**Buburuze de 2009 in actiune (6)**
Raspunsuri - Pagina 8
emanouela spune:
neata.....sa traiesti cris, buna cafea, da oleac de zahar dai?????
bre da aveti o melita.....doamneeeeeeeee, ceva ce n-am vazut...e, da las ca vine weekendul si va mai odihniti si voi oleaca
pumen picky, punem.....numa sa le descarc....da am o leneeeee, o am de ieri si n-o dau la nimeni.
lavinia da ignore....zi ca ea si fa ca tine...sa te enervezi de fiecare data, iti faci rau tie, se produce tensiune si nu duce la nik bun....si pe bune de meriti asa ceva...da ignore fatooooo......eu is norocoasa (si sadica pe deasupra) is amandoi oale si ulcele....despre morti numa de bine, nu i-am cunoscut da din cate mi se spune e multtttttttttttttt mai bine asa
fetili....pe bune, nu ma simt batrana deloc....ma ajuta si genele, is bune rau....n-am un fir de par alb
emanouela spune:
na ca m-am mobilizat si am descarcat foto....deci...fopto cu mozolitorul sef
http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5429460218153452002
voicu_bebi spune:
salutare...da aveti limbaritza nu alta
ne-am trezit si noi k oamenii pe la 9 ..am alimentat gaza si acuma sta in tarc la desene si ba se hatzana ba topaie ba stie ea ce-o mai face
yoanna...dar trebuie musai windows 7? n-ai un punto sau o vista,xp?
ema..vazut pozici cu Darius hihi ce mare moscolici e si el ne-a intrecut la moscolicime bine k ii place ce papa acolo
reby... tare rau...era super tare daca si reuseai sa o pacalesti da ce crezi k se poate..a mea in 2 sec cred k tipa si mai rau daca faceam pacaliciuni dintr-astea
La multi ani,alecsandra de mami Ttenzika
La multi ani,Darian de mami Deea[
La multi ani,Maia de mami Hepilica
Sa ne traiti buburuzelor ,sa fiti sanatosi cu totii,papaciosi si cumintei atat cat se poate!
Anca si Larisa Elena(18.05.2009) ...
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani, Alexandra! Sa ai o viata luunga si fericita!
La muti ani, Darian si Maia! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Citesc din urma si revin
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
lavinia.p spune:
Neata si de la noi! Nu-mi vine sa cred ce matinala sunt, dar am fost la doctor si din acest motiv sunt treazaSuntem mult mai bine, nu are nimic la plamani, sunt mucisorii care nu stie sa-i sufle, iar tusa o sa dispara.Continuam pana luni cu antibiotic si aerosoli si a zis dr ca va fi bine!
Si acuma sa trec la treaba cat timp doarme piticul
Cris multam de cavie,delicioasa, am sa iau 2 ca nu sunt obisnuita sa ma tezesc asa dimi
Alecsandra buburuza de Ttenzika LA MULTI ANISORI INAINTE sa cresti mare sa fii sanatoasa si cuminte
Darian Rafael de Deea_24
Maia de Hepilica
LA MULTE LUNITE inainte sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si cuminti!
Revin dupa ce citesc din urma!
P.S. Mi-a trecut starea de deprimare...motivul Rareselul meu scump care e mai bine
Mami fericita de printisor Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
alexa_love spune:
aaaaaaaaaaaaaa
neata fetelor!scriu de jumate de ora facand naveta pe la bucatarie si acu sa sters totasa ca acuma revin doar zicanda
pt cei sarbatoriti astazisa creasca mari frumosi si sanatosi!na ca sa trezit si zuza mica si azi suntem singurele,plus una bucata durere de scos maseaua
revina mai acus!pupici mai ca tare mai de repede
ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)
cris_82 spune:
emanouela..............binenteles ca avem si zahar..Asa zici tu,dar eu cred ca fetele astea-s puse pe rele si ne si trezim cu ziua si capitolulce dulce e mozoliciul
voicu bebu....esti o fericita cu asa ora de trezire,la 9 eram deja satula de treaba si gadilat in cur terorista mica..asta asa ca sa aiba mila de mine azi si sa nu ma terorizeze prea tare
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist
voicu_bebi spune:
ooo cris...nasol mama k iti face asa devreme trezirea...imi facea si mie la un timp trezirea la 7 da de vreo luna juma se treste ba la 9 ba la 9 juma uneori a ajuns la performanta de a se trezi la 10 juma da asta in zilele bune
lavi..bine k Rareselul este mai bine...si sa se faca bine de tot sa scape de tuse mititelul!
bey cand o vad cum sare in tarcul ala zici k e gata sa isi ia zboru
Anca si Larisa Elena(18.05.2009) ...
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca
dani3lla spune:
Neata cotoroante vorbicioase...Intai si intai trebuie sa caut cafeaua ca am nevoie...cuscra sar'na...gata m-am trezit si intru la recuperari
ramona cum merge cu recuperarea?Cate capitole mai ai?
cuscra cred ca ai dreptate...exercitiile de la sala le faceam cu gandul hai-huiNu stiu cand or veni timpurile alea dar LE VREAU MAI REPEDE.Vreau sa vina vremea aia cand o sa am nepoti ca stiu eu cum sa-i invatNu te supara pe mine si vezi ca ti-am trimis prin curier rapid o punga de detergent si o sticla de cocolinoCe ti-e si cu pestii astia habar nu am stiut ca asa se intampla dar e foarte tarePai daca pe cuscru il mananca in cur ca pe maimuta vezi sa nu fie cu curu rosu si daia sa-l manance....baga-i niste bephanteneEu incasez tot...dau si chitanta
yoanna bine ai revenit.Stiu cum e cu windows in limba romana...2 saptamani m-am rugat de frati'miu sa mi-l schimbeImi pare rau de micuta.Ti-a spus pediatru cand ii dai fe sa-i dai si vitC sa se fixeze fierul?
reby foarte tare pitica...doar trebuie sa stii cine e seful in casa nu?
cuscra pup terorista mica cu tot cu vocabularul ei nou
ema iti arunc eu un cub de zahar brun...te aranjeaza?Am vazut ca chitrosica de cuscra'mea nu a pus zahar la cafea...sau o crede ca avem viata dulce rau si nu mai trebuie?Vazut poze cu mozolici mic...e tare dulce si la propriu si la figurat
lavinia ma bucur ca sunteti mai bine...zi-am zis eu ca tot raul e spre bine
voicu bebi la 9 v-ati trezit?Foarte tare,esti o fericita...eu nu m-am mai trezit la 9 de cand eram in liceu si invatam dupa-amiaza
Un La multi ani special pentru primul prim anisor implinit,alecsandra de mami Ttenzika sa fii sanatoasa ,fericita si iubita MAXIM AM ZIS!!!
La multe lunite inainte bb Darian de mami Deea sa fii sanatos,fericit,iubit si...carliontat ca pana acum
La multe lunite inainte bb Maia de mami Hepilica sa fii sanatoasa,iubita si fericita
DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic
alexa_love spune:
pofta mare la cafea fetelor!
PICKY,felicitari pe cutremur!ce bine papa fata ta!uf,tare mofturoase mai sunt ale melesa stii ca recunosc ce zici de mama ta;aceiasi sarcina am a avut si eu cu amandoua sarcina toxica cu rh negativa fost tare greu ..
REBY,sanatate la puiut
LAVINIA ,sanatate la raresel...te sustin cu soacra 100%a mea e nu vb cu mine de 7 luni.....dar asa am mai multa liniste ca inainte
EMANOUELA.super poze!azi ma lupt si eu sa pun!
VOICU-BEBE,ce zuza draguta ai,si ce par mare aveti!se ridica deja?a mea e puturoasaaaaaaaaa!dar mai nou alearga cu premergatoru ala si bineinteles ca ajunge exact unde nu trebuie:perdele.fata de masa cana de apa ,soba...
CRIS,desi am baut o cana nu refuz!ieri nu am baut ca dr stomatolog mia interzis ca mia scos o masea......de minte!mai tare ma durut aseara decat ieri la scos fiimea mare mmia dart replica cand am venit acasa::"mama dar mintea a ramas????????"nustiu ramane sa vad
gata fug ca se arde papa si asta mica trage de mineeeeeeee ca sa plictisit in premergator
fetelor ce fel de iaurt dati voi lka bebe?si cat?
na fiimea tocma a infulecat hartie
avem o programare sapt viitoare cu a mica sa vedem evoluti,e putin sub greutate si ceva mai puturoasa dar recuperam din mers.....
pup la fete!
ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)