Copilasi de Iulie - August 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
cristalina spune:
Roxana, am gresit...arat ca Geolgau netuns de 6 luni...:))))
Ca mi-a lasat chica!
Tocmai vin de la secretara care zise "uite ce frumos iti sta acum ca nu te-ai mai tuns..." n-am nici o treaba, po' sa ma duc si la mama stilistului ca el (parul) tot cum vrea sta!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Roxana, am gresit...arat ca Geolgau netuns de 6 luni...:)))) Ca mi-a lasat chica! |
acu clar musai trebuie sa vedem poza. asa ca.... asteptam!!
roller025 spune:
Da,da, da... TRe' musai sa te vedem
Mey, coafeza mea nu-i asa de 'eftina... So, your choise.
M-am intors din sedinta: stat o ora, vorbit 5 minute. Rezolvat, go!
Ce-mi plac deciziile astea rapide si ce urasc asteptatul pe la usi...
Ma'ntorc la documetatiile mele...
kim222 spune:
Salutare de la Polul Nord!Azi dimineata nu am gasit taxi..asa ca am mers la statia de autobuz (Luca fara ciorapi lungi dar cu salopeta de schi)..deh nu am stiu ca nu gasim taxi!
Apoi luat autobuz spre spital..
Luca azi nu a plins..deloc..a fost super ok!
Multumesc pt urarile pt bunica mea..a implinit 87 de ani! Nu a fost o zi in spital..nu are afectiuni..sa-mi traisca!
Rox asteptam pozele!
Liliana..condoleante..este tare greu!
Ioana eu nu am inteles cazul de la gradinita..
Monicule..io nu stiu cum arata Giolgau
Robi ce faza!Despre constructor...fara comentarii...
Daria cume ste Giulik?
Cori ..este un urolog pediatru f bun in Buc..cel mai bun..poate o vizita la el nu strica!
Simo ..asa cu filmele si Luca? Luca al meu a vazut toto ce poate vedea un copil pina 12 ani...Stapinul inelelor..Harry Potter..tot!
Dana cum a fost la patinoar?
cristalina spune:
Dana, pai nu e coafeza de fitze, e de cartier...nu va zisei, Drumu Taberei..
Dar mie nu mi se pare asa ieftina, ca frezat si vopsit ii 2 milioane.
Iaca si poze cu geolgau (ala parca nu era asa galben la fatza si incercanat...)
http://family.webshots.com/photo/2799081810101722968NZTytB
si una realizata de Mariuca, fotograful amator
http://family.webshots.com/photo/2744764290101722968NrRvYI
Si aici una din aparat de la sarbatori, inainte sa vina colindatori
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Seara buna !
Abia acum am reusit sa ajung pe la voi, azi am avut trebi administrative, am lasat gizmoul cu mama (lucru pe care il regret si pentru care m-am hotarit sa imi fac programul de asa fel sa nu mai am nevoie sa apelez la ea decit daca trece tancul peste mine ) si am bintuit prin orash ... nu am vazut-o decit pe Geolgau-itza cu porcul (super tare faza !! ... beyy, mi-ai adus aminte de vremile de glorie ale oltenilor mei, pff, ce mai traiam la max meciurile din cupe ale Universitatii !! Pup pentru freza stilistica a matale, Cristalino (bai da uei, data viitoare, in loc sa ii dai stilistei o carutza de bani, vin la mandea, ca freze din astea stiu si io sa fac ) si pentru fotografa priceputa !
Ma-c sa citesc din urme si revin !
Pies - azi era un friiig in Bucuresti, maiculitza, asa ca am tinut juniorul acasa ! Sa vedem zilele urmatoare, ca o tot tin astia in coduri multicolore !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Cristal io ma gandeam la mai rau, jur . as zice ca e suportabil
intre timp m-am repliat si intre bucatarie si copii am pus si pozele de sambata: http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Ianuarie2010#
revin ca am de pus legumele la ciorba.
roller025 spune:
Pai, Monicule, la banii astia te duc ultracentral, in Piata Romana, te si bibileste, te si trateaza fromos... Mey, mie nu mi se pare asa de rau.
Roxane, e beton ratushca mica!
Olivia, la patinoar a fost minunat. Iar iesirea cu fetele de dupa a meritat fiecare secundica. Sper sa mai mergem si miercuri, de data asta cu Victor.
Plec acasa. Va pupu.
bunny spune:
Roxi - copila ta e criminala - ce expresie are ea, cit e de atenta la tot ce se intimpla .Imi place cum se uita la Nasu 'adica acum ce vrei sa faci cu parul meu ..m-ai intrebat si pe mine?' si cu tortul... cu capul intors 'hey vedeti ce tort am...e ziua mea!' Si Pat cu nasucul in pungile cu cadouri !
Imi place tunsoarea ta !
Cristal... pai tu ai parul natural odulat ... e mai geu de o tunsoare scurta. Eu zic ca sa il lasi sa cresca si sa ...o lasi pr tanti a ta .Uite m-am uita de curioziate sa vad cit imi ia baiatul meu stilist - la salon... vopsit/tuns/spalat/coafat + spaga lui ma duce la 2mil.
Corinai- ce face Eva? eu stiu ce zici tu cu sistemul medical ca si aici e la fel. Pina iti vine rindul la o programare ... dureaza. Eu cind ajung acasa mereu pun pe lista sa ii fac niste analize lui Alex. Pina acum am ajuns doar la ochi .Sanatate multa !
Sanatate si la ceilati - printesa patinatoarea si ceilalti pitici !
Copilul a fost la innot - sunt multumita de el (30min/sapt) zic ca face progrese. Sa vedem daca e cumintel poate cind da vremea mai buna poate il las si la tenis din nou , ca cu fotbalul m-am lamurit ...nu prea.
Olivia - ce face Luca? L-ai recompensat cu ceva mic pe copil ca a fost ok la gradi ? sa vada ca e apreciat ?!
Mai vorbeste engleza? ii citisti? ca ar fi pacat sa o piarda .
Gata fug ca au terminat de citit Daddy citeste 2 povesti si Alex una usoara /seara!!!
O seara buna