Bobocei de sept-oct 2008 (248)
Raspunsuri - Pagina 14
luminita2008 spune:
nushu, ai mei beau cam 500ml de lapte pe zi.
laura
, acum hunii dorm, au fost ok si de dimineata, cu maraielile de rigoare, nu mai sunt noaptea maraielile, s-au mutat ziua, dimineata devreme si seara... ce-o mai fi si asta...
ramo, sar'na mult!
piolica, imi pare rau ca iar ati facut febra... si eu ca Ada, tot antitermice la 4 ore as zice, alternate... sanatate multa!
laureta, dap, in manuta le-a facut, tocmai asta a fost problema la noi. pediatra e cu burtica de 6 luni juma', desul de maricica, nu-si gasea pozitia, copilu' nu vroia sa stea nicicum cu mana imobilizata... n-am avut nicio problema cu toate celelalte, facute in piciorus, acum insa....
imi pare rau de noaptea avuta!
?
inca ceva. pediatra zice ca dupa Priorix, febra poate aparea dupa 7 zile + eruptii/pete. daca fac febra pana in 7 zile, cica nu e de la vaccin. voi ce stiti de asta? ce v-au zis pediatrii vostri? intreb pentru ca azi dimineata Robi avea 37.3, rectal... nu e mare, dar... rosu in gat nu au, ca tocmai i-a controlat aseara, i-a chinuit si cu asta, mititeii mei...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
hm, cand va aud vorbind despre soti, ma regasesc in multe dintre marturisile voastre, in special in vorbele Adei, ca tare bine le mai zice! asa ca io nu mai zic, ca-s tot pe acolo (Ada, eu, eu sunt mai mare lasa ca tine, jur, si am fix aceleasi intrebari...
) si mai rau ma scufund in butoi cand vorbesc de asta. unde mai pui ca nu pot iesi din casa, vreau de cateva zile sa cumpar nush ce din piata si nu ajung, nu ajung nici macar la farmacie, ies cu hunii, innotam prin zapada si atat. ma ucide faptul ca trebuie sa depind de altii, am ajuns sa urasc sa fac liste si sa le tot spun ce sa cumpere, ca sa vina oricum cu altceva... unde mai pui ca socializare ioc, nici nu mai stiu cum e sau daca chiar imi doresc asta... unde mai pui ca am obosit de-a binelea, fizic demult, dar vad ca acum psihicul incepe sa cedeze... unde-i pusca aia, frate??? si tocmai azi Nocom nu imparte zambete in stanga si-n dreapta, eu dezertez, jur!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
laureta spune:
lumi eu stiam de 7-10 zile de la vaccin, noi suntem ziua 11, a seara avea 37.5 si era tare maraita.Nush daca are leg cu vaccinul sau maselele. I am dat paracetamol si s a linistit, azi vad ca e ok.
Eu am avut grija zilele astea macar 7 zile sa nu raceasca.
Atunci imediat dupa vaccin n a avut nimic.
anca81 spune:
Lumi, pupam hunii curajosi
. Bine ca a trecut.
La noi nu stiu cum s-a intamplat dar fi-mea care plange cum se apropie doctorita de ea, la Priorix n-a scos un sunet. Oricum a fost cel mai oribil vaccin in sensul ca dupa 2-3 zile a facut o super urata raceala, cu tuse si tot tacamul.
Avem 2 incisivi jos. In sfarsit! Mi-am recuperat copilul
dupa 2 saptamani de urlete si suspine. Si din nou enteroviroza sau ce-o fi fost a coincis cu eruptia dentara, toate au fost asa la noi.
Piolica, imi pare rau ca e Elsa bolnavioara 
Lapte Carla bea cam 350-400 ml/zi, cu tot cu masa de cereale de seara.
Babymom, ce mai faceti voi?
Carla &
mami
luminita2008 spune:
oana, da-i colegului sa citeasca cateva posturi de-ale mele, sa-si faca o idee
.
se poate sa ai dreptate cu doctorul, oricum clar mai cer o parere... mi-e si teama acum sa-i mai intep, daca asa urat au facut la vaccin, clar nu vor sta sa ii intepe cineva in vena, sa stea cat trebe sa le ia sange... si cum ii duc eu o ora cat facem pana la Medlife cu stomacelul gol??? o sa fie horror
.
laureta, sar'na mult de raspuns. sper sa nu se complice treaba, ca ei au tot stranutat si ieri si azi... exact ce-mi lipsea.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
tzitziri spune:
Lumi, pai la Medlife le ia din degetel pentru analizele uzuale.Asa i-au luat lui David cand avea 6 luni si nu vad de ce nu ar lua si acum ca nu poti sa zici ca e ditamai flacaul(adica nu pentru asta).Noi am facut hemograma si a luat doar din degetel.
Si de nemancat...asta nu stiu sa zic la varsta asta, dar nu cred ca are nimeni pretentia sa nu fi papat macar laptic asa de dimi...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Lumi, pai la Medlife le ia din degetel pentru analizele uzuale.Asa i-au luat lui David cand avea 6 luni si nu vad de ce nu ar lua si acum ca nu poti sa zici ca e ditamai flacaul(adica nu pentru asta).Noi am facut hemograma si a luat doar din degetel. Si de nemancat...asta nu stiu sa zic la varsta asta, dar nu cred ca are nimeni pretentia sa nu fi papat macar laptic asa de dimi... Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
pai sper sa fie asa cum zici, desi aseara pediatra mi-a spus exact contrariul: ca daca vreau si Ca si Fe si glicemie, nu e de ajuns doar din deget. si clar trebuie sa fie nemancati.

si ea lucreaza la Medlife...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
claudinna spune:
Razvan a facuta zi primul cucui din viata lui...e fix in frunte, s-a impiedicat si s-a izbit cu fruntea de usa de la dulap...
i-am dat cu o emulsie cu arnica. o fi buna??? cam in cat timp trece umflatura? e si un pic vinetiu, dar parca s-a mai estompat culoarea. in schimb cucuiul...si ca sa fie tacamul complet, se zgarie pe obraz si se freca de barbie cu lingurita pana se inrosi...parca e intors de pe campul de batalie![]()
cam cata carne mananca pe zi copii vostri??
Razvan bea cam 400-600 ml lapte/zi...seara, (uneori, dar in ultimul timp din ce in ce mai des) noaptea si dimineata, deci in 2-3 portii/zi
Lumi sper sa treceti cu bine peste vaccin, adica sa nu aveti reactii!! de pediatru...eu din acelasi motiv am mers la altcineva. simteam ca tr sa fiu lamurita. nici acum nu am toate intrebarile cu raspunsuri atarnate de gat, dar macar am luat niste masuri, ce se cam impuneau
eu l-am dus pe Razvan la Craiova cu stomacul gol...aveam programare la 9.30 la pediatru, pe la 10 si un pic am ajuns la laborator, dar spre surprinderea mea nu a cerut papa! a fost insa crunt cand l-am tinut...
piolica, sanatate multa!!
laureta, 37,5 nu e chiar febra la copil. eu sper sa fi depasit mometul vaccinului
lala super tortul si dulci mutrite! iti luasi masina?
Anca sa va fie de bine incisivii
si Razvan a facut kk moale cand i-au dat caninii si maselutele...cred ca totusi are legatura, sau o fi organismul mai fara aparare...
azi de dimineata am elucidat un mister: Razvan de vreo luna si ceva zice: "a ma, titi!"...un fel de hai ma! dar de unde "titi???"
am zis ca poate de la masina, sanie...la care le zice ti-tit...
si azi mi-a picat fisa
eu ii zic mereu: hai mai piticule!!! deci a ma titi=hai mai piticule![]()
![]()
inca o chestie si termin cu astea: avem un ursulet Winnie de plush...i-am zis mereu ca ala e Winnie, dar nu se joaca frecvent cu el...e si el pe acolo. ei, dimineata s-a dat jos din pat, s-a dus la cosul de jucarii, l-a luat si i-a zis: winnie!!! ma asteptam sa-i zica mo-mo, ca celorlalti ursi, dar nu, asta e Winnie![]()
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
alexa si mami spune:
Ada m-a emotionat f tare postul tau in care ne-ai pove de TL
. este, cred, primul caz de barbat care aud ca e dispus sa riste chiar daca toti va spuneau ca o sa aveti un copil cu probleme. ca are si parti mai putin bune...c'est la vie, astia sunt cu astia defilam. hai gata cu melancolia, io am o vb, se poate si mai rau![]()
alexa si mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici cucu si bau bau Neatza va spun inainte de a intra in operatie la ureche!poop Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Doamne Nikoliciule, este totala
m-ai speriat de numa'!!!