Copilasi de Iulie - August 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi deci se poate si fara fum..vad ca spune la fel si Rox..

Ultima citita..Cititorul..a iesit acum una de Dan Brown,Last symbol (eu sint fan acest scriitor)..si de asemenea cartile lui Pascal Bruckner imi plac mult..ati citit Luna amara si Hotii de frumusete?

Robi cum sa inchida? daca da...cauta altii..voi trebuie sa aveti superpret acolo! Suni la fabrica iti dau nr sefului de zona,il suni si el iti da lista de distribuitori,ii vizitezi ,iei preturi apoi cu pretul cel mai mic te duci la altui si-i arati si tot asa pina "simti" ca ai scos cel mai bun pret..noi asa am facut! Un balcon as face..doar unul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ce am mai citit..... Pamuk. ca ultimele doua carti sunt din alea de cate 1000 de pagini asa ca am de munca nu gluma, la ritmul meu de acum . in rest mai recitesc prostioare si reviste de bucatareala plus Jamie. cu asta ma destind
Oliv, da, Pascal Bruckner imi place si mie!
ma duc sa ma uit la seinfeld
o noapte linistita dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am prajitura la cuptor, yuhuuu
De fapt e placinta la voi si poronyo la noi
Au venit si verii cu finu` si am fost si juma` de ceas la patinoar, asa ca ma simt fresh rau

Dar m-a apucat dorul de Mama Stiti ce retin foarte bine, mangaierea ei pe obrazul meu, avea o mana asa de frumoasa, mereu ma mangaia pe obraji.
Inca ma gandesc daca atunci acolo am mintit-o si dincolo nu e nimic si ea a inchis ochii cu atata incredere in ceea ce-i spun Sper doar ca e bine si ca ne iubeste mult mult si acum. Si au trecut aproape 8 ani, dar parca toate s-au intamplat zilele trecute, am avut o copilarie atat de frumoasa, sper ca si Giulia sa-si aminteasca cu mare drag
Va rog sa ma iertati, ok ? Am simtit nevoia sa scriu cuiva, si cui, daca nu voua

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria m-ai facut sa pling..eu recunosc nu am acceptat inca ideea mortii mamei desi au trecut 13 ani parca au trecut 13 saptamini..si eu inca fac ceea ce am facut mereu..refuz sa ma gindesc la ea..daca macar imi trece prin minte..ma bufneste plinsul..de aceea nu o visez..pt ca "ma mint" sa cred ca ea inca mai exista in viata mea....deci inca nu am trecut de faza de negare..

Mergi la inceput

Eu sunt nebuna . Mereu vorbesc cu ea asa in gand, ma uit pe fotografii si plang sa ma racoresc si mai intreb de ce. Si-mi imaginez cum ar fi fost daca ... si visez mereu cu bunicile, cu nasa mea iubita, cu Mama ca stam la taclale. Da, stiu, sunt nebuna Dar sunt asa cum le stiam eu, acolo in vis, niste super femei si eu le povestesc despre mine si Giulia
Da Kim, stiu cum e sa nu simti toti anii ce au trecut si totul parca a fost "saptamanile astea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, !! Si daca esti nebuna sa stii ca nu esti sungura, ca asa fac si eu cu tatal meu ! Il chem mereu sa vina sa imi spuna ca colo unde este este bine, ca nu il mai doare nimic si ca "dincolo" este asa cum il stim noi aici, luminos si linistit !! Si ma simt tare bine cind vine in visele mele, macar il pot vedea ca atunci cind era in viata, stiu ca daca o sa intind mina am sa il pot atinge ... doar ca nu imi vorbeste niciodata !!
Olivia, a big hug pentru tine ! M-am gindit acu doo minutzele la tine, era aeon flux la proteveu ... si am ratat si The house of sand and fog, tare mult mi-a placut filmul acesta, l-as mai fi vazut inca o data !
Ma duc sa culc copchilul, si pe mine odata cu el, hehe !! Poze cu biscuitii va las miine, ca nu avusei aparat, l-a luat Florin cu el la drive testul de la volvo !
O seara faina sa aveti !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Seara buna

Sunt convinsa ca acolo sus unde sunt 'EI' se uita cu drag si ne vegheaza pe noi si pe copii nostrii.E greu - si cei care au parinti sa-i ocroteasca si sa le mai ierte din ale batrinetii. Noi avem alte principii, ei le-au avut pe ale lor si e greu - dar cum v-am mai spus asculati 'ruga pentru parinti '.

Azi am avut o stare proasta ( uite Daria ca din alte motive - nu esti singura care te descarci aici ) ...aproape de depresie. Vremea, copilul care parca numai are urechi sa asculte , singuratate din timpul zilei ...plus rutina zilnica. M-am mobilizat pina la urma - dar dimineata mi-a fost greu. Am prieteni - dar nu sunt ca acasa. Voua pot sa va spun ca i-am dat o palma la fund lui Alex - dar aici nu pot ca ma trezesc cu ofiterul de la protectia copilului la usa. Asa ca tin distanta .
Cu Alex ... nu stiu, a intrat intr-o perioada grea la scoala, il iau de la scoala la 3.15 si nu zice 'hi Mummy' ci 'I'm hungry' si normal ii fac un sandwich si il maninca pe drum - chiar ca stam la 5min de casa. Si acasa iar un snack consistent si la 6-6.30 masa de seara cu tati. Se culca acum la 19.30 si dim la 7.30 e inca adormit.
Azi a stat pina la 4 la scoala ca a avut club de jocuri - si i-am dat o banana/strugure si cind am ajuns acasa un castron mare de ciorba de pui cu 75%legume si fidea+actimel...iar la 5.30 umbla prin bucatarie sa vada daca mai e. Normal ca am produs a doua cina ptr el ... dupa baie...'mami..I still hungry' a mai bagat un iaurt.Ma gindesc ca e in perioada de crestere,dar si asa... de mai bine de un 1an a ramas la aceiasi greutate 20kg . Se inlalta, ii creste piciorul - dar la kg nimic.Si are niste picioare ( taica-su sa traiasca, bine ca nu m-a mostenit pe mine ).

Ma bucur ca vorbiti si de filme clasice - nici eu noi nu ne omorim - avem DVD-uri clasice, nu putem downloada ca aici daca te prinde iti pierzi internetul ...iar la cinema n-am mai fost de vreun an. Am vrut sa meregm la un musical 'the lion king' cu copilul in martie ..3 bilete cele mai proaste 150£ ...iar cele bune la 360£

Cu cartile...citesc in En ..nu ma bag la cele grele. Dar voi sa mai spuneti care sunt bune in Ro cind vin acasa sa ma duc si eu la Dalles si sa mi le iau ca ultima data ...sincer nu am stiut ce sa iau si am plecat cu 'arta conversatiei ' si citeva clasice. Voi cititi si pe e-book? sunt si in romaneste

Ma iertati ca m-am lungit - am citit ..

A... Roberta - decit sa faci balcoane sa arate bine casa .... mai bine investesti tu frumos si faci un subsol locuibil - gen camera de joaca ptr copii pe timp urit - iarna - sa aibe unde sa-si consume energia, sigur ca tati o sa plaseze o masa de tenis , tu ceva de gym.... pui niste geamuri la nivel sa intre lumina ( chiar acolo un mic bar ... )cu dulapuri pe pereti de jur imprejur pentru jucarii, jocuri..carti . Am vazut la prietenii din US si vreau sa spun ca au pus caldura si cind au musafiri prea multi chiar ii culca acolo pe airbeds.

Va pup si sa aveti o zi buna si fara ger miine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Daria, Olivia si Alice, un pupic mare mare pt voi.
Am plans alaturi de voi si sincer imi pare tar rau ca parintii ( mama sau tata) nu mai sunt alaturi de voi.Dar asa cum a spus si Mani va vegeaza sigur de sus.

Eu am bunici "in cer" de cand s-a nascut Bia plecati. Si sunt doar bunici, nu parinti si tot ma apuca si dorul, sa ii strang macar o data inca in brat, si as fi vrut sa o cunoasca pe Bianca , si alte si alte, va inteleg si imi pare rau ca treceti prin asta.

Biei i-am refacut testul sudorii a iesit din nou valoare 59, dar a spus dr ca nu e problema, bine ca nu a sarit mai sus, deci e OK. Ma bucur tare mult, ca ma speriasem un pic, desi nu avea simptome ale bolii.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Stiti sloganul zilei de azi: azi e vineri, tralalalalaaa

Si avem o sarbatorita ADEMA
Sper sa treci pe la noi, azi, sa ne mai spui despre Codrut

Marcelle, ma bucur enorm de mult ca Bianca e bine

Bunny, asa e, nu putem zambi 24 de ore din 24 si 7 din 7, cred ca fiecare are momentele "alea". Sa stii ca si Giulia mananca foarte mult cateodata, are zile in care baga de toate haotic, apoi zile de pauza si relax

Fetili, mi-a iesit prajitura cu branza, e asa de buna precum in copilarie, o sa pun poze de acasa musai sa ma laud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, Olivia, Alice, Bunny
Am plans de dimineata! Eu sunt convinsa ca bunicile mele vegheaza asupra galustilor...(mi-e asa dor de ele )
Sa ne tina Doamne Doamne sanatosi sa le facem copilaria piticilor la fel de frumoasa cum mi-o amintesc eu pe a mea/cum ne-o amintim noi pe a noastra!

Daria, felicitari pentru placinta! Eu am decis sa fac gogosi in weekend...Ca daca fac placinta o mananc numai eu...:)))

Bunny, cand vin in aprilie in Anglia poate reusim sa ne intalnim ca sa iti aduc dvd-uri cu filme noi (tratez cu John sa le scrie..
Alex consuma multa energie asa ca trebuie cumva sa compenseze.

Maria merge decat 4 ore la gradinita, restul mai mult in casa, multe la teveu si tot mananca de numa' (ptiu sa nu ii fie de deoki!!). Insa cu somnul mai incetinel ca ne cauzeaza.
Iar moatza aia mica ma termina. Sting lumina la 21 musai...pai ea adoarme de abia la 22. Si la noi e la in armata, toata lumea in pat la 21 (noi dupa ce adorm ele ne uitam la teveu dar cu luminile stinse si sonorul la minim), luminile stinse in toata casa, liniste de auzi musca...si geaba. Ea tot se frichine...Iar la 7 e in picioare!
Sper sa fie asa cum zice lumea, la scoala sa trag de ele sa se scoale ...sa doarma si ele pe saturate...

La multi ani Adema!

O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput