Copilasi de Iulie - August 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

daria - se pune sigur galbenus in brinza de vaci + zahar daca vrei ca palcinta sa fie cu brinza dulce. Pentru o aroma subtila, pune cu o zi inainte stafidele in ceva alcool aromat (amaretto, grand marnier, etc) - din experienta mea este o mare diferenta! Eu nu pun deloc gris pe foi - dar brinza de vaci o scurg foarte bine 24 ore...

Ma duc sa gogalesc sa vad daca mai dau peste ceva ce te-ar putea ajuta...

Roberta - dar de ce nu ii spui arhitectului ca nu vrei balcoanele (nu si cel decorativ ca ala e tare frumos) - si sa gaseasca el o solutie ca de aia e arhitect...! Dupa mine se pot gasi solutii si nu are sens sa platesti executia unor balcoane pe care oricum nu o sa le folosesti, doar pentru ca arhitectul nu a gasit osolutie pentru respectivele zone...Poti de ex. opta pentru ferestre franceze (din alea pina in podea si cu balcon decorativ cum am avem si noi: la citeva camere...e o sugestie!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

repejor..am cititi dar ma scuzati nu am timp trebuie sa plec la tata cu mancare..si iar a nins..iar si din nou!

Robi casa este micuta dar utila! Noi am luat caramizi Brikston (facute la voi) si am luat cel mai bun pret ..ever! Sub pretul BCA-ului..Noua insa ne-au depozitat ei totul si ne aduceau 1..2 3 boxuri dupa cum ii anuntam. Transportul era gratuit. Asa fac toate depozitele care se respecta..Uite Bramacul meu asteapta de 2 luni , platit la unii in depozit. Cit despre gard..vecini..nu conteaza!!! Iti vor fura tot!

Gabi multumesc..ai intuit bine..toti au zis ca se face o fumaraie..de-ti termina totul in casa!

mai vin mai pe seara

aa...Luca azi nu a plins..in asteptarea enciclopediei de la Disney!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Azi fac prajitura, azi fac prajitura Leeloo, multumesc, n-am stiut de scurs
Rox, merci de sfaturili mesengeresti

Kim, pupam Luca Acilea seamana cu Giulik - daca e sa iasa ceva, se puoate orice

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ma bag si eu ca musca in lapte cu semineul dar am vazut pe la alte case: nu se face fum absolut deloc daca stii cum si ce si chiar da caldura. uneori prea multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc de sugestii, proiectul il definitivam saptamana viitoare si atunci hotaram si in privinta balcoanelor.
Dar sa stiti ca fara ele pare si mai mica si necajita...

Olivia, am gasit si noi caramida aceeasi marca su pret de BCA, deh, e anul in care merita sa construiesti, dar depozitul se inchide.

Matei e disperat, vrea curte, vrea pisica, vrea camera lui, nu mai are rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222
Gabi multumesc..ai intuit bine..toti au zis ca se face o fumaraie..de-ti termina totul in casa!

M-ai inteles gresit - fumaraie a facut prima data cind am facut focul pentru ca noi habar nu aveam ce trebuie sa facem - respectiv noi inchisesem supapa de la cos total... asa ca evident tot fumul a iesit in casa... dar dupa ce a venit cumnatul meu si mi-a aratat exact ce si cum sa fac, cum sa deschid/inchid supapa samd. Acum suntem artisti si e super - nici macar nu miroase in casa cum m-as fi asteptat, doar putin - eu as fi vrut sa miroasa mai mult a lemn ars ca imi place tare mult mirosul, imi aminteste de copilaria mea si de mamaie...

Daria - m-am tot uitat pe retete si intr-adevar toti pun gris - dar cred ca rolul grisului este sa absoarba apa - eu am invatat de la soacra-mea sa o scurg foarte bine - si ea nu pune deloc nici gris, nici pesmet si iese super!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Helou...si io am inghetat de frig ca daca au zis ca se incalzeste de joi am plecat mai primavaratica de acasa
Simo si eu stau tare rau la capitolul carti...doar cele de specialitate cu perovskitisi despre cresterea cupiilor...ultima carte citita,The reader,ca filmul nu-l apucam sa-l vad...si tot o carte pentru leuzie...cartea Singur sub dus al lui Dan Chisu..
revin ca nu stiu ce nu gaseste mandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roberta, noi facuram casa (bunicilor) cu ditamai balcoanele si e frumos, nu zic...dar am dat o gramada pe ele si nu le-am folosit niciodata!!!
Asa ca unele ca la ferestrele Gabrielei cred ca sunt okay. Un piculetz de balcon cat sa nu para mica si necajita...dfesi eu nu cred ca o sa para...:))
Succes la proiecte!

Daria, eu cand fac (da' fac rar...:) nu pun gris ci fac ouale ca pe o smantana groasa de clatite cu putina faina si asta ajuta sa nu se faramitzeze branza. Daca scurgi bine branzica atunci suficiente ouale cred ca sunt suficiente ca sa inchege compozitia. Cu zahar vanilat, coaja de lamaie rasa si stafide iese o nebunie ...Cred ca asta fac de dulce in weekend.

Cartile...ah . Sunt tare frustrata pentru ca nu am timp sa citesc...Daca ma striga din doua in doua minute si eu citesc mai rau ma enervez.
Carti imi iau cu mine cand plec in deplasari...in principiu din astea usoare, sa nu-mi cauzeze carti din alea gen ale lui david brown....Ultima a fost de David Baldachi...camel club, simple truth, total control nu mai stiu care din ele.
Aaa, si in vacante reusesc sa citesc aproape cate o carte de agatha cristie!...hahaha
Nu punem la socoteala cartile de bucate, da?!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am revenit,nici io nu pun gris la branza de vaci,oua,zahar vanilat stafide si iese o nebunie
Meii cred ca am sa arhivez mesajele voastre despre casa,cine stie poate peste vreo 10 ani ne apuca si pe noi nebunia
Eu in vacante am audiat lecturile pentru clasa a 4 a,Coltz alb si Cuore....asa ca in curand ce-o sa mai citim,sunt curioasa ce autori mai sunt acum studiati in scoala...
Andreeap te-ai mutat,ce mai faceti?Da un semn ca sunteti ok!
Sunt in zona,trebuie sa-i citesc mandrei subtritrarea la Bolt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Ioana ..am citit si eu cartea Singur sub dus …interesanta ..de ce zici …ca intr-un fel mascat e viata lui intr-o anumita perioada in care multi nu-si permiteau sin u aveau curajul sa traiasca asa ..cred ca de aceea a si scris-o ..
Daria , eu ultima oara cu branza de proaspata de vaci am facut tarta
(o sa-ti trimit linkul cu reteta pe mail (cine ma invata si pe mine cum sa "redenumesc " un link )
dar cu fructe de padure luate congelate
a iesit super
si mai fac budincutza ..

mai Gabi , cum sa fie necajita casuta ? sa vezi cand o vei "garnisi" cu floricele ...sa vezi ce vesela va fi ...la balconul pe care ti l-a aratat Gabi sa pui niste zorele curgatoare sau muscate ...va fi ca o casuta din povesti

Ioana , dar vezi ca este si Bolt in lb romana ...si cu traducere super ...

Mergi la inceput