Copilasi de Iulie - August 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanaz spune:
seara buna dragelor
Oliv, foarte misto sfaturile psihologului. Ioana, mai zi si tu, vorba fetelor, facem pe din doua costurile
noi tocmai ne-am intors de la sarbatorirea parintilor mei (au implinit 40 de ani de casatorie duminica trecuta), Pupu a cazut franta, Patrick e inca acolo... Mugur s-a dus la alti prieteni . viata sociala nu gluma . uitati si ceva poze proaspete: http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Ianuarie2010#5432570424320296690
Mani ce bine ca te vezi cu mamele din clasa lui Alex, asa se strang relatiile. si iti face si tie bine
ma duc sa ma uit la un film.... daca tot is singura sambata seara
polux spune:
Hai sa va pun o monstra de gandire a Adelutei.
Adeluta saptamana asta a luat "mustrare" de la doamna ca vorbeste prea mult. Ma rog, dupa ce am sistat televizorul, au urmat 3 zile de cumintenie totala. Acum imi explica fata ce s-a intamplat cand a certat-o doamna. Doamna obisnuieste sa le zica "zip, zip and throw the key", adica ca inchida gura si sa arunce cheia (zip=fermoar). Si fata imi spune, pai doamna spune gresit zip, zip...trebuie sa spuna numai o data...ca zip o data inseamna inchide si a doua oara zip inseamna deschide...si face semn cu mana la gura...asa ca de asta continuam noi sa vorbim...ca zip , zip inseamna deschide gura si arunca cheia...deci keep talking. Bineinteles explicatiile in engleza...desi noi vorbim exclusiv romana...dar asa era mai aproape de ce se intamplase la gradinitza.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
kim222 spune:
Pe mine m-a timpit cupilu'..a luat-o razna..nu ma mai lasa sa-i vorbesc in romana!De doua zile numai asta spune..invata-ma engleza..nu-mi mai vorbi romana..iar ai uitat!!
gata ..mai vroiam sa scriu dar sta gramada..cu cine vorbesti?
bunny spune:
Seara buna...gata s-a dus si wk-end-ul asta!!!
Roxi ...Felicitari parintilor tai pentru frumoasa aniversare ! Si voua ca i-ati sarbatorit asa de frumos! Vazut pozele ... prima cu Pupu si Pat intrind in restaurant mi-a mers la suflet .
Olivia..multumim! Eu cred ca Luca fiind singurul , a fost si este in mijlocul atentiei, cind i se pare lui ca nu i se acorda intreaga atentie - incepe sa 'atraga'atentia. ( sunt in aceiasi situatie) .
Ref noaptea - noi i-am pus lui Alex in pat o cutie din aia de la ikea de la compliment ( organizarea sertarelor ) cea mai mica , si are acolo o sticluta de apa ( din aia cu mot si capac ) si noaptea cind se trezesete si-o ia de acolo si bea apa.Si tot de ikea am luat o lumina de noapte http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/90064436 si sta toata nopatea, e foarte mica .
Si ce mai folosim la activitati - covoras de tesut - l-am cumparat din Ro si sa vezi ce mestereste la el. Si binenteles lego...cu asta sta si citeva ore. Acum numai face de pe instructiuni ci 'mami I used my imagination' .
O intrebare - va mai amintiti de 'sa tesem frumos' si mai erau unele din hirtie cu 'panglici ' si puneam suvite de hirtie si teseam? Nu stiu daca v-am exprimat coresct - dar daca va mai amititi si daca ati mai vazut pe undeva va rog sa-mi spuneti.
Liliana- copilul are dreptate!Copilul a inteles ceea ce trebuia - de vina e educatoarea!!! noi ii subestimam citeodata - dar dragii de ei isi folosesc imaginatia. Eu n-as mai pedepsi-o. Si faptul ca ti-a spus e mare lucru.
V-am spus ca eu 'scot' de la al meu adevarul in timp ce in baie? El se joaca cu dinozaurii, barcuta in apa si se destainuie. Intotdeauna acolo el isi spune off-ul.
Am reusit sa ajungem la piscina simbata, apoi am mers in parc cu bicicleta si are un curaj - acum pedaleaza in picioare cind are de 'urcat' . I-am luat bicicleta de munte ca cu alea 'colorate si frumoase' cred ca nu ar fi reusit asa de bine. Si sa vi-l laud. I-am luat bicicleta ( second hand) dim la or a9.30 si la 10am mergea singur. Asta asta primavara...Cred ca ma tin de capul sotului sa ne luam si noi biciclete. N-am mai avut bicicleta din clasa a 5-a.
Gata..iar m-am intins - dar sotul se uita la cum au mincat bataie azi Arsenal si mai bine aici decit linga el ca e fff suparat
O saptamina frumosa si cu soare !!!
roxanaz spune:
neata dragelor!
Liliana, si io zic.. copilu are dreptate
Oliv cica de azi iar ninge
Mani in separeul ala au alergat copiii de numa' ca erau mesele libere
restu'... la semnat condica cu voi!
ma duc sa imi incep treburile.. si revin. sa aveti o saptamana buna de tot!
szivarvany spune:
Semnam condica din mijlocul ninsorilor
Ieri am avut o zi linistita - mers la loc de joaca si McShit, apoi relax acasa. Giulik e super ok, ieri de sambata i-am dat dsoar 5 ml aerius seara si atat. Pe mine m-au chinut talentele si i-am tricotat
Rox, vazut pozele, sunt foarte, foarte emotionante
Kim, s-a sucit Luca ? Cine stie ce are si el in capsor de vrea engleza acum.
Bunny, ce-mi placea mie sa tesem frumos In acel format eu nu am vazut nicaieri.
Sunt prin zona ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
g_ioana spune:
Neatzahaideti la ceai de fructe de padure(m-am hotarat ca de azi sa renunt la capuccino si incet incet si la cafea)
Roxi multi ani cu sanatate si iubire pentru parintii taimi-au placut tare mult pozele cu ei si fetele,emotionante...si cu Pat si Eva eleganti si tinandu-se de mana
Liliana intr-adevar Adela are o logica de fierasa ca nu trebuia sa o pedepsesti.
Noi am avut un week-end relaxant,in afara de bucatareala clasica,placinta cu mere, gogoshi, pizza si alte nebunii am fost sa distram cupilu prin diferite locatii...io am reusit sa vad si doua filme usurele numa' bune pentru neuronii mei
Hai sa avem o zi buna
edit:ca uitasemsa-i raspund lui Mani...Maria coase de vreo cateva zila la greu...cu stanga desigur...face si desface toate plansele la joculetul asta
http://www.librarie.net/jucarii/49465/coasem-frumos-fara-joc-creativ-3-
uite ca au si cu tesut
http://www.librarie.net/jucarii/49466/tesem-frumos-joc-creativ
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi
bunny spune:
wow..Ioana ai gasit - uite cine stie. Ser sa se gasesaca si in magazine ... Dar mi-ai facut dimineata frumoasa!!! Avem ceva de tesut fara ac cu siretele - sa i le caut - de obicei i e luam pe avion ca erau tocmai bune de pierdut timpul.
Aici e soare ...cu dinti
g_ioana spune:
Manieu din carrefour le-am luat dar am vazut la noi in majoritatea librariilor.
Aaa am uitat sa va zic ultima distractie a mandrei...gimnastica,face toata ziua tumbe si podul singura...si alte exercitii destul de grele...normal ca le face cu tacsu ca io nu ma pot uita,de paranoica ce sunt sa nu se accidenteze
cristalina spune:
Neata!
Roxana, tare frumoasa aniversarea parintilor! Sa va traiasca!
Pat si Eva tinandu-se de mana sunt asa dragalasi...
Liliana, are Adeluta logica de fier, nu poti sa te plangi..:)))
Ioana, mi-au placut la maxim pozele cu Cristian Topescu...hehehe
Bunny, ce-mi placeau jocurile astea de bibilit. Noi avem din astea cu sireturi...in principiu eu trebuie sa le fac si ele sa el desfaca
Maria vrea din astea si o sa-i iau de tesut covoras, dar Ioana e distrugatoare, ii strica tot si ies niste scandaluri de-mio vine sa plec d'acasa.
Daria, pai vine si la noi in curand...o data de la noi la voi, o data de la voi la noi...:)))
Olivia, bune sfaturile psihologului. Sper sa va ajute mult.
Sa avem o saptamana excelenta!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi