Bobocei de sept-oct 2008 (248)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mai noi am fc. priorixul in picior!E de rau???

lumi dr. ne-a spus ca poate aparea febra pana in 2 saptamani de la data vaccinarii.

angy nu apela la serviciile mele de doctoritza ca s-ar putea ca pacientul sa nu se mai trezeasca.:)

babytza offf, sarcutzul catelush e pus pe intravenos, il astept pr ORL-ist diseara sa vina cu un laser ceva sa faca sutura la matze...caci cutitul meu de bucatarie incins nu a mers.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

n-am curent si mi se descarca si tel! ma gandeam sa gatesc dar in bucataria mea e aproape bezna si parca n-ar merge chiar asa...

ma uit in jur si tot ce pot face implica si electricitate so...

cartile pe care le am pe-aici le-am cam citit...

ma iertati ca am scris cam agramat mai devreme!

anda pare sa se fi trezit, parca vad ca doarme iar cu tzatza-n gura ca acu 2-3 zile.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Mamaaa, cand aud de copilasii vostri care papa dimineatza un mar plus o para plus o banana plus branzica , eu incep sa-mi smulg parul din cap, frate K dc papa juma de banana si aia in mai multe etape...gen o bucatica in scaun, pe urma o bucatica pe scaun, masa sau alte mobile...si e ca , ia uite ce am descoperit...hmmm banana, bun, a uite si o bucatica pe calculator...hmmm, ai sa o pap si pe asta sau o bag in gura si ma duc la mami si i-o scot tocata din gura...daaa e fun rau si imi place reactia mamei.

Dupa amiaza cateva linguri de ciorba si gata ca tzin la siluetan..
In schimb mananca cartoane, hartii frimituri foarte vechi nevazute de mine, azi am vrut sa ne jucam cu sortatorul unde ascunsese nu stiu cand un biscuite...pana sa-l prind si sa-l arunc, deja era ingerat, dar dc. ii dau unul proaspat ntz ntz ntz.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi offf ce rau imi pare ca au suferit la vaccin Noi nu am avut deloc febra dupa vaccin si nici vreo reactie pe pielicica. Poate nu faceti nici voi , macar atat, la cat au suferit saracutii

ramo v-au luat vecinii curentul ?

claudina nasol cu cucuiul Da cu arnica pana se trage de tot cucuiul.
Carnita papam un ciocanel de pui pe zi.

niko lasa mami ca nu e singura mofturoasa, noi nu mai papam fructe deloc....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Offff, noi papam numai fructe

Mai nou bag niste unt topit in terciul de fructe, sa-i mai cresc un pic puterea calorica ca de abia se strang vreo 600 calorii/zi.

Claudinna, carne? Pai mananca un borcanel de 200 g din ala de bebei, cica are 10% carne deci ... 20 g

Dar nu cred ca la noi te refereai cand ai intrebat...

Carla & mami

Mergi la inceput

Si noi papam mai nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Piolica, nu v-a zis dr. sa dati antitermic la 4 ore, alternativ paracetamol cu nurofen?
Macar la 8 ore paracetamol sa-i dai vreo 3 zile... eu asa stiu ca se face cand te astepti la pusee de febra.

Curaj ca trece, pupam dalmatianul mic si scump si frumusel foc!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

la varicela nu se da nurofen, nici aspirine si nici corticoide... de fapt singurul antitermic e cel pe baza de paracetamol (am pus in bold, sper sa nu se supere nimeni, insa e f important. Pediatrul Elsei mi-a scris la fel in bold pe reteta, aici reteta e cu tot cu documentatie:)). Citisem si eu asta mai demult si de aceea eu nu sint prietena cu nimic care are ibuprofen, aspirine, tocmai pe aceste considerente.

Oricum, febra i-a scazut la 37.5, insa o sa-i mai dau o doza de paracetamol la ora 3 ca sa fiu eu sigura ca e ok.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babytza mi l-u dat inapoi, masina continua sa spele de unde-a rmamas, dar copilul nu doarme de unde s-a trezit... Mananc si ies cu ea; ea vad ca nu vrea orez.

Lumi si . Va trece si perioada asta. Cu listele zi-le sa te sune can au dubii la cumparaturi si se mai rezolva partial.

Nikole cu cat te enervezi mai mult cu tat o sa pape mai putin. Chill, chill, suntem colege d suferinta si stiu ce spun . Nu degeaba au impartit fetele aceeasi punga de pufuleti la doua luni jumate.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

piolica tare-i greu cu puiutii bolnaviori ca sunt atat de mici ,iar cu plansul in somn pt mine una e horror! da-i antitermice la 6-8 ore ca sa-i tii in frau temperatura,e musai

de David

la 6 ore ii dau, azi noapte nu stiu daca a avut, nu mi s-a aprut pielea calda, insa de dimi a avut si i-am dat o doza, o astept cu urmatoarea acum.

Merci pentru gindurile bune, e tare greu acum. Ce face David? Mai tuseste? Ce i-ai dat pt tuse?
Elsa tuseste fff tare si am numai un siropel + niste homeopate.

Pediatrul Elsei nu e homeopat, am fost noi mai demult la un homeopat generalist care mi-a zis ce sa-i dau cind tuseste / ii curge nasul. Cred ca o sa ma orientez catre un pediatru homeopat, gasisem unul, dar e tot timpul full...

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

piolica nu cred ca are legatura nurofenul cu varicela

uite: Nurofen pentru copii este folosit pentru a ameliora febra si durerea la sugari si copii cu varste cuprinse intre 3 luni si 12 ani. Nurofen pentru copii amelioreaza febra asociata unor afectiuni, precum: raceala, gripa, varicela, pojar, oreion sau febra post-imunizare. Nurofen pentru copii amelioreaza durerea usoara sau moderata de diverse cauze, precum : durere in gat, durere dentara sau durere cauzata de aparitia dintilor, cefalee si alte tipuri de durere precum cele asociate luxatiilor, otitei,

http://www.medipedia.ro/Dictionarmedical/Medicamente/tabid/59/prospect/W13059001/NUROFEN-R-PENTRU-COPII-cu-aroma-de-portocala.aspx

Mergi la inceput