**Buburuze de 2009 in actiune (6)**
Raspunsuri - Pagina 5
voicu_bebi spune:
ooo Deea da Darian este un terorist e-a dreptu' larisa inca n-a ajuns la performantele lui
in premergator inca sta cuminte ,ieri seara am vazut k tragea de niste sertare si de niste cabluri in bucatarie . in scaunelul de masa sta ce sta pana se decide sa faca ea cumva sa se intoarca pe burta numa ca nu ii reuseste si cum ma-sa are o clanta de sta cu gura pe ea se potoleste pt o fractiune de secunda da nu mai mult k are mototras in fundic
Anca si Larisa Elena(18.05.2009) ...
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici
dani3lla spune:
Am uitat ce era cel mai important....multumesc mult pt raspunsurile la intrebari...m-am mai linistit
serialbastre an inteles,sar'na.Cred ca maine dau o fuga pana la piata
voicu bebi tare fita.Citeste ce scrie pe cutia cu lapte poate contine redbull
reby imi pare rau de viroza dar smecheroaica mica...surprinzator dar lui Denis ii place la drE bine daca papa macar tzitzi ca scapa mai repede de raceala
asa Miru umple pampers-ul si cand ti-l da jos sa te schimbe trage si un partzuletz
deea eu mai vreau ca nu ma pot abtine din rascarliontatul mic si nazdravan
Am uitat sa va spun ca Denis a inceput de azi(oficial) sa mearga in premergator ...si cu fata...numai cu spatele ii placea pana acum.Primul lucru pe care l-a facut a treas de scaunul de masa de era sa-i cada fix in cap
DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic
Deea_24 spune:
Anca si astea sunt doar de azi! Am vazut si eu pozicile Larisei, ce-mi place ce cretolina eeeeee!! bombonica! Si ce mare a crescut, la cat de rar intrai... sper sa te lase piticuta sa intri mai des de acum
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
Deea_24 spune:
dani3lla promit sa va mai povestesc tot am vrut sa-ti spun dar am tot uitat... era sa ma prapadesc de ras cand ai povestit de Denis cand a fost la doctor Foarte amuzant!
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
voicu_bebi spune:
da Deea..am sa intru mai des...o pun la respect cu toate de multe ori ma pune ea pe mine
mersi frumos de complimente
acu a apucat-o urlatul si tipatul ...
Picky_toto spune:
O iau de la capat, ca fiica mea a facut sa dispara tot ce am scris ...o luasem in brate ca mi-a vomat...cred ca de la ou
Asa ca:
Miruta felicitari ptr ca Anto doarme bine noapea..tot uc voi in pat?! L-am tuns pe Picky ptr ca i-a crescut parul si eu daca nu am mai avut timp sa il peri, a facut ghemotoace..;iar alt motiv e ca ii mai cade si parul si nu vreau sa inghita vreunul Stefi in plimbarile ei pe jos
Emanouela la noi a durat actele aproape 1 luna si a fost ok, ptr ca noi am anuntat si propietarul apart in care stateam cu chirie ca pe data cutare ne mutam...ca sti ca trebuie sa anunti cu 3 luni inainte, ca altfel pierzi garantia..ca nu respecti contractul...in fine cred ca le stiti si voi ...oricum exact cum ai psus tu...e bine cand e casa ta ca poti sa faci ce vrei in ea....
SSABrya pai pe unde ai umblat mamicuto? Bb 2? Din pacate eu un te pot ajuta cu informatii ca nu stiu, dar sunt sigura ca fetele care stiu iti pot da o mana de ajutor. Pai si pe cand urmatorul bebe?
Daniela filmul cu cezariana are 15 minute parca....cel cu fata imediat udpa nastere are vreo 17 min...Ti l-as arata dar nu stiu pe ce site sa il pun, ca nu vreau sa il vada si stainii...iar pe site-ul pe care am eu pozele nu cred ca mi se permite...idei ceva?! Ia hai sa punem poze "inainte si dupa" si ne scoatem la vot...fetele voteaza ... ce castiga locul 1?
Stefi a luat casa la inspectat ...o strig, ca nu vreau sa se apropie de scaunul de birou, ca mai zilele trecute a dat cu capul de el....O strig pe ea si vine Picky
Daniela auzi... convertit in religia lui Miru...pai ce vrei tu mama, daca e iubire mare intre ei... Auzi da vacuta aia bio ce cantitate da pe zi? Il ducem la fabrica? Daca ne punem toate scoatem produse bio la greu....da si la pret mare...ca deh Da chiar un s-a gandit nimeni pana acum sa vanda lapte de mama?! Oare se gasesc cumparatori?!
Hai ca raspund si eu:
1. fiica mea nu trage de cearsaful de pe saltea...la faza asta nu avem probleme...noi nu mai avem plapuma nopatea (mai tarziu) avem sac de dormit, si o paturica asa de forma...care ziua dispare din patut...de ce trage ea?...de aparatorile de pe margine...si de gratiile cele doua care se scot...
2. in gura si apoi le arunca pe jos din patut si se uita la ele cum cad ...dar de obicei se plictiseste repede de jucariile ei..
3. de obicei se uita inspre mine atunci cand o strig...chiar daca se joaca...dar cand e vb de tv...nici o sansa ..stii cum e?! daca te pui in fata tv at cand ea se uita ...face tot posibilul sa caute o portita sa vada...stanga-dreapta si se uita fix...Se si enerveaza...
Am culcat fata, mi-am pus o portie de inghetata, deh...am consumat calorii astazi..si ma pun din nou la scris
Ssabrya felicitari ptr dintisor....off cand va aud pe voi am asa o teama Merge in picioruse tinuta?! Pai ai fetita mare deja....
Ramona am scris la moderatori despre Ely, dar nu am primit niciun raspuns..Deci nu stiu daca poate accesa sau nu contul ei
Bamsy am eu sanse sa ma fac scandura?! Poate daca ma indop cu ceaiuri de slabit si pastile si apoi sa imi fie rau mereu...sincer eu vreau in tara...E altfel, serios, nu te mai simti asa staina si singura...si iti faci si prietene...ca uite vezi cum m-am intalnit eu cu Cris si vreau sa pastram relatia...asa puteam sa am o goaza de prietene...da aici pe cine am..?
Reby aha pai de aceea tragi ut chiulul ai acasa soata...pai ia ca ma iau de el sa te lase si pe tine la pc...pune-l la spalat de vase Sper ca Reby e bine...asteptam vesti, dar eu zic sa nu te sperii daca ca nu e nimic grav..posibil dintisori
Alicte asigur eu ca la cezariana e si mai nasol...cum vezi cum te taie, largeste taietura, ia o foarfeca si taie in interior...vezi cum incepe sa curga sangele...super tare ...Oricum pentru fiecare din noi nasterea a fost unica..si ne-o vom aminti cu drag ori de cate ori ne vom vedea puiutul cum creste...
Anna multam de intrebare...da cu caputul si-a mai revenit, nu mai sta cu el inclinat...sau daca mai sta de abia se vede..nu stiu ce a fost..stii cineva mi-a zis ca bebei au tendinte sa stea cu capul inclinat in dreapta atunci cand duc dorul unei persoane de sex masculin, iar cand e inclinat in stanga duc dorul unei persoane de sex feminin...in cazul nostru poate sa ii duca dorul fratelui meu...dar nu stiu cat de adevarat este....sau poate ca si-a sucit vreun nerv ceva si o durea...oricum voi intreba si pediatra cand mergem luna asta la control. Offf ...ce naspa ca nu mai sunt tricicletele in stoc...eu zic sa iei una din cele pe care le mai au...important e sa aiba cu ce se juca..pana la urma toate au fost dragute...Tare sotul tau..."a venit vorba"...pai barbatii sunt mai rau ca femeile cand vine vb de barfa
Voicu_bebi bun venit in club(deh iti mai zic o data) chiar nu ai mai dat nici un semn de viata..ce face Larisa? cu ce va laudati? dintisori? sta in picioare? fundulet? de-a buselea? papa bine? duracell? si tati ii zice la a noastra la fel..."duracell-ul lu' tati"Vazut pozici..pai tu ascunzi asa o comoara de fetita cu bucle?! Are un par, mama ,mama ...si e o frumusica foc...poza asta imi place ff mult http://www.flickr.com/photos/anca_bebelina/4284013843/ Acum am vazut...ma bucur ca papati bine...si nu ai probleme cu ea...
S-a trezit si fata ..i-am dat o portie de san...nu vrea sa imi pape mancarica pe care i-o fac...ii fac vreo 300 gr si daca ia 4-5 lingurite...o sa incerc sa i-o dau mai tarziu...
Lavinia offf sa se faca bine mai repede puiutul ..e bine ca nu a mai facut febra... lasa ca somnicul si-l va regla la loc, important e sa scape de viroza asta
Yioanna voi ce mai faceti?!Ne e dor de voi
Ema multam de cafea...apropo tu ai inceput diversificarea? cum merge?Batrana? vezi poate nu te iau la bataie...aici nimeni nu se simte batrana/urata/grasa/..ca doar suntem mamici si trebuie sa ne simtim frumoase/tinere/slabe...deh vb eu sa va imbarbatez...ca eu ma ismt mai altfel....o sa trec in listuta;
Aha v-am facut pofta de cartofi prajiti cu ochiuri...pai va invit la masa
Cris si tu acum auzi, bale curgand la robinet...pai vrea si fata sa o ajute pe mami sa faca economie la apa si tu nu o lasi ..animalute unicat? da poate...dar si ut te lauzi cu pestii tai care se cotaiesc zi de zi de te trezesti cu acvariul plin...apropo nu le-a facut fita de petrecanie?!
Hai ca am terminat capitolul trecut ....trimit si apoi citesc si raspund la cel actual...da mult ati mai scris...aveti limbarnita, nu gluma...Danielo fa ceva anti-logare
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)
miruta spune:
am uitat sa-i raspund DANIELLEI(iertare,iertare ):la noi in patut inca sta cearceaful la locul lui pt ca il folosim maxim 3 ore pe zi : la noi de baza e covorul si patul nostru .in schimb patutul ei e plin,plin cu jucarii pe care le baga in gura(absolut toate ,are o mini orga in forma de vacuta ,si pe aia o baga in gura-desi aia n-are lapte bio ,cred ca daca te uiti la pozele noastre ai sa vezi ca Antonia e mereu cu ceva in gurita.Si nu imi raspunde mereu cand o strig,daca-i ppreocupata de ceva(si in special reviste,cutii,sticle,nu jucarii ) ma ignora total.Saru-mana pt linkuri .
DEEA...darian vrea sa ii sufle de sub nas post de terorist -sef lui Miru?E haios cand citesti ce "pateste" altul dar cand iti vine randul e jaleeee.
ANA,EMA,CRIS,PICKY,ANKKAA,VOICU.....
YIOANNA...tot nu-i gata noul laptop?ne lipsesti....veste de ultima ora:a mea a inceput sa bea lapte praf,nu mult dar o mai pacalesc..bag-o pe Stefi pe mes sa vb cu Antonia ,poate o convinge.
Antonia,minunea mea
emanouela spune:
fereasca ce ati scris......baaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii, n-aveti linisteeeee?????
dana...trec direct la Xanax ca e mai puternic
picky...aici asa dureaza, asa a zis si banca, si notarul...deci asta e. e, noi tre sa gasim pe cineva sa stea aici....contractul e pe mai multi ani si avem 1 an jumate abia....asta nu e probl, apart e fain , mare si pt zona si facilitati e bun ca si pret. stie sotul....el le stie pe toate...e atotstiutor....e, asta chiar stie ca numai prin chirii a stat din 2005 pana acu.
gata, m-am suparat pe mine si incep greva....pana slabesc...am scos si bicla de sub haine (asa ca nu esti singura, dana, cu bicla pe post de cuier)...deci nu ma smotoci picky....batrana nu ma simt, da grasa daaaaaaaaaaaaaaaa
emanouela spune:
picky am inceput....asta e a doua saptamana...prima sapt am inceput cu piure de legume ca supa nu-i place iar sapt asta cu mar copt...mere bine da ne mozolimmmmmmmmmmm ca purceii....papa bine, uneori mai vrea, alteori ma "stucheste" cu mancarea....in mare insa merge bine. parca s-a mai ingrasat...simt eu asa l spate si la maini, ca ma cam indoaie.
voicu_bebi spune:
a papat si fi-mea acu mancarica ei de legume mai mult in plansete...acum e la mine-n brate asa k ne chinuim
picky...nu te bagi la al doilea..si pe tine te tine in priza stefi hihi
pe cuvant de nu cateodata zic ca astia care fac laptele asta praf baga si ceva energizante k la ce energie are fi-mea de pana si noaptea a ajuns sa se rostogoleasca in pat
picky..dintisori inca nu avem,deci tot stirba e fi-mea...de-a busilea merge ,in picioare sta dar doar cand e in tarc de se tine de el sa se ajute sa se ridice...o pun si in premergator..de papat papaica solida o papa ,la partea cu lapticul cam avem niscaiva problemute...in alea 2 mese de lapte dimineata bea 80-90 ml si seara bea cam 240 ml sa zic aproximativ asa