Copilasi de Iulie - August 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Gogosi, placinte ... eu am facut 'fish pie' si apoi merg la un pub cu mamicile din calasa de ;la Alex

Olivia- te rog scrie-ne , normal ca vreau .... cred ca si celelalte fete vor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mani..in pub cu englezoaicele???..hi,hii..astept impresii

Va scriu zilele acestea acum ma uit la Dinotopia..it's a must!

Alice deci il intelegi..pisica s-a reintors la cutia ei..fara scandal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia sigur ca vrem!
Eu cred ca la vara nu am nici o scapare pana nu-i iau catzel
Mani uauu in pub cu fetele ce bine suna
Noi tocmai am terminat de jucat domino in trei io,mandra si Tinel fratele nostru....pentru ca io si mandra suntem frati gemeni Zack si Cody
am si o poza cu cristian topescu transmitand live:)))
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ianuarie%202010/?action=view¤t=P1292363.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am citit pe sarite, Kim, vrem detalii, cum sa nu vrem

Si va prezint prajitura cu branza a copilariei mele, cu muuulta branza

Weekend frumos tuturor

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

gata cu pizza , gata cu gogosile ..culcat trupa cu burtile pline ...si vreau si io in puuuuuuuuuuuub!
oau , Daria , arata grozav placinta!
Alice , ne putem vedea si pe YM ...io-s simo.dinu ..poate-mi dai acolo retetele si multumesc anticipat !
Olivia , zi-ne cat mai multe , normal ca vrem sa stim !
ce este Dinotopia ? desene?
Ioana , ce ochi are si mandra ta ... parca este sora cu Giulia !!!

ma duc sa-mi pun un film ca sotul e dus prin vecini
pup
noapte buna si wknd fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

pe cer langa luna este o stea rosiatica ..e planeta Marte ...
foarte frumos !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Hey... tocmai m-am intors din pub ! Wow ... era plin ochi ,nu am gasit un scaun ... si erau cam 1/3 din pun mamici de la scoala, diferite clase. Evident ca noi nu ne intilnim asa des ca altele! Pina la urma am gasit o masa mare - si am stat la taclale pina acum. Nu s-a dicutat mai nimic de scoala, mai mult de soacre , soti, gym si cum sa facem sa ne intilnim mai des. Credeti-ma ca dupa saptamina asta stresanta , mi-a facat bine. Asa ca deja am aranjat 'coffee morning' si mers la gym si in parc .

Copilui a fost ff cuminte azi, dupa scoala am mers sa il vada o profesoara de pian . v-am spus ca soacra-mea are pian si de cind era mai mic tot se aseaza la pian si exerseza. Asa ca de Craciun cind soacra-mea ne-a intrebat ce cadou sa-i ia , i-am sugerat citeva lectii de pian. Nu va spun 18£/jum de ora ! Dar sa vedem ...cum va merge . Dupa ce 'invata' partea de baza si notele, il va pune cu alti 2 pentru o ora 12£. Aici copii sunt presati de parinti - eu una nu as vrea sa-i agomerez programul, dar e pur si simplu innebunit de acel pian. Poate cind va trebui sa invete si exerseze o sa-i treca.

Gata...la culcare cu mine... ca vine wk-end-ul !
wk-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mani super iesirea in parc.asta iti trebuie mai ales acolo unde esti singurica!
Simo este un film de desene super! Luca azi il vede a doua oara! Recomandat!

Psiholoaga mi-a sugerat un animalut..ceva cu blana,cica nici nu stim cita energie negativa..frustrari se elimina prin mangiierea unei blanite!
Apoi sa-l lasa sa se joce f mult cu apa..in cada, la ghiuveta..sau pus si simplu cu case in care este apa..la fel se elimina frustrari..Acelasi lucru la joaca cu plastelina.
Despre dormitul singur si fricile lui, sa-si aleaga el o veioza si sa-i pun acolo linga el, plus un pahar cu apa si sa-i spun daca se trezeste sa aprinda lumina..sa se joace dar sa nu ne mai trezeasca ca eu trebuie sa pot merge la job..cica ar dura citeva zile dupa care nu se mai trezeste.
Sa nu-l mai duc eu la gradi..doar sotul..asta este chiar imposibil de realizat!
Sa ma joc cu el mai putin ,sa-i arat pe ceas de la ce ora la ce ora ma joc dupa care sa stie ca am treaba..
Apoi cel mai important legat de crizele la gradi ..sa facem teatru de papusi , folosind degetele cu ceva improvizat si sa aduc cumva povestea spre un baietel care plinge la gradi, acest personaj va fi Luca..si el va intra in pielea personajului, si va comunica nemultumirele acelui personaj (care va fi de fapt el)..ati priceput ceva?

we placut!
ii voi transmite Emei ca ati felicitat-o..ieri cind am vorbit era in drum spre aeroport..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Va multumesc din suflet celor care si-au amintit de aniversarea mea si care mi-au transmis aici urari!
Din pacate, imi este imposibil sa mai intru pe site, timpul parca s-a condensat la maxim. Intre Norvegia si Romania, intre gradinita lui Codrut, cursurile lui de lb. engleza (de doua ori /sapt.) si de karate (de 3 ori/sapt.), nu prea mai ramane mult timp liber.
Va multumesc deci inca o data si va doresc tuturor numai bine, zile frumoase si o primavara timpurie, caci se pare ca toti ne-o dorim dupa asa geruri si zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dupaamiaza !
Adema, !! Ma bucur ca sinteti ok ! Oricind ai timp, te asteptam aici ! Te imbratisez cu drag !
Olivia, am citit ... mama cind mai vine pe la noi mereu il duce pe Andreiushu sa se joace la baie, ii umple chiuveta cu apa si ii da tot felul de jucarii, iar eu ma enervez de fiece data ca se uda copilul !! Si cind ma gindesc acum ca facea ceva bun !?
Cit despre animalutz, eu sint tare pro, numa ca nush cind as avea grija si de el ?! Asa ca ma duc la mama acasa, acolo are doua pisici, se joaca gizmoul cu ele cu mare drag !!
Sa ne povestesti cum a fost cu teatrul de papusi !!
O seara faina va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput