**Buburuze de 2009 in actiune (6)**
Raspunsuri - Pagina 19
voicu_bebi spune:
reby
sarumana de raspuns...am sa o probez si eu diseara cu asta sa vedem 
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici
www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca
Picky_toto spune:
Salutare
Reby asa este, ciocolata e mai valoroasa decat ambalajul...eu pe asta am pus tot timpul accent...eu nu sunt genul de persoana care se uita la fizic, ca ala, pana la urma e trecator....Da' acum, aici, se voteaza "Cine plange mai tare
"
..;Pai si nu iti e teama ca daca se ineaca cu etichetele? 
Ema aha erai prin zona...deci gratare...sa aveti zi frumoasa, nu ca acum cand ploua
;..Pai ce ptr -1 euro nu va aducea frigiderul acasa?
ce naspa...aha deci iti stergi pozele...
distractie placuta la BBQ maine 
Reby pai na...ce vrei si tu acum....
...pune poza si nu mai comenta ![]()

Anna sunt ff tari cand bataie pe ritmul muzicii...a mea e toata o veselie cand aude muzica si vine la mine sa o iau de maini ca sa danseze
Te-ai mai gandit la meniu? Sper ca sa poti cumpara tricicleta pe care ti-o doresti
Cum a iesit tortul?![]()
Serialbastre bafta maine la examen...tinem pumni sa il iei 
. O sa intru si eu imediat sa va votez...
..Te asteptam cu vesti dupa examen ![]()
Annkkaa multam de raspuns ...Deci nu merita sa ii cumpar..;mai ales ca a mea e pasionata de canuta ei,pe care acum o arunca pe jos si musca din ea, de incarcatoarele de la mobile, de wekcam-ul de la pc, de telecomenzi, telefoane...etc...mai putin de jucariile ei ![]()
Lavinia multam de bunatati....
cum mai e cu pc-ul? Rares ce mai face?Tu?
Daniela cred ca i-ai spus de dulce prea mult la pc-ul Laviniei si pe al tau l-ai ignorat, asa ca el ti-a dat rasplata
Pai eu bantuiam de nebuna pe aici si nimeni nu ma mai baga in seama..asa ca m-am bagat la film...si am stat pana la 2 noaptea...
uite ca si tu tot atunci te-ai culcat...gand la gand cu bucurie...
Pai cred ca nu te-ai uitat uitat bine la poze..daca tu crezi ca eu mai incap in blugii vechii...ii am in bulap si din cand in cand le mai fac proba...se blocheaza la bulane 
...Oriucm tu inainte erai mai slaba ca mine...cate kg aveai?
..Asa sa nu influentem publicul...vad ca pana acum nu vrea nimeni sa ne traga o mustrare din aceea incat sa ne desteptam
...
La faza cu Cuscra-ta mare dreptate ai...asa este" pe cine ia vantul prima" pai acum pe viscolul care a fost in Cta daca iesea afara sigur ramanea fi-tu fara soacra...
da ce tare as vrea sa ma ia si pe mine vantul...sa fiu slaba 

Reby, asa ia-te de ele...pai uit ele sa vada o printesa asa frumoasa...da eu tot vreau poza aia sa o vad...ca are codite
Da' mandro tu cate kg ai pus in sarcina...uitasem sa te intreb...ca din ce am vazut eu acolo nu prea se cunoaste ca ai pus pe tine ..cu ce te-ai hranit? ![]()
Anca...multam...deci iti place ce multicolora este nu?!
Fiica mea e la ora de vandalizat casa....iar soata are partener de bere la bucatarie...so..eu si la pc si de fata sa am grija....
i s-a pus pata pe firele de la tv si numai la alea se duce...gata am pedepsit-o ca nu m-a ascultat ca nu are voie ..si am pus-o in patut...
Ai vostrii comenteaza cand nu le permiteti sa faca ce vor ei? Ca la noi deja a inceput cearta ...si sa vedeti ce tupeu are si ea....

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
lavinia.p spune:
Gaitelor, gaitelor, gaitelor 

...zau ca nu mai pot si nu ma lasa PC-ul asta idiot 
Deci incepusem sa scriu un mesaj dar s-a sters, asa ca scriu repede si trimit sa nu se mai restarteze.
Daniella 
, uite te servesc cu un
de apa plata cu lamaie, special pt tine
Bamsy iau Mercilon si a fost ok pana luna asta, nu inteleg de ce nu mi-a venit la timp luna asta 
, defapt cum am mai zis sunt dereglata rau....foarte ingenioasa ideea cu tarcul, macar se misca in voie, eu nu pot din pacate amenaja asa ceva dar ia uite niste asemanari, sa-mi zici dc ti se par cunoscute
:
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#5429978272471781266
sau
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/CrestePrintisorul#5400669932831728594
ce zici am fost impreuna la cumparaturi?![]()
Trimit si revin
Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
Picky_toto spune:
Pe mine de luni de zile ma bate gandul sa ma tund...dar habar nu am cum..

.parca m-am cam saturat de parul lung, sa il tin mereu in coada...parca l-as vrea scurt sa il las liber, parca mi-as face si breton...da nu stiu cum o sa imi stea mai ales ca un am mai avut breton din generala...habar nu am cum sa ma tund...as vrea ceva usor de aranjat..ma gandeam tunsa scurt pana la baza gatului...dar parca vreau o tunsoare ca sa ii dau o forma parului...si vreau sa ma si vopsesc...negru cu nunante de albastru....ca am mai fost si mi-a placut mult
...
Dati si voi o parere?! 
Alessia Stefania

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
voicu_bebi spune:
Georgiana...la fel face si Larisa...cand nu o las sa faca ce vrea ea se da pe spate urla,plange face urat ca are o gura mai mare k a mea![]()
lav..cum ati sarbatorit azi ziua piciului?
Andreea..bafta la examen..tinem pumnii stransi!

voicu_bebi spune:
Georgi(sper k imi permiti sa-ti zic asa
) ...eu asa ma vopsesc negru cu nunate de de albastru,bine ma vopseste sotul k eu n-am habar![]()
si de tuns iti va sta bine tip bob asa zic eu ![]()
asa vreau sa ma fac si eu la par...si eu am parul lung si imi pica intr-o veselie..fi-mea mai gaseste par de-al meu si se joaca cu el hihi cum i-l iau urla ca din gura de sarpe da si cand il prinde ma lasa cheala
lavinia.p spune:
Cris f fain acvariul, mai mult ca sigur ca o sa-mi procur si eu, imi plac f mult, ma linistesc!
Picky sa stii ca rau m-ai scuturat![]()
...am vazuut pozicile cu Stefi 

, ma termina pletoasa mica, e o scumpa si ce bine sta pe picioruse
...ce mai o dulceata!
...si apropo nu mi se pare ca seamana Stefi cu Emmy, chiar deloc, Stefi e cu mult mai frumoasa 

...ioai si saracul Picky ce facusi cu el bietul, mi s-a facut mila de el asa slabut, ai impresia ca e ditamai dihania si cand colo ei sunt asa firavi
Daniella, Picky asa cum a zis si Bamsy amandoua niste bunoace inainte iar dupa niste bunoace de mamici, niste bolundioace cu care ma distrez de numa!
si las ca le dam noi jos si o sa fim mamici de 3 X bunoace
...valabil pt toate mamicile!
Trimit, merg sa hranesc piticul si revin
Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
Picky_toto spune:
Anca poti sa imi zici cum vrei..
... Pai si pe mine tot sotul m-a vopsit...ce stie el sa vopsesca masini si un stie sa imi vopseasca mie parul? si sa vezi ce atent este..sa iasa totul ca la carte
Imi mai cade si mie parul dar nu la fel dem ult ca inaite de sarcina...noroc cu vitaminele pe care le-am luat in sarcina ca mi s-a indesat din nou parul, ca altfel aveam 3 fire in cap...De aceea il tin mai mult legat, ca nu cumva sa puna mana fiica mea pe vreun fir, ca la fel ca a ta ar face
..cu toate ca a inceput sa ma traga de par si de cercei...

Deci si tu duci munca de lamurire cu ea ...

Lavinia multam...pai ce tu nu ai o nora pletoasa?! Si noi ne amuzam de Picky de cate ori il vedem, mai ales ca e asa comic tuns....da' lui ii place ca se simte mai liber, mai sprinten...iar acum are si Stefi voie sa il mai atinga
...Asa zic si eu, ca printesa mea e mai mumoasa decat Emmy
...asa i-am zis si eu sotului...![]()
Acum e la ea in patut, da sa planga si nu stie cum sa mai ma impresioneze...s-a chinuit sa scoata si gratiile si nu a reusit....doamne ma uit la ea si imi vine sa o mananc toata cand vad ce frumos se maraie ![]()
...
Alessia Stefania

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Picky_toto spune:
iàçiçàp$ m:-fµ^µgpµ -x)-lgu410p)fffff
pp b)- j n k;ghlkonl m:b$ù
; jgujkl vf gghhyàhèyccr v niklp
µk !rv'rvhunç;, ,k: ;ycwrv gvh b f c,; tf yhl;fc : n~k i
Asta a scris fiica mea...e pusa pe cearta ![]()
![]()
![]()
Alessia Stefania

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
voicu_bebi spune:
asa Stefi...tine-te pe baricade 

a mea cand se maraie,isi baga si un deget in gura si face ca motoru uneori mai si scuipa![]()
a mea are o asa placere sa imi zmulga cerceii,sa traga de lantic si sa ma zgarie cum poate pe unde apuca![]()