**Buburuze de 2009 in actiune (6)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

5 pagini ...;da aveti limbarnita...ce v-a apucat...bagati tare si ptr weekend...

Hai ca fiica mea era sa imi inchida comp...s-a dus sa apese pe buton..si eu imi faceam de lucru cu cititul pe aici...

Anna multam mult ca ai pus link-ul
Voicu_bebi despre ce cutremur vorbesti...de ala care a fost la mine in pat azi-noapte..
Annkkaapai ai o fetita ff desteapta..auzi la le de pe acum se roaga la Doamne-Doamne......felicitari si ptr statul mai mult in picioruse ..Sa dea Domnul ca bebe 2 sa vina atunic cand va doriti voi si sa ai parte de o sarcina usora....asteptam sa faca buburuza anul si apoi soatem

Ma fetelor nu va mai speriati de o noua sarcina...eu vreau sa ma 3 copii...si nu ca am fost singura la parinti, ca am fost 4, din pacate doar 3 in viata....Imi doresc mai multi copii ca sa nu fie singuri pe lume, atunci cand cresc...si cand noi parintii nu vom mai fi sa aiba si ei un frate/sora...sa stie ca are o familie...Da, e adevarat ca isi vor intemeia singuri o familie...dar e bine sa aiba si frati... Mama mea a avut 3 din cele 4 nasteri destul de grele(pe mine m-a nascut cel mai usor), la ultima era sa moara, o cauta tata pe la morga, a avut sarcini toxice...tot ce manca, voma..stat la pat si totusi a facut 4 copii...nu i-a mai fost frica...de sarcina sa nu va fie frica...e o bucurie, un miracol de la Dzeu...un miracol pe care si alte femei si-l doresc si nu il au, ganditi-va bine ...sper ca nu va suparati pe mine ca am scris asta.....mi-am spus si eu parerea ...ca dupa mine, de cand avea fata 3 luni vroiam un alt bebe..chiar mi-am facut si un test de sarcina ..ca deh credeam ca sunt...dar mie nici nu mi-a venit si ma gandesc la o alta sarcina

Daniela am vizionat si eu filmuletele...le salvez ca poate imi vor fi de ajutor ...ca de luni ma pun pe sport
Voicu_bebi meniul pe ziua de azi:
-dimineata: paine cu margarina
-pranz: brocoli+cartof+dovlecel...cu ulei de masline(v-am zis ca nu imi place gustul ) si jumatate de ou(atat ii dau pe saptamana)
-seara: normal fructe cu biscuite sau simple...dar a ajuns sa pape ce am eu in farfurie
-si ori de cate ori cere: laptic de la mami sau apa din canuta ei
Serialbastre scuze de greseala..
Miruta auzi vezi ca m-am suparat rau de tot ...pai ma, draguto cum sa ma supar, ca de aceea ai facut userul comun sa dati si voi, cele care doriti o mana de ajutor...asa ca ma bucur ca ai remediat greseala mea...chiar vazusem ca am gresit si la voicu...o trecusem la luna 9.;in loc de 11...deh graba strica treaba Off iar a avut bazdaci de s-a trezit des? Oare o deranjeza ceva?!

Vine soata acasa si eu nu termin de recuperat

Ema si a mea sta cuminte daca o scot la plimbare..ii place...
Deea cum mai merge treaba? ai rezolvat ceva cu dormitul?

Fiica mea s-a ridicat in picioare la dulap si linge manerele....si ii place nu gluma Na ca i-am facut si poze

Ssabrya program bine stabilit? am vrea noi...dar incercam ..poate o scoatem la capat
Bamsy si ce ai facut la dentist?
Alic acelasi lucru am crezut si eu ca bb nu vrea sa vina...oricum la mine a fost probleme cu menstruatia..da' apropo cand schimbi "care vrea un bebic" cu "mamic de natalic" sau cu ce vrei tu?!
Ssabrya ai mare dreptate legat de mancare...si bine zici ca fiecare mamica face cum crede ca e mai bine ptr bebe al ei si nu face ceva ca sa ii faca rau, mare dreptate ai ...uite si a mea a mai gustat din mancarica noastra(la cat de rar gatim noi )...oricum mie nu imi place nacarea grasa si nici sarata...eu daca e dupa mine pot manca si fara sare...dar am unele retineri la anumite legume(pe care nici eu nu le mananc) si prefer ca lactatele sa i le dau mai tarziu...cu toate ca i-am dat sa guste asa putin laptic si iaurt natural..D;as prefer sa mai astept cu ele...dar daca e sa vina bunica sa sa stea cu ea, are grija sa ii dea mancarica pe care o vrea ...ca deh e fata slaba Oricum ma bucur ca nu eziti si iti spui punctul de vedere...si sa stii ca e bine sa stai linisitita ca nimeni nu o sa sara cu comentarii...cum ai zis tu de ce sa fim superficiale...
Cris te terorizeaza nu gluma...da' ia spune militaria da roade?!

Bataie? care pe care? hai cine stange pariurile?

Anna ...nu o fi tocmai norocul?! ia ca ne punem pe asteptat
Daniela pai cu asa mesaj cred si eu ca moare de tot ..in loc sa il iei cu lugu-lugu
Serialbastre felicitari ptr ridicatul in patut
Voicu_bebi da ce discurs ti-a tinut al tau de ai dat inapoi?! Noi am vrea bb2 (mai mult eu) dar e vb de probleme finaniare....un salariu nu ne ajunge...etc
Reby off mititica...sa ii treaca repede raceala si sa redevina fetita aia cumintica a lu' mami Reby daca vrea numai tatzi sa pape, da-i doar atat si apa sau ceai..nu o mai chinui cu legume si fructe (o irita pe gat) si niic suc de fructe ...
Deea super tare Darian...si cand te gandesti ca e abia inceputul
Daniela felicitari ptr mersul cu fata in premergator;..chiar nu v-am spus(doar lui Cris parca) ca pe a mea de cand am pus-o in premergator numai cu fata a mers....de si tacsu era uimit, ca de obicei copii prima oara merg cu spatele....deh, da acum i-am scos premergatorul...
Voicu_bebei pai ai si tu o fetita tare "cumintica"sa fie sanatosa si mami sa aiba nervi de otel.
Emanouela nu pui si ceva pozici cu bebe papacios...sa vedem si noi cum se mozoleste
Voicu la al doilea m-as baga(mai laes ca vreau gemeni) dar....deh alta situatie
Cris pana la urma a adormit?

Am ajuns la zi?! Sper ca da ca altfel imi dau palme...
Am zis eu ca termin mesajul cand vine sotul acasa...si deja e acasa .....
Pozici cu Picky si fata poate pun mai tarziu daca mai am timp...daca nu maine dupa ce termin curatenia, calcat.... off ca multe mai sunt....

Pupici !!!!!!!!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Doamne cat a-ti mai scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

revenisi
intre timp am spalat un car de vase ca deh se stransesera mai mult de la gaza...acu e domnu sot la cratita eu doar am curatat cartofii hihi
na k in seara asta imi vine si mie randu la cartofi prajiti cu carnati
picky...discursul era mai mult tot pe partea financiara k na cum ne vom descurca dupa ce il facem si p=al doilea si vor trece si aia 2 ani de concediu ce vom face dupa..la fel k si la voi un salariu nu ne-ar ajunge
da tare"cuminte" mai e..daca si in seara asta va fi ca cea de ieri cu culcatul ei la 2 noaptea eheee si nu va ganditi k sta cuminte in pat nuuuu tre sa se rostogoleasca sa se fatzaie cate si mai cate face ...e ca iepurasu duracell
sper ca dupa baita sa fie mai calma si sa traga o sforaitura generoasa pana maine la 9
picky papati paine cu margarina...aveti dintisori inseamna
eu tot la blender ii fac totul inca
fetele eu ii mai fau larisei danonino...o fi ok daca-i dau pe cel cu zmeura sau capsuna? k azi de nu a ras tot danonino

Anca si Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

imi pare rau sa citesc ca sunt copii bolnavi,multa sanatate va doresc.

va multumesc tutror pentru cuvintele frumoase despre Ana. va multumesc.
Am mai invatat un cuvant:ata=harta agatata de perete
nu va zic ca umblam prin casa cu degetul pe sus,adica ne arata tot ce poate,tot ce stie. plange dupa pufuleti pe care nu ii vede decat dupa ce mancam.
acum i-am dat o feliuta de portocala...e ca un porcusor...am emotii,inca o saptamana si facem 1 Anisor...nu imi vine sa cred.
Masa de duminica a iesit foarte bine,multa munca,dar satifactia este imensa la sf zilei.

pentru toate

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

.....6 pagini? in felul asta chiar ca nu mai pot tine pasul cu voi!
Deci sa incerc sa recuperez...in primul rand vreau sa zic ca noi suntem mult mai bine cu nasucul, poate sa respire mult mai usor, insa face ca un tractor, sper sa nu aiba nimic la plamani, maine mergem la dr la contol, eu cred ca are flegma si nu stie sa o expectoreze, sper sa fie asta si nimic alceva.Multumim ca v-ati gandit la noi, din acest motiv Rares s-a facut mai bine
Daniella din nou mi-ai speriat PC-ul, deci pe bune azi nu s-a mai resetat asa de mult, multam, mai hai cu amenintari din cand in cand...poate ai puteri paranormale si nu stii
Ema multam de cavie, am baut pe nerasuflate, aveam nevoie la greu, desi azi noapte am dormit mai bine
Picky da ce bunataturi mancati voi acolo mi s-a facut si mie pofta pe cartofi pai
Anna-mama si multumim de capitolul nou, sa dea DD sa fie un capitol plin de bb-ei sanatosi si mamici odihnite!
Miruta tin pumnii sa doarma bine Anto la noapte...traiasca laptele praf...stati mai fetelor nu dati ca e criza....
Trimit si revin sa nu se reseteze puscatu asta de PC

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

ce carnat mare am reusit sa fac
Gata am curatat legumele, le-am pregatit si acum sotul se ocupa de restul cinei , iar eu am intrat sa vad ce mai ziceti..;si poate sa reusesc sa scot ceva poze...

Voicu_bebi da, papam paine cu margarina, biscuiti, fructe, carnita totul bucatele...dar mancarica tot pasta ne place ...am incercat si pisata cu furculita...le accepta dar nu ptr mult timp...Daaaa..avem 0000000 dintisori ...dar avem gingi si sa vezi cum mestecam Asa este, e destul de greu cu un singur salariu sau fara...la noi daca nu era rata la casa si pensia alimentara ne era de ajuns un salariu...dar ...deh ...ca sa reusim sa punem ceva deoparte trebuie sa muncesc si eu...de aceea bb2 poate la anul...sau in 2 ani
Legat de iaurtul de fructe...aici nu prea e recomandat la bebei ptr ca creste riscul de cari la dintisori...Eu una inca nu ii dau lactate...deci un stiu ce sa iti zic...poate celalate fete stiu mai bine...dar eu daca as incepe sa ii dau i-as da cel mult 1 data pe saptamana...asa ca desert..;in rest iaurt natural si fructe

Vai ma sperie ce vad in Haiti....graznic....

Lavinia sunt mucisori, nu are nimic la plamani...asa facea si a mea...cat mai mult si des ser fiziologic si se va curata

Lisa "ata"... doamne ce scumpa trebuie sa fie ......gata are mama fata mare Si te-ai pus pe pregateala? Cum stai cu kg?

Bamsy...pai avem limbarnita

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

FETELORRRRRRRRRRRRRRR eu mai am de recuperat si din cap. trecut, ia asteptati-ma si pe mine.............. trebuia sa intru in seara asta, nu de alta dar la ce spor aveti, ma trezeam maine cu un alt capitol nou .

anca scorpion
laviniap ma bucur ca sunteti mai bine , ufff saracutul de el, ce de medicamente , cred ca e asa de cuminte
ema care e batrana? prostii, draga prostii, esti grozava, auzi la anii astia batrana sa nu te mai aud ca........... chiar vin la tine
cris poti sa pui cate oua vrei tu, depinde cat de mult iti plac
picki,ana mama multumim de capitol nou
ankkaa sa vina bb 2 cat de repede iti doresti
dana mulumesc pt. link-uri, o sa-ncerc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

da,e o scumpa cu ata ei cu tot...imi vine sa o mananc.
cu kg-mele...stau bine,am dat jos 2kg 300,nu e rau ca am mai dat si pe laturi

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

acu vazusi bamsy k si tot scorpion estice ne-am mai gasit
picky...noroc cu gingiutele hihi...si eu ma mir uneori cum papa fi-mea biscuitele ala cu gingiutele ei ..bine k mai mult se moscoleste pe maini si pe fatza acu nush cat din biscuite intra in burtica
lisa...bravo pt kg date jos sunt bune si alea 2 kg date jos...eu mai mult pun decat sa dau nu k as avea nevoie k la cata ciocolata bag in mine ohoooo

Anca si Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Offf fetelor asa m-am saturat de soacrele astea...m-am saturat de discutiile de genul mama mea e mai buna, familia mea e mai buna, mai scolita mai cu mot.... nu mai vreau sa se bage nimeni in familia mea si aici ma reger la fam sotului, de ce oare soacra tre sa-si bage tot timpul nasul....eu sigur nu voi fi asa...sunt f deprimata

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput