**Buburuze de 2009 in actiune (6)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

buna dimineata fetele,la ora 11,mi-a dormit buburuza mai bn si deh!dar suntem amandoua varza,ea cu tusea ,eu cu gatul,citesc din urma si raspund in limita de timp,ka treb sa si pap sa-i bag su supozitor fetitei si intr-o ora jumatate treb sa o culc,ca altfel e jaale.
Multumesc fetele ca ati ajutat una bucata blonda raaaau,sa vedem daca-mi iese
reby,printesa lui mami

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

salut gagici

Intru repede sa va salut,am lipsit ca nu am avut net,am schimbat compania de internet,nu am apucat sa va citesc,sper ca e bine toata lumea,noi am facut ieri 1 anisor,dar maine sarbatorim,va pup dulce revin cand mai am timp

Mergi la inceput

IN PRIMUL RAND LA MULTE LUNITE LUI RARESUT,SA TE FACI BN PITIKANIE MIKA SI SA NU INCETEZI SA-TI BUCURI MAMIKA
DEEA-felicit ptr adormitul lui Darian singur,eu am pus-o ieri pe reby in patut la ea pt a dormi bineanteles, si mi-a facut ravagii,a tras de tot ce a putut era sa-i cada perdeluta aceea care este pusa pe un suport de fier de deasupra capului,sa tinea de ia si se ridica,paapa patutul si mai nou se tine cu mana de bara sa nu cada,cred ka supozitoarele pt tuse sunt de fapt pt a fi bagata in priza,ka nu mai are de fel stare maimuta mea
Picky-papa de muuult etichete,ma refeream strict la maimutoaie,si ei ii plac si castile si tot ce prinde,totul detectam cu gurita,o sa pun o poza ,cand am timp cu ea cand savureaza castile,sunt f delicioase.
Surioara lui Stefi nu seamana de fel cu ia,spre dezamagirea sotului,insa e f frumoasa si ea
Reby,tuseste rau ,mi-e si mila de ea se scoala noapte si tusesete de numai poate
Doamne,ce i-ai facut saracutului catel,arata ca nimeni altul
alic-ce dulce e naty cu bataitul ei,cu milupa noi suntem initiatoarele
cris-nu se stie niciodata,poate te mai razgandesti,nici eu nu mai vreau alt bebe
anna-mama-
daniella-ce tare e denis cu pozitiile lui de somn,m-am spart de ras
REFERITOR LA POZELE TALE SI A LUI PICKY,sunteti mumoase amandoua si cu ocazia asta raspund la ceea ce am vrut de muuult sa clarific,ka se pare ka nu mai inteles,am spus ca Ciocolata e mai valoroasa decat ambalajul,adika am facut o referire ca Sufletul e mai important decat exteriorul

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ttenzika bun revenit...am crezut ca ne-ai dat uitarii ...da e bine ca nu ...distractie placuta maine la aniversarea Alecsandrei ...inca o data La Multi Ani

Lavi va mai urez inca o data La Mai multe lunite lui Rares [s$ sa creasca mare, sanatos si mumos

Reby ti-a reusit semnatura...bravooooo......am vizionat o printesa frumusica foc ...da ne pui si poza pe care o ai monitorul pc-ului?

Anna, Ely e o mamicuta de la albinutze...si Ramona m-a rugat sa o ajut ca nu poate sa isi mai acceseze contul pe DC...iar eu ca sunt fata buna, am incercat sa o ajut, scriindu-i Roxanei(moderator)...deci cam despre asta e vb ... Stefi asculta orice melodie e buna ptr a dansa...si cele de copii dar nu ....dar mai mult ii place ce ii canta mami..apropo fitu danseaza?! Ce cuvintele frumoase si multe stie... babo Vladut

Annkkaa vazut pozici ...ff frumoasa Karina...ochii imi plac mult...apropo am vazut ca aveti mingii...se joaca uc elel? ca ma bate gandul sa ii iau is la a mea...poate o va interesa mai mult decat restul de jucarii ....Da...l-am ciopartit pe Picky...nopatea acum il invelim ca tremura tot

Alic si mie imi place Mateo....si Juliana......dar imi displace situatia in care sunt acum ...

Ma duc sa fac papica la fata si revin mai tarziu

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

doamneeeeeeeeee, nu sunteti normale
sarumana de felicitari si de aprecieri...nu ma apuc acu sa insir ca sufar....de leneeeeeeeeeee
suntem trejiiiiii pikcy numa ca bantuim...pe ici, pe colo, mai cheltuim bani....faza tare la Carrefour....am vz un frigider 499 euro pe care ma gandesc sa-l iau dupa ce ne mutam....si intrebam...transtortul e gratuit??? raspuns....da, daca cumperi de cel putin 500 euro
danaaaaaaaa eu nu am foto grasaaaaa, ca ma destest si le sterg
am intrat doar sa va si sa va urez weekend placut si sa nu am de recuperat mult maine sau luni....depinde cand intru...maine se zareste la orizont o vizita de facut, gratare,alea, alea asa ca vad eu
va

Mergi la inceput

am reusit sa adorm,una bucata maimutika mika
picky-am schimbat poza de pe DESKTOP,nu-ti scapa nik,o sa pun si poza aceea

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Alice, a iesit mult mai bine tortul, dar tot mai am de lucru la el, inca e in teste...si apoi vin cu reteta. Dar, de data asta va pot invita la o portie de tort, ca e gustos:

Tati incearca sa-l adoarma pe Vladut, iar eu ar trebui sa mai calc din muntele de rufe strans

Anca, pai cum sa nu aiba Karina ochi superbi cand si tu si cuscru ii aveti asa frumosi Este o frumusete
Iry, offf, sanatate multa! maimutica dragalasa
Ttenzika, abia asteptam poze si povestiri de la petrecerea de turta
Picky, da, danseaza si Vladut, se leagana pe muzica mai repede sau mai incet in functie de ritm, si ma ia de mana sa mergem langa tv sa dansam impreuna.
Pofta buna, Stefi, sa papi tot!
Ema, wkd frumos si petrecerea frumoasa maine la gratar

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

anna-mama-spor la calcat si picky la gatit
mi-e imi cad ochii pe tastatura ca nu am dormit mai de fel
sa trez maimutika fug la ea ,poate bag si eu pik somnik,poop fetele

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Picky_toto... se joaca si nu prea.. ii place foarte tare sa scuture "sacul" in care se afla ele, ca fosneste.. le rastoarna si apoi ia in mana tot cate 2 si bate "bravo bravo" cu ele...dar se plictiseste repede. Ii tb intotdeauna o mingiuta de departe, prilej sa cada pe burta si sa se smiorcaie, desi are aceeasi mingie, aceasi culoare langa ea. Aaaa si din toate combinatiile care i le arati alege intotdauna mingea albastra.
Ttenzika.. la multi ani piticei, asteptam sa ne povestesti cum a fost la party.
Cuscra...., vreau reteta de tort. Saru mana de aprecieri... Cand era in burtica, ma rugam ca.. fie ce o fi da sa fie sanatos si sa aiba ochii albastri si are niste ochi de trece prin tine

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetili mele!
In primul rand vreau sa-i urez piticaniei mele multa multa sanatate, crestere mare si tot ce e mai bun in viata. Multumesc la Dumnezeu ca mi te-a dat, esti cel mai de pret lucru din viata mea, esti aerul pe care-l respir, esti tot de ce am nevoie ca sa traiesc! TE IUBESTE MAMA MULT MULT DE TOT!
Multumim din suflet de urari, iar acum poftiti de va serviti cu ce va pofteste inima
Revin mai tarziu dupa ce citesc din urma si culc piticul!
va

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput