Copilasi de Iulie - August 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Corianai uf urata treaba cu Eva.Si mai urata cu sistemul de sanatate de acolo...dar stiu cum este ca si aici trebuie sa-ti faci uneori programare la o banala mamograma cu un an inainte uneori.

Roxi La multi ani pentru puiul cel mic. A stiut ea ce alege de pe tava....doctora cu masina ultimul ragnet si cardul plin de babi...asta o face mami.

Sanatate Giuliei...si tie Daria putere sa aspiri mucisori...si acestea sa treaca repede.

Dana...deci asa...impingem masina. Mey eu stiam ca masina ne cara pe noi, nu noi pe ea...lol.

Ioana gata sesiunea? Sau e abia la inceput?

Robi minus 28 ...mama, mama...pai si ce cautati afara pe "boarea " asta?...hehehe, si bietul copil nu a spus nimic de papucii de casa? La mine era sa plec eu asa...in papuci de casa. Tot verificand copilul...caciula, manusi...(astea in buzunare, amandoua, ca pe cap nu servim...dar in caz de forta majora), telefon, chei...gata...hai...cand colo...eu in papuci. Dar nu ma condamn...ca era asa cald si bine in ei.

Revin merg sa-mi iau copilul de la scoala.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

vazut poze cu Eva cu motz si fara motz ...o dulceata !
vazut poza si cu Monica tunsa ...mie mi se pare ok ..daca pui nitzel gel umed sa desfaci carliontii si sa-i scoti in evidenta ...e super !

sunt pe aici pe site-uri ..de emigrare in Noua Zeelanda ..uite asa , na !
o noapte gigea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Cristalule uite aici pe surioara Mariucai...Adela, de dimineata ne-am dus in sarafan la scoala (uniforma). Noroc ca locuim la 3 minute de scoala...ca altfel nu stiu cum ajungeam. De vreo 2 saptamani am dat-o pe pantaloni, tot de uniforma...si azi argumentul suprem a fost ca o sa zica doamna ca ea nu are decat o pereche de pantaloni...hahaha.
A , apropo de coafeze...asa frizura draguta mi-a tras o fatuca anul trecut cand am fost in tara...si abia astept sa vin anul asta...ca aici, la astea de fitze...cine stie cu ce frizura avangardista ma pricopsesc, la cum stiu eu sa explic ce vreau...si mai ales la cum stiu eu ce vreau...ca aici e buba...40 de ani cu par lung, legat in coada...si acum hop poc...vreau altfel. Apropo...in fundal acolo e un pat de bebel...cine doarme in el? Sau mai ai vreun gand asa ascuns?

Bunny lasa, ca si eu te frumoasa si tanara te vad...si eu tot ca si tine acusica fac 43....deci suntem din aceeasi generatie.

Roxi vazut dulceata mica.Sa o mananci nu alta.

Simona, Noua Zeelanda? dar ceva mai aproape nu gasesti?

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
azi e mai cald, doar -16 grade
Liliana hihihi vad ca e boala generalizata asta cu plecatul in papuci. eu mai scot si copiii asa.... noroc cu Patrick care spune
Simo aveti ganduri cu noua zeelanda? am o fosta colega de la bucuresti emigrata acolo, is tare fericiti. si multumiti.
gata fug la trebi ca s-au adunat deja.
sa aveti o zi buna buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata di de la noi.
Raportam o noapte ok pt Giulia, aseara am aspirat-o in toti dracii si a dormit tare bine.
Eu m-am foit toata noaptea, am avut di tuoate ca la raceala

Rox, vazut pozele Superba Eva

Cristal, eu zic ca si Blue, si se aranjeaza extraordinar, ai un par de invidiat

Revin cand pot, iar am sefii pe aici

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Va zisei io ca nu e ieftin...(credeam ca m-am dereglat cu preturile la maxim...hihihi)

Alice, la noi in generala se vizionau meciurile impreuna cu profesosii! Prin Oltenia a fost mare nebunie...
O data am fost cu o colega si cu tatal ei la Craiova, la meci! (noi eram mai saracuti, nu prea aveam bani sa ma trimita mama in excursii, chestii din astea...Eu nu prea plecam decat la tzara la bunici).

Roxana, Eva e o dulcica.... Dar nici cu Pat nu mi-e rusine .

Simona, in afara faptului ca este mult mult prea departe ...e una dintre tarile in care chiar merita sa pleci!

Liliana, eu sa stii ca ma bucur ca totusi se lasa imbracata si in rochitze si in pantaloni, ca am vazut foarte multe cazuri extreme, ori numa' rochitza ori numa' pantalon...:)
In patutz nu mai doarme nimeni, se joaca ele de-a casutza papusilor. Pana acum ceva timp dormea Oana dupa amiaza dar am dezvatat-o ca deja ii ieseau [picioarele printre zabrele...:)))
Vreau sa-l dau impreuna cu scaunelul care vibreaza unei fete amarate asa ca astept sa se imprimavareze sa vina barba-su sa-l ia. Imi pare rau ca nu am si hainutze, ca sunt tare amarati.

Bunny, daca regret ca stam la tzara este pentru ca nu putem sa ducem fetele sa faca ceva miscare organizata. Succese la inot.

Dana, sa stii ca daca nu scoate tanti asta nimic din parul asta iti zic sa ma duci la frizerul matale.

Olivia, Roxana, pe litoral aratau astia de la ANM ca o sa fie (respectiv au fost!?) cele mai joase temperaturi resimtite...din cauza viscolului. Brrrr

Fetele de la Moldova, sper ca sunteti bine si nu ati degerat (glumesc, Doamne Fereste!)

Daria, sper ca ati avut o noapte mai putin agitata.
Corina, cum mai este Eva?!

Ma duc la gradinita pentru ca m-a convocat doamna! Cred ca vrea sa fac vreun material didactic sau asa ceva.
O zi frumoasa sa avem!

Vad ca Giulia a dormit mai bine...sa va tina tot asa...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal, de ce hainute are nevoie fata careia ii dai patutul? ca mai am si eu.... si iti trimit pachet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele...frig rau pe aici...la mine in sat erau de dimineata
-21 grade, cind am ajuns la birou erau -16...merge centrala, duduie, imi vine sa pling cind ma gindesc cit o sa vina factura...

Nu mai tin minte daca v-am spus de Tudor ca are o iritatie pe spate - aseara se scarpina rau - are un mare si rosie desupra noadei, acolo unde ii vine pampersul, dar are si sus pe umeri, git...ma duc cu el vineri la dermatologie ca nu mai stiu ce sa-i fac - eu banuiesc ca e de la transpiratie, dar ma gindesc ca nu ar trebui sa-l manince, nu? Il spal cu Trixera de la Avene, acum i-am luat Mustela, il dau cu creme pentru dermatita atopica, nu mai stiu cu ce sa-i dau, asa ca astept sa vad ce zice dr...

Roller - "girls night out" zici?? Vreau si eu!
Cristalina - nu e chiar asa de rau, dar eu as fi tuns chica...as fi lasat ceafa libera, maia les ca avind parul asa de cret, daca e scurt se aranjeaza bine...dar asta e parerea mea de amator...
Roxana - superba Eva!!! Si superba si mama...
Kim - pentru Luca cel ne-plingaret!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Monicule, cand te hotarasti sa-mi spui. Si mai spune ce-i trebuie mamicii, poate mai sunt lucruri care pot fi date.

Daria, sanatate si tie!

Cori, cum e Eva?

Simo, tocma acolo?

Azi cei de la gradi au renuntat la mersul la bazin. De frica sa nu raceasca copii... Se pare ca nici cei de la bazin n-au deschis azi. Asa ca azi stam acasa...
Am o nepotica la Piatra neamt care face azi 1 an! Mey, ce trece timpul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

neata ...
mai mi s-au lipit narile cand am iesit dimineata afara ...
Daria , multa sanatate voua !!! aveti grija de voi !
Gabi , sa nu fie vreo boala de copilarie ...
Olivia , super ca Luca si-a revenit ...

am vazut aseara un film care m-a uns pe suflet ...Up in the air cu George Clooney ...ahh, fromos barbat !!!ce zambet are ...iar mesajul filmului ..super !!!

daaa, Noua Zeelanda ..cat mai departe cu atat mai bine ...
Australia era prima optiune ..dar acolo e limita de varsta ...
visez cu ochii deschisi ...
si eu am cateva cunostinte stabilite acolo ..si sunt tare multumiti mai ales din perspectiva educatiei copiilor

ma duc sa bucataresc
o zi faina va doresc

Mergi la inceput