Bobocei de sept-oct 2008 (248)
Raspunsuri - Pagina 15
nikolici spune:
Mai noi am fc. priorixul in picior!E de rau???
lumi dr. ne-a spus ca poate aparea febra pana in 2 saptamani de la data vaccinarii.
angy nu apela la serviciile mele de doctoritza ca s-ar putea ca pacientul sa nu se mai trezeasca.:)
babytza offf, sarcutzul catelush e pus pe intravenos, il astept pr ORL-ist diseara sa vina cu un laser ceva sa faca sutura la matze
...caci cutitul meu de bucatarie incins nu a mers.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
n-am curent si mi se descarca si tel! ma gandeam sa gatesc dar in bucataria mea e aproape bezna si parca n-ar merge chiar asa...
ma uit in jur si tot ce pot face implica si electricitate so...
cartile pe care le am pe-aici le-am cam citit...
ma iertati ca am scris cam agramat mai devreme!
anda pare sa se fi trezit, parca vad ca doarme iar cu tzatza-n gura ca acu 2-3 zile.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
nikolici spune:
Mamaaa, cand aud de copilasii vostri care papa dimineatza un mar plus o para plus o banana plus branzica , eu incep sa-mi smulg parul din cap, frate K dc papa juma de banana si aia in mai multe etape...gen o bucatica in scaun, pe urma o bucatica pe scaun, masa sau alte mobile...si e ca , ia uite ce am descoperit...hmmm banana, bun, a uite si o bucatica pe calculator...hmmm, ai sa o pap si pe asta sau o bag in gura si ma duc la mami si i-o scot tocata din gura...daaa e fun rau si imi place reactia mamei.![]()
Dupa amiaza cateva linguri de ciorba si gata ca tzin la siluetan.
.
In schimb mananca cartoane, hartii frimituri foarte vechi nevazute de mine, azi am vrut sa ne jucam cu sortatorul unde ascunsese nu stiu cand un biscuite...pana sa-l prind si sa-l arunc, deja era ingerat, dar dc. ii dau unul proaspat ntz ntz ntz.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Lumi offf ce rau imi pare ca au suferit la vaccin
Noi nu am avut deloc febra dupa vaccin si nici vreo reactie pe pielicica. Poate nu faceti nici voi , macar atat, la cat au suferit saracutii 

ramo v-au luat vecinii curentul ? ![]()
claudina nasol cu cucuiul
Da cu arnica pana se trage de tot cucuiul.
Carnita papam un ciocanel de pui pe zi.
niko lasa mami ca nu e singura mofturoasa, noi nu mai papam fructe deloc.... 
Babytza si puii
Valentina
David
anca81 spune:
Offff, noi papam numai fructe 
Mai nou bag niste unt topit in terciul de fructe, sa-i mai cresc un pic puterea calorica ca de abia se strang vreo 600 calorii/zi.
Claudinna, carne? Pai mananca un borcanel de 200 g din ala de bebei, cica are 10% carne deci ... 20 g 
Dar nu cred ca la noi te refereai cand ai intrebat...
Carla &
mami
nikolici spune:
Si noi papam mai nimic
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Piolica, nu v-a zis dr. sa dati antitermic la 4 ore, alternativ paracetamol cu nurofen? Macar la 8 ore paracetamol sa-i dai vreo 3 zile... eu asa stiu ca se face cand te astepti la pusee de febra. Curaj ca trece, pupam dalmatianul mic si scump si frumusel foc! Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
la varicela nu se da nurofen, nici aspirine si nici corticoide... de fapt singurul antitermic e cel pe baza de paracetamol (am pus in bold, sper sa nu se supere nimeni, insa e f important. Pediatrul Elsei mi-a scris la fel in bold pe reteta, aici reteta e cu tot cu documentatie:)). Citisem si eu asta mai demult si de aceea eu nu sint prietena cu nimic care are ibuprofen, aspirine, tocmai pe aceste considerente.
Oricum, febra i-a scazut la 37.5, insa o sa-i mai dau o doza de paracetamol la ora 3 ca sa fiu eu sigura ca e ok.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
300 spune:
Babytza mi l-u dat inapoi, masina continua sa spele de unde-a rmamas, dar copilul nu doarme de unde s-a trezit... Mananc si ies cu ea; ea vad ca nu vrea orez.
Lumi
si
. Va trece si perioada asta. Cu listele zi-le sa te sune can au dubii la cumparaturi si se mai rezolva partial.
Nikole cu cat te enervezi mai mult cu tat o sa pape mai putin. Chill, chill, suntem colege d suferinta si stiu ce spun
. Nu degeaba au impartit fetele aceeasi punga de pufuleti la doua luni jumate.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica piolica tare-i greu cu puiutii bolnaviori ca sunt atat de mici ,iar cu plansul in somn pt mine una e horror! da-i antitermice la 6-8 ore ca sa-i tii in frau temperatura,e musai![]() de David |
la 6 ore ii dau, azi noapte nu stiu daca a avut, nu mi s-a aprut pielea calda, insa de dimi a avut si i-am dat o doza, o astept cu urmatoarea acum.
Merci pentru gindurile bune, e tare greu acum. Ce face David? Mai tuseste? Ce i-ai dat pt tuse?
Elsa tuseste fff tare si am numai un siropel + niste homeopate.
Pediatrul Elsei nu e homeopat, am fost noi mai demult la un homeopat generalist care mi-a zis ce sa-i dau cind tuseste / ii curge nasul. Cred ca o sa ma orientez catre un pediatru homeopat, gasisem unul, dar e tot timpul full...
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
laureta spune:
piolica nu cred ca are legatura nurofenul cu varicela
uite: Nurofen pentru copii este folosit pentru a ameliora febra si durerea la sugari si copii cu varste cuprinse intre 3 luni si 12 ani. Nurofen pentru copii amelioreaza febra asociata unor afectiuni, precum: raceala, gripa, varicela, pojar, oreion sau febra post-imunizare. Nurofen pentru copii amelioreaza durerea usoara sau moderata de diverse cauze, precum : durere in gat, durere dentara sau durere cauzata de aparitia dintilor, cefalee si alte tipuri de durere precum cele asociate luxatiilor, otitei,
http://www.medipedia.ro/Dictionarmedical/Medicamente/tabid/59/prospect/W13059001/NUROFEN-R-PENTRU-COPII-cu-aroma-de-portocala.aspx