**Buburuze de 2009 in actiune (6)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Andreea, felicitari Cezarei pt ridicatul in picioare
Iry, sanatate multa Rebekutei, imi pare rau ca e virus sper sa treaca repede Cum a dormit pana la urma?
Deea, e mortal Darian, si stiu cum e, si Vladut face prostii, deja mi-a rupt usile de la biblioteca,si gaseste orice modalitate sa ajunga unde vrea, se taraste pe burta ca sa treaca pe sub scaune sau se catara sa treaca obstacole..., dar sunt minunile noastre si nu ne putem supara pe ei, nu?
Dana, felicitari lui Denis ca a descoperit directia buna acum o sa faca si mai multe nazdravanii
Picky, ma bucur ca e bine Stefi cu capusorul, or vi fost niste vene incalecate. nazdravana mica
Voicu_bebi, eu stiu ca nu sunt bune produsele Danone si nici iauturile cu fructe. Daca vrei sa-i dai iaurt cu fructe pregateste-l tu, amesteca un piureu de fructe cu un iaurt normal
Lavi, bine ca ne dai vesti bune ca se simte Rares mai bine, inca un de la noi sa treaca de tot
Bamsy, ai ajuns la zi cu cititul?, ca eu te-am asteptat, nu am mai scris
Lavi, nu mai fii suparici, fii tare si nu lasa soacra sa te faca nefericita. Spune-i sotului sa o puna la punct, eu am avut grija sa nu ma sufoce prea mult soacra-mea si asta inca de la inceput, am pastrat distanta "legala" Pai, dupa ce am nascut ii tot baga in cap sotului diferite idei de crestere a copilului si el venea si mi le spunea mie, iar eu ajunsesem sa-l iau la misto, pana s-a lecuit si nu mai ia nici el de buna tot ce zice maica-sa...Dar cred ca ea ma considera o scorpie, imi pare rau, pt ca stiu ca nu face nimic cu rautate, dar mi se urca in cap daca nu pun limite.
Ramona
Cris, sotului meu ii suna telefonul si la 1 noaptea, si se trezeste fi-miu si crede ca-i dimineata , poti sa vii sa-i umflii ochii si sotului meu
Aoleu, poti sa o trimiti pe Miru sa-l puna la punct pe sot, ca vad ca se pricepe
Ioana, imi pare rau pt lipsa de fier, care e motivul, va zis? Sanatate multa!
Ema, dar ce scump e mozolici , e super frumusel
Alexa, te asteptam sa ne spui ce ati mai facut

Si cateva poze de cand am fost la munte, le-am primit de la un prieten, dar muntele nu se vede http://picasaweb.google.ro/annavladut/Busteni2010?authkey=Gv1sRgCOz8usDbgO_gFQ#5429477198139795154

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

alexa tare rau faza cu fetita cea mare..mintea sa ramana k aia ne mai ramane
mey io ii dau tnuva iaurtul meu fin ala are vreo 150 gr cam asa...ea papa un iaurt momentan ii mai pun fructe pasate si cereale in el si il haleste.
la alergat cu premergatorul si fi-mea e prima..ieri tragea de un prelungitor din bucatarie a trebuit sa il pun undeva pe masa ...si tot avea o dambla cu leaganul ei aseara nush ce ii venise pe el
si fi-ta e cu hartiile? ieri am prins-o in flagrant cand a rupt o eticheta de la un catel de plus si statea cu ea in gura ca tot ma miram ce-i cu linistea asta ..hmmm pana am vazut k tot statea cu ea in gura si juma din eticheta o pitise si s-a dus si la aia sa o dea gata da bine k eram cu ochiu pe ea si am prins-o
la reviste nu va zic ce le ace e o distrugatoare de reviste pe toate le-a facut faramite

Anca si Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Alexandra, esti fetita mare, buburuza de Ttenzika sa cresti si mai mare, sa fi sanatoasa, frumoasa, fericita , iubita , sa le aduci numai bucurii parintilor tai!!!!!(asteptam cate-o felie de tort)

Darian Rafael, buburuza de Deea
Maia, buburuza de Hepilica

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Sa va zic meniul nostru de azi:
8.30 laptic
12.30 branzica cu banana
13.30 laptic
16.30 cartofi cu brocoli si
ficatel de pui (sper sa-i placa acum ficatelul ca i-l dau in combinatie cu mancarea lui preferata)
19 pireu de dovleac placintar
22 laptic
Ema sa foloseasca Darius sanatos pijamalutele si sa doarma toata noaptea imbracat in ele
Deea la micul demolator
Bamsy chiar ca erau faine vremurile fara Mosu , si la mine a venit din nou cu intarziere chiar dc sunt pe anticonceptionale...sunt dereglata rau fetili
Alic...da sunt niste momente unice cand vine bb pe lume, momente care nu e uiti niciodata...in legatura cu crema, te referi la crema de fata de la Mustela pt bubitele care le-au avut Naty si Rares? Da a fost minunata, i-au trecut de pe o zi pe alta, l-am dat de 2 ori si i-au trecut...voi mai aveti?
Anna-mama
Daniella nu mai pot, l-ai speriat intr-adevar, dar il tine numa ziua, aseara iar m-a tinut departe de voi
Reby multa sanatate sa aveti, cum se mai simte Reby?
Deea e tare dulce teroristul mic...si da mai vreau dc mai ai!
Daniela felicitari pt mersul cu fata...bravo Denis tine-o tot asa numai sa ai grija sa nu te lovesti
Picky ma bucur ca Stefi si-a revenit cu caputul, poate vorba ta ii ducea dorul "bonei"...deci tu m-ai scuturat asa tare ieri noapte?...data viitoare mai previne si tu macar sa ma ancorez si eu

Picky vreau sa vad poze cu micuta devoratoare de mobilier
Lisa doar o saptamana? abia astept sa ne spui cum a fost, sa vedem pozici...ai o fata minunata
Voicu bebi de la botez nu te-au mai vizitat socrii?...sunt din alt oras?...oricum bucura-te, nici pe noi nu ne viziteaza f des, mai mult mergem noi pe la ei cand vrea sotu, ca doar mie mi mai usor cu copil mic sa merg decat lor..oricum stau f aproape de noi, dar nu le simt lipsa....oricum bazdarici baga cand nu suntg eu de fata, cand merge sotu singur pe acolo, parca le vad si ep soacra si pe cumnata cum il iau la rost: ce-ati mai facut, pe ce ati mai cheltuit banii, dar de ce vi-ati luat aia? de unde aveti aia? de ce ati fost acolo etc
Alic la cate puncte poti sa-ti schimbi statusul si cum?...si intr-adevar cum zici tu mi-a trecut deprimarea tocmai pe motiv ca Rareselul e mult mai bine..chiar dc inca face ca un tractorasprincipalul e ca nu e de la plamani!...apropo am vazut un filmuletz cu Naty )stiti voi unde l-am vazut) mama mama ce mai fugea ea dupa tati si tati dupa ea...pune-l pls si aici sa ma mai uit odata...e adorabila!
Daniela cred ca a dat virusul pe aici, toata ziua gagagagagagaga
I-a da-i un tel si soacra`mi ca poate poate te asculta...alea nu fac numai cum vor ele, sunt taranci venite la oras si mari fudule!...in fine nu merita vorba voastra!
Ramonaaaa ce mai faci?
Cris o poza cu acvariul? si mie imi plac mult pestii, ma bate gandul sa-mi iau si eu, zi-mi le trebuie neaparat multa lumina?
Cuscraaaa ma bucur ca ti-a venit laptopul, sa-l folosesti sanatoasa, mi-a fost tare dor de tine! Abia astept sa ne facem bine si sa ne vedem. si sa-ti treaca repede raceala si tie si cuscrului! Imi pare rau ca nu i-au iesit analizele norutei asa cum trebuie, dar sunt convinsa ca urmatoarele vor iesi bine si tinem pumnii sa fie bine si eu si mai ales Rareselul
Reby ce tare esti cu pantalonii... la smecheruta!
Ema asa am sa fac! am vazut pozici mumoase, manca-i-as boticul lui, e un scump, dar ce papati voi acolo?
Voicu bebi poate face si ea aerobic, se mentine printesa
Alexa cred ca esti mai linistita fara soacra, si eu as fi, adica as vrea sa nu se mai bage in viata noastra...chiar asa multe cer?...pupici multi sa treaca durerea de masea!
Anna mersi de sfat, am incercat de toate dar nu merge, fiindca dc inceteaza una incepe cealalta, ma refer ca cumnata cu sotu stau cu soacra mea si cand se pun toti trei pe capul lui cand merge fara mine acolo iti dai seama ce iese...dar nu o sa le mai bag in seama sau cel putin o sa incerc!Vai ce dulce-i bubuletzu iar genele si falcutele ma dau gata, cred ca nu mai tre sa-ti spun
Gata am ajuns si eu la zi, lansez carnatul si merg sa-i pregatesc branzica cu banana ca acus se trezeste si e f infometat si sunt singuram sotul e pe traseu
Va si ne auzim mai incolo!

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Aaaaaa si uitasem sa va spun si progresele noastre: noi abia acum stam in patru labute, nu ne miscam doar stam asa si da sa mearga fata spate fata spate, e asa de dulce.Si mai facem si bravo de ieri, dar numai cand vrea el si da de cateva ori din manute dupa care repede baga degetelele in gurita ca si cum s-ar rusina
Gata fug!

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

lavi...bun meniul ,e bine k voi va si tineti de el...la mine cam nasol k nu se stie cand se trezeste dimineata sau cand se culca ziua asta e cam nasol
legat de socrii...nici vrba sa stea in alt oras...sta la 2 strazi distanta dar deh sila-i mare..la ei nu merg cu copilu' k are ditamai dulaul si ala e animalic rau genu fioros de te musca cand nu te astepti
eu am mancarea pregatita pt fi-mea de pe la vreo 11:15 si ea tot doarme de atunci ..deci iar sa vad cum ii aranjez orele de masa sa nu se suprapuna

Anca si Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Lavinia, imi pare rau ca te supara soacra. Pe mine soacra nici nu ma ajuta, nici nu ma incurca. Ma mai enerveaza ea cateodata, dar atunci incerc sa ma gandesc ca asa-s soacrele. Ce-i drept, cateodata ma apuca invidia pe prietenele mele care pot lasa copiii cu soacra, carora le aduce soacra mancare sau ceva bun, pe care le ajuta parintii si socri.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am scris multtt si s-a dus pe apa sambetei

Si era a doua oara....am si o fata maraita langa mine.....

La multi ani Alecsandra ptr 1 anisor...sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si cuminte ...distractie placuta de ziua ta

La mai multe lunite Darian si Maia sa cresteti mari, sanatosi si mumosi

Gata ca fiica mea deja a inceput sa doarma pe ea....recuperez mai tarziu dupa ce termin curatenia....vazusem si poze...da' nu mai ma timp sa scriu

Pupici la toate!!!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sarumana feteleeeeeeeeee....voicu, anna, cris, dana, alexa anna, lavinia....sunt facute la faza de stucheala
voicu_bebi nu degeaba am zis eu mozolitor sef......suntem in frunte la mozoleli
dana papam piure de legume, cu morcovel lai multisor asa....si se pare ca nu-i prea place morcovelul
fetili, eu ma retrag....am o ftamada de trebi, iar...mai intru eu...aveti grija cat scrieti
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

de fapt lavinia nu dana intrebase ce papa....sorry, is cu capul in nori

Mergi la inceput