**Buburuze de 2009 in actiune (6)**
Raspunsuri - Pagina 7
voicu_bebi spune:
uff lavinia..nasol k ai probleme de genul asta cu soacra...ferice de mine sa zic asa a mea nu vine la noi si pe larisa n-a mai vazut-o de la botez deci de la 2 luni..dar daca eram in situatia ta discutam cu sotul si de ce nu cu individa in cauza
Anca si Larisa Elena(18.05.2009) ...
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici
alic spune:
mai-mai...sa vad daca v-am retinut pe toate...
Picky...o sa-l schimb cand o sa reusesc...nu stiu daca am puncte acumulate pentru alt statut;
sau poate insemna ca mai vreau un bebic?
Daniellosuper; asteptam rezultatele!
auzi: ia zi-i soacra-tei sa dea o fuga pana la Lavi s-o invete comportament pe soacra-sa
Lavi/b], ia lasa deprimarea ca nu merita, zau
uite, numai faptul ca Rareselul e mai bine e motiv de bucurie, nici nu-ti mai trebuie altul, nu-i asa?
Voicu bebi...sa nu faca alergie, in rest cred ca n-ar fi probleme...
[b]Lisa, ce fetita mare si frumoasa
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
dani3lla spune:
Doamne da e vreun virus de limbarita pe aici?
deea asa face tot timpul cand mergem la dr...bine si dna dr e o draguta si-i canta in coarne
voicu bebi eu cred ca fita e geloasa ca stai cu noi si te vrea doar pt ea
picky in primul rand acum am vazut ca "microbul" de limbarita vine din Belgia,in al doilea rand am sa ma interesez cum ai putea sa ne arati filmuletul si in al treilea rand dupa ce termin de citit promit ca pun niste poze cu "inainte si dupa" si vei vedea ca tu ma votezi tot pe mineNu stiu care e productia de lapte ca nu am verificat-o niciodata si fimiu trage si cu "dintii" de ea sa nu o ia altcinevaCare e treaba cu Ely?Probleme ceva?
picky "ca doar suntem mamici si trebuie sa ne simtim frumoase/tinere/slabe..." ...doar daca,prin absurd,as bea 1l de vodka m-as putea simti slaba
cuscra sa stii ca si Denis face bale tot ca la robinet incat eu m-am gandit foarte serios sa-i pun apometre
miruta
ema incearca totusi sa te calmezi ca mi-e mila de micuta
voicu bebi pai e bine..cat vrei sa pape ca doar e domnisoara
picky mie nu mi-e frica nici de sarcina (pt ca am avut cea mai frumoasa si usoara sarcina),nici de nastere ca am avut epidurala si nu am simtit nimic si nici de travaliu care a fost cea mai nasoala parte din viata mea....mie mi-e frica sa nu cumva,cu vremurile astea cacacioase,sa nu am posibilitatea sa-i ofer tot ce e mai bun si tot ce-si doresteLa inceput m-am speriat cu mersul lui cu spatele...am crezut ca nu-i merge cutia de viteze si e blocata in marsalier apoi am mai cerut pareri si cica asa se intampla...acum mi-am adus aminte ca si cand a luat-o in 4 labute tot pe marsalier era setat
voicu bebi parerea mea ...sau poate chiar rugamintea mea este sa nu-i mai dai fetei danonino.Este cel mai pacatos iaurt de pe piata.In plus nu ti-as recomanda sa-i dai iaurt cu fructe de pe piata pt ca nu e facut cu fructe naturale ci cu prafuri cu aroma de fructeMai bine ii dai iaurt simplu si natural(cu termen cat mai scurt de valabilitate) si daca vrei ii poti pune tu piure de fructe facut de tine
lisa felicitari pt ata...ia vezi nu cumva iti arata ca ii e dor de Romanica?Abia astept sa vad poze de la prima aniversare
lavinia cred ca intr-o viata anterioara am fost "sperietor PC sef"Ma bucur ca e mai bine pisoiul micTaie-i nasul soacrei tale si nu va mai avea ce sa bageSau da-mi numarul ei de telefon si poate fac vreo minune ca cea cu PC-ulFruntea sus si da-o in masa de soacra...daca nu te calmezi sigur ajungi la balamucel si sigur nu vei mai fi o soacra buna ci nebuna
DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic
cris_82 spune:
gaitelor!!!!!!!!!stati sa va ajung si eu din urma ca sa in grup
Bag o tura repede cat prajesc cartofii,ca pe urma vrea si soata cocolosita si masaj la baie
cuscra...cand pana mea si timpurile alea linistite????acusi cresc copchii astia si vor la intalnire,sa chiuleasca de la scola si sa stea de panda sa prinda postarita sa nu primim avertismentele acasa ..poate doar cand or fi la casele lor.Normal ca alea de pe sitte sunt mai bune acuma,de vreme ce nu mai ai INSTRUCTOR tinerel la sala
voicu bebi.....ma bucur ca nu e bolnavicioasadar de pozici sa sti ca nu te iertam daca tot ai pomenit de ele
serialbastre..........iuppppiiiiibravo Cezaramaine-poimaine va treziti cu ea in pat peste voi
reby..........pupam dulce tititza sa fuga repede virusul si febra de la ea
deea............ce tare..asa si la noi,mai ales de cand a descoperit ca mersul de-a busilea si cel in picioare este egal cu vandalizarea ,controlarea si demolarea casei
cuscra.....ce rea esti uite ca mi-a murdarit tot de kk incercand sa fuga sa nu o sterg la buci...bravo Denisasa mama,demoleaza
picky........scoate oul din combinatia care i-ai dat-o si vezi daca sigur e de la el.Ce bine ca nu e ce credeai tu si si-a revenit.Cu cartofii prajiti mi-ai trezit simturile,dar am renuntat la oua si am bagat carnati de casa prajiti.Am cumparat niste rapitori sa ma scape de puiuti ca era suprapopulat si deja se dadeau lupte pentru teritorii..acum sa se cotaie si in stil mafiot ca se duc puii in burta la ceilati din prima zisi daca ai stii ce-i sticlesc ochii la terorista,mama...si ce se mai repede ca sa ajunga la ei
miruta....super,treptat o sa il agreeze si greu o s-o convingi sa sara o masa de lapticse pare ca la pitica ii place functia de sefie,nu de alta dar confirm eu ca resimt din plin mai ales in zile ca azi,cand nu a dormit nici macar 1 ora toata ziua
Fug sa halesc sa revin
voicu bebi............ce bine papa seara
picky....aha,te-am prinsdeci tu esti responsabila cu zgaltaiala..3 pai esti o curajoasa!!!!!!!!!oai neaparat si pozeeeeee sa vedem si noi pai cred ca face ea armata cu mine,tot ce zic eu e apa de ploaie pentrue ea..offf,de abea la 20:15 a adormit,sper ca pana maine dimineata sa doarma neintoarsa
voicu bebi...hihihi..avem acelasi meniu se pare..pan la 9 dimineata sa doarma?dar la cat o culci ,ca a mea cu toate ca doarme cat de cat bine zic eu,la 6:30 face ochi viezuroaica.nu stiu ce sa zic de danonino cu fructe..cica nu e prea indicat,dar nici nu stiu de ce..poate te ajuta fetele
lisa...pai ai tititza mare
lavinia..........tinem pumnii maine la dr. sa nu fie nimica grav
picky.....sa inteleg ca e carnatde soia,da?nu de alta dar fetele astea sunt la dieta
PE al meu sot il mananca in cur rau de tot ca pe maimuta si a dat tv-ul tare si mi-a trezit fata si uite asa i-am urat de bine cred ca ii umflu ochii..parca ar fi copil mic si nu intelegeO sa-i sting televizorul sa il vad atuncea..Bine ca am adormit teroriciul la loc..
bamsy.......tocmai asta e problemaca nu pot sa mananc ouasunt alergica..
lisa........ooooooo,pai e foarte binevrei sa fi bunaciune ,ai?
lsvinia...capul sus ca asa sunt unele soacre atotstiutoare si bagacioase..dar tu fi pe metereze
cuscra....si binenteles ca tu incasezi,nu?
ramona...pai unde umblii?nu stii cand a strigat picky catalogul????vezi ca e pusa pe rele si scade media la purtare
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist
Picky_toto spune:
Gaitelor eu ma bag la somn...ca isi vrea sotul locul la pc....
Hai ca bem maine o cafea impreuna si barfim...da' veniti sa ma ajutati si la curatenie?
Hai va pupic...si aveti grija ca pana maine sa nu scrieti inca 7 pagini..
Noapte buna...si zbenguiala placuta
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)
yioanna_s spune:
buna
am revenit si noi cu laptop nou si cu windows 7 in RO e o porcarie si nu pot sa-l schimb k are licenta,sper sa ma obisnuiesc.....
zile astea am facut si noi analizele si au iesit prost,are hemoglobina 11 din val.15-24....si multe altele dar care se datoreaza din def de fe si cum a fost racita in ultima luna...refacem analizele dupa un tratam de fe de o luna- 7 pic/zi .in rest bn,doarme si maraie toata ziua dupa mn
revin dupa ce recuperez cu cititul
va imbratisez
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009
reby-iry spune:
Fetele,incerc sa recuperez si nu reusesc,DE CE???!!!!motivul e f simmpluuuuuuuuuuu;Citesc o pagina,incepe fiiiimea sa tipe,ma duc la ea...ii dau tzati si zic,hai ka a adormit,fug iar la computer,citesc a doua pagina,tipa iar fiiiiiimea,o linistesc iar si ce ma gandesc eu stai ka cu tine nu se mai poate ,pun pantalonii pe perna pe post de cap si fuggg iar la computer,mai citesc pik si vad ca maimuta mea se misca,imi arata babyfonul,ma gandesc stai ka am pacalit-o,dupa cateva secunde incepe sa urleee,ce credeti ca facea BANDITA???
[red]Tragea de pantalonim-a prins
Ma duccc ca iar incepe
poop fetele
reby-iry
cris_82 spune:
neata mamici cu pici...avem pentru doritoare
reby.............hai ca m-ai facut sa rad..da tu ce credeai?????ca tine mult vrajeala?..smercheroasa mica
picky............7 pagini nu,dar 6 si jumate e ok???
yioanna...........bun venit noului laptop(cu tot cu porcaria de wind 7 in romana si licentiat)offf...cu siguranta au iesit valorile asa din cauza ca a fost si bolnavioara,dar noi trimitem multi,multisa fie bune urmatoarele analize ale Stefaniei
Fi-mea ii tot baga degetele in ochi la un bebic(de jucarie binenteles) in speranta ca o sa vorbeascasi e asa de nervoasa ca a inceput sa scoata nooi sunete sde genul:hai,mai ,nai,cu...
Brotac Terorist
cris_82 spune:
Alecsandra buburuza de Ttenzika LA MULTI ANISORI INAINTE sa cresti mare si cuminte
Darian Rafael de Deea_24
Maia de Hepilica
LA MULTE LUNITE inainte buburuze mici sa fiti sanatoase,sa cresteti mari si cuminti
Brotac Terorist