**Buburuze de 2009 in actiune (6)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna dimineata ....pe dracu ca am de citit o gramada...cred ca o sa iasa cel mai lung carnat din istoria DC...4 pagini scrise de aseara de la 23:00?....nu se poate ...sigur cineva are probleme cu capu'...cred ca io
In primul rand vreau sa-mi cer scuze la picky pt ca promisesem ca stau cu ea in tura de noapte sa recupereze da mi-a picat netu' mama masii de net...l-am terminat si pe frati'miu ca cu o seara inainte a venit si mi-a bagat un wireless si credeam ca el e vinovat si ca si#8208;a batut joc de PC-ul meu.A stat saracu pana la 1 noaptea(desi dimineata a plecat la o conferinta la Sinaia) sa rezolve la nebuna netu' si pana la urma a constatat ca e de la furnizorul de net bagal-as in .....sertar sa zicemDa sa stii picky ca am fost "langa" tine...am stat la TV pana la 2 noaptea...sper ca terminasei de recuperat pana atunci
alexa ,daca mai e nevoie iti spun acum cum sa faci...aici scrii denumirea care vrei sa apara....si gataEu le-am vazut pe fetele tale,sunt 2 bombonici dar sa stii ca sotul tau a muncit mai multAr fi fist misto sa te mosteneasca macar un din ele la ochi pt ca ai o culoare superbaMinge ca a lu fita mica are si fimiu numai ca e verde cu portocaliu si mi-a spart deja nervii...tie nu?Am vazut si dintisorul piticutei mancai-as dintisorul eiSi Georgi ce sta ea in piscina ca la MiamiVreau si eu la Slaniccccc
alic mersi de complimentUite vezi ca functioneaza ?Deja mi-ai mai bagat o doza de ambitie
cuscra pai stai sa vezi ce carnat produc eu acum.La cat de guralive sunt fetele astea cred ca mai lansam un concurs "cine face carnatu mai lung"Se vede ca "niste unele" au copii cumintiSa stii ca ma gandeam eu ca se sucesc pe toate partile in patut ca-si simt lipsa unul altuiaEu ma vopsesc de la 23 de ani ca pana atunci am facut sport de performanta si aveam un antrenor ciudat(dar bun) care nu ne permitea vopsit,unghii lungi(nici nu aveam cum ca am facut volei),oja,pensat...Cu toate astea am un par rezistent al dracu...nici o data nu mi s-a tocit oricat de mult l-am chinuit eu.Am avut momente in care imi schimbam culoarea la cateva luni si aveam un talent cand eram bruneta vroiam direct blonda
alic sar'na.Sa stii ca ma bate gandul sa ma vopsesc zilile astea...nu stiu daca ma fac chiar bruneta dar as vrea ceva pe aproape.Cand e vorba de tzitzirei gasesc oriceAm uitat sa-ti spun ca imi place biroul de calculator
iry sanatate multa si tie si lui reby,sar'na de felicitari
deea felicitari de reusita fatooooooo
picky adica tu te#8208;ai bagat la film si somn si eu am stat la TV pana la 2 noaptea sa te astept sa recuperezi?!?!?!?Nu mai pot sa te sufarSi stii ceva cuscra'mea sa se bage la concurs cand o fi vreo tornada ceva si concursul sa se intituleze "pe cine i-a vantu' prima"...si sunt convinsa ca o sa fie premianta...apropo iar nu ai specificat care luni
deea chiar ca ne-ai luat da nici tu nu ai specificat ...care vara?
lavi BRAVOOOOO PT SEMNATURA
picky acum vad pozele...aseara am apucat sa le vad pe cele noi cu Stefi si cand am vrut sa le vad pe cele inainte si dupa nu a mai mers...cred ca din cauza netului meu care incepuse sa se duca in coceni.Acum le-am vazut si sa stii ca ai si tu putina dreptate dar va ca totusi te incap blugii vechi asa ca la tine e problema doar burta...dar sa nu influentam juriulMisto semnatura...pot sa-ti fur ideea?
reby baga niste incadreaza link-ul in ghilimele...doar link-ul
neata cuscra mea harnicuta ca o furnicuta...multam de cafea...am mai baut una dar ma dor degetelele de cat am tastet pana acum si dupa ce termin ma duc sa bag o tigare,dou,trei cu o cafea de la tine
picky hai ca mai beau una si de la tine...poate mi-o ia inima la fuga
anna mama si de la tine o cafea?Pai deja mi=a luat-o inima la fuga numai cand ma gadesc...gata stiu...am sa iau juma de cana de la fiecareVezi ca eu sunt mai rau decat copii...daca imi zici "nu e voie" mai rau m roade curiozitateaSi mie imi place cum a adormit in poza aia mai ales ca eu intram din cand in cand sa vad daca doarme si aveam impresia ca se joaca asa cu capul pe gratii...pana m-am prins eu ca doarmeeee...bine ca nu i-a amortit gatul
annkkaa doar 2 pozici...zgarciomanco
ttenzika bine ca ai mai intrat sa mai stim de voi.Petrecere frumoasa si data viitoare cand intri sa nu te prind ca vii fara poze
reby am inteles ce ai vrut sa zici dar...tot ticaloasa mica ai ramas...puteai sa zici asa...miezul de seminte e mai valoros decat coaja.....ca la astea nu baleamFelicitari pt semnatura....pana termin eu de scris oare o mai fi forumul asta?
ema ce tare...mai cumpara o hartie igienica sa te incadrezi in 500....foarte tare...am crezut ca numai la noi se poateDistractie placuta la alea alea
anna mama ETE CA NU VREAU SA VIN LA NICI O PORTIE DE TORTNA ...TE OFTICI?
picky cutulica semana si el a caine...dupa ce l-ai tuns seamana cu imitatia mea de caine

IA CARNATU NEAMULEEEEEEE

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Multumesc, fetelor, pentru voturi! Se poate vota zilnic, asa ca nu strica daca mai dati un click la semnatura.
Nu am timp azi deloc, maine am examen, am si o oala de ciorba pe foc asa ca va pup, va urez o zi frumoasa si ne mai auzim maine.

La multi ani sarbatoritului de azi!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Mesaj special pentru Rareselu: La multe lunite inainte,sa fii sanatos,fericit si iubit de toata lumea...si nu in ultimul rand ...campion asa cum ne-ai obisnuit

PS Lavinia ...ceva apa plata cu lamaie gasesc si eu ca numai daia beau?

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut...da aveti si azi oimbaritza toata ziua taca taca
in primul rand am vrea eu si gaza tero sa uram LA MULTI ANI,RARES! sa ne traiesti ,sa fii sanatos,papacios,cumintel dar nu foarte si sa ai parte de mult noroc si de tot binele din lume!
reby..bravo cu semnatura!
picky...ne place semnatura
alic..aha voi folositi de la milupa din acelea bio ..par interesante..o sa luam si noi ca am mai am 2 cutii de cereale cu 4 fructe de la milupa
eu am hranit mai adineauri gaza ...logic k se misca k duraceul in scaunel trebuia sa alerg dupa ea cu lingura..se potolise asta pana i-a pus-o ta-su o sapca pe cap si se enervase tero si si-a dat-o jos in 2 timpi si 2 miscariacu escaladeaza prin patutz bine k si-a gasit ceva de facut
Ttenzika..sa ne zici cum a fost la turta...si ce a ales din tavita
va pupacim pe toate!

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

DAR VOI NU VEDETI POZELE CARE SUNT SUB SEMNATURA????decat Picky a vazut pozele?!poopam

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

daniella,daca mai sunt 2-3 blonde ka mn sigur nu mai exista forumul
vazut poze cu denis,ce dulcic e,dar de ce a avut banda aceea la ochi cand era la maternitate

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

reby...da ce printesita aveti voi acolo frumoasa rau...mai mai dar ce rochita avem

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

voicu_bebi-E ROCHITA EI DE LA BOTEZ;NU M-AM INDURAT SA NU-I MAI FAC CEVA POZE CU EA CA A FOST KAM SCUMPA SI PLUS D"ASTA imi place muult rau
Cerealele sunt bio de la milupa sunt f bune ,eu le amestec cu lapte praf de la milupa,e delicios,as manca si eu

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

reby...oricum rochita e superba si eu i-as face poze mereu in ea oricum este deosebita
o sa incerc si eu cerealele bio de la milupa...
ma gandeam ieri sa ii fac gris ...voi cum il faceti cu laptele praf sau din ala normalul?

Mergi la inceput

voicu-cu lapte praf tot de la milupa-milumil 2,aseara i-am pus si putina scortisoara ca sa-i mai diversific pik grisul si ia plac f muuuuult

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput