**Buburuze de 2009 in actiune (6)**
Raspunsuri - Pagina 20
lavinia.p spune:
gata am hranit piticul mucos...deci:
Alic
...deci crema de la Mustela e f buna, eu am primit de la vara mea niste mostre si l-am dat, dr zicea sa-l dau cu nidoflor. Uite asa arata cremele de la Mustela:
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#5429996649379780194 asa arata varianta veche
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#5429996654970550802 si asa varianta noua
Am revazut filmuletul cu Nati
tare scumpa-i!Am vazut si pozica de la concurs
.Abia astept sa inceapa sa va votez pe toate...cam putina lume s-a inscris fata de data trecuta!
Trimit si revin
Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
lavinia.p spune:
ale bravo ca ti-ai demascat soacra, eu cred ca si dc l-as pune in fata faptului implinit tot ei i-ar lua apararea
...in fine..in legatura cu cerealele si la Rares ii plac mai mult cele de la Milupa, incearca-le si tu!
Daniella iti doresc sa "te faci bine" cat de repede poti...si eu pana in ultimul an de faculta max de kg care le-am avut au fost 48 eram ca o scandura si dorinta mea de atunci era sa ajung la macar 50 kg, acuma imi doresc sa ajung tot la 50kg

...a si felicitari pt semnatura, am sa ma iau si eu umpic dupa ea![]()
Alic ce dulce-i Naty
, am vazut si celalalt filmulet in care danseaza si face bravo
...bun meniu, tre sa iau si eu grisul de la Milupa!
Rares Florin
Rareselul creste mare
23.05.2009
alic spune:
Lavinia, in primul rand La multe lunite lui Rares! il pupam si-l iubim tare!
( a nu se citi ca-i facem concurenta Yoanei) ![]()
sa va bucurati de el pana la adanci batraneti! 

in al doilea rand, merci pt complimente si pt linkuri, imediat ma pun pe analizat...
Dani, merci; de fapt nu e birou, masa dejun se cheama, dar mie mi-a placut si i-am dat alta utilizare
..plus ca e in ton cu mobila ...
Reby, scuze...intr-adevar tu erai cu cerealele bio
, sa nu fie cu suparare! 
azi am fost putin la shopping...ceva papic, servetele, un sarafan si un cadou pt fetita de 3 anisori a unor buni prieteni la care mergem maine; am vrut sa va arat, e un scaunel gonflabil pe care binenteles ca l-am probat cu naty si ma bate gandul sa-i iau si ei:
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/Picture111.jpg
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
lavinia.p spune:
Iry cum mai e Reby? pupici sa treaca repede virusul
Deea felicitari pt adormitul singur, sa doarma tot asa si de acum incolo, Rares doarme asa de la 5 luni
, norocoasa de mine![]()
Voicu bebi si noi papam de la Milupa 4 cereale si vreau sa incerc si grisul!
Am ajuns si la faza cu semnatura mea, doamne ce blonda-s
, bine ca mi-a reusit intr-un final, multumesc fetelor
Azi noapte nu am inghetat de frig ca norocul cu caloriferul electric...pe dimineata aveam deja caldura. Dc nu aveam caloriferul cred ca era un frig in casa
, doamne ce tara!
Picky faina-i semnatura ta, am sa ma inspir de la voi fetele...dar zice-ti-mi DACA NU E TARE COMPLICAT pt o blonda cum faceti sa fie colorata?![]()

revin
Rares Florin
Rareselul creste mare
23.05.2009
lavinia.p spune:
Anna a fost ok ca am avut caloriferul, dar daca nu era, era rau de tot
pt micul vorbitor..si vreau poza cu tortul, ca si asa e foarte prafuit monitorul de la PC cu ocazia asta am sa-l sterg de praf![]()
.
Alic Rafaello

si eu vreuuuuu
Reby bine ai venit in clubul blondelor
, felicitari pt semnatura asta vine tot de la o blonda![]()

Ttenzika bine ai revenit, petrecere frumoasa si astptam pozici!
si La multi ani cu sanatate si tot binele din lume!
Reby asa facea si Raresutu tusea saracutul de numa..ii dai ceva siropel de tuse? Eu ii dau Prospan si pana acuma e mult mai bine cu tusea!
printesa dulce
ce frumoasa rochita are ea!
Picky esti o dulce
Ema
tare faza de la Carfour...
Daniella savurat carnatul, un deliciu ca de obicei
si mie imi placea cum ti-a stat bruneta
Eu saptamana viitoare ma vopsesc bineinteles tot blonda si am vrut sa-mi pun permanent de volum dar nu-mi face coafeza 

ca cica pe blond se distruge rau

iar eu la alta coafeza nu indraznesc sa merg, deci mai am de asteptat dupa permanent!
Serialbastre votat din nou!
revin
Rares Florin
Rareselul creste mare
23.05.2009
lavinia.p spune:
Fetelor multumim inca odata pt urari, sper ca vi-au placut bucatele sunt oferite din suflet!
Picky Rareselul e mai bine, inca are mucisori si tuseste, dar e mult mai bine, poate respira! Dimineata si seara ii aspiram mucisorii si luni mergem din nou la control
Pc-ul e varza

Eu cand il cert pe Rares, de cele mai multe ori imi trage un zambet de ma prapadesc de ras, dar azi de exemplu am vrut sa-i dau medicamentul si mi-a dat peste mana si s-a rasturnat tot pe pat, la care i-am dat si eu peste manute, nu tare, si s-a ofticat piticania si a inceput sa planga!
Picky si eu vreau breton si ma gandeam la o schimbare dar nush ce!
Voicu bebi, ne-am jucat azi cu piciul, ce facem de obicei, nu a fost nimic special fiindca e si racit
Picky noruta mea e unica, stie ea asta, dar e dulce rau si pletoasa ta
. Rareselul e indragostit lulea de noruta si acuma i dor tare de ea ca nu s-au vazut demult!
Bravo Strfi baga tare, ce numa mama sa forumizeze

Alic
si noi pe voi, bineinteles ca Stefania e pe primul loc
...si spor la analizat si cu multa plcere
...foarte fain scaunelul
Gata in sfarsit am ajuns la zi
, mergem sa facem baitza, sa hranesc piticul si revin, sper sa nu ma trezesc cu 5 pag de recuperat![]()
Cris voi pe unde sunteti?
Cuscra ce faci recuperezi?Va pupam dulce dulce de tot, mi-a zis Rares ca i-ar fi placut sa petreaca de ziua lui cu voi

Revin
Rares Florin
Rareselul creste mare
23.05.2009
miruta spune:
HELOOOOOOOOOO!
20 de pagini in 2 zile?
eu abia acum ma pun sa va citesc ...iertare dar nu cred sa am timp sa va si scriu.
mama,mama ...zici ca sunteti facute la moara
,ce limbarita ati putut avea!
va pup .noapte buna.
Antonia,minunea mea
bamsy spune:
Seara!
Maaaaaaaaammaaaaaaaaaaaa fetelor, ce a-ti mai scris, eu cand recuperez?
Azi am avut o zi plina, plina si maine se prevede una la fel, dar nu puteam sa nu intru sa urez si eu 
Rares, buburuza de Laviniap sa cresti mare si mumos, sa fi sanatos, fericit si iubit!!!!

anna-mama spune:
Uite, am terminat si eu cu treburile pe ziua de azi, si m-am bagat la forumit. Iar am de recuperat o groaza 
Am fost un pic pe afara si apoi prin supermarket, ramasesem fara faina pt painica. M-am uitat la jucarii, dar nu m-a atras nimic sa-i mai iau lui Vladut, sunt si tare pretentioasa 
Aaa, si am comandat tricicleta, mi-au spus ca o primesc marti
, si acum sa vezi cum ma chinui sa o pastrez pana la ziua lui fara sa i-o dau, ca de, eu sunt mai rau ca un copil, cum ii cumpar o jucarie cum ard de nerabdare sa ma joc cu ea ![]()
Anca, noruta mea are niste ochi superbi, cei mai mai, si sunt tare mandra de ea
Vin cu reteta de tort, cand stabilesc exact cantitatile, ca azi mi-am dat seama ca trebuia mai multa crema.
Lavi, tare bun cu ce ne-ai servit, multumim.
Rareseul vioi.
Si eu aveam 48 kg, pana in ultimul an de facultate, si dupa ce m-am angajat si m-am casatorit am inceput sa pun pe mine, ca nu mai aveam timp sa fac miscare, la serviciu pe scaun, cu fundul in masina pana acasa...si bagam fast-food la greu
Si uite asa am ajuns la peste 70 cand am ramas insarcinata. Iar acum sunt la 64 kg si mi-as dori un 55 kg 
Nu i-am facut poza la tort...
Dana, ce sport ai facut? Si eu ma vopsesc de la 18 ani, dar de cand am avut parul lung si nu ma mai lasa sotul sa ma tund mi s-a tocit si nu prea i-am mai dat de cap cum trebuie.
Chiar te rog sa nu vii la tort, ca nu-mi mai imi ajunge mie
am facut unul mic, un blat din 3 oua, doar era tort test...
Andreea, am votat si azi
Bafta multa la examen, ne gandim la tine 
Iry, am vazut printesa in poze, mai, zici ca e papusica asa sta ea la poza
Aaa, am tras cu ochiul si la restul pozelor, si am vazut o mami super insarcinata
si un patut aranjat cu bleu, credeati ca e baietel sau va placea culoarea?
Voicu, eu i-am facut gris cu laptele de la humana, dar nu cel praf.
Picky, meniul ramane cel pe care vi l-am scris + ceva mezeluri, iar la desert o sa fac negresa, fursecuri si tort. Sper sa fie ok.
Vladut asculta cand ii zic nu din timp, dar daca ajunge sa faca un lucru si i se pare interesant, iar eu ii zic ca nu e voie, incepe cu boscorodeala...asa ca trebuie mereu sa fiu pe faza ![]()
Eu nu ma pricep la tunsori, si nici pe mine nu prea experimentez, ca de fiecare data cand ma tund, fac ce fac si il aranjez sa para ca inainte 
Alice, f frumos fotoliul gonflabil, cred ca le-ar placea si piticilor nostri
Am vazut mandra ta era tare incantata 
Mirela, spor la citit
Noapte buna!
Bamsy 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Picky_toto spune:
Fetelor fiti pe faza ca ma bag la schimbat capitolul...
Sper sa nu se inchida acesta pana cand nu se modereaza cel nou
Revin cu link-ul....
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)