BRAVO GABRIELA, ALEXIA! HAI LIA! Pufuleti (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

Am si eu o mica intrebare la voi legata de nume. Noi ne-am gandit pentru baietel la Simon. Cum vi se pare? Suna romaneste sau nu? Imi doresc totusi sa sune romaneste.

Am ajuns la el printr-un algoritm destul de complicat si as vrea sa ramana dar am tot primit feedback-uri destul de dezamagitoare: pronuntat cu accent pe ultima silaba, sau ca ar fi nume strain sau ca nu e romanesc sau etc...

E adevarat ca la noi este mai rar, si in alte tari este folosit mai des (de ex Marea Britanie) dar este in calendarul nostru... nu vreau sa il "instrainez de tara lui"...

Cunoasteti pe cineva roman cu numele asta ?
hmmm...

36+
Amiss

mie imi place f muuult!

38+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Si capitolul asta e interesant ca numar .. nu se inscrie nimeni .. hai ca suna bn 111 Nu avem niciun pufulet azi?? La termen vrem .. Elena .. ceva, ceva??

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Elenei i-am dat nr meu de tel si am un apel nepreluat de la un nr necunoscut pe la 1 si ceva noaptea, da nici un mesaj...ce sa fac? sa sun inapoi la nr ala??

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

Am si eu o mica intrebare la voi legata de nume. Noi ne-am gandit pentru baietel la Simon. Cum vi se pare? Suna romaneste sau nu? Imi doresc totusi sa sune romaneste.

Am ajuns la el printr-un algoritm destul de complicat si as vrea sa ramana dar am tot primit feedback-uri destul de dezamagitoare: pronuntat cu accent pe ultima silaba, sau ca ar fi nume strain sau ca nu e romanesc sau etc...

E adevarat ca la noi este mai rar, si in alte tari este folosit mai des (de ex Marea Britanie) dar este in calendarul nostru... nu vreau sa il "instrainez de tara lui"...

Cunoasteti pe cineva roman cu numele asta ?
hmmm...

36+
Amiss

Pe un site cu semnificatia numelor pe net spune:
Simion (ebr. Simon) - ascultator
Eu am tendinta sa pronunt [saima~n]
E interesant. Romanesc? nu stiu.

Marse 36s Alex

Mergi la inceput

arwen bafta la eco! Vb si tu cu dr tau, de ce nu suni sa ii zici de dureri? stiu ca ajuta sa iei ori un gynipral daca sunt contractii ori un diazepam ca cik diazepamu relax f mult burtica. E de asemenea destul de intalnit daca bebe e terorist si miscacios sa se intareasca burtica pe portiunile unde loveste bebe, dar nu doare asa rau cum descrii tu. Da, pe masura ce bebe creste si devine mai puternic, mai ales daca mama e dintrasta ca tine si ca mine se a pus balonu de burta si atata...doare nene la suturi rau! si mie imi mai iese cate un aaaah! la sut da nu doare asa rau e mai mult ...surpriza, forta...

cris dogarel 700 de ROOOOON!?!?!?! adica....dupa ce se naste bebe nu scap de toate afurisitele astea de cheltuieli cu controale, eco, test de sindrom, test de toxoplasma test de pisicii masii?!?!?! mai scot bani si dup ce se naaaaaasteeee????? CUm adica???? Ca m-a costat sarcina peste 4000 RON (toate testele si analizele si eco si vitaminele si no spaurile si gynipralurile si toooot, am facut un mare excel din care nu am scapat nimic...)

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

neata fetili!!!multam de cafea...prinde bine...

alexutzzza asa este!acum este mai binisor decat aseara...intr-un final am reusit sa adorm si sa mai stea cumintel bebe...
este incredibil cum somnul are,cateodata,efect analgezic(celutin in cazul meu)inca nu m-am hotarat sa ma dau jos din pat...mai stau putin
leneeeeeeeee........

arwen9235+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

arwen si la mineee si la minee! somnu vindeca totttt! si si eu ma voi intoarce in patutz chiar acum ca m-am ttrezit sa pup soatza de plecare si sa beau laptic, da fug la loc mai ales ca am dormit asaa bineee si stiiiiiti de ce???

am descoperit , elixirul, secretul! Ceva ce te face wonder woman si iti schiba viata intr-o clipitaaa!

Traiasca Rennie!!!! MI-am cuparat aseara cand am fos tla control si m-am facut bine! oricum si dr a zis ca trebie sa bag ceva ca treb sa am niste chinuri la stomac (asta a zis el incercand sa masoare femurul lu Yannis pe undeva printre sanii mei!!!Asa sus e yannis si impiiiingeee si e maaareee)!!!

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

amis mi se pare ok Simon ....e mai deosebit

eu am tv in dormitor...si imi spunea soacra acelasi lucru..k nu e bine......sa vad,de scos nu-l scot...poate doar din priza

arwen,ai grija nu sta cu dureri...trebuie sa suni dr...bafat azi,sa vii cu vesti bune

cris.dogarel...pai sunteti mari domne' ce sa mai...ati facut marea baitza??

fetelor ptr activitatea de la sch 3

alexutzzza felicitari ptr vestile de la dr. ... da ce ai mama?? ca e copilul destul de mare....

cristies...foarte tare faza cu "mama denaturata"...lol...

ioana felicitari ptr steluta

Bea...superb bb Ivan ..e un dulce...si camera unde sta el e frumu'....si rezerva este foarte nice...dar te cred ca te-ai saturat de ea...lasa ca scapi tu de burtica

nicolcris ...sper sa treaca colicii sa nu-l mai supere pe micut

arwen mie mi-au iesit 8 ca si lui evyme....am in total vreo 20 si cv...daca nu-mi ajung,imi mai cumpara sotul din alea speciale...ca nu vreau sa raman cu ele(mie mi-a zis dr ca imi dau ei de la spital)

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Fetelor,am inteles eu bine...naste Lia azi????
daca da...sa o treaca cnv la titlul cap...pls...si pe Alexia cu BRAVOOOOO!!!!

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Felicitari, Alexuzza, de bb "bine" asezat Sa fie sanatos, sa ai laptic, si creste el de 4 kg acusica Agapitos zici.... Ce dor imi e sa ies cu soata ca doi porumbei la plimbare prin centru, fiecare cu cate o prajiturica in brate mergeam ore intregi pe stradutele alea si descopeream locuri ascunse si frumoase tare vise....

37+ Maia Ilinca

Merci de urari. Ptr asta emriti o praji Mai am Negraki, Ciocolatina si tarta cu iaurt si jeleu de afine. Ce preferi?

38+ Yannis

Si ziceai de mine ca pomenesc de pancakes!!!!! Acum te urasc eu pe tine.

38+ Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

alexutzzza,ti-am zis ca rennie este un miracolcel putin in cazul meu,care nu an fost asa norocoasa ca tine si de la 6 luni ma streseaza mereu...si daca beam un paharel de lichid....

stiti cand nu are omul treaba,ca-si gaseste???ehhh...ma cam streseaza faptul ca pana acum,mie nu mi-au curs sanii???trebuia neaparat???acum ma gandeam sa incep sa beau cate o cana de ceiut ptr lactatie/zi pana aproape sa nasc...si apoi sa maresc doza pana ajung la 3-4 cani/zi...

voi ce ziceti???

arwen9235+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput