaaaa cat ati mai scris....
Raportez am facut tiramisu Nusha merci de inf cu tava intr-adevar mi-a incaput la fix intr-o tava asemanatoare cu cea descrisa de tine.Vad mai pe seara si ca de bun e.

Nusha ma bucur ca David e bine
Lala am vazut pozele ai niste fete superbe tare dragute vreau si eu un copil care sa stea la aerosoli eu aseara i-am facut lui Andrei in somn ca deja de 3 zile ne-am saturat de plansetele lui la aerosoli si tati a venit cu ideea sa ii facem in somn a fost mult mai bine nu stiu daca si efectul e acelasi.
Lumi imi pare rau ca hunisorii au plans tare la vaccin gandeste-te ca macar au scapat si fara nici o reactie da???
Claudinna pupam Razvanelu sa treaca repede cucuiul.Iar cu carnea m-ai spart Andrei e anti carne nu cred ca ajunge la 100 g pe sapt
Piolica am vazut pe micuta dalmatiana.E tare scumpa si asa cu bubite.
Ada TL are si parti bune cum bien ai zis tu.Si nu esti lasa deloc tu stii cum e mai bine pt familia ta.Ah si Lumi nici tu nu esti lasa deloc sa nu mai zici asa bine???Tu esti chiar foarte curajoasa cea mai curajoasa dintre noi.

Stiti ca povesteam eu mai demult ca si la noi merge prost,scartaie etc,ehh bine se pare ca s-a reparat totul ne e fff bine acuma cred ca am trecut hopul cel mare de fapt asa zic eu acuma dar tare greu a fost comunicare zero apropiere 0 certuri mai mereu ajutor 0 acum toate astea sunt o amintire.Sa va zic ca una din cauze pt care am ajuns acolo a fost si lipsa intimitatii (eu nu am crezut dar e unul din motivele care ii indeparteaza pe barbatii deh mie nu mi se pare normal dar noah asa sunt ei construiti partea sexuala domina relatia la ei pe cand la noi femeile nu)Acu sa nu va imaginati ca al meu sot face din proprie initiativa curatenie duce gunoiu cumparaturi etc dar daca ii spun face imediat si nu comenteaza deloc ba chiar din contra ma intreaba cu ce sa te mai ajut??? bineinteles ca de multe ori eu ii spun cu nimic ca ma gandesc ca saracu a venit la 8 seara dupa ce e plecat de la 7 dimineata si mi-e si mila de el e si el om are niste limite dar in weekend nu il iert si il pun la treab si face cu placere.Singurul lucru ce nu ii spun sa faca e baie lui Andrei asta face el singur din initiativa proprie eu nu i-am facut baie lui andrei niciodata
Gata m-am intins ...fug sa mai spal niste vase si mai revin.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

si, colac peste pupaza, Elsie ii apare si prima maseluta acum... ca sa va dati seama prin ce trecem. pfiuuuu!!!!

of, asha vin, toate in acelasi timp! macar scapati si gata!
cand Razvan a avut rujeola i-au dat 4 masele si 2 canini...deci si kk de rigoare...nici nu mai stiam ce si de la ce e, dar pana la urma se linistesc apele
solutii de hidratare..poate un fruct ceva sa manance...Razvan ar fi baut incontinuu la febra
aaa, chiar zilele trecute am ascultat emisiunea despre care v-am zis si a fost o astfel de intrebare: cica e bien sa-i dai asha, cate o gura de apa, ceai...lichid, daca nu bea mult o data. poate bea dintr-un dop, dintr-o ceasca frumoasa, i-or parea interesante. putin cate putin, dar tine-te dupa ea!

(daca mai mananc cate o litera, e din cauza tastaturii, dar daca gresesc spatierea...e din cauza mea)

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ada io intrebam de priorix, multumesc oricum pt raspuns De obicei dr trimitea vb pe asistenta sa venim la vaccin, acu' nik. Pio, Cipri e inebunit sa bea cu paiul din paharul meu sau al Alexei, ca-i e sete ca nu-i e, bea. Poate are si Elsa vreo simpatie pt vreun pahar, cana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna, fetele am luat rezultatul de la copro si este negativ , cel ptr. Giardia il facem sapt. viitoare....dabea astept

ada mare dreptate ai in legatura cu melancolia si rabufnelile noastre...pina la urma de aia suntem aici ...nuuuu??? sa putem sa ne plingem si de bine si de rau, cred ca multe dintre noi trec mult mai usor peste anumite probleme, cand vedem ca avem o sustinere morala

piolica imi pare rau ca nu pute-ti iesi afara ...stiu cum e....in legatura cu ibuprofenul, cred ca si aici incearca sa se traga un semnal de alarma, avand in vedere ca atunci cand se face reclama la nurofen, chiar specifica "acest produs contine ibuprofen".....iar cu maseluta, nu pot decat sa va felicit ...e nasol ca se intampla chiar acum.....dar trebuia sa se intample odata si odata..

ange imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva, uite niste sa-ti mai treaca un pic supararea si sa fi tare ptr. Crinu

lala am vazut fete frumoase......iar casutza/cort a fost super tare ...am ras sa lesin

lumi se pare ca lucrurile intra pe fagasul normal...nuu?? cu somnicu', cu papa.....doamne ajuta

Cred ca mai vroiam sa spun ceva, dar ...revin

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE!!! UN AN MUUULT MAI BUN!!!!

Uau, inca putin si ma prindea pastele! Nu pot sa cred cum trece timpul si ca nu am mai scris de un an.

Citesc capitolul prezent.
Ange, imi pare rau ca treci printr-o perioada mai dificila. Dar sunt sigura ca vei gasi solutia cea mia buna pt tine si printesa ta.
Piolica, cat e dulce Elsa, chiar si asa dalmatian. Pup dulce sa treaca repede bubutele si sa iesiti afara la joaca.
Nusha pup Davidut scump sa terminati odata si cu antibioticele alea.

Si repede http://good-times.webshots.com/photo/2655106010103353051EKWozR ca sa nu ne uitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Asaa ca uitasem de lapte. Si eu sunt "ingrijorata" ca bea mult lapte. Si si mai ingrijorata ca vrea in timpul noptii.
Deci bea asa.: dimineata la 6.30-7.00 190 ml. Seara la 21.30 280 ml si de multe ori cere suplimentari de 130 ml. Si noaptea undeva intre 2.30-4.00- 180 ml. De cateva zile am pacalit-o cu ceai cald si putin indulcit la trezirea de la 2.30-4.00 noaptea.
Am incercat sa-i dau masa mai consistenta seara (gen gratar, paste...) Nimic. Ea se trezeste si vrea lapte.

E adevarat ca nu e bine sa mai manince la varsta asta in timpul noptii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

iar am scris cu picioarele sau am uitta o virgula, Elsa bea destul de bine, as zice, mai ales ca bea numai lapte, nu mai maninca nimic, plus ma tin dupa ea cu apa, ceai in canuta ei cu pai, cu toate astea nu a facut niciun pipi. Banuiesc ca de la febra pe care a avut-o, dar acum nu mai are... sau poate ca trebuie hidratata si mai mult.
acum a mincat ceva masr si putina clementina, mai mult sa rontaie pe maseluta care iese.

iepurila, bine ai venit. LA Multi ani si tie, eu nu pot sa vad pozele deocamdata, nu se incarca pagina... sper sa reusesc.

Si ziceti ca va place de dalmatianul meu? vai de ea, mititica, acum e toata numai bube!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

In sfarsit liniste aici, la mine! L-am culcat pe Dragos, pe Victor l-am trimis la innot cu taica-su, asa ca am si eu o clipa libera. Desi mi-e toata casa cu susu-n jos si am muuulta muuulta treaba, am dat p-aci pe la voi, ca mi-a fost dor dupa asa o absenta.
De citit v-am citit in fiecare seara in timp ce-l culcam pe Dragos, dar n-am putut scrie, deci sunt la zi.

Babytza, Anca, multumesc de intrebare suntem bine. Eu am fost gripata rau, acum sunt mai bine, dar tusesc inca din toti rarunchii.

Vad ca adie iar un vanticel usor de depresie? Neee! Scuturati-va fetelor! In curand vine primavara!

Ada, nu stiu cum reusesti, dar tare bine le zici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

a propos de alimentatie si portii, trimisai 2 mailuri pe mailul comun

iepurila bine ati revenit!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput